2016 Şubat Anneleri

Ben is beklemiyorm valla beklesem yapmaz ama hakkını yemeyim evi dagitmaz gelince çamaşırlarını felan dolabına katlar koyar çocuğu banyo yaptririz etrafi toplar geçen dediğin gbi çöp birikmiş çöpleri attı iki kovayada posetlerini gecrms arada bi yardm ediyo smdi iyice azaldı ama çocuğa bak desem durmyo uyut öyle yap napcaksan der geçen dusa gircem sesi ckmyo cocgn uyanık salla ayagnda uyur dedm yok durmaz brazdan ağlar uyut öyle gir diyo zaten banyodan çıkcam yemek yapcam sacimda uzun kurutması uzn suruyo ama ylk

Kızlar maşallah buraya yazmaya devam ediyosunuz, gıpta ediyorum ben eskisi gibi takip edemiyorum, aslında çok da özlüyorum

Bu arada biz 53 günlük olduk

Ya kizlar bebegim emerken boguluyor. Ilk basta damla damla gelen sut fiskirmaya basliyor. Pompa ile sagip denedigimdede aynisi oldu. Pompa ile sut gelmiyor ama bebegim.icerken 3 yerden fiskiriyor. Heryerimiz sut oluyor. Agzi yuzu hep sut oluyor agzini acip ciglik atmaya basliyor

Sutum miktar olarak fazlada degil normal. Bebegime yetecek kadar yani cozedim bu isi

Canım ben 40ım çıkınca daha pratik banyo yapıp rahat ve çabuk kurutabilmek için saçımı kestirdim çok iyi oldu tavsiye ederim çünkü eşim işteyken gündüz de banyo yapıyorum fırsat bulunca, hemen halloluyo, saçım uzunken çok uzun sürüyordu

Arkadaslar gece bebekleriniz deliksiz kac saat uyuyor. Emzirmede 2 saat kurali hala gecerlimi. Benim kizim 2 saatte bir uyanirdi ama dun gece 6 saat uyudu. Ben de uyuya kalmisim. İshalden dolayimi boyle oldu. Yoksa normal bir durum mu.
Lutfen cevap

Canim dun aksamdan beri benim kide emmeye basladi ama eskisinden daha fazla uyuyor artik. İki saatte bir uyanan bebek dun gece 6 saat uyanmadi. Ben de uyuya kalmisim. Senin bebekte uykucu oldu mu. Gece kac kere emziriyorsun.

Yok yani bu sadece bir örnekti :)

:) canim ben 53cm dogmusum 1ay kontrolumde 59.5 olmusum. Annem daha uzatamadin mi diye takilmisti. Ben herkesin o kadar uzuyor diye dusunmustum. Internette de baktigimda normal gorunuyordu simdi suphe ettim. Olcecegim suan kac diye

Kiyamiyorm kestirmeye belimde sacim ilk defa bu kadar uzadi

Yok canım 1 ay dolunca sarılık riski geçtigi icin 2 saatte bi emzrmene gerek yok gece benmkide geçen gün 5 saat uyumstu uyandrma oda ihtiyaç soncta

Tersmis seninkide benimdr ilk başta hızlı hızlı geliyo maşallah tosuncukta emcem diye nefes nefese kaliyo boğazında kaliyo sonra hemen kaldırıp sırtına vuruyorum

Dum herkes mi aynıydı bizde çok kötüyduk o kadar çok ağladıki yavrum on saat uyumadi hala inlio bitsin artık bu ızdırap

Canim dun aksamdan beri benim kide emmeye basladi ama eskisinden daha fazla uyuyor artik. İki saatte bir uyanan bebek dun gece 6 saat uyanmadi. Ben de uyuya kalmisim. Senin bebekte uykucu oldu mu. Gece kac kere emziriyorsun.
Benimki bayagidir gece 4 daatte bir emmeye kalkiyo dr uyandirma dedi ama ben hep uyandirdim sonucta ishal diye ama memede uyuyup kaliyo o ne zamn isterse o zaman emiyor bugun cok sukur kakamiz da duzeldi cok sevindim cok sukur sut ve sut urunleri ve kuruyemisi hayatimdan cikardim kendi teshisimi kendim koydum

Şehir dışına gitcez anneme, 1 hafta falan kalcaz, bebek için neler koyayım yanıma, aslında hazır ama siz de söyler misiniz size zahmet unutmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…