2016 Şubat Anneleri

Bebeğin için Milupanın iyi geceler çayını deneyebilirsin. Ben gündüz hiç uyumadığı için iki çay kaşığı veriyorum kendim de içiyorum sütten geçmesi için. Aynı zamanda sakinleştirici etkisi de var. Zaten içinde melisa, papatya, rezene, nane, kekik ve anason var gaz sancısı için de çok işe yarıyor tavsiye ederim. Bizim doktorumuz önermişti. Fiyatı da uygun 12 tl.

Bu akşam itibari ile saltanatın bitiyor..kayinvaldem gidiyor.. Kuduruk kızım ben ve oğlum kaliyoruz..doğal olaraktan eşim akşamları geleceğinden biz 3 kişi kaliyoruz..

Bakalım nasıl bir hayat beni bekliyor?? Artık son durumları size yazarım..dua edin.. ((

Canım benim bebişinde çapaklanmada bugün 2. Gün tobrased çok iyi geldi. Bugün akıntı yok gözlerinde..
Ben her türlü uyutuyorum canım kucakta ayakta yatakta anadizinde... tek tip uyutulmayaalışmasın diye hertürlü yapıyorum. Annelere herşey mübah
Geçen gn benimde öyle oldu öğlen 1 de uyandı akşam 9 da hala ayaktaydı. Bende küvete sıcak su doldurdum soktum içine kafasını tek elimle tuttum yüzfürdüm içinde... 5 dk falan.. bayıldı sonrada uyudu canım.
Bebeğini sünnet yaptıran anneler kaçıncı gün yıkadınız ? biz 6 gündür bekliyoruz ama yıkasak mı artık bilemedim
Bizim doktor 2.gün kontrolden sonra direk yıkayabilirsiniz demişti.

Aynen çok zorms ama Allah sabrını veryo bin sukur

İnşallah canım benmde eşim isteydi ama gelince de pek oyalayamadi çünkü beni istyo

Aa senin yöntemde iyiymiş canım ben tek başıma yapamam ama eşimle hallederiz ya birde küçük kırmızı noktalar var vücudunda annemler oda rahatsız ediyor çocuğu diyor doktor da birşey kullanmaya gerek yok geçicek diyor ama azalsada bitmiyor

Ben de erken istedim ama ailem pek yanaşmadı. :) bir de peygamber sünneti ( tibbi adini unuttum) denilen bir durumla doğdu. Sukur bir sıkıntımız yok. 3. Ay civarı yaptiriruz inşallah. İlerleyen aylarda hareketler arttığı için belki doktorlar tavsiye etmeyebilir. Bizim doktor 1 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi. Tabii sonra da olabilir :) bir de 4 yaş civarı artık tavsiye edilmez. Cinsiyet olguları oluşmaya başladığı için.

ben doktorumu değiştirdim..dün gittiğim doktorum çatlaklar için bişey yapıyor musun dedi..ozon yağı kullanıyorum dedim sabah lierac akşam ozon yağı kullan dedi
kesinlikle ozon yağının bir çok şeye faydası olduğu gibi çatlak ve selülütlerede inanılmaz faydası var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende zinco kullanyrm damlatnca suratını buzustryo gnde bi kere 3 damla veryrm ama bu ara gszi.çok.cogaltiyim en iyisi

Zinco dan memnun musun canim.?

40 çıkınca düzelir diyolar yalan bizimkide 40. Cktktan sonra daha kötü oldu

Bizim de 40 a yaklaştıkça değişiyor. Bağırmayan çocuk bağırıyor :) bir de eskiden memeyi ağzına surdumu emen bebek artık diliyle itiyor beni :) başta şok oldum len ne demek beni itmek diye :) sonra anladım kusacagi zaman, gazı varsa, altı pisse ve toksa hayatta ağzına memeyi almıyor :) hele ona gore toksa o meme itilip başlıyor bağırmaya :) sonra acikinca emiyor sukur :)

Y Yelbiss Masallah kizina canim, biz senin kiza talibiz anacim

Haha :) beşik yok yok KK kertigi :)

Rahatsız eder tabi canım isilik olmuş. İşte o yüzden sıksık yıkasan düzelir. Yıkadığın odayı iyice ısıtırsan hergün yıkasanda problem olmaz.
Canım ben tek başıma banyoda yıkadım yıkamadım aslında sadece küvete sıcak su doldurup içine soktum sabunlama durulama yok. Anadizini yanıma koyuyorum üzerinede havlusunu seriyorum. Sıcak sıda yüzdürdüm sonrada direk anadizine yaturıp havluyu sardım. Bu kadar
Yıkarsan biraz daha zor tabi tek başına kolay olmuyor ama bu isilik için hergün sabunlamadan sıcak suya soksan yeter. rahatlar bebiş

Biz 1 haftadır kullanıyoruz canim
Gazini çıkarıyor şimdilik
Biz de buna başladık canım. Kaç damla ve ne zamanlar veriyorsun? İse yarıyor mu

Bu gaz fena uyurken hep inliyor benim de kuzum birkaç gündür. 3 aylik gibi geçecek diyorlar Ayy inşallah. Yarışı bitti o zaman

Melegim bugun 40 gunluk oldu..minnosum hastanede bugun daha goremedim onu..
Allah acil şifa versin canım. Cook geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…