2016 Şubat Anneleri

Ben sütümü hiç sağmıyorum sadece emziriyorum yanlış mı yapıyorum?

Sağmanın faydası ne, ilerde işe gidince süt olsun, belki yetmez diyolar, doğru mu?
Canım bende hiç sagmıyorum direk veriyorum. Bir emzirmede tek meme önsüt arkasüt emiyor. Doyunca bırakıyor. Doyuncada meme boşalmış oluyor sagsam çıkar belki ama ben sagmıyorum. Uyuyamazda birdaha isterse yine aynı memeyi veriyorum. Bir daha isterse yine aynı meme.. emerken gögüs ucum acıyana kadar tekrar aynı memeyi veriyorum iyice boşaldığına emin olunca hala istiyorsa diğer meme..
yoksa sonraki emzirmede diğer memeyi veriyorum.

Biz bir aydir da kabizlikla ugrasiyoruz. İlk yapamadiginda 5 gun gecmisti. 6. gun dr a gittik orada fitil verdi. Sonra da debridat bagirsak duzenleyici surup verdi. Ama biz nurse harveys kullaniyorduk ayni anda kullanma dedi. Bi hafta bekledik surup icin. O aeada yine fitil kullanmak zorunda kaldik. Simdie kadar kendiliginden 2 kez yapti. Bugun yine 4 gun oldu tik yok. Yarin da 2.ay asimiz var. Sıkıntılı gecer diye aksam yine fitil vericem galiba. Bi duzelseydi

Kırmamak için kırılanlar kulübü olsa başkan ve başkan yardımcısı olurduk kesin
Napalım bizi de böyle sevelim

Aaa hep aklımdaydı denemedim. Halbuki bir ara şöyle yağlı bir krem olsa diye evde aranıp duruyordum
Birde onu deniyeyim

biz aı olmaya gidiyoruz,
1 haftadır huysuz hiç uyumuyordu şimdi aşının üzerine daha bi huysuz olacak bakalım nasıl dayanacaz
Hepatit huzursuzluk yapmıyordu. Tabi her bebekte farklı olur ama karma aşı sıkıntılıymış :/

aynen oyle kertelim bebeleri burda iste

http://www.ttb.org.tr/STED/sted0800/6.html bu araştırmaya bir göz atın kızlar. Ev biberon doldu her duyduğumu aldım medela avent nuk mamajo dünde burda biri yazmıstı lansinohun momma biberonunu doktoru önermış dun eşime onuda aldırdım oda diğerlerınden farklı degıl hatta cok fazla gidiyor agzına ne zmn anne sütünü bıberonla versem sonraki meme emişinde skntı yasıyoruz hemen rahata alışıyor artık kaşıkla deneyecegım de sanki kaşıkla doymaz gibi gelıyor sacma bir sekılde :)

Hımm anladım canım çok teşekkür ederim

Canım yaa memeyi unutmaya meyilli bir bebek seninkisi sanırım.
Çünkü ben üç biberonla veriyorum. O an hangisi temizse.
Neden biberonla vermeye devam ediyorsun hatırlayamıyorum
Hava deliğini birşekilde kapatmaya çalışsan acaba hızlı akma sorunu hafifler mi?

Ay yazıyı okuyunca korktum
Bir de üç biberon veriyorum ama memeyi unutmaz yaaaa
Hee tabi memeyi boşlatamama olayım var.ama sağıp verdiğimde de hiç tüm sağdığımı emmedi ki

Çocuk uyumuş, kalk bi iş yap, veya kalkma yat uyu. Olmadı kalk totonu eritmeye çalış

Sana ne,kim tarz kim stil

Kızlar gece saat kuruyor musunuz hala ben bir haftadır bıraktım ama bebeğim iki kez uyanıyor kendisi ben üç kez uyandırıyordum annemler artk bırak o kendi saatine alışsın diyor sizin fikirlerinizi ne bu konuda ?

tamam canım gözüne masaj yap tıkanıklık varsa açılıyormuş ben pek yapamıyorum kızım hiç hoşlanmıyor ağlıyor hemen
Canim dun cok sert masaj yaptim hatta kizarmisti masaj yaptigim icin sanirim ise yardi bu gun az oldu capaklanma ne kadar mutlu oldugumu anlatamam insallah geri gelmez

Kizlar kolik bebekler ne zaman normale dinuyorlar Allah razi olsun internete fön sesi yerlestiren arkadaslarimizdan yoksa evde calistirip faturayo yerdik
Kafam sisti fön sesi supurge sesi bi su sesini seviyor sakinlesiyor

Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
Can'ım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur canın

Bebegi rahat biraksana sen bir ya.. ne guzel iki kez kalkiyormus harikaaa :))

Kizlar kolik bebekler ne zaman normale dinuyorlar Allah razi olsun internete fön sesi yerlestiren arkadaslarimizdan yoksa evde calistirip faturayo yerdik
Kafam sisti fön sesi supurge sesi bi su sesini seviyor sakinlesiyor
Üç ay diyen var 40gün diyen var
6ay diyen var
Google da beya gürültü diye aratınca9dakikalık bir video çıkıyor.
O çok işe yarıyor bizde. Amaaa videoyu izleme acayip korkutucu videosu var. Anen babayı hipnoz etmek için galiba

Bırak uyusun ne uyandırıyorsun??belki 5 6 saat uyuyacak..valla tüm uyku düzeni bozulur yapma bırak kendi uyansin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…