Bacim beyaz gurultu fon makinesi elektrik supurgesi su sesi hepsini dinletoyoruz bi kere birine sakinlesiyor obur kere diyerine kizim monotonlugu sevmiyor belli birinden cabuk sikiliyor ondan degisiyoruzÜç ay diyen var 40gün diyen var
6ay diyen var
Google da beya gürültü diye aratınca9dakikalık bir video çıkıyor.
O çok işe yarıyor bizde. Amaaa videoyu izlemeacayip korkutucu videosu var. Anen babayı hipnoz etmek için galiba
bizde bugün aşı olduk ebe ateş düşürücü şurup alın ateşi olursa verin dedibiz aı olmaya gidiyoruz,
1 haftadır huysuz hiç uyumuyordu şimdi aşının üzerine daha bi huysuz olacak bakalım nasıl dayanacaz
bio gaia yı nasıl muhafaza ediyorsun cnm bugün sağlık ocağında ebe buzdolabında sakla dedi ama eczaneden eşime verirken açmışlar şişeyi ve oda sıcaklığında saklayın demişlercanım günde 5 damla veriyorum ve hep aynı saate denk getiriyorum
eşimin okuldan geldiği saate genelde uyanık oluyor 4-5 arası o zaman veriyorum
gazını cıkarıyor ama damlaya bağlı olarak mı zaten cıkarıyor mu tam bilemıyorum
ama aşırı gaz üretiyor oğlum büyük ihtimal faydası oluyor
canım benim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
inşAllah hayırlıısı ile tez cıkar evinize sağlıklı bi şekilde dönersiniz
inşallah geçer canım kızım masaj yapmaya çalıştığımda çok ağlıyorCanim dun cok sert masaj yaptim hatta kizarmisti masaj yaptigim icin sanirim ise yardi bu gun az oldu capaklanma ne kadar mutlu oldugumu anlatamam insallah geri gelmez
Uyandırma canım düzeni bozulur elleme çocuğaKızlar gece saat kuruyor musunuz hala ben bir haftadır bıraktım ama bebeğim iki kez uyanıyor kendisi ben üç kez uyandırıyordum annemler artk bırak o kendi saatine alışsın diyor sizin fikirlerinizi ne bu konuda ?
Herşeyi deniyorum. Son çare kalkanda. Zeyna gibi dolaşırız ortalıkta ne güzelSen kesinlikle temin et kalkan. Madem kelebek ile iyileşmedi.
Ben başta bunlarda beden mi var bu nasıl duracak memede diye takıp kuzenime sormuştum
Çok komik ve tuhaf duruyor ama başta kalkan ile çarşı pazar dolaştım da yani.
Kimse senn memeler füze gibi duruyor demedi. Yarım atlet giyiyorum fark edilmiyor
Fark edilse de umrumda değil zaten. Heryri dağıttık zaten
Chicconun kisi biraz daha uygundu. Ama tek kapaklı. O kapakta delikler var. Başta yarım göğüs pedi koyıurdum artık tam göğüs pedi kıyuyırum. Uç olmadılı için deymiyor.
Ama avent inkinde iki kapak varmış, biri delikli diğeri deliksiz.
Çıkamıyorsan, hızlı kargo konusunda webannemarket iyine paralar attık çöpe. Bir de bunun için, kendin için at çöpe
Ben Carrefourdan aldım canım satılır diye tahmin ediyorum. Hiçbir yerde bulamazsan internette var.Aynen canım amin inşallahdaha bizimkinin göbeği iyileşmedi, banyo yaptırırken korkuyorum, dr çok ağlatma, fıtık olur dedi ayrıca
Yaaaa gerçekten mi ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım, her markette satılır dimi ya da eczanede?
