2016 Şubat Anneleri

Spinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin

hamileyken daha sağlıklı ve düzenli besleniyordum valla
bu ne her sey gaz yapıyor diye hiç birşeye el süremiyorum doğru düzgün
ilk hafta aman ne olacak diyordum ama bebek gazlı olunca elimi ayağımı cektim gaz listesinde ki herseyden

Spinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin

Benım de 3 gun gelmedı sıkıntı yapma Sıcak dusa gir canım eline 1 kalıp sabun al onunla goguslerıne masaj yap sıcak suyla bırlıkte Benımkı oyle gelmısti suyu coook iç ve en onemlisi içini ferah tut her fırsatta uyumaya calıs :)

Bende dün avent aldım 60 cc sütü 5 dk geçmeden bitirdi deliği küçük güya bugün de lansinoh sipariş verdim ona bakicam evde nuk wee bide süt pompası nin medela biberonu var hepsi aynı malesef

Canım ya benimde gelmemisti humana still tea iç bol su komposto rezene kimyon anason çayı yap iç bide herkes bana banyo yap sütün gelir demişti gerçekten de öyle oldu doktor 2. gün yapabilecegimi söylemişti ama ben ne olur ne olmaz yapmamistim 3. gece yaptım ve hemen geldi sütüm 2 memeyede banyoda dayanabilecegin en sıcak suyla masaj yap inşallah gelir

Evet canım masaj için sormuştum karnina yağı sürdükten sonra fonde tutabilirsin ise yarıyor gerçi her yolu denemissindir allah yardimcin olsun. gene de hergün anason ve rezene çayı iç ben öyle yapıyorum

O dediğim bideo karma sesler içeriyor. Poeşpeşe
Birinden biri sakinleştrşyor sanki.

Ben bir numara aldım. Ama biz 4kiloyuz. Sonraki oaket için 2numara alıcam. Sende iki numara alabilirsin bence. 2numarası 4-7kilo için. Aktardan kantaron yağı temin edeyim. Artık doğal yöntmlere döndüm iyice.
Eliöde 2numara Molfix var. Kıyas için yanyana koyulmuş foto koyuyorum.
Sırayla
prima care sarı paket 1numara
Prima yeşil paket 2numara
Molfix 2numara
Huggies 1 numara

Son düzenleme:
Çok uzun süre değil ki 3buçuk saat. Hatta ilerleyen zamanlarda 4-5saate çıkacaktır.
Ayyyy her yerde deme bunu lütfen
özenebiliriz

Oda bir şey mi bir de üstüne süt aletjisi çıkarsa bir de kuruyrmişten uzak dur denirse gör bak sen şenliği
Nefret ettiğin ve yemekten saymadığın makarna ve pirinç pilavına muhtaç kalırsın

Meme üstünde gösterge olmalı
Doluluk oranı kaç cc emildi, ne kadar kaldı vs gibi
emzirdikten hemen sonra mi veriyorsun sagdıgını yoksa direk açken mi ? Ne kadar sagıyorsun ne kadar emiyor ay cok sordum ama merak konum bu şu sıralar
Ya benim karışık biraz
Bazen hemen açken veriyorum. Bazen sağdığım ön süt olarak düşünül döküyorum. Bazen dalıp gdiyorum hepsini sağmış oluyorum buzluğa atıyorum
Ben biraz sağmalık inek gibiyim

buzdolabında muhafaza ediyorum canım,
bizim eczacıda eşime verirken buz tobasının içine koyup vermiş
eve gelene kadar ılımasın diye ,
bende ev dısına cıkınca o buz torbasında götürüyrum
eşimin aldığı eczane oda sıcaklığı demiş bak şimdi ya iyice ısdemir karıştı prospektüsüne baktım orda açıldıktan sonra oda sıcaklığında 4 hafta kullanılabilir yazıyor zaten 4 haftaaya biter geçti benim 3 haftaa kaldı geçen hafta aldık bir kez kullandım birde dün akşam

Canım bana acıbademden doktor önermişti kullanmıyorsa biogai alsın dolapta tutsun kesinlikle diye
Ama soğuk şey de nasıl verilir bebeğe

Eşim ben nasıl senin için şehir değiştirdiysem o da gelecek diyor. Ev de en fazla bir sokak ötede olacak diyor yoksa vermezmiş. Şimdiden nasıl vereceğim veremem ben diye dert ediyor zaten kendine.
Bak sen yaa :))).. Tamam tamam sizide aliriz yanimiza bir apartmana sıkışıveririz artık

Canım panik olma sende bir haftayı bulabilir böyle vakalar var.. Sen emzir ama birazda mama ver sarılığı artmasın diye.. Ben sütümü sağıyorum işe başladım çünkü.. Rezene çayı artı günde 3-4 litre su şart.. Yoğurt veya süt mutlaka iç ve sabret devamlı emzir..

Bizimde perşembe olacak büyük ihtimalle..yarin arayıp haber verecek hemşire. Cok korkuyorum 3 aşı birden en hafif sekilde atlatiriz insallah
Ayy bende bu aşılardan fena tırsıyorum :/.. Nasıl geçtiğini anlatırsın canım, şimdiden geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…