- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Ay ben sebep oldum demek bebeğimin bu durumuna ya keşke yemeseydim. Tüm gece kıvrandi uyuyamadı. sabahda bi yığın kustu ama nasıl görmen lazım. o hasta olmasın ben olurum yerine yaBezelye ishal yapar canım çiğ tüketildiğinde daha çok hemde
Sen ishal misin muz felan ye gecsn canımAy ben sebep oldum demek bebeğimin bu durumuna ya keşke yemeseydim. Tüm gece kıvrandi uyuyamadı. sabahda bi yığın kustu ama nasıl görmen lazım. o hasta olmasın ben olurum yerine ya
Canim kusura bakmada bir ayda bebeginin 7 cm uzamasi imkansiz :) .. saglik ocaginda farkli bebek doktoru farkli olcuyor ve aralarinda 3-4 cm oynuyor.. tuhaf ama durum bu :)
bi ayda 7 cm nasl uzamıs bizimki bi ayda 3 cm uzamıs gecen ay gittiğimizde dogdugu zamanki boyunu söyled bende sordm ilk dogdugunda zaten o kadardı diye ilk dogdugunda tam ölcemezler fazla yazıyolar o yzden dedi bana
Canım merhaba bizde yattık hastaneye hastanedeyiz kızım cok emmiypr memeyi bırakccak diye korkuyorum seninde öylemiydi ewe cıktıgınızda emmesi normale döndü müEmmedigini uyukladigini soyledim..bi cihaz getirdi nefesio ve kalbinin olcumunu yapiyor.nefes 90 uzeri olacakken biximki 70e dusuyordu
Canım merhaba bizde yattık hastaneye hastanedeyiz kızım cok emmiypr memeyi bırakccak diye korkuyorum seninde öylemiydi ewe cıktıgınızda emmesi normale döndü mü
Valla cok zormus bence de sukret en azindan ilki ikiz olsa idare edilir bizim bi de buyuk kizimiz var buyuk derken 2.5yasinda o daha da zorluyor biziAnnemlerde içme suyuyla gıkıyorduk. Burada aklıma geliyordu ama hiç yapmadım. Ay bazen emziği musluğa sokup çıkartıyordum yapmayayım bari
Haklıısn 1000iyi ihtimal
Çok zor yaa.ben çok istiyordum ikiz olsun ikisi bir arada çıksın diye. Şükrediyorum şuan resmen:/
Aynı zorlukları dün ben de yaşadım canım, üzüntüden kahroldum, evde tektim, napacağımı şaşırdım, eşim işten gelsin diye durmadan saate baktım, zaman geçmek bilmedi, 8 saat aralıksız uykusuzluğunun ve hırçınlığının üzerine uyudu, biz de bittikŞu 2-3 gundur o kdr bitkinim ki bitmeyen aglamalar azalmayan gaz sancıları 2 dakikalık uykular moralim oldukça bozuk sütümü etkiler mi bilmiyorum .. Annem 5 gunlugune sehri dısına cıktı o gittiği gunden beri hersey daha kötü sanki..