Allah kolaylık versin canım benim annem 20 gün kalıp gitti sağlık sorunları var maalesefsonra bekar görümcem var o geldi ctesi 40lancaz,şimdilik duruyo bakalım, hatta bakıcı yerine de o baksın diyoruz eşimle, çünkü ben işe gitcem ve hiç gözüm yemiyo başka birine bırakmayı
Eşim de 9 6 çalışıyo, evde olduğunda da yardımcı oluyo, görümcem yemek ve ev işlerini yapıyo, memnunum, Allah razı olsun
Eşim ben nasıl senin için şehir değiştirdiysem o da gelecek diyor. Ev de en fazla bir sokak ötede olacak diyor yoksa vermezmiş.A yook kiz bizim, gecmis olsun
Bizimkide dn 5 saat uyumuş uyandm daha uyuyodu 3 gundr uyumuyodu alarm geç kurdm bilerek ben uyandrmasm daha uyucakti heralde ama kucağıma alır almaz acti gözlerini nasl emdi cop cop acikms yavrmUyandırma canım düzeni bozulur elleme çocuğa
Canim sagarken bebeginin kiyafetlerini kokla ve onun fotografina bak ben oylr sagdigim zaman artiyordu.Süt sagan anneler.kizim kuvezde bende sagiyorum ama gece uyuyakaliyorum.hastane ev arasunda yoruluyorum cok..gece 3 saatte bir sagsamda bi gogusten 50 cc cikiyo 4 saattete cok cok 60cc cikiyo..iki gogus 100cc yetmiyo kuzuya ki o emerken birinden 90 cikiyodu..sagarak nasil artacak bu sut cnm skmiyim diyorum ama skiliyor..mekik dokuyorum evin isi oglum hastane cok yoruldum gu surecte.ne yersem yiyim artmiyo suan
Bebegi rahat biraksana sen bir ya.. ne guzel iki kez kalkiyormus harikaaa :))
Bırak uyusun ne uyandırıyorsun??belki 5 6 saat uyuyacak..valla tüm uyku düzeni bozulur yapma bırak kendi uyansin..
Ya ben doğduğundan beri geçen haftaya kadar 2 saatte bir uyandırıyordum şuanda diyelim en son 12de emdi tekrar uyanması 3 3 buçuk oluyor bidaha 6 gibi uyanıyor ozaman artık olayı akışına bırakıyorum kızlarUyandırma canım düzeni bozulur elleme çocuğa
Canim emzirirken yap ben ogle yaptim bi de uykuya daldiginda ve ya su kolik bebekler icin olan muzigi actigindainşallah geçer canım kızım masaj yapmaya çalıştığımda çok ağlıyor
Canım yaa memeyi unutmaya meyilli bir bebek seninkisi sanırım.
Çünkü ben üç biberonla veriyorum. O an hangisi temizse.
Neden biberonla vermeye devam ediyorsun hatırlayamıyorum
Hava deliğini birşekilde kapatmaya çalışsan acaba hızlı akma sorunu hafifler mi?
Kalkanin kullanilmayacak bir durumu yok canim. Bence rahat edersin.Benim gögüs uçlarım kıpkırmızı oldu. Sızlıyo. Kalkan alcaktım kullanamam diye vazgeçtim. İyileştirirse son çare onu denicem. Ucuna kelebek uç takıyom üstüne ped takıyom ama gece heryerim süt oluyor. Kıyafet değiştirmekten gına geldi artık.
Ay yazıyı okuyunca korktum
Bir de üç biberon veriyorumama memeyi unutmaz yaaaa
Hee tabi memeyi boşlatamama olayım var.ama sağıp verdiğimde de hiç tüm sağdığımı emmedi ki
Ekşimiş peynir gibi kokmak da cabası :)))Canım bence işe yarıyor. Şuana kadar yara olmadı göğsüm kiiiii bnde uç yok, bu uçla masıl emiyor diyorlar. Emince de kocaman ucum oluyor.
Hem o ucu muhafa ediyor, hemde kremleryip kapatıyorum. Bir yere deysin sürtsün deli gibi acıyor yoksa.
Ayrıca şu ön süt muhabbeti var ya onun bir miktarını almış oluyor.
Son iki gündür takmaya vaktim olmadı. İki çarşaf değiştimya emmes için çabalarken aktı ya yatarken.
Yeminle işese beni daha iyi. Süt yapış yapış oluyor yanacayip tiksiniyorum
Canım agzının içini kontrol ettin mi Pamukcuk olabilir ama biberonu emdi dıyorsun :/Oğlum beni emio bırakıyor eskiye gore az ve bir daha veremiyirum diliyle itiyor ağlıyor vs demiştim. Sagdim verdim ve onu içtiyanı ac peki beni neden emmiyor süt az değil geliyor ama beni emmiyot çok moralin bozuk ;( biberon filan bir ikinci gün kullandım. Hiç kullanmam
bio gaia yı nasıl muhafaza ediyorsun cnm bugün sağlık ocağında ebe buzdolabında sakla dedi ama eczaneden eşime verirken açmışlar şişeyi ve oda sıcaklığında saklayın demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?