Bakmazlar canım bakmazlar.
Bana doktorun biri kan yok, kan olursa tahlil yaparız dedi. Üç doktora fotoğraf attım üçü de evet kesinlikle süt alerjisi diyor.
Başka başka Üç doktora daha tahlil için gittim,üçü de yapmayalım tahlil sen diyet yap dedi. (Foto attıklarıma muayene olmaya gidemiyorum 350lira muayene ücreti :/)
Son gittiğim doktor ikna etti biraz. Zaten 1yaş altında çıkmayabilir alerjiyi kendin süt diyeti ile tespit edebilirsin dedi.
Haklı da, bir çok anneden duydum Ige si normal olup alerjisi olan da varmış .
Bu arada Mukusu bakteri de yapabiliyor sadece alerji değil
Canım aldığın bel desteği işe yarıyor mu? Senin ana kucağın oto koltuğu mu ?Ben ana kucagina bel destegi aldim oyle koyuyorum icine. Hos bizimki simdilik orjinal ana kucagini istiyo onda pek durmuyor ama :)
Ya bizimkide kehifli oluyor ama yanında durucam falan.Hadi ya benimki sabah kalktgnda çok keyifli oluyo ben kahvaltı hazrlyrm yapyrm evi toplyrm bi saat bakiyo etrafa müzik acyrm arada yanına gidip knsyrm
Hala almadım.Ah kuzuum aynen öyle.. Sen aldn mı oyun halısı ben bakıcam bugun en cafcaflısından anca durur
Ayarlanmıyor baş kısmı. Ama içinde bel desteği var, ilk günler içine koyunca yumuş gibi oluyordu. Şimdi çok daha iyi durumda.Anakucagının bas kısmı ayarlanabılırmı canım. Benımkı ayarlanabılır degıl ve bana cok yukarıda gelıyor. Ilk 3 ay bebegın o pozısyonda durması sakıncalıymıs, sımdı kara kara dusunuyorum 23 nısanda araba yolculugu yapıcaz cocugu o kadar sure nasıl oturtucam o ana kucagında dıye
Çok normal bunalmaların. Bende viyak sesi duymadan bir gün geçirmeyi çok istiyorum :)Ben yalnızım.wc ye birlikte gidiyoruz.dayanamıyorum artık çünkü napim.bağlıyorum slinge,uyusun diye bekleyip giriyorum.yemeğimi yarım saatte ocağa koydum koydum koyamadım,Allahtan difirize atmıştım birkaç şey.onları ısıtıyoruz veya dışardan söylüyoruz.bazen slinge bağlayıp kucağımda yemek yapıyorum davlumbaz sesiyle uyuyor.kendi kendine durduğu anlat çok nadir...hiç istemedim çok da denedim böyle alışmasın diye ama napimtek problem duş.onu da bebişe eşim bakarsa yapıyorum.o da yani uyuyacak o da nöbetçi olarak uyuyacak o şekilde daha uygun oluyor :) çok sıkıldım.acaba diyorum panik atak mı var yoksa normal mi....emme süresi 15 dk yı geçince üstümden atıp kalkasım geliyor.kucağımda uyuyor yere koyduğum an Uyanıyor.sabrediyorum çok ama ben de kollarımı açarak yatmayı özledim.bacaklarımı açarak yatmayı özledim sereserpe.yani ben de oyalayacak birşey istiyorum ama kendisi takılan bi çocuk değil ki bende otomatik salıncak da var.onda bile durmuyor öyle aman aman...dikkat et evin şimdi dolu.kucaktan kucağa iyi hoş oluyor sana şimdi ama sonrası da var bu işin...duşa girip benim gibi yarı sabunlu Çıkma yalnız kalınca
Anakucagının bas kısmı ayarlanabılırmı canım. Benımkı ayarlanabılır degıl ve bana cok yukarıda gelıyor. Ilk 3 ay bebegın o pozısyonda durması sakıncalıymıs, sımdı kara kara dusunuyorum 23 nısanda araba yolculugu yapıcaz cocugu o kadar sure nasıl oturtucam o ana kucagında dıye
Olabilir enfeksiyondan sebeptir belki de.Canım biz de enfeksiyon var ya ondan mi acaba mukuslu. Antibiyotik kullanıyoruz su anda. Bir de gaita testinde gizli kan ciadi biz de doktor sorun yok dedi. Alerji için başka nasıl test yapılıyor ki.
Canım burnunu aspiratörle temizleyemedim ben.sen nasıl yapıyosun?çıkmıyor ya :) tıkalı hep çocuğun burnu.Ya bizimkide kehifli oluyor ama yanında durucam falan.
Mesela bugün uyandı, altını değiştim emzirdim 10dakika ortaılıkta dolandım sesi çıkmadı. Şaşırdım gidip gelip birşey mi oldu diye bakındım
Sonra zaten uslu çocuğun burnunu temizleyip içindeki canavarı ortaya çıkardım
Normalde 12 ye kadar em uyutmaya çalış modunda geçiyor. Uyutmak istemiyorum ama uyumaya ihtiyacı var gibi oluyor, gözünün teki açılırken diğeri kapanır cinsten oluyor
Hala almadım.
Ben 4moms a taktım kafayı çünkü bizimki kucağı seviyor ama kucakta titreşimi seviyor
Tutumlu annede 450e bulmuştum satılmış. Eşimin işyerinde varmış onun pazarlığındalar.
