Spinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin
Bende dün avent aldım 60 cc sütü 5 dk geçmeden bitirdi deliği küçük güya bugün de lansinoh sipariş verdim ona bakicam evde nuk wee bide süt pompası nin medela biberonu var hepsi aynı malesefhttp://www.ttb.org.tr/STED/sted0800/6.html bu araştırmaya bir göz atın kızlar. Ev biberon doldu her duyduğumu aldım medela avent nuk mamajo dünde burda biri yazmıstı lansinohun momma biberonunu doktoru önermış dun eşime onuda aldırdım oda diğerlerınden farklı degıl hatta cok fazla gidiyor agzınane zmn anne sütünü bıberonla versem sonraki meme emişinde skntı yasıyoruz hemen rahata alışıyor artık kaşıkla deneyecegım de sanki kaşıkla doymaz gibi gelıyor sacma bir sekılde :)
Canım ya benimde gelmemisti humana still tea iç bol su komposto rezene kimyon anason çayı yap iç bide herkes bana banyo yap sütün gelir demişti gerçekten de öyle oldu doktor 2. gün yapabilecegimi söylemişti ama ben ne olur ne olmaz yapmamistim 3. gece yaptım ve hemen geldi sütüm 2 memeyede banyoda dayanabilecegin en sıcak suyla masaj yap inşallah gelirSpinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin
Evet canım masaj için sormuştum karnina yağı sürdükten sonra fonde tutabilirsin ise yarıyor gerçi her yolu denemissindir allah yardimcin olsun. gene de hergün anason ve rezene çayı iç ben öyle yapıyorumsağol canım hatırlanmak ne güzel:) aynen öyle içim parçalanıyor çok üzülüyorum kabız değil canım zeytinyağını ne yapmam gerekiyor? içirmem mi? masajı kastettiysen eğer yapıyoruz inşallah tez geçer bu zamanlar
Allah yardımcımız olsun canım, bebişler karnımızda durdukları gibi değil, varlıklarına bin şükür ama büyütmek gerçekten zormuş( ahh anacım ne kadar kıymetlisin sen ahh
O dediğim bideo karma sesler içeriyor. PoeşpeşeBacim beyaz gurultu fon makinesi elektrik supurgesi su sesi hepsini dinletoyoruz bi kere birine sakinlesiyor obur kere diyerine kizim monotonlugu sevmiyor belli birinden cabuk sikiliyor ondan degisiyoruz
Benim dinletdiyim beyaz gurultude klip yok ki uyuyam bebek var o sana denk gelmis demeki
Ben bir numara aldım. Ama biz 4kiloyuz. Sonraki oaket için 2numara alıcam. Sende iki numara alabilirsin bence. 2numarası 4-7kilo için. Aktardan kantaron yağı temin edeyim. Artık doğal yöntmlere döndüm iyice.Herşeyi deniyorum. Son çare kalkanda. Zeyna gibi dolaşırız ortalıkta ne güzelgüzellik artık ikinci planda tek iyileşsinde çirkin dursun napayim. Zevkle çocuğumu emzirmek istiyorum artık. Bu arada benim oğlumda pişik oldu. Kantaron yağı sürüyorum iyi geldi. Azaldı tavsiye ederim. Bende molfix kullanıyorum sert geliyor bez kakayıda emmiyo. Huggies i bende denemek istiyorum kaç numara kullanıyorsun. Ben şuan 3 kullanıyorum oğlum 6 kilo. Kaç numara almalıyım fark varmıdır aralarında?
