2016 Şubat Anneleri

Hic rezene verdinmi cnm bebise

Tamam canım. Sağ ol ben de yapayım
Gazlı bez mantıklı geldi neyle yapsam diyordum. Tesekkurler.

Veriyorum canım arada. Hatta demiştim çok ise yaradı diye. Bugün verdim mesela. Ama bazen yeterli gelmiyor sanırım. O yüzden damla ile de denemem istedim. Dün uykudan sürekli uyanınca.
Anladim canm dene istersen de nurse harwy kullanmistm ilk bebegimde bizi bi o biraz rahatlatmisti bunda rezene ve gaz masaji disinda bisey yapmiyorum

Valla canim ilim kitaplarinda melaikeleri gorduklerini ve onlarin guldurdukleri acikca yaziyor biraz arastir istersen. Onun disinde odasinda bulunan suretler yani yuz simalari rahmet meleklerinin orada olmalarini engelledigi icin cocuk seytanlarin bebekleri aglattiklarida ayni sekilde yaziyor. Sen biraz daha bilimsel ve maddesel bakiyorsun olaya. Herkesin bakis acisi :)

Eşim okudu dün gece,benim de kırkım çıktı kanamam kesildi bende okudum ama dün gecede aynıydı rabbim yardım etsin çok zormuş böyle sürekli okuyoruz
Anladim canim Allah yardimciniz olsun insaallah minigine sifa olur.

Ben bilimsele daha cok inaniyorum canim :)

Hay Allahım ya... sende deseydin bu senin oğlunun tohumlarından olma diye... tövbe yarabbim insanı delirtir bunlar. Bizde çirkin diye severiz nazar degmesin diye. Ama söyleme tarzından belli eder niyetini.. boşver ya bu tiplere laf anlatılmaz...
Evet iste onu diyorum cok agrili biseymis dedikleri kadariyla insallah kizima yaptirmak mecburiyyetinde kamayiz kiyamam ona(
İnş canım. Ama o işlemde narkoz kullanabiliyorlarmış. Agrı acı hissetmesin diye. İnş gerek kalmaz düzelir.
Bebek arabasıyla mı kız?? :) hangi şehirdeydin kaç derece hava orda :) ay ben de istiyorum yaa nasıl giydirdin battaniyeye sardın mı??
İsranbuldayım canım.. yok anakucagında normal arabayla.. ama bebek arabası ile aşı için saglık ocagına gittim hava güzeldi. Normal penye battaniyeden yarım kundak yaptım yatırdım. Üzerinede yün battaniye örttüm. Ama arabasının tentesini komple kapattım üzerinde telden penceresi var onu açtım. Havalar iyice ısınsın o tenteyi kapamayacagım.
Birde benim büyük oğlan anaokuluna gidiyor onu okuldan almak için mecbur çıkscagım.havalar bir düzelse..
Drun soylemesi..ki cigere sut sivi vs kacsa bebis oksurur morarir cnm
Çok geçmiş olsum canım şmdi nasıl?
Zinco kullanan var mi? Nasıl? Eczacı bunu vermiş eşime.
Ben kullanıyordum ama içinde etil alkol varmış. Oda bebegin gözlerine zarar verebiliyormuş diye duydum. Ondan vermiyorum artık.
canım benımkıde oksuruyor emerken sut kacınca ama sırtına vuruyorum duzelıyor morarma olmuyor, doktoramı gıtmem lazım bu durumda
Yok canım o herkeste oluyor. Dik tutunca düzeliyor. Ciğere kaçarsa fazla fazla öksürür ve morarmış.

Sanci yel ikinma benim oglumdada var yapamayinca durmak bilmiyo arada şekerli su yapip veriyorum 3 4 kaşık faydasini görüyorum haa bide esim ozel hastanede calisio cocuk dr babix zen diye surup vermiş eşime cok zorlandigi zaman veriyorum anında zoort kakasini yapio

Darısı b="Orkidee0238, post: 45596167, member: 622630"][/QUOTE]
Sağolasın Can'ım eğer ilk se 40 gün beklenip emin olunabilir diye bişi okudum salı 40 bitiyor ama banyo yapıp abdest aldım sarı koyuca Bi akıntım var..ama artık ihtiyaten ibadetlere başlayacağım çok rahatladım Yaa..[/QUOTE]
Darısı başıma insaAllah. Hos ben hala toparlanamadim ama 21. Günümüz bugun

bende bişey almayacağım kızımda pişik kremi aldım çok az kullandım pek pişik olmadı bebe yağı aldım neredeyse tümü duruyo şimdi onu kendime kullanıyorum çatlak önlemek için
Ozon yağı bir mucize bende çatlaklarıma ve bebeklerime kullanıyorum uzun süredir çok faydasını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
40 iniz cikti mi bilmiyorum ama bebeklerle ve lohusalarla bu durum cok olabiliyo bizde de var bwnzeri bakara suresi tavsiyw edildi bize de tlf dan aciyorum koyuyorum odada bi kenara. Bakara okunan eve seytan giremezmis. Azaldi sanki korkusu.

Bebegim 1 gundur kabizdi, bugun kakasini yapti ama koyu yesil-siyah gibi ve biraz civik. Basina gelen var mi? Normalde gunde 6-7 kaka yapar ve hardal renklidir. Kaka renginden endiselendim.

Ben yenmez biliyorum bebek emerken kalbine gidermis annem öyle demişti :)
Yok canım ben ilk oğlandada yedim bundada yiyorum. Hiçbirşey olmadı birkere yazın dondurma yemiştim o anda gögüs damarlarımda soğukluk hissetmiştim hemen bıraktım birdahada emzirieken soğuk yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…