- 30 Ocak 2015
- 19.862
- 28.637
- 798
- 29
Hadi ya sağda biberonla ver o zaman Canm ac kalmasinah be canım uyanmıyorki altını açıyorum banamısın demiyor tedirgin oldum zaten 12 saattir uyuyor ya çok az emdi emerken bile uyudu
Hadi yaa benm hiç bi yerm agrimiyo arada bi dikislerm sizliyo gbi oluyo ondada usutyrm sanırımben de hiç yatmadım gibi bir şey ilk günden beri dolandım evde ama iş yapmadım :) şimdi yeni yeni daha çamaşır bulaşıktı hafif işleri yapıyorum ama hemen sırtım ağrıyor.
Bizimkide bugn beni sınır etti kapıya koyasim varDün aynı muhabbet oldu.ne yemek yaptın diyor.her gün de başka şey istiyor içi aslında da işte :) ben de espriyle dedim kardeşim malzeme getir yapalım.telefonda tabii sırıtarak söylediğimi de anlamadı.sen bir kız bir kız.öfkeyle konuşmuşum ona diye.sonra ben ne dedim diyor.öf bırak şunu.zaten bu akşam da yaptı bi öküzlük.göresim yok.
Ben gerekli görmüyorum konuşup anlatmayı.çümkü işine geld gibi davranıyor.annesine karşı da kızınca çık saygısız oluyor.bebinim beklemem hata.Bizimkide bugn beni sınır etti kapıya koyasim varannesigile sinirlendi bana bagiriyo aldm çocuğu içeri gectm konsmyrm
Maşallah ağrımasın hiçbir yerin :)Hadi yaa benm hiç bi yerm agrimiyo arada bi dikislerm sizliyo gbi oluyo ondada usutyrm sanırım
ahh sağımlar ahhh :/Aksamları doymuyor ama gece uyadıgında ve gunduz genelde emıp yuyyor gazı yoksa. Ben zaten sagdıgımı verıyodum aksamları ama artık evde annem olmadıgından bazen sagmaya da vaktım olmuyor, o tarz durumlarda mecbur mama verıcem.
zbiz bizimkini çekerken fotoğrafçılığın annelik kadar kutsal olduğuna inandıkEk iş olarak fotoğrafçılığa başlamayı düşünüyorum her hafta bir çekim yapsam yeterde artar bile :)
Oğluşumu çekerek başlıcam, ofisteki tüm bebekleri çeksem tamamdır
Kendine de sıcak su sıcak havlu falan yapHay ben bu gazın var ya..hiç yapmadığım şey ama sülalesi olsa da küfür etsem rahatlasam deşarj olsam...vay arkadaş ya bende gaz var sesi geliyor rüzgar gibi...Geçemedi.bebdk de huysuz tabii bu yüzdenona geçiyor hepsi...
Bebek bakmakta ne var diye dusunuyolar heralde dun gundz uyusunda bende uyuyum dedm.evin hiç bi yerini toplamicam dinlencem dedm yine dayanamadm evi toplam tam yatcam uyandı ondan sonrada geliyorm diyince uykum bölünmesin o gelince yatarm dedm 2 saat snra geldi sonrada cock dgru dzgn uyumadi sonuç uykusuz kaldmBen gerekli görmüyorum konuşup anlatmayı.çümkü işine geld gibi davranıyor.annesine karşı da kızınca çık saygısız oluyor.bebinim beklemem hata.
Akşam geldi.çocukla yiyemiyorum zaten açım.dedim sen ilk ye.makarna da az geldi gözüme olanı yaptım.sen ye yiyebildiğşni dedim hani bana kalmasa da olur nolcak başka şey yerim.ekmek peynir de yerim ben.sonra ben yerim dedim sen alırsın bebeği.gitti mutfağa gelmek bilmiyor ...açım deli gibi...hehgeldi dedim.sen gel önümden geeeç yar koltuğa al eline telefonu da oynamaya başla.kucağımda bebekle bakakaldım.e hani dedim ben de yicem yemek? Heee tmm ver bebeği diyor ...gittim mutfakta ağladım.bi de neden ağlıyordun diyor bana..o yorgunsa eğer kalan herkes figüran.önemsşz yan...ama ben yırgunsam kesin kavga çıkar.horhor uyudu.ben de yattım napim yani.bi de kaf yemeye de korkmuyor gelmiş diyor hani birlikte vakit geçirmiyoruz diye kızıyorsun sen buraya yazmışsın.ayndedim sen insanı çileden çıkartırsın.kalınıyorsun bu akşam üstüne üstüne gidiyorsun olayın ama şu çocuk huzurla uyusun diye susuyorum dedim.
