Bakmazlar canım bakmazlar.Alerji belirtisiyse bakması gerekir dimi yani. Bu drların farklı görüş içinde olmalarıda sinir ediyo beni. Kimi herşeye normal der kimide en basit konuda korkutur
Yok canım bulaşmaz inşallah sen dikkat ettikten sonraKesinlikle öpmüyorum hatta sık sık ellerimi yıkıyorum. Ama yine de korkuyorum bulaşırsa diye.
İşte böyle her kafadan bi ses malesef. Sen ne yaptın peki canım. Diyete uymak çok zor, yapabiliyomusunBakmazlar canım bakmazlar.
Bana doktorun biri kan yok, kan olursa tahlil yaparız dedi. Üç doktora fotoğraf attım üçü de evet kesinlikle süt alerjisi diyor.
Başka başka Üç doktora daha tahlil için gittim,üçü de yapmayalım tahlil sen diyet yap dedi. (Foto attıklarıma muayene olmaya gidemiyorum 350lira muayene ücreti :/)
Son gittiğim doktor ikna etti biraz. Zaten 1yaş altında çıkmayabilir alerjiyi kendin süt diyeti ile tespit edebilirsin dedi.
Haklı da, bir çok anneden duydum Ige si normal olup alerjisi olan da varmış .
Bu arada Mukusu bakteri de yapabiliyor sadece alerji değil
Kuzum ne bilim valla ne yapacağını şaşırdım arkadaşlar halıda duruyor diye yazmış ondan diyorum alayım diye kuzucuklu bulutlu çiçekli havlu var ona bakıyor ama 5 dk daha fazla değil gündüz uykusu bitti denecek kadar az allahtan akşamları kv eşim kp falan alıyor ilgileniyor yatma vaktine kadar yoksa hiç wc bile vaktim olmayacak bazenCanım bence şu an halıya para verme.ben gözleri sağa sola desenli ve tezat renklere takılıyor diye hipopotam projektör aldım.evet BAKIYOR ama ağlamaya devam da ediyor :) dikkatleri yoğun değil.bence 1 ay daha var oyun halısına...zaten halıda vakit geçirmek için anneden azıcık bağımsız olmalılar.o daha imkansız
Azalacakmış artık gündüz uykuları canım ama bari 1 saat uyusalar bazen yemek yiyemiyorum gündüzBenimkide gündüz 15er dk lik uyuyor
Cok gecmis olsun canim, ufaklik isterse oynar istemezse oynamaz.. bizimki ne kucakta durmayi nede uzun sure yerde uzanmayi seviyor.. hepsinden biraz ortaya karisik istiyor :))Oyun halimiz geldi hemen yatırıp denedm ilgisini çekti 20 30 dk oynadı snra huysuzlsndi bgn aşı oldgmz için huysuzlugu üzernde bakalm sevcek mi küçük bey
Kuzum ne bilim valla ne yapacağını şaşırdım arkadaşlar halıda duruyor diye yazmış ondan diyorum alayım diye kuzucuklu bulutlu çiçekli havlu var ona bakıyor ama 5 dk daha fazla değil gündüz uykusu bitti denecek kadar az allahtan akşamları kv eşim kp falan alıyor ilgileniyor yatma vaktine kadar yoksa hiç wc bile vaktim olmayacak bazen
Çok hemde çok zor. Bizim sıkıntı sadece mukus değildi, bazılarında ciltte döküntü konak ile bazılarında pişik olumuş. Bizde de geçmeyen ve hergün daha da genişleyen pişik vardı...İşte böyle her kafadan bi ses malesef. Sen ne yaptın peki canım. Diyete uymak çok zor, yapabiliyomusun
Şuan için 20dakika süper bir süre.Oyun halimiz geldi hemen yatırıp denedm ilgisini çekti 20 30 dk oynadı snra huysuzlsndi bgn aşı oldgmz için huysuzlugu üzernde bakalm sevcek mi küçük bey
Ahahah aklıma gelmişti ama henüz denemedimhahaha
biz beraber giriyoruz tuvalete, yoksa altima edicem
ahh ahh bu sipalar bizi ne hale sokuyor
Bizimkide öyle ya bakalm bosa alms olmayız inşallahCok gecmis olsun canim, ufaklik isterse oynar istemezse oynamaz.. bizimki ne kucakta durmayi nede uzun sure yerde uzanmayi seviyor.. hepsinden biraz ortaya karisik istiyor :))
Hadi ya benimki sabah kalktgnda çok keyifli oluyo ben kahvaltı hazrlyrm yapyrm evi toplyrm bi saat bakiyo etrafa müzik acyrm arada yanına gidip knsyrmŞuan için 20dakika süper bir süre.
Ay 20dakika biri çocuğu oyalasa dünyalar benim olur
Şuan için 20dakika süper bir süre.
