2016 Şubat Anneleri

Canım bize çocuk doktoru netira damla verdi geçirmedi capagi benim esimde doktor oda yanına fucithalmic viskoz kullanalım dedi onu aldık kullandık çok şükür geçti

Bruno aldık biz onu kullanıyoruz canım
canım benim son gittiğim doktor nerita ve fulcithamic verdi ikisini kullandım bir hafta hala geçmedi dahs önce de kullandım farklı bir damla korkuyorum da dahs çok küçükler bu kadar damla kullanmak ne kadar doğru geçse bari ile de yaramadı göz doktoru var çok iyi bilinen randevu aldım 30 nisan a verdiler o kadar yoğun ki doktor.

Canim gecmis olsun neden hastanede? ben pek takip edemiyorum eskisi kadar maalesef..
Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur

Bende aynı durumdayım, artık kaskatı kıpkırmızı kesılıyor aglamaktan. Senın yıne esın yanındaymıs benımkı hem gec gelıyor hem de gecıyor yatak odasına uyuyor pek umru degıl, annem var ama o da 40ı cıkınca gıdecek

Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
Ara sira bakiyorum siteye simdi okudum cok uzuldum. Rabbim sifa versin canim. Benim tavsiyem ya şafi esmasını çek canim. Devamli ya şafi diye çek allahin şifa ismiyle sığın rabbim şifasini verir

Ay kuzummm cok gecmis olsun nasil oldu ki ah yavrum daha cok ufak, oksurupte cigerlerini temizleme yetisi pek gelismemis tabi.. Allah tez zamanda sifa versin kuzuya

firkan evet baktım damlada etil alkol var. Peki diğerlerinde yok mu canım? Sen bir şey kullanıyor musun

firkan evet baktım damlada etil alkol var. Peki diğerlerinde yok mu canım? Sen bir şey kullanıyor musun
Diğerlerinde varmı bilmiyorum. Şuan birşey kullanmıyorum canım. Çok sıkıntı yaparsa acı elmayagı sürüyorum topuklarına o kadar.. daha çok masaj ve sırt ovalama yapıyorum. Sırtını ovalarken çok kızıyor kızarıyor bozarıyor ama çıkarıyor gazı...

Memnunum canım ama emzrmeden once acken veryrm
Benimki ne zaman versem aliyo memeyi hiç tokum demyo sonrada kusuyo

Bizim de öyle canım. Çok uğraşıyoruz. Bazen kiyamiyorum. Çok sınır oluyor ben de bir ilaçla destekleyryim çok kötü olduğunda diye dusundum. Tesekkur ederim :)

Memnunum canım ama emzrmeden once acken veryrm
Benimki ne zaman versem aliyo memeyi hiç tokum demyo sonrada kusuyo

Tamam canım sag ol. Bizim de öyleydi. Bu memeyi itme olayı birkaç gündür var. Haa yine kusuyor emdikten sonra o ayrı

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğuna

ısırgan otu yuzde yuz etkılı canım. Gunde ıkı bardak ıc delı gıbı artacak sutun. 100cc aslında yeter canım, 3 saate bır 100cc versen gunde 6-7 kez sagsan yetmezmı.

ısırgan otu yuzde yuz etkılı canım. Gunde ıkı bardak ıc delı gıbı artacak sutun. 100cc aslında yeter canım, 3 saate bır 100cc versen gunde 6-7 kez sagsan yetmezmı.
karincam 80-100 yeterli olucaktir.. 80cc iki saatte bir 100cc 3 saatte bir diye test ettim ben cunku bende veriyorum :)
bende tek goyuste 80-120 arasi cikiyor.. rezene cayi ve bol su ic tatlim.. su icmezsen caylarinda bir faydasi olmaz.

Benim gögüs uçlarım kıpkırmızı oldu. Sızlıyo. Kalkan alcaktım kullanamam diye vazgeçtim. İyileştirirse son çare onu denicem. Ucuna kelebek uç takıyom üstüne ped takıyom ama gece heryerim süt oluyor. Kıyafet değiştirmekten gına geldi artık.

Aynen canım amin inşallah daha bizimkinin göbeği iyileşmedi, banyo yaptırırken korkuyorum, dr çok ağlatma, fıtık olur dedi ayrıca

Yaaaa gerçekten mi ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım, her markette satılır dimi ya da eczanede?