Bende geçen ay az kilo aldı diye mama almstim ne zaman versem kustu şuan copte gerekte yokkms zaten bu ay 1100gram almsDun aksam mam vereyim dedim kizima 2 olcek yaptim ama ogurdu istemedi biberonu bi kac kez denedim yok almadimeme verdim hemen cekmeye basladi.Normalde cok nadir mama veriyorum ama neden istemedi anlamadim sutum falan azalirsa napcam ben biberon tutmazsa nasil vercem mamayi
Evet bana kim bakcak anne calsiyo kvdede calsyo mecbur hastalanmamam lazimMaşallah ağrımasın hiçbir yerin :)
Ben gerekli görmüyorum konuşup anlatmayı.çümkü işine geld gibi davranıyor.annesine karşı da kızınca çık saygısız oluyor.bebinim beklemem hata.
Akşam geldi.çocukla yiyemiyorum zaten açım.dedim sen ilk ye.makarna da az geldi gözüme olanı yaptım.sen ye yiyebildiğşni dedim hani bana kalmasa da olur nolcak başka şey yerim.ekmek peynir de yerim ben.sonra ben yerim dedim sen alırsın bebeği.gitti mutfağa gelmek bilmiyor ...açım deli gibi...hehgeldi dedim.sen gel önümden geeeç yar koltuğa al eline telefonu da oynamaya başla.kucağımda bebekle bakakaldım.e hani dedim ben de yicem yemek? Heee tmm ver bebeği diyor ...gittim mutfakta ağladım.bi de neden ağlıyordun diyor bana..o yorgunsa eğer kalan herkes figüran.önemsşz yan...ama ben yırgunsam kesin kavga çıkar.horhor uyudu.ben de yattım napim yani.bi de kaf yemeye de korkmuyor gelmiş diyor hani birlikte vakit geçirmiyoruz diye kızıyorsun sen buraya yazmışsın.ayndedim sen insanı çileden çıkartırsın.kalınıyorsun bu akşam üstüne üstüne gidiyorsun olayın ama şu çocuk huzurla uyusun diye susuyorum dedim.
İnan eşim olmasa ne yemek yiyebilirim ne tuvalete gidebilirim.Allah'tan elinden her iş geliyor da kokmuş halde bulmadılar bizi.Ben sürekli emzik emsin istemem.Sadece kriz anlarında bir de uyku halindeyken emsin yeter.Çünkü benim sıpa memede uyuyor. Uykusu ağırlaşınca yatırıyorum.Gazdan uyanıyor yeniden meme istiyor.Kırlangıç yavrusu gibi sürekli aranıyor. Akşam olunca kafamı nereye koysam uyuyacak duruma geliyorum.Omurgamı hissetmiyorum.Nereye kadar böyle sürer ki?Emzirmek güzel ama böylesi çok zor.Benim bebe memede almıyor kiküçücük suratı var. Alması olmamasından çok çok iyi canım. Gerçi o kadar asirisi da iyi degil tabii ki. İnsallah normale doner yavrusun canım. Bakalım nasıl alıştircax emzlge
erkekler anlamıyor canım evet bebek bakmakta ne var diyorlar. esim ben bakarım bunda ne varki fazladan sutun var senin diyor. Sonuç iki dakika oynayıp bana veriyor. ve hergün uyuyamayan o oluyor yanımızda yatmadigı halde:) bence erkekler garip şeylerBebek bakmakta ne var diye dusunuyolar heralde dun gundz uyusunda bende uyuyum dedm.evin hiç bi yerini toplamicam dinlencem dedm yine dayanamadm evi toplam tam yatcam uyandı ondan sonrada geliyorm diyince uykum bölünmesin o gelince yatarm dedm 2 saat snra geldi sonrada cock dgru dzgn uyumadi sonuç uykusuz kaldm
Aynen banada öyle diyo aglamadgi zaman aliyo seviyo aglayinca gel annesi gel diyo veriyor bana sonra ben baktm oluyoerkekler anlamıyor canım evet bebek bakmakta ne var diyorlar. esim ben bakarım bunda ne varki fazladan sutun var senin diyor. Sonuç iki dakika oynayıp bana veriyor. ve hergün uyuyamayan o oluyor yanımızda yatmadigı halde:) bence erkekler garip şeyler
Bezelye ishal yapar canım çiğ tüketildiğinde daha çok hemdeGünaydın kızlar dün bezelye yedim ishal yapar mı çiğ olarak tükettim az bi şey . Bütün gece bebeğim ikindi durdu ancak sabah zorla kaka yaptı sulu sümugümsu şeyler var içinde ve yeşil. sizce neyden olmuş olabilir dün banyoda yaptırdım acaba soğuk mu aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?