- 8 Eylül 2015
- 132
- 126
- 33
- 36
Canım bize çocuk doktoru netira damla verdi geçirmedi capagi benim esimde doktor oda yanına fucithalmic viskoz kullanalım dedi onu aldık kullandık çok şükür geçtiEvet iste onu diyorum cok agrili biseymis dedikleri kadariyla insallah kizima yaptirmak mecburiyyetinde kamayiz kiyamam ona(
Bruno aldık biz onu kullanıyoruz canımkızlar fizyolojik burun serumu kullananınız var mı
bizimkinin burnu fena tıkanmış alacam da biri marka önersin alayım :)
yada evde tarifi olan varsa versin :)
Senın gene 53. gunde baslamıs. Benımkı 26 gunluk 1 haftadır kolıgız. Psıkolojım bozulduu. Aksam 8-gece 1 arası aglarken kıpkırmızı oluyor, masajlar emzırme seansları fayda etmıyor, ne yapacagımı sasırıyorum, az once yatırdım daldı derken 5 dk sonra uyandı yıne cıglık cıglıga. Gaz surubu da fayda etmıyor. Persembe kontrolumuz var doktora sorucam acaba yedıgım ne dokunuyor, cok yıpratıcı bır surec gercektenKizlar 53 gunluguz...fakat 2 gun once bebegim kolik oldu herseyini yapiyorum bi sikintisi yok dalamiyor bi turlu uykuya geceleri uyurdu en azindan gunduzde uyurdu mizlanirdi ama sonuc uykuydu cocuk simdi neden boyle olsun psikolojimi bozmak uzere...
Ya tatlim ben az uyumaya alisigim bu yuzden kahve icmeden ayakta kalabiliyorum, calisiyorum birde dusun.. Cay problem yaratirmi bilmem bebekte ama etkisi varsa azartmani tavsiye ederim.. Onunla yatip kalkicakcasin yapicak birsey yok, birde benim yerime koy kendini :/Rezene veriyorum canım arada. Şimdi verdim banyo yaptık uyuyor. Uyansa bile Bakmiyorum
Ya ben de çay iciyorumama uykusuzluk tan başka turlu baş edemem ki gündüz ha deyince uyuyamam ben gece de oyle ;( iki kez uyandırdı gece 3. Uyanış sabah 7-8 de olurdum dün her saat başı kalkıp çok az emip emerken uyudu utanmıyor da doymayinca da zirt pirt gazla uyandı sanırım şimdi uyuttum. Uyansa da Bakmiyorum. Ağlarsa bakacağım.
Ya nasıl oluyor ki beyazlık var dilinde ama hep vardı. Sütten diye dusunmustum. Nasıl temizliyorsunuz. Karbonatlı suyu nasıl hazırlıyorsunuz
Evet canim geliyor dogdugundan beri ogle yapiyorum cok sukur ise yariyor yoksa oldurur bu kiz beni) burnu tikaninca ciyak ciyak agliyor
Dun temizlenince bizimki biraz rahatlamıştı. Olabilir canım.
Kizlar 53 gunluguz...fakat 2 gun once bebegim kolik oldu herseyini yapiyorum bi sikintisi yok dalamiyor bi turlu uykuya geceleri uyurdu en azindan gunduzde uyurdu mizlanirdi ama sonuc uykuydu cocuk simdi neden boyle olsun psikolojimi bozmak uzere...
Bruno aldık biz onu kullanıyoruz canım
Cnm süt bezesidr o merak etme.duşa girip ovala havlu isitip koy geçer insallahKızlar sol göğsüm emzirdikten sonra çok ağrıyor. Ağrıyan yeri elledim sivri bi beze var ovaladıkça ağrı artıyor. Süt bezesimi yoksa başka bişeymi anlayamadım. Tedirgin oldum biraz. Benim gibi olan varmı.
