2016 Şubat Anneleri

Kizlar bu cin takvimi dogrumu acaba?bakiyorum listeye 31 yasi olup subatta hamile kalanlarin bebekleri hep kiz

Canım biz de enfeksiyon var ya ondan mi acaba mukuslu. Antibiyotik kullanıyoruz su anda. Bir de gaita testinde gizli kan ciadi biz de doktor sorun yok dedi. Alerji için başka nasıl test yapılıyor ki.

Ben ana kucagina bel destegi aldim oyle koyuyorum icine. Hos bizimki simdilik orjinal ana kucagini istiyo onda pek durmuyor ama :)
Canım aldığın bel desteği işe yarıyor mu? Senin ana kucağın oto koltuğu mu ?

Hadi ya benimki sabah kalktgnda çok keyifli oluyo ben kahvaltı hazrlyrm yapyrm evi toplyrm bi saat bakiyo etrafa müzik acyrm arada yanına gidip knsyrm
Ya bizimkide kehifli oluyor ama yanında durucam falan.
Mesela bugün uyandı, altını değiştim emzirdim 10dakika ortaılıkta dolandım sesi çıkmadı. Şaşırdım gidip gelip birşey mi oldu diye bakındım
Sonra zaten uslu çocuğun burnunu temizleyip içindeki canavarı ortaya çıkardım

Normalde 12 ye kadar em uyutmaya çalış modunda geçiyor. Uyutmak istemiyorum ama uyumaya ihtiyacı var gibi oluyor, gözünün teki açılırken diğeri kapanır cinsten oluyor
Ah kuzuum aynen öyle.. Sen aldn mı oyun halısı ben bakıcam bugun en cafcaflısından anca durur
Hala almadım.
Ben 4moms a taktım kafayı çünkü bizimki kucağı seviyor ama kucakta titreşimi seviyor
Tutumlu annede 450e bulmuştum satılmış. Eşimin işyerinde varmış onun pazarlığındalar.

Oyun halısı almak için akşam e bebeğe gidelim mi dedm akşam çok trafik oluyormuş... Acaba şimdi tek mi gitsem

Anakucağının sapına evdeki minik oyuncaklardan. Mı assam yaa

Ayarlanmıyor baş kısmı. Ama içinde bel desteği var, ilk günler içine koyunca yumuş gibi oluyordu. Şimdi çok daha iyi durumda.
İçinde bel desteği dışında kafasının etrafını saran bir şey var. Cadillac air bizimki

Çok normal bunalmaların. Bende viyak sesi duymadan bir gün geçirmeyi çok istiyorum :)
Elektrikli salıncağın ne model?
Kucak için üzülme kucağa doyan bebekler daha sonra istemez iş bmyle avunuyorum

Biz de minder koyduk canım. Hep öyle kullanıyoruz.

Canım biz de enfeksiyon var ya ondan mi acaba mukuslu. Antibiyotik kullanıyoruz su anda. Bir de gaita testinde gizli kan ciadi biz de doktor sorun yok dedi. Alerji için başka nasıl test yapılıyor ki.
Olabilir enfeksiyondan sebeptir belki de.
Alerji kanda IgE ile belirleniyor. Yüksek çıkması halinde herhangi birşeye alerji var lığı belli oluyor.
Daha sonra deri testi ile alerjenler belirleniyor. En zor kısmı bu, kolda veya sırtta yapılıyor.
Bana ciltte yapmışlardı, acıdığını hatırlamıyorum ama minik çizik gibi atıyorlar, sabit durmak gerek. Bebeklerde bu kısım zor oluyor işte...

Canım burnunu aspiratörle temizleyemedim ben.sen nasıl yapıyosun?çıkmıyor ya :) tıkalı hep çocuğun burnu.

Anladım canım. Ben de bir ara tüm sut ürünlerini bir çıkarıp hayatından deneyeyim. Azaltmıstim hepsini cikarayim. Duruma gore testlere bakarım. Çok sag ol.

Canım aldığın bel desteği işe yarıyor mu? Senin ana kucağın oto koltuğu mu ?
Valla heralde oto koltugu ben de bilmiyorum ayrimini :) Bel destegi cok ise yariyor. Altina kat kat battaniye felan koymaktan cok daha pratik. Hem kilifi da cikarilip yikaniyor. Ben cok memnun kaldim.

Sevgili anneler ben de araniza yeni katildim daha 5+1 hamileyim.iki gundur belimde ve karnimda agrilarim var hep uzaniyorum adet agrisi gibi.Dun hafif kahve rengi leke gordum doktora gitdim amma her sey yolunda dedi.Progestan kullaniyorum su an.aranizda benim gibi adet agrisi ceken varmi bazen cok korkuyorum

Inşallah dediğin gibi olur canım:) joie 2 in 1 modeli canım.benim Yatıp saklanasın geliyor.bebek çok Oral'ı değil.uyutuyırum çok gazlıysa hızlı sallanırsa uyuyor içinde arada iyi oluyor.çok alışmadı sa işte arada iyi oluyor.
Aslında graco sweet dream istedim çok.onun yatma yeri daha geniş ama ülkede satışı yokmuş.

Hayirli olsun bebegin.biz dogurduk agrimiz yok gazimiz cok yanlis topik olabilirmi..ayrica gebeligin baslangicinda normal o agri bendede vardi.progestanda kullandim onlem amacli hafif bi lekelenmem olmustu..stres yapma hersey yolunda:)

Rezen bende de var milupanin bazen veriyorum. Gunde ne kadar veriyorsun acaba
Ben de milupa kullaniyorum. Ben kendim iciyorum. O da sutume geciyordur zaten.
Direk bebege vermekten bahsediyorsan ben kizima dogdu dogali anne sutu ve d vitamini disinda hicbirsey vermedim
6 ayi doldurana kadarda su dahi vermeyi dusunmuyorum cunku gerek yok. Tavsiyede edilmiyor.

Hayirli olsun bebegin.biz dogurduk agrimiz yok gazimiz cok yanlis topik olabilirmi..ayrica gebeligin baslangicinda normal o agri bendede vardi.progestanda kullandim onlem amacli hafif bi lekelenmem olmustu..stres yapma hersey yolunda:)
Evet qaliba yalnis topik)))amma siz tecrubeli annelersiniz size sormak daha iyi.tesekkurler cevap verdiyin icin cok iyisin

Sut sagma rekorum 160cc (tam iki seferlik).. diger gogusumde 100cc.. haftasonu cok emzirmenin faydalari iste :)

Benimkini uykusu iyice azaldı ya gundz de akşamda bakiyim etrafa diyo

Doktora yazdim ben de canim bakalim ne diyecek elle tutulur bir cevap alirsam yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…