- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Canim belli ay aralıkları var sanırım yanlış hatırlamıyorsam 4 aydan önce yapılmalı demişti dr. 4 aydan sonra da başka bi yaş aralığı vermişti. sen araştır istersen. ben çok erken yaptımEvet canım bu yüzden. Zaten sünnet olacağız 3-6 ay arası büyük ihtimal de. Yanlış mi yapıyorum dedim. Bir de kardeşim çok aglamisti yeni doğduğunda. Özellikle çis yaparken. Sebebi buymustu. Bunu da ihtimaller arasına koymak lszim çok agladiginda. Kız çocuklarında da enfeksiyon ihtimalini sanırım.
Canim benim Günaydın bende seni merak etmiştim ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye. ay Kıyamam o minige ya küçük oldukları için canımız iki kat daha çok acıyor bi şey olunca. Zeytinyağını denedin mı canım?Selam kızlar
Biz kolik bebeğimle çok zor zamanlar geçiriyoruz çok yorulduk eşimle
Bebeğimiz sürekli ağlıyor, kıvranıyor sancıdan, kıpkırmızı oluyor, çaresiz hissediyorum kendimiçok uykum var
Herşeyi deniyorum ama bu gaz belası mahvetti yavrumu
Dilerim tez zamanda geçer
Ee sizler nasılsınız artık buraya da yazamıyorumçok özledim hepinizi okumayı...
Sevgiler
kolik olsa baştan olmaz mıydı canım ? maşallah bayagi da büyümüşuz biz kırkimizı bekliyoruz:)Kizlar 53 gunluguz...fakat 2 gun once bebegim kolik oldu herseyini yapiyorum bi sikintisi yok dalamiyor bi turlu uykuya geceleri uyurdu en azindan gunduzde uyurdu mizlanirdi ama sonuc uykuydu cocuk simdi neden boyle olsun psikolojimi bozmak uzere...
Maşallah fıstığa canım çok şirin. bende çok kararsızdim canım sadece dalmak icin cok zorlandığında veriyorum emzigi ama uzun süre ağzında bırakmıyorum gündüzleri de hiç vermiyorumBebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor
sonradan kolik olur mu bi bebek
bizimkisi oldu galiba
artık uyumuyor, dalamıyor, sürekli ıkınıp inliyor
karnı tok, altı temiz, gazda cıkarıyor ama hep bacaklarını karnına cekip ıkınıyor
bu yüzden de uyuyamıyor
Benimkide kaç gundr ikinip duruyo çıkardığı gaz yetmyo yine kakasini yapmadı 4 gün oldu yapsa rahtlicakta işteSelam kızlar
Bebeğimiz sürekli ağlıyor, kıvranıyor sancıdan, kıpkırmızı oluyor, çaresiz hissediyorum kendimiçok uykum var
Sevgiler
Cnim benmki kaç gundr oyle ne gundz ne gece uyuyo bende anlamyrm nasl dayaniyolar bu kadar uykusuzlga ben dayanmyrmAh be kızım hadi gunduz uyumuyorsun gece Nasıl dayanıyorsun buna
Bende zinco kullanyrm damlatnca suratını buzustryo gnde bi kere 3 damla veryrm ama bu ara gszi.çok.cogaltiyim en iyisiBen konduramıyrum kolikliği
Gazı da
Ikınacak çocuk tabiki diyordum. Ctesi doktor çok gazlı bu çocuk dediğinden beri kabullendim gaz sabncısı diye(tabi o gaz da bendenmiş, çok ince giyiniyormuşum, ve çocuğu da ince giydiriyormuşum. Lohusaymışım, çocuk daha et gibiymiş! Bu nedemekse )
Aynn öyle krizi geldiyse
emmiyor. Evde 3 çeşit biberon var hiç birini almıyor. Krizi yoksa hepsiyle emiyor hiç ayırt rtmiyor.
Ciyak ciyak ağlarken Dilini damağına yapıştırıyor hatta, dilinin arkasını görüyorum.
Ha bazende emiyor emiyor emiyor. Doyamıyor. Süt gekse de memeyle kavga ediyor, aranıp duruyor. Yorgun düşüp uyuyor sonunda :)
Karnı kas katı oluyor.
Yay gibi geriye atıyor.
Omzumda dursun okşansın istiyor(kucağa alışmışgaz başka nasıl çıkacaksa!)( zaten ağlarken almayınca da için nasıl kaldırıyor diyorlardı!)
Dr colinox damla verdi.
İşe yarıyor mu? Henüz anlamadım. Yarayan benim yaptığım süt ürünler diyeti mi yoksa gaz damlası mı bilmiyorum.
Tam bir düşünceye sahip değilim, çünkü bazı gruplara göre kolik ve gaz yoktur, sindirilemeyen/çocuğa alerji(dokunan) yapan birşey vardır ondan ağlıyordur.
Bilemiyorum. Kime uymak gerek.
Şu anne sütü konusunda bile görüş ayrımı var ya şaşırtıcıiki meme var ya ondan
Sen gaz için damla kullanıyormusun?
Gaz damlası veren anneler...
Bizimkinin (colinox) tadı çok kötü olcak ki damlatınca kriz geçiriyor. Süte karıştırıp veriyorum o sütü de içmiyor.
