- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Hic rezene verdinmi cnm bebiseBenimki değil canım sukur sanırım. Sadece çok ikiniyor. Ha deyince çıkmıyor gazı ;( yoksa sukur ...öyle çok ağlamaz da oğlum. Ama işte gaz olunca ne adam akıllı emiyor ne de uyuyortek derdim bilinen zararı var mi. Çünkü hep başka isimler söyleniyor gaz için.
1/3 cay bardagı kadar ılık suya 1 cay kasıgı karbonat karıstırıyoruz, annem parmagına gazlı bez dolayıp dılınde gezdırıyor ama fazla ılerıye gıdemıyor kusmasın dıye, kısmen temızlendı ama yıne var. Artarsa bebek emmıyormus o yuzden doktordan ılac ıstıycem kı zaten kendısı yazar
Hic rezene verdinmi cnm bebise
Anladim canm dene istersen de nurse harwy kullanmistm ilk bebegimde bizi bi o biraz rahatlatmisti bunda rezene ve gaz masaji disinda bisey yapmiyorumVeriyorum canım arada. Hatta demiştim çok ise yaradı diye. Bugün verdim mesela. Ama bazen yeterli gelmiyor sanırım. O yüzden damla ile de denemem istedim. Dün uykudan sürekli uyanınca.
bende öyle yapyrm artk napiyim yoksa açlıktan bayilcamBen de kahvaltıyı 12:30 da ettim.o da yarısında durmadı.aldım kucağıma hem onu hem kendimi besledim :)
Valla canim ilim kitaplarinda melaikeleri gorduklerini ve onlarin guldurdukleri acikca yaziyor biraz arastir istersen. Onun disinde odasinda bulunan suretler yani yuz simalari rahmet meleklerinin orada olmalarini engelledigi icin cocuk seytanlarin bebekleri aglattiklarida ayni sekilde yaziyor. Sen biraz daha bilimsel ve maddesel bakiyorsun olaya. Herkesin bakis acisi :)MaqameT bebek ana karnindan itibaren guluyor... bunu bilincsizce egzersiz olsun diye vucut kendisi yaptiriyor.. nasil el ve ayaklarini oynatiyorsa buda ayni aslinda.. keske melekleri gorebilselerdi, ama ben hic sanmiyorum.. aglamalarininda genelde gaz'la alakasi oldugunu dusunuyorum :) cunku uykuda aglamanin ustuna uyandiginda ikinmaya baslamisti bebegim..
Anladim canim Allah yardimciniz olsun insaallah minigine sifa olur.Eşim okudu dün gece,benim de kırkım çıktı kanamam kesildi bende okudum ama dün gecede aynıydı rabbim yardım etsin çok zormuş böyle sürekli okuyoruz
Ben bilimsele daha cok inaniyorum canim :)Valla canim ilim kitaplarinda melaikeleri gorduklerini ve onlarin guldurdukleri acikca yaziyor biraz arastir istersen. Onun disinde odasinda bulunan suretler yani yuz simalari rahmet meleklerinin orada olmalarini engelledigi icin cocuk seytanlarin bebekleri aglattiklarida ayni sekilde yaziyor. Sen biraz daha bilimsel ve maddesel bakiyorsun olaya. Herkesin bakis acisi :)
Hay Allahım ya... sende deseydin bu senin oğlunun tohumlarından olma diye... tövbe yarabbim insanı delirtir bunlar. Bizde çirkin diye severiz nazar degmesin diye. Ama söyleme tarzından belli eder niyetini.. boşver ya bu tiplere laf anlatılmaz...Hani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyor
Çirkin diye sevenlerde var Bebek oğluma benzese güzel olurdu diyor
İlk torunun güzelliğinden bu çirkin geliyor aman neyde oğlan çirkin olsada bişi olmaz diyor..ne bileyim içten sevmedi gibi geliyor
İnş canım. Ama o işlemde narkoz kullanabiliyorlarmış. Agrı acı hissetmesin diye. İnş gerek kalmaz düzelir.Evet iste onu diyorum cok agrili biseymis dedikleri kadariyla insallah kizima yaptirmak mecburiyyetinde kamayiz kiyamam ona(
İsranbuldayım canım.. yok anakucagında normal arabayla.. ama bebek arabası ile aşı için saglık ocagına gittim hava güzeldi. Normal penye battaniyeden yarım kundak yaptım yatırdım. Üzerinede yün battaniye örttüm. Ama arabasının tentesini komple kapattım üzerinde telden penceresi var onu açtım. Havalar iyice ısınsın o tenteyi kapamayacagım.Bebek arabasıyla mı kız?? :) hangi şehirdeydin kaç derece hava orda :) ay ben de istiyorum yaa nasıl giydirdin battaniyeye sardın mı??
