2016 Şubat Anneleri

Bacim beyaz gurultu fon makinesi elektrik supurgesi su sesi hepsini dinletoyoruz bi kere birine sakinlesiyor obur kere diyerine kizim monotonlugu sevmiyor belli birinden cabuk sikiliyor ondan degisiyoruz
Benim dinletdiyim beyaz gurultude klip yok ki uyuyam bebek var o sana denk gelmis demeki

bio gaia yı nasıl muhafaza ediyorsun cnm bugün sağlık ocağında ebe buzdolabında sakla dedi ama eczaneden eşime verirken açmışlar şişeyi ve oda sıcaklığında saklayın demişler

Canim dun cok sert masaj yaptim hatta kizarmisti masaj yaptigim icin sanirim ise yardi bu gun az oldu capaklanma ne kadar mutlu oldugumu anlatamam insallah geri gelmez
inşallah geçer canım kızım masaj yapmaya çalıştığımda çok ağlıyor

Uyandırma canım düzeni bozulur elleme çocuğa

Herşeyi deniyorum. Son çare kalkanda. Zeyna gibi dolaşırız ortalıkta ne güzelgüzellik artık ikinci planda tek iyileşsinde çirkin dursun napayim. Zevkle çocuğumu emzirmek istiyorum artık. Bu arada benim oğlumda pişik oldu. Kantaron yağı sürüyorum iyi geldi. Azaldı tavsiye ederim. Bende molfix kullanıyorum sert geliyor bez kakayıda emmiyo. Huggies i bende denemek istiyorum kaç numara kullanıyorsun. Ben şuan 3 kullanıyorum oğlum 6 kilo. Kaç numara almalıyım fark varmıdır aralarında?

Ben Carrefourdan aldım canım satılır diye tahmin ediyorum. Hiçbir yerde bulamazsan internette var.

A yook kiz bizim, gecmis olsun
Eşim ben nasıl senin için şehir değiştirdiysem o da gelecek diyor. Ev de en fazla bir sokak ötede olacak diyor yoksa vermezmiş. Şimdiden nasıl vereceğim veremem ben diye dert ediyor zaten kendine.

Oğlum beni emio bırakıyor eskiye gore az ve bir daha veremiyirum diliyle itiyor ağlıyor vs demiştim. Sagdim verdim ve onu içti yanı ac peki beni neden emmiyor süt az değil geliyor ama beni emmiyot çok moralin bozuk ;( biberon filan bir ikinci gün kullandım. Hiç kullanmam

Canim sagarken bebeginin kiyafetlerini kokla ve onun fotografina bak ben oylr sagdigim zaman artiyordu.

Bebegi rahat biraksana sen bir ya.. ne guzel iki kez kalkiyormus harikaaa :))

Bırak uyusun ne uyandırıyorsun??belki 5 6 saat uyuyacak..valla tüm uyku düzeni bozulur yapma bırak kendi uyansin..

Samantha16 daha ne istiyorsun:) gelişim sıkıntısı sarılığı vs yoksa uyusun ne güzel :)

Uyandırma canım düzeni bozulur elleme çocuğa
Ya ben doğduğundan beri geçen haftaya kadar 2 saatte bir uyandırıyordum şuanda diyelim en son 12de emdi tekrar uyanması 3 3 buçuk oluyor bidaha 6 gibi uyanıyor ozaman artık olayı akışına bırakıyorum kızlar

Bende alışmasın diye farklı biberonlar verıyorum. Memeye yapısık yasıyor tokken bile memede uyumak istıyor emzik gibi emıyor bu kdr severken ayrılır mı bilemiyorum :) ama emme gücü azalıyor sankı biberondan sonra.. Memeyi tam bosaltmadıgında sagıyorum ve kac cc süt ile doyduğunu tespit etmek için ama bir türlü anlayamadım bunun bi genel bilgisi olmalı yaa bir emmede kac cc süt doyurur gibi arastırmalarım var ama sonuc yok

Kalkanin kullanilmayacak bir durumu yok canim. Bence rahat edersin.

Ay yazıyı okuyunca korktum
Bir de üç biberon veriyorum ama memeyi unutmaz yaaaa
Hee tabi memeyi boşlatamama olayım var.ama sağıp verdiğimde de hiç tüm sağdığımı emmedi ki

emzirdikten hemen sonra mi veriyorsun sagdıgını yoksa direk açken mi ? Ne kadar sagıyorsun ne kadar emiyor ay cok sordum ama merak konum bu şu sıralar

Ekşimiş peynir gibi kokmak da cabası :)))

Canım agzının içini kontrol ettin mi Pamukcuk olabilir ama biberonu emdi dıyorsun :/

bio gaia yı nasıl muhafaza ediyorsun cnm bugün sağlık ocağında ebe buzdolabında sakla dedi ama eczaneden eşime verirken açmışlar şişeyi ve oda sıcaklığında saklayın demişler

buzdolabında muhafaza ediyorum canım,
bizim eczacıda eşime verirken buz tobasının içine koyup vermiş
eve gelene kadar ılımasın diye ,
bende ev dısına cıkınca o buz torbasında götürüyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…