2016 Şubat Anneleri

Canim belli ay aralıkları var sanırım yanlış hatırlamıyorsam 4 aydan önce yapılmalı demişti dr. 4 aydan sonra da başka bi yaş aralığı vermişti. sen araştır istersen. ben çok erken yaptım

Canim benim Günaydın bende seni merak etmiştim ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye. ay Kıyamam o minige ya küçük oldukları için canımız iki kat daha çok acıyor bi şey olunca. Zeytinyağını denedin mı canım?

Kizlar 53 gunluguz...fakat 2 gun once bebegim kolik oldu herseyini yapiyorum bi sikintisi yok dalamiyor bi turlu uykuya geceleri uyurdu en azindan gunduzde uyurdu mizlanirdi ama sonuc uykuydu cocuk simdi neden boyle olsun psikolojimi bozmak uzere...
kolik olsa baştan olmaz mıydı canım ? maşallah bayagi da büyümüşuz biz kırkimizı bekliyoruz:)

Bebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor
Maşallah fıstığa canım çok şirin. bende çok kararsızdim canım sadece dalmak icin cok zorlandığında veriyorum emzigi ama uzun süre ağzında bırakmıyorum gündüzleri de hiç vermiyorum

Biz de koliğiz canım aynı durumumuz 18 günlükken teşhis konuldu, şu an 36 günlüğüz, bu süreçte neler yaşadığımızı bir eşim bilir,bir ben bilirim bir de Allah bilir, gerçekten gaz sancısı çeken bebişlerimize ve biz anne babalara Allah yardım etsin

Benimkide kaç gundr ikinip duruyo çıkardığı gaz yetmyo yine kakasini yapmadı 4 gün oldu yapsa rahtlicakta işte

Bende zinco kullanyrm damlatnca suratını buzustryo gnde bi kere 3 damla veryrm ama bu ara gszi.çok.cogaltiyim en iyisi

Uyumuyosa her yöntemi denyrz napalm onlar niye kucağa ayakta sallamaya alstrmslar o zaman akıl vrmeye gelince mükemmel cock yetstrmsler gbi davranyolar

40 çıkınca düzelir diyolar yalan bizimkide 40. Cktktan sonra daha kötü oldu

sağol canım hatırlanmak ne güzel:) aynen öyle içim parçalanıyor çok üzülüyorum kabız değil canım zeytinyağını ne yapmam gerekiyor? içirmem mi? masajı kastettiysen eğer yapıyoruz inşallah tez geçer bu zamanlar

Benimkide kaç gundr ikinip duruyo çıkardığı gaz yetmyo yine kakasini yapmadı 4 gün oldu yapsa rahtlicakta işte

Allah yardımcımız olsun canım, bebişler karnımızda durdukları gibi değil, varlıklarına bin şükür ama büyütmek gerçekten zormuş( ahh anacım ne kadar kıymetlisin sen ahh

Arkadaşlar gaz için bio gaia damla kullanan varmı her doktor başka damla verdi en son gittiğim bunu verdi evde 3 tane damla var ben cesaret edemiyorum kullanmaya birkez kullandım kızım çok huysuzlandı

ben 16 gündür kullanıyorum canım işe yarayıp yaramadığını cidden anlayamıyorum bebeğim hep ağlıyor

Süt sagan anneler.kizim kuvezde bende sagiyorum ama gece uyuyakaliyorum.hastane ev arasunda yoruluyorum cok..gece 3 saatte bir sagsamda bi gogusten 50 cc cikiyo 4 saattete cok cok 60cc cikiyo..iki gogus 100cc yetmiyo kuzuya ki o emerken birinden 90 cikiyodu..sagarak nasil artacak bu sut cnm skmiyim diyorum ama skiliyor..mekik dokuyorum evin isi oglum hastane cok yoruldum gu surecte.ne yersem yiyim artmiyo suan

Canım hayırdır, geçmiş olsun, geçmişi okuyamadım, ne oldu bebişine? Acil şifalar diliyorum

Ben süt için özellikle şunları tüketiyorum;

Hurma
Kuru incir
Dereotu
Tahin helvası
Kek
Bol bol su
Bol bol çorba
Bol bol hoşaf,komposto
Pekmez
Ceviz
Kaymak
Kuru kayısı
Dut kurusu

Humana still tea
Humana kimyonlu rezene çayı
Hibb anne çayı

Benim oglanin 3-4 gunluk derdi burun tikanikligi imis
Aksam tuzlu ile actim uzerine emzirdim
Daha rahat emdi ve cok ugrasmadan uyudu

Canım benimde aklıma saç kurutma geldi ama evde yalnızdım elime almaya fırsat vermiyo nasıl ağlamak yıktı ortalığı iki kez ard arda kakasını yaptı karnıda ağrıdı sanırım en son eşim uyuttu bi saatten fazla kollarında pışpışladı uyudu artık okadar ağlamaya yorgun düştü gece ilk kez bi defa uyandı bu arada benimki bir memede 15 dk kalıyor ve yetiyor her ikisine 20dk tuttuğumda göğüslerim tam inmiyor sağdıktan sonrada gördüm ki yağlı kısmı alamamıştı tavsiyelerin için teşekkür ederim canım süpürgeyi deneyeceğim

Bebeğini sünnet yaptıran anneler kaçıncı gün yıkadınız ? biz 6 gündür bekliyoruz ama yıkasak mı artık bilemedim

40 çıkınca düzelir diyolar yalan bizimkide 40. Cktktan sonra daha kötü oldu
Valla ne yalan söyliyim canım gözüm korktu ben ne yapıcağımı şaşırdım kollarımda derman kalmadı eşimde işteydi kv aramayı düşündüm koş gel diye umarım dün ki gibi olmaz bidaha ve 40tan sonra iyiye dönerler

Ne desem boş Allah yardımcımız olsun bizimki de kolik allahtan ciyak ciyak ağlamıyor yoksa hiç dayanamazdım. Ama geçecegini bilmeliyiz şöyle hareketlendikleri zaman gelince kendi kendilerine cıkaracaklar gazlarını. Benim korkum ıkınmaktan göbek fıtıgı olması dışarı çıkıp çıkıp duruyor. Akşamları cok güzel uyuyo ama o ıkınmadan ve cıkardıgı seslerden işte ne rahat uyuyabiliyo ne de uyutuyo. Ancak hafif yaşamasına yardımcı olabiliyoruz stres yapmayacagız yememiz giyimimiz masajı hareketi hep gazını cıkartmayı sıcak havlu koymayı vs dikkat edicez artık şurda 1 ay bitti diyorum kendi kendime ama gelde nasıl bitti kalan aylara nasıl dayanıcaz Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…