Çok geçmiş olsum canım şmdi nasıl?Drun soylemesi..ki cigere sut sivi vs kacsa bebis oksurur morarir cnm
Ben kullanıyordum ama içinde etil alkol varmış. Oda bebegin gözlerine zarar verebiliyormuş diye duydum. Ondan vermiyorum artık.Zinco kullanan var mi? Nasıl? Eczacı bunu vermiş eşime.
Yok canım o herkeste oluyor. Dik tutunca düzeliyor. Ciğere kaçarsa fazla fazla öksürür ve morarmış.canım benımkıde oksuruyor emerken sut kacınca ama sırtına vuruyorum duzelıyor morarma olmuyor, doktoramı gıtmem lazım bu durumda
Bebek emerken sen bisiler mi yiyosun canım :/bende öyle yapyrm artk napiyim yoksa açlıktan bayilcam
Bende yiyorum canımBebek emerken sen bisiler mi yiyosun canım :/
Ozon yağı bir mucize bende çatlaklarıma ve bebeklerime kullanıyorum uzun süredir çok faydasını gördüm.bende bişey almayacağım kızımda pişik kremi aldım çok az kullandım pek pişik olmadı bebe yağı aldım neredeyse tümü duruyo şimdi onu kendime kullanıyorum çatlak önlemek için
Ben yenmez biliyorum bebek emerken kalbine gidermis annem öyle demişti :)Bende yiyorum canımbazen huysuzluktan hiç zaman bulamıyorsun alıyorum kucagıma yerken emziriyorum.
Evet canım arada yiyorm mesela 3 gundr hiç uyumyoBebek emerken sen bisiler mi yiyosun canım :/
Boğazına dururms öyle diyolar ama hiç alakası yok sıcak biseyler yenip içmek sakincali oda üstüne felan dokeblrz onun icinBen yenmez biliyorum bebek emerken kalbine gidermis annem öyle demişti :)
40 iniz cikti mi bilmiyorum ama bebeklerle ve lohusalarla bu durum cok olabiliyo bizde de var bwnzeri bakara suresi tavsiyw edildi bize de tlf dan aciyorum koyuyorum odada bi kenara. Bakara okunan eve seytan giremezmis. Azaldi sanki korkusu.İyi geer bize bir yardımcı olun güzel anneler,kızım maşallah sakin bir bebek ağlayarak tutturması falan olmuyor,gaz sıkıntısı da yaşamıyoruz şükür sadece doymadığında ağlar. Ama 2 gecedir neler oluyor anlamıyorum sadece geceleri uykuya daldığında aniden gözlerini açıyor sonra iki kolunu iki yanına açıp ağlamaya başlıyor bildiğiniz korkarak uyanıyor kucağıma aldığım anda sakinleşiyor sürekli dua okuyorum ama anlamadım neden böyle oluyor var mı bir fikriniz bu korku için,neden oluyor olabilir yada düzelmesi için öneriniz var mı onu öyle korkar görünce içim gidiyor
Yok canım ben ilk oğlandada yedim bundada yiyorum. Hiçbirşey olmadıBen yenmez biliyorum bebek emerken kalbine gidermis annem öyle demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?