Allah kolaylık versin canım benim annem 20 gün kalıp gitti sağlık sorunları var maalesef sonra bekar görümcem var o geldi ctesi 40lancaz,şimdilik duruyo bakalım, hatta bakıcı yerine de o baksın diyoruz eşimle, çünkü ben işe gitcem ve hiç gözüm yemiyo başka birine bırakmayı

Eşim de 9 6 çalışıyo, evde olduğunda da yardımcı oluyo, görümcem yemek ve ev işlerini yapıyo, memnunum, Allah razı olsun

Tabiki bebebl emince daha çok çıkıyordu ama sağdıktan sonra dğer göğsüne geçiyorsun ya o bitince tekrar diğerne geç. uyarılsın süt yetmiyor sinyali gitsin belki işe yarar. Zaten ben bi ğöğsümü 20dakkadannfazla süre sağıyrm.
Haa tabi ilk on dakka yumuşamış oluyor ama ya telde yazışırken dalıyrım ya da başka işlerden sende öyle yap. Uzun sğre sağ.

Gece uykuya daldığın için üzülme. Ben bebek yanımda iken uyuyoruö. Mesela bu gece.
Aldım emzirdim gaz çıkrtmak için eşime vermişim. Elimde bezle beklerken dalöışım meğer. Tabi aklım çıktı çocuk nerde diye. Yorgan altına falan bakınıyorum
Senin uyuman çok normal ama dikkat et mastit olma. Kalktışın gibi sağ ki süt grlsin. Veeee üzülme. İlk hastalıkları olabilir ama son olmayacak. İnşallah en kötü hastalıkları bunlar olur. Çabuk iyileşir inşallah
güçlü anne güçlü bebek
Mutlu anne mutlu bebek

Canım bence işe yarıyor. Şuana kadar yara olmadı göğsüm kiiiii bnde uç yok, bu uçla masıl emiyor diyorlar. Emince de kocaman ucum oluyor.
Hem o ucu muhafa ediyor, hemde kremleryip kapatıyorum. Bir yere deysin sürtsün deli gibi acıyor yoksa.
Ayrıca şu ön süt muhabbeti var ya onun bir miktarını almış oluyor.
Son iki gündür takmaya vaktim olmadı. İki çarşaf değiştim ya emmes için çabalarken aktı ya yatarken.
Yeminle işese beni daha iyi. Süt yapış yapış oluyor yanacayip tiksiniyorum

Aynen cnm gece uyanıyorum ne çarşaf kalmış nr kıyafet bekledikçe kokuyosun resmen. Bu dönem ne zaman bitcek. Süt olsa bi dert olmasa bi dert. Yaradan emziremiyorum bu sefer göğüs şişiyo ağrıdan duramıyorum. Ne doğum da ne de hamilelikte bu kadar zorlanmadım

Teyzelerimiz biz huggiese geçmiştik.
vaktm varken Size fotoğraf atmak istiyorum dokusuna gerçekten bayıldım. Hatta kendime ped olarak huggies bebek bezi almayı düşünüyorum artık. Çnkü eskiden her reglimde pişik olurdum. Bu belki yapmaz

İlk foto temiz hali
İkincisi çizgisinin durumu.
Üçüncüsü ise o çizgili bezin çişli hali. Kup kuru.

Bir kar'ım yok. reklam değil tabiki amacım. Sadece her markadan numune alamyışımkz. Keşke alabilseydik görseydim. Prima care en iyisi dendi öyle başladık...
Her bez her bebeğe iyi gelmez sözünü görmüş oldum...

Haa tabi ben eski usul bez bağlamaya başladım şuara. E bebekten wc alıştırma külodu aldım. Müslin bezlerimi kesip bez yaptım
Kaynatsam iyi ama yüksek ayarda yıkıcam.
Pişik geçsin diye elimden geleninyapuyorım. Öncelikle kendi vicdanıma sonra da Kimsenin ağzına laf vermemiş oluyorum böylece :/

Haa ta ben şuan eski usul bez bağlamaya geçtim.
E bebekten wc alıştırma külodu aldım. Müslin bezlerimizi kestim bez yaptım. Üstne alıltırma külodu takıylrum. Sık sık değişiylrum.
Elimden gelen her şeyi yapıyorum.
Önce kendi vicdanıma, sonrada çok bilmiş etraftakilere karşı laf vermemiş olurum inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…