2016 Şubat Anneleri

benım oglanın gonlu fakır yemınle yok gaz cıkarmaya yardımcıymıs da muzıklıymıs de tiny love 3 in 1 aldık okdr para verdık sagolsun hıc yatmıyor anasının kucagı varken nıye yatsın demi hem de beleş oyuncakları da sevmıyo çıngıraklı oyuncaklar renklı renklı toplar yok anam yok oyalanmıyor .sureklı emecek hayatı bundan ıbaret ...
totom koltuga sabıtlendı vallaha

Kızlar gecen de sordum cevap gelmedi arada kaynacı mi bilmiyorum baby me nin 6 fonksiyonlu ana kucağını kullanan vr mi,m

İnternette n alacağım için kararsız kaldım cnm halısı ince mi anlamıyor sun oyuncaklar küçük büyük olduğunu anlayamıyorsun o yüzden kararsız kaldım
Anladim canım haklısın. ama sanırım hemen hemen hali kalınlıklari aynı çok kalın değiller yani. e bebekte bi kaç ürün gördüm ordan mı alacaksın yardimci olmaya çalışırım.

evet biraz pahalı denemelerimiz oldu.tam Çingene usülü istiyor bunlar kız:)meme bir de hamak tamam işte...neymiş o tiny love mış bilmemneymiş

evet biraz pahalı denemelerimiz oldu.tam Çingene usülü istiyor bunlar kız:)meme bir de hamak tamam işte...neymiş o tiny love mış bilmemneymiş
aynen cnm yaa nenem usulu carsafa koyuyoruz bı ucundan ben bı ucundan esım salla babam salla.
yakında evın ortasına salıncak asarız bu gıdısle

Kizlar saglik ocagindaki hemsire aradi, yarin uc asi birden vurulucakmisiz.. verem, zature ve karma .. bir kerede cok degil mi ya? Ya bebegime birsey olursa

Daha once cagiricakmista subat cok yogunmus vs birseyler sacmaladi.. bana guven vermedi doktorumu aricam .. Allah muhafaza
aaa bencede canım mutlaka ara . kendı ıhmal etmıs sen nıye cocuguna uc ası bırden vurdurasın ılk defa duydum
cocuk aglamaktan heder olur ayrıca yazık gunah

Sut sagma rekorum 160cc (tam iki seferlik).. diger gogusumde 100cc.. haftasonu cok emzirmenin faydalari iste :)
Ay bu sut azmi cokmu derdi beni geriyor.sagmiyorum.paso emiyor ama hic oyle sismis gogus olmuyo 1 aydir ne gece ne gunduz.hani emfikce artiyodu.

Kizlar saglik ocagindaki hemsire aradi, yarin uc asi birden vurulucakmisiz.. verem, zature ve karma .. bir kerede cok degil mi ya? Ya bebegime birsey olursa

cnm ne kdrlık oldu bebısın bencede cok fazlaa bır defada oyle vuruluyor muymus :/

Daha once cagiricakmista subat cok yogunmus vs birseyler sacmaladi.. bana guven vermedi doktorumu aricam .. Allah muhafaza

normal iki aylık aşılar 3ü bir arada oluyor
bizim ebe sağlık ocakları bu aşıları toplu getirtirip yapıyor
o yüzden hepsini aynı hafyaya denk getirmeye calısıyoruz 2ci ayında biz sizi ararız o zaman getirirsiniz demişti

Sut sagma rekorum 160cc (tam iki seferlik).. diger gogusumde 100cc.. haftasonu cok emzirmenin faydalari iste :)

benim rekorumda bugün kırıldı
genelde emmeden yarım saat sonra sağdığımda iki göğüsün toplamı hep 30 - 40 cc çıkıyordu
akşam deli gibi su içtim üzerine dere otu üzerine anne çayı 3 saatte cocuk emmedi
birikim sonucu 80 cc çıktı

cnm bu uc ası ayrı ayrı mı yapılıyyor yanı uc defa mı ıgne sokacaklar yoksa ucunu karıstırıp tek defa da mı vuracaklar
eger tek defa da oluyosa sıkıntı yok ama uc defa aynı anda ıgne sokmak acıtmaz mı ay ben bıle korkuyorum asıdan DD

Ay bu sut azmi cokmu derdi beni geriyor.sagmiyorum.paso emiyor ama hic oyle sismis gogus olmuyo 1 aydir ne gece ne gunduz.hani emfikce artiyodu.
cnm valla ben hıc olcmedım bıle pompam da yok yetıyor zaarrr :)
dun doktora gıttık kılo alımı ıyı dedı .ıyıyse yetıyordur demekkı dıye dusundum
bıde ben hep emzırdıgım ıcın bıberon kullanmadık sonra bıberonu almamazlık yaparmı kı

bildiğim kadarıyla üçüde ayrı ayrı oluyor ama emin değilim, burda 2ci ay aşısı yaptıranlar vardı
birazdan cevap alırız

Hmm ya cocuk bayagi zorlanicak gibi duruyor dilerim birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…