Bana arkadaşlarım başlamadan ver demiştiBende gaz sancisi baslamadan tedarik edicem, ayhhh odum kopuyorrr resmen..
Nasıl uyutuyorsun bu arada?valla benim sıpa kendisi uyukuya daldığı an pırtt yapıp atıyor ,
o atmazsa ben hafifden döndürüp çekiyorum
o da zaten uykuya dalmak için kullanıyorağzından düşünce uyanmaz yane :)
Aventin kalkaninin iki kapagi var canim biri delikli biri kapali. Gece kapali olani takiyorum ben dondukce dokulmesin diye.Kalkan kullananlar gece takıyormusunuz? Süt dökülüyor mu? Benim göğüs uçlarım hala acıyo. Kelebek uçlardan takıyom ama bu seferde ped koysamda üstünde kenardan sütler akıyo. Heryerim süt oluyor. Kalkan işe yararmı ki?
Dün gecen beri Pudra denemsindeyim. Eskiye dönüş. Daha iyi gibi. Ciğer gibiliği gitti.Pişige kesin çözüm bulan var mi gecmek bilmedi bebisimin poposu
Bence kolik olmanın günü varsonradan kolik olur mu bi bebek
bizimkisi oldu galiba
artık uyumuyor, dalamıyor, sürekli ıkınıp inliyor
karnı tok, altı temiz, gazda cıkarıyor ama hep bacaklarını karnına cekip ıkınıyor
bu yüzden de uyuyamıyor
Yok canim dogru soylemistir.. Arkadas markasini yazsin bakalim.. Baslamadan onleyelimBana arkadaşlarım başlamadan ver demişti
Dinlemedim
Gaz damlaları prebiyotik içerirmiş. Gelişmeyen bağırsağı düzene sokarmış. Belki de doktor beni yedi
Kalkan kullananlar gece takıyormusunuz? Süt dökülüyor mu? Benim göğüs uçlarım hala acıyo. Kelebek uçlardan takıyom ama bu seferde ped koysamda üstünde kenardan sütler akıyo. Heryerim süt oluyor. Kalkan işe yararmı ki?
Nasıl uyutuyorsun bu arada?
Bu da ayrı bir sorun
Hep etrafımdaki kötü örnekleri gördüğüm için çocuğa ne çekilde davranacağımı şaşırıyorum.
Beşikte sallasam bu sefer gece uyanınca "ayağıma ip takardım sallardım da gene de uyumazdı" diyenler ürkütüyor.
Ayakta sallama'cılarımjz çoğunlukta
Emerken uyuma işi zaten malum
Kıcakta uyutma, diyenlerimiz de yok değil:/
Koy kendi uyusun diyenlere selam olsun.
Valizimi alıp yeni zelandaya taşınajaaaammmm
Bence kolik olmanın günü var
Biz bir kaç gündür öyleyiz. doğru hatırlıyorsam aramızda 2-3gün vardı(12şubar doğumluyuz)
kimi 2.haftadan sonra kimi3.haftadan sonra diyordu. Bizim yarı kırk mevlüdünden sonra başladı herşey:/hiç cıkartmıyorum, eskiden içi cok süt dolarda hafif eğilince dökülürdü
önlem olarak deliklerin olduğu yere ped koymuştum
3-4 gündür süt olmuyor pooffffff
son 1 haftayı saymazsak emzirip altını değiştiriyordum
sonra yatağa koyup yan yatırıp ağzına emziği veriyordum 10 dk öylece emzik düşmesin diye bekliyordm
oda uykuya dalıyordu , şimdi pışpış istiyor kucan istiyor hani direniyorum elinden gelse salla diyecek
kurallar malesef işe yaramıyormuş, ayakta sallmicam emzik vermicem hepsi yalan
cocuk kendisi zaten seni yönlendiriyor, ağlayan ve susmayan cocugu mecbur alacaksın kucağa
derken alışırsa buda onun yapısı oluyor
bizde 14 şubatız bilmiyorum ki 1ci ayda olar mı
Arkadaşlar gaz için bio gaia damla kullanan varmı her doktor başka damla verdi en son gittiğim bunu verdi evde 3 tane damla var ben cesaret edemiyorum kullanmaya birkez kullandım kızım çok huysuzlandı
Öğlen 2.30da uyandı emmek için şu saat oldu uyumuyor memede yapışık gezicez toplasan 1 saat uyumamıştır öğleden beri ne yapacağımı şaşırdım bugün 40çıktı benim kız çıldırdı resmen bi akıl verin Allah aşkına ne yapsam uyur
Bio ile başlayanı bitkiselmişYok canim dogru soylemistir.. Arkadas markasini yazsin bakalim.. Baslamadan onleyelim
Yarar cnm..suan kalkanimlayim..uykuya gecicem birazdan :) dene benceKalkan kullananlar gece takıyormusunuz? Süt dökülüyor mu? Benim göğüs uçlarım hala acıyo. Kelebek uçlardan takıyom ama bu seferde ped koysamda üstünde kenardan sütler akıyo. Heryerim süt oluyor. Kalkan işe yararmı ki?
