canım benim son gittiğim doktor nerita ve fulcithamic verdi ikisini kullandım bir hafta hala geçmedi dahs önce de kullandım farklı bir damla korkuyorum da dahs çok küçükler bu kadar damla kullanmak ne kadar doğru geçse bari ile de yaramadı göz doktoru var çok iyi bilinen randevu aldım 30 nisan a verdiler o kadar yoğun ki doktor.Canım bize çocuk doktoru netira damla verdi geçirmedi capagi benim esimde doktor oda yanına fucithalmic viskoz kullanalım dedi onu aldık kullandık çok şükür geçti
Bruno aldık biz onu kullanıyoruz canım
Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundurCanim gecmis olsun neden hastanede? ben pek takip edemiyorum eskisi kadar maalesef..
Bende aynı durumdayım, artık kaskatı kıpkırmızı kesılıyor aglamaktan. Senın yıne esın yanındaymıs benımkı hem gec gelıyor hem de gecıyor yatak odasına uyuyor pek umru degıl, annem var ama o da 40ı cıkınca gıdecekSelam kızlar
Biz kolik bebeğimle çok zor zamanlar geçiriyoruz çok yorulduk eşimle
Bebeğimiz sürekli ağlıyor, kıvranıyor sancıdan, kıpkırmızı oluyor, çaresiz hissediyorum kendimiçok uykum var
Herşeyi deniyorum ama bu gaz belası mahvetti yavrumu
Dilerim tez zamanda geçer
Ee sizler nasılsınız artık buraya da yazamıyorumçok özledim hepinizi okumayı...
Sevgiler
Ara sira bakiyorum siteye simdi okudum cok uzuldum. Rabbim sifa versin canim. Benim tavsiyem ya şafi esmasını çek canim. Devamli ya şafi diye çek allahin şifa ismiyle sığın rabbim şifasini verirGribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
Ay kuzummm cok gecmis olsunGribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
Kız babaya oglan anneye duskun olurmsBenim kız daha şimdiden babacı olucak gibi duruyor gece son uykuya hep onun kollarında dalıyor kendime bi oğluş bulmalıyım
Diğerlerinde varmı bilmiyorum. Şuan birşey kullanmıyorum canım. Çok sıkıntı yaparsa acı elmayagı sürüyorum topuklarına o kadar.. daha çok masaj ve sırt ovalama yapıyorum. Sırtını ovalarken çok kızıyor kızarıyor bozarıyor ama çıkarıyor gazı...firkan evet baktım damlada etil alkol var. Peki diğerlerinde yok mu canım? Sen bir şey kullanıyor musun
Memnunum canım ama emzrmeden once acken veryrmZinco dan memnun musun canim.?
Bizim de 40 a yaklaştıkça değişiyor. Bağırmayan çocuk bağırıyor :) bir de eskiden memeyi ağzına surdumu emen bebek artık diliyle itiyor beni :) başta şok oldum len ne demek beni itmek diye :) sonra anladım kusacagi zaman, gazı varsa, altı pisse ve toksa hayatta ağzına memeyi almıyor :) hele ona gore toksa o meme itilip başlıyor bağırmaya :) sonra acikinca emiyor sukur :)
Haha :) beşik yok yok KK kertigi :)
Diğerlerinde varmı bilmiyorum. Şuan birşey kullanmıyorum canım. Çok sıkıntı yaparsa acı elmayagı sürüyorum topuklarına o kadar.. daha çok masaj ve sırt ovalama yapıyorum. Sırtını ovalarken çok kızıyor kızarıyor bozarıyor ama çıkarıyor gazı...
Memnunum canım ama emzrmeden once acken veryrm
Benimki ne zaman versem aliyo memeyi hiç tokum demyo sonrada kusuyo
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğunaGribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
ısırgan otu yuzde yuz etkılı canım. Gunde ıkı bardak ıc delı gıbı artacak sutun. 100cc aslında yeter canım, 3 saate bır 100cc versen gunde 6-7 kez sagsan yetmezmı.Süt sagan anneler.kizim kuvezde bende sagiyorum ama gece uyuyakaliyorum.hastane ev arasunda yoruluyorum cok..gece 3 saatte bir sagsamda bi gogusten 50 cc cikiyo 4 saattete cok cok 60cc cikiyo..iki gogus 100cc yetmiyo kuzuya ki o emerken birinden 90 cikiyodu..sagarak nasil artacak bu sut cnm skmiyim diyorum ama skiliyor..mekik dokuyorum evin isi oglum hastane cok yoruldum gu surecte.ne yersem yiyim artmiyo suan
ısırgan otu yuzde yuz etkılı canım. Gunde ıkı bardak ıc delı gıbı artacak sutun. 100cc aslında yeter canım, 3 saate bır 100cc versen gunde 6-7 kez sagsan yetmezmı.