Ay 20dakika biri çocuğu oyalasa dünyalar benim olur
Evet bide emzirince kısmak zor oluyo ya geçer inşallahÇok hemde çok zor. Bizim sıkıntı sadece mukus değildi, bazılarında ciltte döküntü konak ile bazılarında pişik olumuş. Bizde de geçmeyen ve hergün daha da genişleyen pişik vardı...
Diyeti Annemlere gidene kadar yapıyordum. 10gün yaptım, gazı, kakası düzene girmişti kiiii annemlere gittim. Ondan birşey olmaz bından şu olmaz derkennnn işin ucu kaçtı. İki gin sonra evime döndüm:/
şimdi devam...
İşin aksi kısmı kuruyemiş ile başladı benim diyet. Kuruyemiş ceviz hurma yiyemeyince peynire yoğurda dadanmıştım, kiiii mukus başlayınca doktor süt alerjisi dedi.
Şimdi keçi sütü ürünleri kullanıyorum. Ezine oeyniri hiç sevmezdim mecburi şimdi bayılıyorum :)
Herşeyde süt varmış. Paketli hiç birşey yiyemiyorum. Peynir altı suyu oluyor birde :/
Anakucagının bas kısmı ayarlanabılırmı canım. Benımkı ayarlanabılır degıl ve bana cok yukarıda gelıyor. Ilk 3 ay bebegın o pozısyonda durması sakıncalıymıs, sımdı kara kara dusunuyorum 23 nısanda araba yolculugu yapıcaz cocugu o kadar sure nasıl oturtucam o ana kucagında dıyeAhahah aklıma gelmişti ama henüz denemedim
çBende duşa girerken ana kucağına koyuyorum. Bizimki babayı görünce yaygara basmayı sevdiği için hiç umudum yok o geldiğinde duşa girmeye..
Ay zaten babası da pek bayılır çocuk oyalamaya
Ben ana kucagina bel destegi aldim oyle koyuyorum icine. Hos bizimki simdilik orjinal ana kucagini istiyo onda pek durmuyor ama :)Anakucagının bas kısmı ayarlanabılırmı canım. Benımkı ayarlanabılır degıl ve bana cok yukarıda gelıyor. Ilk 3 ay bebegın o pozısyonda durması sakıncalıymıs, sımdı kara kara dusunuyorum 23 nısanda araba yolculugu yapıcaz cocugu o kadar sure nasıl oturtucam o ana kucagında dıye
Ben yalnızım.wc ye birlikte gidiyoruz.dayanamıyorum artık çünkü napim.bağlıyorum slinge,uyusun diye bekleyip giriyorum.yemeğimi yarım saatte ocağa koydum koydum koyamadım,Allahtan difirize atmıştım birkaç şey.onları ısıtıyoruz veya dışardan söylüyoruz.bazen slinge bağlayıp kucağımda yemek yapıyorum davlumbaz sesiyle uyuyor.kendi kendine durduğu anlat çok nadir...hiç istemedim çok da denedim böyle alışmasın diye ama napimKuzum ne bilim valla ne yapacağını şaşırdım arkadaşlar halıda duruyor diye yazmış ondan diyorum alayım diye kuzucuklu bulutlu çiçekli havlu var ona bakıyor ama 5 dk daha fazla değil gündüz uykusu bitti denecek kadar az allahtan akşamları kv eşim kp falan alıyor ilgileniyor yatma vaktine kadar yoksa hiç wc bile vaktim olmayacak bazen
Bende yani panik atakBen yalnızım.wc ye birlikte gidiyoruz.dayanamıyorum artık çünkü napim.bağlıyorum slinge,uyusun diye bekleyip giriyorum.yemeğimi yarım saatte ocağa koydum koydum koyamadım,Allahtan difirize atmıştım birkaç şey.onları ısıtıyoruz veya dışardan söylüyoruz.bazen slinge bağlayıp kucağımda yemek yapıyorum davlumbaz sesiyle uyuyor.kendi kendine durduğu anlat çok nadir...hiç istemedim çok da denedim böyle alışmasın diye ama napimtek problem duş.onu da bebişe eşim bakarsa yapıyorum.o da yani uyuyacak o da nöbetçi olarak uyuyacak o şekilde daha uygun oluyor :) çok sıkıldım.acaba diyorum panik atak mı var yoksa normal mi....emme süresi 15 dk yı geçince üstümden atıp kalkasım geliyor.kucağımda uyuyor yere koyduğum an Uyanıyor.sabrediyorum çok ama ben de kollarımı açarak yatmayı özledim.bacaklarımı açarak yatmayı özledim sereserpe.yani ben de oyalayacak birşey istiyorum ama kendisi takılan bi çocuk değil ki bende otomatik salıncak da var.onda bile durmuyor öyle aman aman...dikkat et evin şimdi dolu.kucaktan kucağa iyi hoş oluyor sana şimdi ama sonrası da var bu işin...duşa girip benim gibi yarı sabunlu Çıkma yalnız kalınca
Haa.. bizim ufakliktada olmustu usuttugunde.. bir gun surmustu duzelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?