Oyun halısı almak için akşam e bebeğe gidelim mi dedm akşam çok trafik oluyormuş... Acaba şimdi tek mi gitsem
Anakucağının sapına evdeki minik oyuncaklardan. Mı assam yaa
Ayarlanmıyor baş kısmı. Ama içinde bel desteği var, ilk günler içine koyunca yumuş gibi oluyordu. Şimdi çok daha iyi durumda.
İçinde bel desteği dışında kafasının etrafını saran bir şey var. Cadillac air bizimki
Çok normal bunalmaların. Bende viyak sesi duymadan bir gün geçirmeyi çok istiyorum :)
Elektrikli salıncağın ne model?
Kucak için üzülme kucağa doyan bebekler daha sonra istemez işbmyle avunuyorum
Olabilir enfeksiyondan sebeptir belki de.
Alerji kanda IgE ile belirleniyor. Yüksek çıkması halinde herhangi birşeye alerji var lığı belli oluyor.
Daha sonra deri testi ile alerjenler belirleniyor. En zor kısmı bu, kolda veya sırtta yapılıyor.
Bana ciltte yapmışlardı, acıdığını hatırlamıyorum ama minik çizik gibi atıyorlar, sabit durmak gerek. Bebeklerde bu kısım zor oluyor işte...
Valla heralde oto koltugu ben de bilmiyorum ayrimini :) Bel destegi cok ise yariyor. Altina kat kat battaniye felan koymaktan cok daha pratik. Hem kilifi da cikarilip yikaniyor. Ben cok memnun kaldim.Canım aldığın bel desteği işe yarıyor mu? Senin ana kucağın oto koltuğu mu ?
Inşallah dediğin gibi olur canım:) joie 2 in 1 modeli canım.benim Yatıp saklanasın geliyor.bebek çok Oral'ı değil.uyutuyırum çok gazlıysa hızlı sallanırsa uyuyor içinde arada iyi oluyor.çok alışmadı sa işte arada iyi oluyor.Ya bizimkide kehifli oluyor ama yanında durucam falan.
Mesela bugün uyandı, altını değiştim emzirdim 10dakika ortaılıkta dolandım sesi çıkmadı. Şaşırdım gidip gelip birşey mi oldu diye bakındım
Normalde 12 ye kadar em uyutmaya çalış modunda geçiyor. Uyutmak istemiyorum ama uyumaya ihtiyacı var gibi oluyor, gözünün teki açılırken diğeri kapanır cinsten oluyor
Hala almadım.
Ben 4moms a taktım kafayı çünkü bizimki kucağı seviyor ama kucakta titreşimi seviyor
Tutumlu annede 450e bulmuştum satılmış. Eşimin işyerinde varmış onun pazarlığındalar.
Oyun halısı almak için akşam e bebeğe gidelim mi dedm akşam çok trafik oluyormuş... Acaba şimdi tek mi gitsem
Ayarlanmıyor baş kısmı. Ama içinde bel desteği var, ilk günler içine koyunca yumuş gibi oluyordu. Şimdi çok daha iyi durumda.
İçinde bel desteği dışında kafasının etrafını saran bir şey var. Cadillac air bizimki
Çok normal bunalmaların. Bende viyak sesi duymadan bir gün geçirmeyi çok istiyorum :)
Hayirli olsun bebegin.biz dogurduk agrimiz yok gazimiz cok yanlis topik olabilirmi..ayrica gebeligin baslangicinda normal o agri bendede vardi.progestanda kullandim onlem amacli hafif bi lekelenmem olmustu..stres yapma hersey yolunda:)Sevgili anneler ben de araniza yeni katildim daha 5+1 hamileyim.iki gundur belimde ve karnimda agrilarim var hep uzaniyorum adet agrisi gibi.Dun hafif kahve rengi leke gordum doktora gitdim amma her sey yolunda dedi.Progestan kullaniyorum su an.aranizda benim gibi adet agrisi ceken varmi bazen cok korkuyorum
Ben de milupa kullaniyorum. Ben kendim iciyorum. O da sutume geciyordur zaten.Rezen bende de var milupanin bazen veriyorum. Gunde ne kadar veriyorsun acaba
Evet qaliba yalnis topik)))amma siz tecrubeli annelersiniz size sormak daha iyi.tesekkurler cevap verdiyin icin cok iyisinHayirli olsun bebegin.biz dogurduk agrimiz yok gazimiz cok yanlis topik olabilirmi..ayrica gebeligin baslangicinda normal o agri bendede vardi.progestanda kullandim onlem amacli hafif bi lekelenmem olmustu..stres yapma hersey yolunda:)
Yok canim suan istemesede ilerde kesin sevicektirBizimkide öyle ya bakalm bosa alms olmayız inşallah
Aynen kokulu oluyor .. usutmussun tatlim, ayaklarini sicak tutDun banyo yaptırırken usuttuk mu diyoruzkotu kokuyor çünkü
Benimkini uykusu iyice azaldı ya gundz de akşamda bakiyim etrafa diyoYa bizimkide kehifli oluyor ama yanında durucam falan.
Hala almadım.
Doktora yazdim ben de canim bakalim ne diyecek elle tutulur bir cevap alirsam yazarimBizim onu damlattığımız gün oldu Canım iki gündür de devam ediyo bende aynen bu kadar balgam olamaz diye düşündüm ama çocuğu olan kime sorduysam normal o bizde de oldu geçer diyor.oğlumun bir sıkıntısı yok başka o yüzden bende aklıma kötü şeyler getirmiyorum
Smdilik sevdi gibi sklmazsa tabiYok canim suan istemesede ilerde kesin sevicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?