- 30 Ocak 2015
- 19.862
- 28.622
- 798
- 29
Ben is beklemiyorm valla beklesem yapmaz ama hakkını yemeyim evi dagitmaz gelince çamaşırlarını felan dolabına katlar koyar çocuğu banyo yaptririz etrafi toplar geçen dediğin gbi çöp birikmiş çöpleri attı iki kovayada posetlerini gecrms arada bi yardm ediyo smdi iyice azaldı ama çocuğa bak desem durmyo uyut öyle yap napcaksan der geçen dusa gircem sesi ckmyo cocgn uyanık salla ayagnda uyur dedm yok durmaz brazdan ağlar uyut öyle gir diyo zaten banyodan çıkcam yemek yapcam sacimda uzun kurutması uzn suruyo ama ylkIşte direk yatıcan arkadaşım.ben artık bezdim.abartısız söylüyorum,Perşembeden beri ÇÖP atmıyor.balkona yığıyorum kolinin içine.en sevmediğim şey.söylesem at diye bu sefer ık mık yapıp atacak.yola gidip geliyor diye eli hiç birşeye dokunmuyor.
Canı sağolsun napayım.fakat keşke zamanında olduğu gibi görüneydi.
Yok yani bu sadece bir örnekti :)Saglik ocaginda boy olculmedi canim sadece kilosuna baktilar onuda kiyafetle.
Cocuk doktorumuz olctu
Ben is beklemiyorm valla beklesem yapmaz ama hakkını yemeyim evi dagitmaz gelince çamaşırlarını felan dolabına katlar koyar çocuğu banyo yaptririz etrafi toplar geçen dediğin gbi çöp birikmiş çöpleri attı iki kovayada posetlerini gecrms arada bi yardm ediyo smdi iyice azaldı ama çocuğa bak desem durmyo uyut öyle yap napcaksan der geçen dusa gircem sesi ckmyo cocgn uyanık salla ayagnda uyur dedm yok durmaz brazdan ağlar uyut öyle gir diyo zaten banyodan çıkcam yemek yapcam sacimda uzun kurutması uzn suruyo ama ylk
Yatak odasina hapsolmus durumdayim..bebek ya memede ya ayagimda bende skintidan teldeyimKızlar maşallah buraya yazmaya devam ediyosunuz, gıpta ediyorum ben eskisi gibi takip edemiyorum, aslında çok da özlüyorum
Bu arada biz 53 günlük olduk
Canim dun aksamdan beri benim kide emmeye basladi ama eskisinden daha fazla uyuyor artik. İki saatte bir uyanan bebek dun gece 6 saat uyanmadi. Ben de uyuya kalmisim. Senin bebekte uykucu oldu mu. Gece kac kere emziriyorsun.Bende cok degisik yontemler denedim emzirmek icin ama istemiyor istah yok sagdigimi bile ostemiyor yedirmezsem sorun yok mutlu ama besleyeyim deyince cildiriyor bende tozu paketi ikiye bolup yarisini sabah yarisini aksam biraz sut sagip icine karistirip veriyorum sanirim ilk gunlere gore bizdede bi degisme var suan emiyor o kadar mutlu oldumki anlatamam ruyalarimda bile emdigini goruyordum sanirim iyilesiyor
Yok yani bu sadece bir örnekti :)
Kiyamiyorm kestirmeye belimde sacim ilk defa bu kadar uzadiCanım ben 40ım çıkınca daha pratik banyo yapıp rahat ve çabuk kurutabilmek için saçımı kestirdim çok iyi oldu tavsiye ederim çünkü eşim işteyken gündüz de banyo yapıyorum fırsat bulunca, hemen halloluyo, saçım uzunken çok uzun sürüyordu
Yok canım 1 ay dolunca sarılık riski geçtigi icin 2 saatte bi emzrmene gerek yok gece benmkide geçen gün 5 saat uyumstu uyandrma oda ihtiyaç sonctaArkadaslar gece bebekleriniz deliksiz kac saat uyuyor. Emzirmede 2 saat kurali hala gecerlimi. Benim kizim 2 saatte bir uyanirdi ama dun gece 6 saat uyudu. Ben de uyuya kalmisim. İshalden dolayimi boyle oldu. Yoksa normal bir durum mu.
Lutfen cevap
Tersmis seninkide benimdr ilk başta hızlı hızlı geliyo maşallah tosuncukta emcem diye nefes nefese kaliyo boğazında kaliyo sonra hemen kaldırıp sırtına vuruyorumYa kizlar bebegim emerken boguluyor. Ilk basta damla damla gelen sut fiskirmaya basliyor. Pompa ile sagip denedigimdede aynisi oldu. Pompa ile sut gelmiyor ama bebegim.icerken 3 yerden fiskiriyor. Heryerimiz sut oluyor. Agzi yuzu hep sut oluyor agzini acip ciglik atmaya basliyor
Sutum miktar olarak fazlada degil normal. Bebegime yetecek kadar yanicozedim bu isi
Dum herkes mi aynıydı bizde çok kötüyduk o kadar çok ağladıki yavrum on saat uyumadi hala inlio bitsin artık bu ızdırapAynı zorlukları dün ben de yaşadım canım, üzüntüden kahroldum, evde tektim, napacağımı şaşırdım, eşim işten gelsin diye durmadan saate baktım, zaman geçmek bilmedi, 8 saat aralıksız uykusuzluğunun ve hırçınlığının üzerine uyudu, biz de bittikne gazmış ya Rabbi
Genelde deliksiz kac saat uyuyor pekiYok canım 1 ay dolunca sarılık riski geçtigi icin 2 saatte bi emzrmene gerek yok gece benmkide geçen gün 5 saat uyumstu uyandrma oda ihtiyaç soncta
Canim dun aksamdan beri benim kide emmeye basladi ama eskisinden daha fazla uyuyor artik. İki saatte bir uyanan bebek dun gece 6 saat uyanmadi. Ben de uyuya kalmisim. Senin bebekte uykucu oldu mu. Gece kac kere emziriyorsun.
Benimki bayagidir gece 4 daatte bir emmeye kalkiyo dr uyandirma dedi ama ben hep uyandirdim sonucta ishal diye ama memede uyuyup kaliyo o ne zamn isterse o zaman emiyor bugun cok sukur kakamiz da duzeldi cok sevindim cok sukur sut ve sut urunleri ve kuruyemisi hayatimdan cikardim kendi teshisimi kendim koydumCanim dun aksamdan beri benim kide emmeye basladi ama eskisinden daha fazla uyuyor artik. İki saatte bir uyanan bebek dun gece 6 saat uyanmadi. Ben de uyuya kalmisim. Senin bebekte uykucu oldu mu. Gece kac kere emziriyorsun.
Kiyamiyorm kestirmeye belimde sacim ilk defa bu kadar uzadi
Dum herkes mi aynıydı bizde çok kötüyduk o kadar çok ağladıki yavrum on saat uyumadi hala inlio bitsin artık bu ızdırap
kullandigi ilaclari varsa almayi Unutma canim burun damlasi falanŞehir dışına gitcez anneme, 1 hafta falan kalcaz, bebek için neler koyayım yanıma, aslında hazır ama siz de söyler misiniz size zahmet unutmuyum
Degsyo ama genelde 3 buçuk 4 saat arası uyuyoGenelde deliksiz kac saat uyuyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?