Çok uzun süre değil ki 3buçuk saat. Hatta ilerleyen zamanlarda 4-5saate çıkacaktır.Ya ben doğduğundan beri geçen haftaya kadar 2 saatte bir uyandırıyordum şuanda diyelim en son 12de emdi tekrar uyanması 3 3 buçuk oluyor bidaha 6 gibi uyanıyor ozaman artık olayı akışına bırakıyorum kızlar
Oda bir şey mi bir de üstüne süt aletjisi çıkarsa bir de kuruyrmişten uzak dur denirse gör bak sen şenliğihamileyken daha sağlıklı ve düzenli besleniyordum valla
bu ne her sey gaz yapıyor diye hiç birşeye el süremiyorum doğru düzgün
ilk hafta aman ne olacak diyordum ama bebek gazlı olunca elimi ayağımı cektim gaz listesinde ki herseyden
Meme üstünde gösterge olmalıBende alışmasın diye farklı biberonlar verıyorum. Memeye yapısık yasıyor tokken bile memede uyumak istıyor emzik gibi emıyor bu kdr severken ayrılır mı bilemiyorum :) ama emme gücü azalıyor sankı biberondan sonra.. Memeyi tam bosaltmadıgında sagıyorum ve kac cc süt ile doyduğunu tespit etmek için ama bir türlü anlayamadımbunun bi genel bilgisi olmalı yaa bir emmede kac cc süt doyurur gibi arastırmalarım var ama sonuc yok
Ya benim karışık birazemzirdikten hemen sonra mi veriyorsun sagdıgını yoksa direk açken mi ? Ne kadar sagıyorsun ne kadar emiyor ay cok sordum ama merak konum bu şu sıralar
Canım agzının içini kontrol ettin mi Pamukcuk olabilir ama biberonu emdi dıyorsun :/
eşimin aldığı eczane oda sıcaklığı demiş bak şimdi ya iyice ısdemir karıştı prospektüsüne baktım orda açıldıktan sonra oda sıcaklığında 4 hafta kullanılabilir yazıyor zaten 4 haftaaya biter geçti benim 3 haftaa kaldı geçen hafta aldık bir kez kullandım birde dün akşambuzdolabında muhafaza ediyorum canım,
bizim eczacıda eşime verirken buz tobasının içine koyup vermiş
eve gelene kadar ılımasın diye ,
bende ev dısına cıkınca o buz torbasında götürüyrum
Canım bana acıbademden doktor önermişti kullanmıyorsa biogai alsın dolapta tutsun kesinlikle diyeeşimin aldığı eczane oda sıcaklığı demiş bak şimdi ya iyice ısdemir karıştı prospektüsüne baktım orda açıldıktan sonra oda sıcaklığında 4 hafta kullanılabilir yazıyor zaten 4 haftaaya biter geçti benim 3 haftaa kaldı geçen hafta aldık bir kez kullandım birde dün akşam
Dr reflor verdi serum flan yedik bizNasıl geçti canım
Günde kaç kere yapıyordu canım kan ve kaka örneği aldılar mı canım.Dr reflor verdi serum flan yedik biz
Bak sen yaa :))).. Tamam tamam sizide aliriz yanimiza bir apartmana sıkışıveririz artıkEşim ben nasıl senin için şehir değiştirdiysem o da gelecek diyor. Ev de en fazla bir sokak ötede olacak diyor yoksa vermezmiş.Şimdiden nasıl vereceğim veremem ben diye dert ediyor zaten kendine.
Canım panik olma sende bir haftayı bulabilir böyle vakalar var.. Sen emzir ama birazda mama ver sarılığı artmasın diye.. Ben sütümü sağıyorum işe başladım çünkü.. Rezene çayı artı günde 3-4 litre su şart.. Yoğurt veya süt mutlaka iç ve sabret devamlı emzir..Spinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin
Bizimde perşembe olacak büyük ihtimalle..yarin arayıp haber verecek hemşire. Cok korkuyorum 3 aşı birden en hafif sekilde atlatiriz insallahBizim de yarin 2.ay asimiz var. İnsallah cok zorlamaz kuzumu
Ayy bende bu aşılardan fena tırsıyorum :/.. Nasıl geçtiğini anlatırsın canım, şimdiden geçmiş olsun..Bizimde perşembe olacak büyük ihtimalle..yarin arayıp haber verecek hemşire. Cok korkuyorum 3 aşı birden en hafif sekilde atlatiriz insallah
Ya ben yerim bunu nasl tatlıBak sen yaa :))).. Tamam tamam sizide aliriz yanimiza bir apartmana sıkışıveririz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?