2016 Şubat Anneleri

Bezelye ishal yapar canım çiğ tüketildiğinde daha çok hemde
Ay ben sebep oldum demek bebeğimin bu durumuna ya keşke yemeseydim. Tüm gece kıvrandi uyuyamadı. sabahda bi yığın kustu ama nasıl görmen lazım. o hasta olmasın ben olurum yerine ya

Ben de bu gece yatmadan bi bardak şekerli su içtim sabaha kadar sütler taştı resmen...

Canim kusura bakmada bir ayda bebeginin 7 cm uzamasi imkansiz :) .. saglik ocaginda farkli bebek doktoru farkli olcuyor ve aralarinda 3-4 cm oynuyor.. tuhaf ama durum bu :)

Saglik ocaginda boy olculmedi canim sadece kilosuna baktilar onuda kiyafetle.

Cocuk doktorumuz olctu

bi ayda 7 cm nasl uzamıs bizimki bi ayda 3 cm uzamıs gecen ay gittiğimizde dogdugu zamanki boyunu söyled bende sordm ilk dogdugunda zaten o kadardı diye ilk dogdugunda tam ölcemezler fazla yazıyolar o yzden dedi bana

Canim bilemiyorum ama ben aldigim tulumlari 2 hafta giydirebildim, bacaklari gerdigi icin olmadi malesef

Emmedigini uyukladigini soyledim..bi cihaz getirdi nefesio ve kalbinin olcumunu yapiyor.nefes 90 uzeri olacakken biximki 70e dusuyordu
Canım merhaba bizde yattık hastaneye hastanedeyiz kızım cok emmiypr memeyi bırakccak diye korkuyorum seninde öylemiydi ewe cıktıgınızda emmesi normale döndü mü

Valla cok zormus bence de sukret en azindan ilki ikiz olsa idare edilir bizim bi de buyuk kizimiz var buyuk derken 2.5yasinda o daha da zorluyor bizi

Aynı zorlukları dün ben de yaşadım canım, üzüntüden kahroldum, evde tektim, napacağımı şaşırdım, eşim işten gelsin diye durmadan saate baktım, zaman geçmek bilmedi, 8 saat aralıksız uykusuzluğunun ve hırçınlığının üzerine uyudu, biz de bittik ne gazmış ya Rabbi

Canım merhaba bizde yattık hastaneye hastanedeyiz kızım cok emmiypr memeyi bırakccak diye korkuyorum seninde öylemiydi ewe cıktıgınızda emmesi normale döndü mü
Canim cok gecmis olsun..emer emer icini ferah tut..benimki 6 gun yogunbakimda kaldi orda biberon verdiler ben sut sagdim.emmeyide surduruyor..bunlar artik buyukler memeyi unutmazlar kolay kolay.suan hasta zaten dr bizimkini yavas yavas az az besledi once sonra ben ginde 3 kez girdim emzirdim onun disinda hep biberonlaydi

Girlmother sadevehuzurlu benimkide cok agliyo.katilmasina musaade etmeyin meme verin baska seyler yapin.kiz bebekler sanirim daha dikkatli olmak lazimmis..

Birde bizimki birden huxursuzlandi gaz var evet dr ayrica alerjiden supheleniyor..sut urunu alerjisi..kakasini takip ediyorum bakslim sumugumsu olursa .kusmasi ishali vs birsuru belirti var bakalim

Bi

zbiz bizimkini çekerken fotoğrafçılığın annelik kadar kutsal olduğuna inandık
Ya mükemmel bir mesleğim var hep fotoğraf çekiyorum iyide niye para kazanmıyorum Oğlum için mesleğe geri dönüyorummm anacım çekilinnn

Bu arada kvler gittiler somurta somurta tuh tamda yeni ısınıyodu İzmir.. Hiç iyi olmadı.. O değilde anneanne çok ağladı, ama kusura bakmasın hak etti biraz, bize geldi şaf yetiştirdi, kv gitti ayrı laf yetiştirdi pehhh

Sende ben gibi olmussun ama huy yapiyorlar. Bence o aranma anlarinda emzik ver ben avent shooie emzik kullaniorm bitek onu aldi oglum onunla uykuya daliyor gaz sancisini atiyor. Aksam8 den gece 12 e kadar 15 dk arayla emzirdigim oluyordu. Emiyo gaz cikartiioruz yatio tekrar emmek istio. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun duzelcek insaallah gecicek hepsi.

Canimm sekerim var maalesef ve tatli tuketemiyorum sut ve sut urunleri tuketiyordum bide findik fistik onlari kestim 3 gundur ve sunu farkettin 2 gundur iyi gibi alerjik sanirim

niye hiç çıkmıyorsun ki canım?
Esimin isi icin ilcedeyim kucuk bi ilce gidecek dolasacak bi yer yok bi ciksam 3 cocukla nereye gidecegim butun arkadaslarimin tayini cikti ben kaldim gidecek kimsemde yokk biraz yuruyus yapsam desem ruzgar var zaten bir aydir duzeni yok bu yuzden hapsoldum 3 cocuk ve ben cildiriciiiimmm

Işte direk yatıcan arkadaşım.ben artık bezdim.abartısız söylüyorum,Perşembeden beri ÇÖP atmıyor.balkona yığıyorum kolinin içine.en sevmediğim şey.söylesem at diye bu sefer ık mık yapıp atacak.yola gidip geliyor diye eli hiç birşeye dokunmuyor.
Canı sağolsun napayım.fakat keşke zamanında olduğu gibi görüneydi.

Ya annesi buradayken yüklükten yorgan alcaktı.benim yüklük de kapalı balkonda sıkışık ve zor giriliyor.eşimden yardım istedi.yorgun ya beyefendi dedi ki nasıl koyduysan öyle al.ben şok oldum.çok kızdım.yani Özet :beklentim olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…