2016 Şubat Anneleri

Benim kızımda da mukus var. Dr test bile istemedi normal dedi. Bazen de acaba başka dramı gitsek diyorum. Birazda takıntılı oluyoruz galiba

Ama baya var canım son iki bezinde kokuyordam antibiyotik mi yaptı anlamadım bazı doktorlar alerjiyi anlamıyor sanırım.

Ama baya var canım son iki bezinde kokuyordam antibiyotik mi yaptı anlamadım bazı doktorlar alerjiyi anlamıyor sanırım.
Alerji belirtisiyse bakması gerekir dimi yani. Bu drların farklı görüş içinde olmalarıda sinir ediyo beni. Kimi herşeye normal der kimide en basit konuda korkutur

Canım uyumazsa bir süre sonra ya ağlıyor ya sıkılıyor küçük hanım. Uykusu sıkışıyor. Siz Nasıl vakit geçiriyorsunuz.

Afedersin sümüksü gibi canım. Balgam gibi. Google yazsana. Çok foto var :) miden kaldirmayabilir :) alerjiden kaynaklı olabiliyor sanirin
Haa.. bizim ufakliktada olmustu usuttugunde.. bir gun surmustu duzelmisti

Alerji belirtisiyse bakması gerekir dimi yani. Bu drların farklı görüş içinde olmalarıda sinir ediyo beni. Kimi herşeye normal der kimide en basit konuda korkutur

Öyle canım. Coksa bor daha gittiğinde ısrarla sor

Benimkide gündüz 15er dk lik uyuyor

Kendini gomdugu icin burnunu bende kontrol ediyorum. Kup bende yamulmuyor ama tedirgin oldugumdan elim kupun altında dolasiyorum.. Sanirim en iyi 3 aydan sonra kullanacagiz..

Kızlar uyanıkken ağlamadan duruyor mu bebekleriniz? Başım ağrıyor çok fena artık.minoset var ama plus.bişey olur mu ki içsem ya
Benimki kendini ancak 5dk oyaliyor oyun halisi falan dikkatini 2 dk çekiyor hep kucak

Canım bence şu an halıya para verme.ben gözleri sağa sola desenli ve tezat renklere takılıyor diye hipopotam projektör aldım.evet BAKIYOR ama ağlamaya devam da ediyor :) dikkatleri yoğun değil.bence 1 ay daha var oyun halısına...zaten halıda vakit geçirmek için anneden azıcık bağımsız olmalılar.o daha imkansız

Sagol güzelim. bence görsel olarak biraz büyük oyuncakli olanları seç canım bebeklerin daha çok dikkatini çekiyor. senin takıldığın nokta ne güzelim
İnternette n alacağım için kararsız kaldım cnm halısı ince mi anlamıyor sun oyuncaklar küçük büyük olduğunu anlayamıyorsun o yüzden kararsız kaldım

Uzun zamadır takip ediyorum sizi ama hiç yazmamıştım.Kısmet bugüneymiş.59 ünlük bir oğlum var.Dün sabah dudağımda kocaman bir uçukla uyandım.Vectavir krem vardı evde onu sürdüm ama kar etmedi.Şu an sulu yara halinde.Oğlumu emziriyorumona da geçer diye çok korkuyorum.Akıl verin ne olur

Son düzenleme:
Emzirrken geçmez Canm ama sakın öpme bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…