Bizim dr ver rahatlatr dedi.diger kizimda vermemistim dr lar onermiyo diye.ama resmen mememe yapisik bi bebekti.surekli emmek istyodu vermedgme pisman oldum sonraBebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor
canım geçmşş olsun çapak sorunumu var bizde de var 3 damla kullandık en son damla dün bitti sabah gözü yine çapaklı bende çok üzülüyorum son gittiğim çocuk doktoru 2 aylık olmadan göz pınarı tıkanıklığı var diyemeyiz dedi.Merhaba annisler napiyoruz kuzularla
Ben cok korkuyorum ya bebegimin gozune ne yaptiysak fayda etmedi dklarin soyledigi her seyi denedik. Bir tek yol kaldi o da kanal acilmali 1 yasindan sonra ama cok acili bi seymis cok korkuyorum ya yavrumun canim acir diye dua edin kizlar duzelsin gozleri bebegimin(
Bebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor
Ben konduramıyrum kolikliğiCanım senın bebek kolıktı demı. Benımkı de kolık sanırım, bır haftadır her gece 9dan sonra aglama krızlerımız baslıyo. Karnımı ac yoksa gazdanmı anlamak ıcın bı emzırme bı gaz cıkarma yapıyorum ama kıpkırmızı oluyo aglarken. Sureklı memede kaldıgı ıcın sut de bıtıyor ona da sınırlenıyor. Sagdıgım sutu verıyorum ama bazen o da yetmıyor susturmaya. Ikı kez mama yaptım verdım ıcmedı ıcer gıbı yaptı. Gercekten cok zor cocuk kaskatı kesılıyor aglarken. Sende de varmı bu durumlar. Persembe kontrolumuz var doktora sorucam ama buyuk ıhtımal gaz sancıları gıbıme gelıyor
Kalkan ile içine ped koymazsam akıtıyor. Ve gece kullanıyorum.Kalkan kullananlar gece takıyormusunuz? Süt dökülüyor mu? Benim göğüs uçlarım hala acıyo. Kelebek uçlardan takıyom ama bu seferde ped koysamda üstünde kenardan sütler akıyo. Heryerim süt oluyor. Kalkan işe yararmı ki?
Benimkisi almadı, hee şu senin emzikten de almadım. Bi tane tipini beğndiğim emziği almıştım. Alırsa alır demiştim.canım ben 4cü gün verdim, uyumasına cok yardımcı oluyor
emziği alıp anne göğüsünüde iteklemiyor,
ya bu işler iç ses meselesi, sen vermek istersen ver
yoksa başkasını sözleri seni allak bullak ediyor :)
Damlanız hangisi?canım benimki de aynıydı gaz sancısıdır genelde akşam saatleri oluoyordu. gece12 ye kadar doktor gaz damlası verdi çok şükür işe yaradı bizde ve daha rahatız gene akşam huysuzluğumuz var ama o ıkınmalar kızarmalar azaldı çok.
Bende gaz sancisi baslamadan tedarik edicem, ayhhh odum kopuyorrr resmen..Damlanız hangisi?
Kaç gündür kullanıyorsunuz?
Aynı ben:/İşte en sinir Olduğum huyum...uygun şekilde cevap veremiyorum.hani kimisi o an hemen uygun ses tonuyla uygun şekilde oturtur cevabı,ben çok içime atar sabreder sonra da patlarım.tabii bağırma çağırma değil de,sert konuşurum...bi öğrenemedim şunu ya:)
Yaa canim aynn bizimki de bugun kafayi yedimMilupanın rezene çayından damlatabilirmiyim agzına acaba? Hıc uyumadı bugun yattığı anda uyanıyor 5-10 dakka uyumamıştır napıcam yaaa(((
Benimkisi almadı, hee şu senin emzikten de almadım. Bi tane tipini beğndiğim emziği almıştım. Alırsa alır demiştim.
Kararsızlığım damak yapısıymış bilmem neymiş için değil tamamen uyurken de alışırsa ve düştüğünde uyanırsa diye çekiniyordum.
Almayınca arada bez değişirken falan ağzına dayıyordum meşgalesi olsun diye her seferinde atıyordu.
Ta kiii geçen sinir anında verdim. O da necork cork cork emdi. Ve yarım saatten fazla. Nasıl korktum anlatamam
Uyuyor çekicem bırakmıyor. Heeeııeıe diye ses çıkarıp cork corka devam
Ben şoklarda. Sen nasıl çekip alıyorsun yaa:)
Beni emzik yerine kullanmasjndansa emzik emsin daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?