Canim tesekkur ederim sana bunu duyduguma cok sevindim senin bebeginde de varmis haberlesiriz bu konudacanım geçmşş olsun çapak sorunumu var bizde de var 3 damla kullandık en son damla dün bitti sabah gözü yine çapaklı bende çok üzülüyorum son gittiğim çocuk doktoru 2 aylık olmadan göz pınarı tıkanıklığı var diyemeyiz dedi.
Cok sukur canim bu haftada gecmezse onu denerimCanım bize çocuk doktoru netira damla verdi geçirmedi capagi benim esimde doktor oda yanına fucithalmic viskoz kullanalım dedi onu aldık kullandık çok şükür geçti
Bruno aldık biz onu kullanıyoruz canım
desene ayni kaderi paylasiyomusuz.birebir ayni belirtiler,ben de acaba sut urunlerindenmi dedim ama bilemiyorum.gaz damlasi yok cunku henuz doktora gitmedik persembe gidicez.gaz surubu var ama ise yaramiyor,dun yine aksam 8den gece 1e kadar ayni durumdaydik.benimki ozellikle kaka yaparken cok gaz cikariyor zaten ben normal sanmistim,aglayinca bazen kucakta hafif ritmik sallama sakinlestiriyor ama bazen o da ise yaramiyo kaskat kipkirmizi oluyorBen konduramıyrum kolikliği
Gazı da
Ikınacak çocuk tabiki diyordum. Ctesi doktor çok gazlı bu çocuk dediğinden beri kabullendim gaz sabncısı diye(tabi o gaz da bendenmiş, çok ince giyiniyormuşum, ve çocuğu da ince giydiriyormuşum. Lohusaymışım, çocuk daha et gibiymiş! Bu nedemekse )
Aynn öyle krizi geldiyse
emmiyor. Evde 3 çeşit biberon var hiç birini almıyor. Krizi yoksa hepsiyle emiyor hiç ayırt rtmiyor.
Ciyak ciyak ağlarken Dilini damağına yapıştırıyor hatta, dilinin arkasını görüyorum.
Ha bazende emiyor emiyor emiyor. Doyamıyor. Süt gekse de memeyle kavga ediyor, aranıp duruyor. Yorgun düşüp uyuyor sonunda :)
Karnı kas katı oluyor.
Yay gibi geriye atıyor.
Omzumda dursun okşansın istiyor(kucağa alışmışgaz başka nasıl çıkacaksa!)( zaten ağlarken almayınca da için nasıl kaldırıyor diyorlardı!)
Dr colinox damla verdi.
İşe yarıyor mu? Henüz anlamadım. Yarayan benim yaptığım süt ürünler diyeti mi yoksa gaz damlası mı bilmiyorum.
Tam bir düşünceye sahip değilim, çünkü bazı gruplara göre kolik ve gaz yoktur, sindirilemeyen/çocuğa alerji(dokunan) yapan birşey vardır ondan ağlıyordur.
Bilemiyorum. Kime uymak gerek.
Şu anne sütü konusunda bile görüş ayrımı var ya şaşırtıcıiki meme var ya ondan
Sen gaz için damla kullanıyormusun?
Gaz damlası veren anneler...
Bizimkinin (colinox) tadı çok kötü olcak ki damlatınca kriz geçiriyor. Süte karıştırıp veriyorum o sütü de içmiyor.
Sizde de aynı sıkıntı var mı?mgünde 4 kez 8damla dedi. Ama 8damlayı damlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?