Dün akşam üstü öyle bir agladı ve katıldı ki bugüne kadar böylesi olmamıstı nefesi kesildi baya baya.. evde tektim ömrümden ömür gitti Allah bize sabır bebeklerimize sağlık rahatlık versin
Canim cok gecmis olsun..emer emer icini ferah tut..benimki 6 gun yogunbakimda kaldi orda biberon verdiler ben sut sagdim.emmeyide surduruyor..bunlar artik buyukler memeyi unutmazlar kolay kolay.suan hasta zaten dr bizimkini yavas yavas az az besledi once sonra ben ginde 3 kez girdim emzirdim onun disinda hep biberonlaydiCanım merhaba bizde yattık hastaneye hastanedeyiz kızım cok emmiypr memeyi bırakccak diye korkuyorum seninde öylemiydi ewe cıktıgınızda emmesi normale döndü mü
Yok canım ben değil bebeğimSen ishal misin muz felan ye gecsn canım
Ya mükemmel bir mesleğim var hep fotoğraf çekiyorum iyide niye para kazanmıyorumBi
zbiz bizimkini çekerken fotoğrafçılığın annelik kadar kutsal olduğuna inandık
Sende ben gibi olmussun ama huy yapiyorlar. Bence o aranma anlarinda emzik ver ben avent shooie emzik kullaniorm bitek onu aldi oglum onunla uykuya daliyor gaz sancisini atiyor. Aksam8 den gece 12 e kadar 15 dk arayla emzirdigim oluyordu. Emiyo gaz cikartiioruz yatio tekrar emmek istio. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun duzelcek insaallah gecicek hepsi.İnan eşim olmasa ne yemek yiyebilirim ne tuvalete gidebilirim.Allah'tan elinden her iş geliyor da kokmuş halde bulmadılar bizi.Ben sürekli emzik emsin istemem.Sadece kriz anlarında bir de uyku halindeyken emsin yeter.Çünkü benim sıpa memede uyuyor. Uykusu ağırlaşınca yatırıyorum.Gazdan uyanıyor yeniden meme istiyor.Kırlangıç yavrusu gibi sürekli aranıyor. Akşam olunca kafamı nereye koysam uyuyacak duruma geliyorum.Omurgamı hissetmiyorum.Nereye kadar böyle sürer ki?Emzirmek güzel ama böylesi çok zor.
Benimde kuçk geliyo artık kıyafetleri ama o kadar uzamadiCanim bilemiyorum ama ben aldigim tulumlari 2 hafta giydirebildim, bacaklari gerdigi icin olmadi malesef
Olsn sen yinede muz felan ye sütten geçer belkiYok canım ben değil bebeğim
Canimm sekerim var maalesef ve tatli tuketemiyorum sut ve sut urunleri tuketiyordum bide findik fistik onlari kestim 3 gundur ve sunu farkettin 2 gundur iyi gibi alerjik sanirimdoktorda ilginç yanı! belkide yediklerinden öyledir canım. bugun komşum çok tatlı tüketirsen öyle olur dedi. bende emzirdigim için bayagi bi şekerli şeyler canım çekiyor yiyorum. bi kaç gün yemeyecem bakalım ne olacak
Esimin isi icin ilcedeyim kucuk bi ilce gidecek dolasacak bi yer yok bi ciksam 3 cocukla nereye gidecegim butun arkadaslarimin tayini cikti ben kaldimniye hiç çıkmıyorsun ki canım?
Işte direk yatıcan arkadaşım.ben artık bezdim.abartısız söylüyorum,Perşembeden beri ÇÖP atmıyor.balkona yığıyorum kolinin içine.en sevmediğim şey.söylesem at diye bu sefer ık mık yapıp atacak.yola gidip geliyor diye eli hiç birşeye dokunmuyor.Bebek bakmakta ne var diye dusunuyolar heralde dun gundz uyusunda bende uyuyum dedm.evin hiç bi yerini toplamicam dinlencem dedm yine dayanamadm evi toplam tam yatcam uyandı ondan sonrada geliyorm diyince uykum bölünmesin o gelince yatarm dedm 2 saat snra geldi sonrada cock dgru dzgn uyumadi sonuç uykusuz kaldm
Ya annesi buradayken yüklükten yorgan alcaktı.benim yüklük de kapalı balkonda sıkışık ve zor giriliyor.eşimden yardım istedi.yorgun ya beyefendi dedi ki nasıl koyduysan öyle al.ben şok oldum.çok kızdım.yani Özet :beklentim olmamalı.Demekki hepsi aynı.. Bizde bugün hep disardayik..eve geldik yolda gelirken büyük kızım uyudu..eşim girdi yikandi..ayyy dedim 2 dakka oğlanı tutta bende yikanayim dedim..demez olaydım bana ne dedi..şimdi satma çocuğu bana bakamam..bende onun üzerine ben bu çocuğu kendi başına yapmadım dedim..sonra benim.yikanmsm gece 12yi buldu tabii..oda herkes artık yatıp el ayak çekilince..
Anlamıyor anlamıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?