Sizde de aynı sıkıntı var mı?mgünde 4 kez 8damla dedi. Ama 8damlayı damlatamıyorum.
Uyumuyosa her yöntemi denyrz napalm onlar niye kucağa ayakta sallamaya alstrmslar o zaman akıl vrmeye gelince mükemmel cock yetstrmsler gbi davranyolarNasıl uyutuyorsun bu arada?
Bu da ayrı bir sorun
Hep etrafımdaki kötü örnekleri gördüğüm için çocuğa ne çekilde davranacağımı şaşırıyorum.
Beşikte sallasam bu sefer gece uyanınca "ayağıma ip takardım sallardım da gene de uyumazdı" diyenler ürkütüyor.
Ayakta sallama'cılarımjz çoğunlukta
Emerken uyuma işi zaten malum
Kıcakta uyutma, diyenlerimiz de yok değil:/
Koy kendi uyusun diyenlere selam olsun.
Valizimi alıp yeni zelandaya taşınajaaaammmm
40 çıkınca düzelir diyolar yalan bizimkide 40. Cktktan sonra daha kötü olduÖğlen 2.30da uyandı emmek için şu saat oldu uyumuyor memede yapışık gezicez toplasan 1 saat uyumamıştır öğleden beri ne yapacağımı şaşırdım bugün 40çıktı benim kız çıldırdı resmen bi akıl verin Allah aşkına ne yapsam uyur
Canim benim Günaydın bende seni merak etmiştim ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye. ay Kıyamam o minige ya küçük oldukları için canımız iki kat daha çok acıyor bi şey olunca. Zeytinyağını denedin mı canım?
Benimkide kaç gundr ikinip duruyo çıkardığı gaz yetmyo yine kakasini yapmadı 4 gün oldu yapsa rahtlicakta işte
Arkadaşlar gaz için bio gaia damla kullanan varmı her doktor başka damla verdi en son gittiğim bunu verdi evde 3 tane damla var ben cesaret edemiyorum kullanmaya birkez kullandım kızım çok huysuzlandı
Canım hayırdır, geçmiş olsun, geçmişi okuyamadım, ne oldu bebişine? Acil şifalar diliyorumSüt sagan anneler.kizim kuvezde bende sagiyorum ama gece uyuyakaliyorum.hastane ev arasunda yoruluyorum cok..gece 3 saatte bir sagsamda bi gogusten 50 cc cikiyo 4 saattete cok cok 60cc cikiyo..iki gogus 100cc yetmiyo kuzuya ki o emerken birinden 90 cikiyodu..sagarak nasil artacak bu sut cnm skmiyim diyorum ama skiliyor..mekik dokuyorum evin isi oglum hastane cok yoruldum gu surecte.ne yersem yiyim artmiyo suan
Canım benimde aklıma saç kurutma geldi ama evde yalnızdım elime almaya fırsat vermiyo nasıl ağlamak yıktı ortalığı iki kez ard arda kakasını yaptı karnıda ağrıdı sanırım en son eşim uyuttu bi saatten fazla kollarında pışpışladı uyudu artık okadar ağlamaya yorgun düştü gece ilk kez bi defa uyandı bu arada benimki bir memede 15 dk kalıyor ve yetiyor her ikisine 20dk tuttuğumda göğüslerim tam inmiyor sağdıktan sonrada gördüm ki yağlı kısmı alamamıştı tavsiyelerin için teşekkür ederim canım süpürgeyi deneyeceğimMemede uyuduğu ona yetiyordur..her iki meme icin toplam 20 dakka tut.. Vakit geçir mutlaka kucak isticektir.. Evde ana kucağını varsa ana kucağına köy ev işi yap elektrik süpürgesi vileda..bak o zaman nasıl uyuyor..
Benim kızım öyleydi son çare bunu bulmuştum..Duzeliyor Ama korkma sabırlı ol..
Allah yardımcın olsun hepimizin olsun..
Valla ne yalan söyliyim canım gözüm korktu ben ne yapıcağımı şaşırdım kollarımda derman kalmadı eşimde işteydi kv aramayı düşündüm koş gel diye umarım dün ki gibi olmaz bidaha ve 40tan sonra iyiye dönerler40 çıkınca düzelir diyolar yalan bizimkide 40. Cktktan sonra daha kötü oldu
Ne desem boş Allah yardımcımız olsun bizimki de kolik allahtan ciyak ciyak ağlamıyor yoksa hiç dayanamazdım. Ama geçecegini bilmeliyiz şöyle hareketlendikleri zaman gelince kendi kendilerine cıkaracaklar gazlarını. Benim korkum ıkınmaktan göbek fıtıgı olması dışarı çıkıp çıkıp duruyor. Akşamları cok güzel uyuyo ama o ıkınmadan ve cıkardıgı seslerden işte ne rahat uyuyabiliyo ne de uyutuyo. Ancak hafif yaşamasına yardımcı olabiliyoruz stres yapmayacagız yememiz giyimimiz masajı hareketi hep gazını cıkartmayı sıcak havlu koymayı vs dikkat edicez artık şurda 1 ay bitti diyorum kendi kendimeSelam kızlar
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?