Benim gögüs uçlarım kıpkırmızı oldu. Sızlıyo. Kalkan alcaktım kullanamam diye vazgeçtim. İyileştirirse son çare onu denicem. Ucuna kelebek uç takıyom üstüne ped takıyom ama gece heryerim süt oluyor. Kıyafet değiştirmekten gına geldi artık.Kalkan ile içine ped koymazsam akıtıyor. Ve gece kullanıyorum.
Benim bebiş gece emmesi az olduğu için sütüm çok damlıyor. Tabi ped iyi değil ve emmezse ondan da sızıyorişte o zaman cinnet geçiriyorum. Yapış yapış iğrenç
Ne desem boş Allah yardımcımız olsun bizimki de kolik allahtan ciyak ciyak ağlamıyor yoksa hiç dayanamazdım. Ama geçecegini bilmeliyiz şöyle hareketlendikleri zaman gelince kendi kendilerine cıkaracaklar gazlarını. Benim korkum ıkınmaktan göbek fıtıgı olması dışarı çıkıp çıkıp duruyor. Akşamları cok güzel uyuyo ama o ıkınmadan ve cıkardıgı seslerden işte ne rahat uyuyabiliyo ne de uyutuyo. Ancak hafif yaşamasına yardımcı olabiliyoruz stres yapmayacagız yememiz giyimimiz masajı hareketi hep gazını cıkartmayı sıcak havlu koymayı vs dikkat edicez artık şurda 1 ay bitti diyorum kendi kendimeama gelde nasıl bitti kalan aylara nasıl dayanıcaz Allah sabır versin
Yaaaa gerçekten mi ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım, her markette satılır dimi ya da eczanede?Bebeğin için Milupanın iyi geceler çayını deneyebilirsin. Ben gündüz hiç uyumadığı için iki çay kaşığı veriyorum kendim de içiyorum sütten geçmesi için. Aynı zamanda sakinleştirici etkisi de var. Zaten içinde melisa, papatya, rezene, nane, kekik ve anason var gaz sancısı için de çok işe yarıyor tavsiye ederim. Bizim doktorumuz önermişti. Fiyatı da uygun 12 tl.
Allah kolaylık versin canım benim annem 20 gün kalıp gitti sağlık sorunları var maalesefBende aynı durumdayım, artık kaskatı kıpkırmızı kesılıyor aglamaktan. Senın yıne esın yanındaymıs benımkı hem gec gelıyor hem de gecıyor yatak odasına uyuyor pek umru degıl, annem var ama o da 40ı cıkınca gıdecek
Benim kız daha şimdiden babacı olucak gibi duruyor gece son uykuya hep onun kollarında dalıyor kendime bi oğluş bulmalıyım
Tabiki bebebl emince daha çok çıkıyordu ama sağdıktan sonra dğer göğsüne geçiyorsun ya o bitince tekrar diğerne geç. uyarılsınSüt sagan anneler.kizim kuvezde bende sagiyorum ama gece uyuyakaliyorum.hastane ev arasunda yoruluyorum cok..gece 3 saatte bir sagsamda bi gogusten 50 cc cikiyo 4 saattete cok cok 60cc cikiyo..iki gogus 100cc yetmiyo kuzuya ki o emerken birinden 90 cikiyodu..sagarak nasil artacak bu sut cnm skmiyim diyorum ama skiliyor..mekik dokuyorum evin isi oglum hastane cok yoruldum gu surecte.ne yersem yiyim artmiyo suan
Canım bence işe yarıyor. Şuana kadar yara olmadı göğsüm kiiiii bnde uç yok, bu uçla masıl emiyor diyorlar. Emince de kocaman ucum oluyor.Benim gögüs uçlarım kıpkırmızı oldu. Sızlıyo. Kalkan alcaktım kullanamam diye vazgeçtim. İyileştirirse son çare onu denicem. Ucuna kelebek uç takıyom üstüne ped takıyom ama gece heryerim süt oluyor. Kıyafet değiştirmekten gına geldi artık.
Aynen cnm gece uyanıyorum ne çarşaf kalmış nr kıyafet bekledikçe kokuyosun resmen. Bu dönem ne zaman bitcek.Canım bence işe yarıyor. Şuana kadar yara olmadı göğsüm kiiiii bnde uç yok, bu uçla masıl emiyor diyorlar. Emince de kocaman ucum oluyor.
Hem o ucu muhafa ediyor, hemde kremleryip kapatıyorum. Bir yere deysin sürtsün deli gibi acıyor yoksa.
Ayrıca şu ön süt muhabbeti var ya onun bir miktarını almış oluyor.
Son iki gündür takmaya vaktim olmadı. İki çarşaf değiştimya emmes için çabalarken aktı ya yatarken.
Yeminle işese beni daha iyi. Süt yapış yapış oluyor yanacayip tiksiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?