2016 Şubat Anneleri

Bende gaz sancisi baslamadan tedarik edicem, ayhhh odum kopuyorrr resmen..
Bana arkadaşlarım başlamadan ver demişti
Dinlemedim
Gaz damlaları prebiyotik içerirmiş. Gelişmeyen bağırsağı düzene sokarmış. Belki de doktor beni yedi

valla benim sıpa kendisi uyukuya daldığı an pırtt yapıp atıyor ,
o atmazsa ben hafifden döndürüp çekiyorum
o da zaten uykuya dalmak için kullanıyor ağzından düşünce uyanmaz yane :)
Nasıl uyutuyorsun bu arada?
Bu da ayrı bir sorun
Hep etrafımdaki kötü örnekleri gördüğüm için çocuğa ne çekilde davranacağımı şaşırıyorum.
Beşikte sallasam bu sefer gece uyanınca "ayağıma ip takardım sallardım da gene de uyumazdı" diyenler ürkütüyor.
Ayakta sallama'cılarımjz çoğunlukta
Emerken uyuma işi zaten malum
Kıcakta uyutma, diyenlerimiz de yok değil:/
Koy kendi uyusun diyenlere selam olsun.

Valizimi alıp yeni zelandaya taşınajaaaammmm

Aventin kalkaninin iki kapagi var canim biri delikli biri kapali. Gece kapali olani takiyorum ben dondukce dokulmesin diye.

Pişige kesin çözüm bulan var mi gecmek bilmedi bebisimin poposu
Dün gecen beri Pudra denemsindeyim. Eskiye dönüş. Daha iyi gibi. Ciğer gibiliği gitti.
Bezimizi de değiştirmiştik. Huggisin dokusu gerçekten çok daha güzel.

Haa tabi bugün yeni bir karar aldım ve eski usule geri dönüş yapıcam. Altı açık tüm gün dursa da yok yani olmuyor. Battaniye kalmadı.
müslin bez aldım (e bebekte yarı fiyatına şuanda)
En küçüğünden Alıştırma donu aldım. (Tabi naylon bezlerdn olaydı daha iyiydi )
Eski usül bez bağlama yapıxam. Yüksek programda yıka ütüle. İşim yok sanmayın
Artık elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
süt irinü tüketimini de bıraktım.

Öğlen 2.30da uyandı emmek için şu saat oldu uyumuyor memede yapışık gezicez toplasan 1 saat uyumamıştır öğleden beri ne yapacağımı şaşırdım bugün 40çıktı benim kız çıldırdı resmen bi akıl verin Allah aşkına ne yapsam uyur

Bence kolik olmanın günü var
Biz bir kaç gündür öyleyiz. doğru hatırlıyorsam aramızda 2-3gün vardı(12şubar doğumluyuz)

Bana arkadaşlarım başlamadan ver demişti
Dinlemedim
Gaz damlaları prebiyotik içerirmiş. Gelişmeyen bağırsağı düzene sokarmış. Belki de doktor beni yedi
Yok canim dogru soylemistir.. Arkadas markasini yazsin bakalim.. Baslamadan onleyelim

hiç cıkartmıyorum, eskiden içi cok süt dolarda hafif eğilince dökülürdü
önlem olarak deliklerin olduğu yere ped koymuştum
3-4 gündür süt olmuyor pooffffff

son 1 haftayı saymazsak emzirip altını değiştiriyordum
sonra yatağa koyup yan yatırıp ağzına emziği veriyordum 10 dk öylece emzik düşmesin diye bekliyordm
oda uykuya dalıyordu , şimdi pışpış istiyor kucan istiyor hani direniyorum elinden gelse salla diyecek

kurallar malesef işe yaramıyormuş, ayakta sallmicam emzik vermicem hepsi yalan
cocuk kendisi zaten seni yönlendiriyor, ağlayan ve susmayan cocugu mecbur alacaksın kucağa
derken alışırsa buda onun yapısı oluyor

Bence kolik olmanın günü var
Biz bir kaç gündür öyleyiz. doğru hatırlıyorsam aramızda 2-3gün vardı(12şubar doğumluyuz)

bizde 14 şubatız bilmiyorum ki 1ci ayda olar mı

kimi 2.haftadan sonra kimi3.haftadan sonra diyordu. Bizim yarı kırk mevlüdünden sonra başladı herşey:/

Aman sanki onların kucağına alışıyor. Onlara neyse

Arkadaşlar gaz için bio gaia damla kullanan varmı her doktor başka damla verdi en son gittiğim bunu verdi evde 3 tane damla var ben cesaret edemiyorum kullanmaya birkez kullandım kızım çok huysuzlandı

Arkadaşlar gaz için bio gaia damla kullanan varmı her doktor başka damla verdi en son gittiğim bunu verdi evde 3 tane damla var ben cesaret edemiyorum kullanmaya birkez kullandım kızım çok huysuzlandı

Biz 1 haftadır kullanıyoruz canim
Gazini çıkarıyor şimdilik

Kizlar bebegimin kivrimli yerleri kizarip pisik gibi oluyor ya gidisi,boynunun yanlari falan bacak bogumlari da kizarmisti bide elleri pamuk oluyo :)

Memede uyuduğu ona yetiyordur..her iki meme icin toplam 20 dakka tut.. Vakit geçir mutlaka kucak isticektir.. Evde ana kucağını varsa ana kucağına köy ev işi yap elektrik süpürgesi vileda..bak o zaman nasıl uyuyor..

Benim kızım öyleydi son çare bunu bulmuştum..Duzeliyor Ama korkma sabırlı ol..

Allah yardımcın olsun hepimizin olsun..

Yarar cnm..suan kalkanimlayim..uykuya gecicem birazdan :) dene bence

Canim tesekkur ederim sana bunu duyduguma cok sevindim senin bebeginde de varmis haberlesiriz bu konuda

Canım bize çocuk doktoru netira damla verdi geçirmedi capagi benim esimde doktor oda yanına fucithalmic viskoz kullanalım dedi onu aldık kullandık çok şükür geçti

Bruno aldık biz onu kullanıyoruz canım
Cok sukur canim bu haftada gecmezse onu denerim

desene ayni kaderi paylasiyomusuz.birebir ayni belirtiler,ben de acaba sut urunlerindenmi dedim ama bilemiyorum.gaz damlasi yok cunku henuz doktora gitmedik persembe gidicez.gaz surubu var ama ise yaramiyor,dun yine aksam 8den gece 1e kadar ayni durumdaydik.benimki ozellikle kaka yaparken cok gaz cikariyor zaten ben normal sanmistim,aglayinca bazen kucakta hafif ritmik sallama sakinlestiriyor ama bazen o da ise yaramiyo kaskat kipkirmizi oluyor

Selam kızlar
Biz kolik bebeğimle çok zor zamanlar geçiriyoruz çok yorulduk eşimle
Bebeğimiz sürekli ağlıyor, kıvranıyor sancıdan, kıpkırmızı oluyor, çaresiz hissediyorum kendimi çok uykum var
Herşeyi deniyorum ama bu gaz belası mahvetti yavrumu
Dilerim tez zamanda geçer

Ee sizler nasılsınız artık buraya da yazamıyorum çok özledim hepinizi okumayı...

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…