2016 Şubat Anneleri

Milupanın rezene çayından damlatabilirmiyim agzına acaba? Hıc uyumadı bugun yattığı anda uyanıyor 5-10 dakka uyumamıştır napıcam yaaa (((

Midem bulanıyor ilaçlardan artık. Hamilelik boyunca kullandığım için tiksindim şimdi bir defa kullanmaya kalksam istifra ediyorum. Demir eksikliği anemisi de var ben de onun da ilacını kullanamıyorum. Belki de ondan.

Bebegim 1 gundur kabizdi, bugun kakasini yapti ama koyu yesil-siyah gibi ve biraz civik. Basina gelen var mi? Normalde gunde 6-7 kaka yapar ve hardal renklidir. Kaka renginden endiselendim.
Benim bebis tam 4 gun kina yesili kakayapmisti burda bi arkadas fazla beslenmeden oluyor demisti benimki ondan olmus duzeldi ama bide on sut son sut olayi ve usutme olayi var

kızlar fizyolojik burun serumu kullananınız var mı
bizimkinin burnu fena tıkanmış alacam da biri marka önersin alayım :)

yada evde tarifi olan varsa versin :)

Son düzenleme:
Pişige kesin çözüm bulan var mi gecmek bilmedi bebisimin poposu
Cnm bizimkini cinko oksit gecirdi..eczaneden aldim..babam kimyaci kendisi biz bebekken bize yaparmis laboratuarda..ben bebegime kremleri zeytinyaglarini denerken cinko oksit gecirir dedi bunu ve oylede oldu

kızlar fizyolojik burun serumu kullananınız var mı
bizimkinin burnu fena tıkanmış alacam da biri marka önersin alayım :)

yada evde tarifi olan varsa versin :)
Canim ben pamuvu ince yapib zeytin yagina batirip burun icine suruyorum yumusuyor sonra aspiratorle cekiyorum

Canim ben pamuvu ince yapib zeytin yagina batirip burun icine suruyorum yumusuyor sonra aspiratorle cekiyorum

geliyormu öyle
ona göre deniyeyim canım

bizim 2 -3 gündür gaz ve huysuzluğumuzun sebebi bi olabilir
burun tıkanıklığı gaz da yaparmış

Kızlar bebeğim sol memeyi emmek istemiyor bazen emiyo ama bazen ağlıyo diğerini verince susuyor niye olabilir

Kızlar bebeğim sol memeyi emmek istemiyor bazen emiyo ama bazen ağlıyo diğerini verince susuyor niye olabilir
Olabiliyormus cnm.benim kizim da yapti aynisini solu tutmuyodu bi turlu.sonra gecti şukur.baska alternatifi yok çünkü.ya sag ya sol :)
Annem de tüm çocuklarınin sol memesini bir turlu tutmadklarini soyledi.gözlerimizi kapatrmis uykuda verirmis ama yok zinhar solu tutmazmişiz.bir tuhaf bu bebisler vesselam.nedeni ne ama cok merak ederm :)

Erkek anneleri, pipiyi sıyırıp temizlemek gerekiyor mu arada. Erkek kardesimin küçükken kireçlenme olmuştu ve çok aglamisti. Dün oğlum çok huysuz olunca temizledim aklima gelip. Yani doktora sormamisim. Bir şey yapmak lazım mi? Arada ben temizliyorum. Zararı olur mu ki?

inan aynı şeyleri yaşadım hemen hemen yok çok örtmussun yk burası sıcak bazen klimayi kapat yok bilmem ne yap... herkes çok bilmiş! canım bi bebeği en çok annesi anlar usudu mü acikti mı ne istiyor diye ama herkes burnunu sokacak illaki. banada kaynanam söyle demişti: anne dedim bebeğim aynı kocam yok dedi kocanın yüzü maşallah su kadardı elle büyük bi yüz gösterir gibi. salla herkes manyak:)

Bebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor

Temizle kirecleri urolojiye gittim bende erken sünnet dedi ileriye dönük iltihap olabilirmiş

Temizle kirecleri urolojiye gittim bende erken sünnet dedi ileriye dönük iltihap olabilirmiş

Evet canım bu yüzden. Zaten sünnet olacağız 3-6 ay arası büyük ihtimal de. Yanlış mi yapıyorum dedim. Bir de kardeşim çok aglamisti yeni doğduğunda. Özellikle çis yaparken. Sebebi buymustu. Bunu da ihtimaller arasına koymak lszim çok agladiginda. Kız çocuklarında da enfeksiyon ihtimalini sanırım.

Kizlar 53 gunluguz...fakat 2 gun once bebegim kolik oldu herseyini yapiyorum bi sikintisi yok dalamiyor bi turlu uykuya geceleri uyurdu en azindan gunduzde uyurdu mizlanirdi ama sonuc uykuydu cocuk simdi neden boyle olsun psikolojimi bozmak uzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…