- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Benim olmustuKızlar bebeği ishal olan var mı
Bebeğin için Milupanın iyi geceler çayını deneyebilirsin. Ben gündüz hiç uyumadığı için iki çay kaşığı veriyorum kendim de içiyorum sütten geçmesi için. Aynı zamanda sakinleştirici etkisi de var. Zaten içinde melisa, papatya, rezene, nane, kekik ve anason var gaz sancısı için de çok işe yarıyor tavsiye ederim. Bizim doktorumuz önermişti. Fiyatı da uygun 12 tl.Selam kızlar
Biz kolik bebeğimle çok zor zamanlar geçiriyoruz çok yorulduk eşimle
Bebeğimiz sürekli ağlıyor, kıvranıyor sancıdan, kıpkırmızı oluyor, çaresiz hissediyorum kendimiçok uykum var
Herşeyi deniyorum ama bu gaz belası mahvetti yavrumu
Dilerim tez zamanda geçer
Ee sizler nasılsınız artık buraya da yazamıyorumçok özledim hepinizi okumayı...
Sevgiler
Canim gecmis olsun neden hastanede? ben pek takip edemiyorum eskisi kadar maalesef..Melegim bugun 40 gunluk oldu..minnosum hastanede bugun daha goremedim onu..
Gecmis olsn cnm ayni gun dogmusuzMelegim bugun 40 gunluk oldu..minnosum hastanede bugun daha goremedim onu..
Oo sizin paşa da çok yakışıklı.
Canım benim bebişinde çapaklanmada bugün 2. Gün tobrased çok iyi geldi. Bugün akıntı yok gözlerinde..canım geçmşş olsun çapak sorunumu var bizde de var 3 damla kullandık en son damla dün bitti sabah gözü yine çapaklı bende çok üzülüyorum son gittiğim çocuk doktoru 2 aylık olmadan göz pınarı tıkanıklığı var diyemeyiz dedi.
Ben her türlü uyutuyorum canım kucakta ayakta yatakta anadizinde... tek tip uyutulmayaalışmasın diye hertürlü yapıyorum.Nasıl uyutuyorsun bu arada?
Bu da ayrı bir sorun
Hep etrafımdaki kötü örnekleri gördüğüm için çocuğa ne çekilde davranacağımı şaşırıyorum.
Beşikte sallasam bu sefer gece uyanınca "ayağıma ip takardım sallardım da gene de uyumazdı" diyenler ürkütüyor.
Ayakta sallama'cılarımjz çoğunlukta
Emerken uyuma işi zaten malum
Kıcakta uyutma, diyenlerimiz de yok değil:/
Koy kendi uyusun diyenlere selam olsun.
Valizimi alıp yeni zelandaya taşınajaaaammmm
Geçen gn benimde öyle oldu öğlen 1 de uyandı akşam 9 da hala ayaktaydı. Bende küvete sıcak su doldurdum soktum içine kafasını tek elimle tuttum yüzfürdüm içinde... 5 dk falan.. bayıldıÖğlen 2.30da uyandı emmek için şu saat oldu uyumuyor memede yapışık gezicez toplasan 1 saat uyumamıştır öğleden beri ne yapacağımı şaşırdım bugün 40çıktı benim kız çıldırdı resmen bi akıl verin Allah aşkına ne yapsam uyur
Bizim doktor 2.gün kontrolden sonra direk yıkayabilirsiniz demişti.Bebeğini sünnet yaptıran anneler kaçıncı gün yıkadınız ? biz 6 gündür bekliyoruz ama yıkasak mı artık bilemedim
Aynen çok zorms ama Allah sabrını veryo bin sukursağol canım hatırlanmak ne güzel:) aynen öyle içim parçalanıyor çok üzülüyorum kabız değil canım zeytinyağını ne yapmam gerekiyor? içirmem mi? masajı kastettiysen eğer yapıyoruz inşallah tez geçer bu zamanlar
Allah yardımcımız olsun canım, bebişler karnımızda durdukları gibi değil, varlıklarına bin şükür ama büyütmek gerçekten zormuş( ahh anacım ne kadar kıymetlisin sen ahh
İnşallah canım benmde eşim isteydi ama gelince de pek oyalayamadi çünkü beni istyoValla ne yalan söyliyim canım gözüm korktu ben ne yapıcağımı şaşırdım kollarımda derman kalmadı eşimde işteydi kv aramayı düşündüm koş gel diye umarım dün ki gibi olmaz bidaha ve 40tan sonra iyiye dönerler
Aa senin yöntemde iyiymiş canım ben tek başıma yapamam ama eşimle hallederiz ya birde küçük kırmızı noktalar var vücudunda annemler oda rahatsız ediyor çocuğu diyor doktor da birşey kullanmaya gerek yok geçicek diyor ama azalsada bitmiyorCanım benim bebişinde çapaklanmada bugün 2. Gün tobrased çok iyi geldi. Bugün akıntı yok gözlerinde..
Ben her türlü uyutuyorum canım kucakta ayakta yatakta anadizinde... tek tip uyutulmayaalışmasın diye hertürlü yapıyorum.Annelere herşey mübah
Geçen gn benimde öyle oldu öğlen 1 de uyandı akşam 9 da hala ayaktaydı. Bende küvete sıcak su doldurdum soktum içine kafasını tek elimle tuttum yüzfürdüm içinde... 5 dk falan.. bayıldısonrada uyudu canım.
Bizim doktor 2.gün kontrolden sonra direk yıkayabilirsiniz demişti.
Canim belli ay aralıkları var sanırım yanlış hatırlamıyorsam 4 aydan önce yapılmalı demişti dr. 4 aydan sonra da başka bi yaş aralığı vermişti. sen araştır istersen. ben çok erken yaptım
Benim kız daha şimdiden babacı olucak gibi duruyor gece son uykuya hep onun kollarında dalıyor kendime bi oğluş bulmalıyımİnşallah canım benmde eşim isteydi ama gelince de pek oyalayamadi çünkü beni istyo
kesinlikle ozon yağının bir çok şeye faydası olduğu gibi çatlak ve selülütlerede inanılmaz faydası varben doktorumu değiştirdim..dün gittiğim doktorum çatlaklar için bişey yapıyor musun dedi..ozon yağı kullanıyorum dedim sabah lierac akşam ozon yağı kullan dedi
Bende zinco kullanyrm damlatnca suratını buzustryo gnde bi kere 3 damla veryrm ama bu ara gszi.çok.cogaltiyim en iyisi
40 çıkınca düzelir diyolar yalan bizimkide 40. Cktktan sonra daha kötü oldu
Bu akşam itibari ile saltanatın bitiyor..kayinvaldem gidiyor.. Kuduruk kızım ben ve oğlum kaliyoruz..doğal olaraktan eşim akşamları geleceğinden biz 3 kişi kaliyoruz..
Bakalım nasıl bir hayat beni bekliyor?? Artık son durumları size yazarım..dua edin..(([/QUOTE
Benim de kv gidecek birkac güneAC kalırız biz
Benim kız daha şimdiden babacı olucak gibi duruyor gece son uykuya hep onun kollarında dalıyor kendime bi oğluş bulmalıyım
Benim oglan da babasını seviyor
Rahatsız eder tabi canım isilik olmuş. İşte o yüzden sıksık yıkasan düzelir. Yıkadığın odayı iyice ısıtırsan hergün yıkasanda problem olmaz.Aa senin yöntemde iyiymiş canım ben tek başıma yapamam ama eşimle hallederiz ya birde küçük kırmızı noktalar var vücudunda annemler oda rahatsız ediyor çocuğu diyor doktor da birşey kullanmaya gerek yok geçicek diyor ama azalsada bitmiyor
Biz de buna başladık canım. Kaç damla ve ne zamanlar veriyorsun? İse yarıyor muBiz 1 haftadır kullanıyoruz canim
Gazini çıkarıyor şimdilik
Ne desem boş Allah yardımcımız olsun bizimki de kolik allahtan ciyak ciyak ağlamıyor yoksa hiç dayanamazdım. Ama geçecegini bilmeliyiz şöyle hareketlendikleri zaman gelince kendi kendilerine cıkaracaklar gazlarını. Benim korkum ıkınmaktan göbek fıtıgı olması dışarı çıkıp çıkıp duruyor. Akşamları cok güzel uyuyo ama o ıkınmadan ve cıkardıgı seslerden işte ne rahat uyuyabiliyo ne de uyutuyo. Ancak hafif yaşamasına yardımcı olabiliyoruz stres yapmayacagız yememiz giyimimiz masajı hareketi hep gazını cıkartmayı sıcak havlu koymayı vs dikkat edicez artık şurda 1 ay bitti diyorum kendi kendimeama gelde nasıl bitti kalan aylara nasıl dayanıcaz Allah sabır versin
Allah acil şifa versin canım. Cook geçmiş olsunMelegim bugun 40 gunluk oldu..minnosum hastanede bugun daha goremedim onu..
tamam canım gözüne masaj yap tıkanıklık varsa açılıyormuş ben pek yapamıyorum kızım hiç hoşlanmıyor ağlıyor hemenCanim tesekkur ederim sana bunu duyduguma cok sevindim senin bebeginde de varmis haberlesiriz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?