2016 Şubat Anneleri

Ya garibim guzel guzel emerken musluklar aciliyor sanki. Oksuruyor gozleri yasariyo, agzindan cekiyorum memeyi ama fiskirmaya devam ettigi icin heryeri sut oluyor, ciglik cigliga meme emmeye calisiyor

Canım bende aynı durumdayım bebeğim memeden soğumak üzere artık..
Bugun degısık pozısyonda emzirdim işe yaradı göğüs ucundan daha yuksek sekılde tutarak mesela sag göğsümü emiyorsa sag koluma yatırıyorum tüm vucudunu göğüs ucunu kaptıktan sonra biraz yukarı alıyorum onu bu sayede yer cekiminden dolayı agzına çok süt gitmiyor dene bakalım sende de işe yarayacakmı?

Cnm rabbim sana güç kuvvet versin. Eşin ne işte çalışıyor

Sut ve sut urunlerine alerjisi varsa yapabiliyormus ayni zmnda sivilceler doldu kafasi alni yuzu birakinca onlarda gitti bugun hardal sarisi kaka yapti kivami guzeldi su ana kadar 4 oldu
Ay canim ciddi misin. Ben de sut urunlerini ve kuruyemisi cok tuketen biriyim ve ayni sekilde benim de kizimda hep sivilce oldu.
Kusura bakma cok soru sordum ama sen ne zaman biraktin bunlari yemeyi ? Ben de artik yemicem.
Senin bebegininde kakasi onceden yesil miydi?

Oyle.yapayim.birde. sekilden sekile girdik valla off. Sogol canim

Kizlar pazartesi esimin dogum gunu. Ne yapa acaba ? Ya da ne yapabilirim?

Bebis oldugu icin bir yere gidemeyiz sanirim. Yemege falan ciksak aglarsa falan diye olmaz sanirim. Evde.mecbur bisey yapacagim. Hediye ne alabilim :s

Ilk derin uykusu 4-5 saat sonraki 2-3 saat sonraki 2-1 :)) uyanmam icin yarım saatede düşürmüşlüğü var.. Bu arada derin uykuya 21h civarı dalıyor hiç şaşmadı şimdiye kadar..

Benimkide bazı saatlerde bi saatten fazla emiyo zorla cekiyorm ağzından snra da basliyo ağlamaya emmiyoda ağzında bekletiyo
Hadi ya :)) ay yavrum ben hemen çekiyorum, yarın bırakıcam keyif yapsın paşam

Şehir dışına gitcez anneme, 1 hafta falan kalcaz, bebek için neler koyayım yanıma, aslında hazır ama siz de söyler misiniz size zahmet unutmuyum

Ne varsa götür :) ben öyle düşünmüştüm :)

Arkadaslar isitme testinde ilk yaotrdgnda gecemeyen var mi

İlkinde gecemedik. Sivi kalmıştı kulakta.

Bebegi buyume atagina giren var mi?
Benimki 8 haftalik, devamli meme istiyor ve huysuz, insallah kisa surede atlayiriz..
Benimki de öyle bu aralar elde avuçta durmuyor sürekli meme istiyor emiyor doymuyor mama veriyorum ne oluyor ki bu büyüme atağı ne zaman geçiyor

Kızlar oyun halısı alan varmı e bebekten aldık bugün çokta sevdi kızım
Ama boru olan kısmın ucunu tam oturtamadim galiba bilen kullanan varmi

Kızımı uyutuyorum şuan teyzeleri sanki biraz biraz düzene giriyor uykularimiz dün gece 11 de uyudu bu sefer benim uykum gelmedi
Öğlen ikide uyuyor arada uyanıyor pispisliyorum bese kadar uyuyor
Memede uyuduklarini saymıyorum
Maşallah kızıma ah bide korkmalari sicramalari geçse en ufacık sese sicriyor uykuda
Inşallah oda duzelecek Rabbimin izniyle

Ben dün doktoruma sormuştum, bazen uykusu uzarsa uyandırayım mı diye bırak uyusun uykuya da ihtiyacı var. O bilir ne Zaman kalkacağını dedi. Ama canım ishal ya da başka tahatsızlıklarda da geçerli mi bilmiyorum.

Canimm sekerim var maalesef ve tatli tuketemiyorum sut ve sut urunleri tuketiyordum bide findik fistik onlari kestim 3 gundur ve sunu farkettin 2 gundur iyi gibi alerjik sanirim
inşallah nedenini tam bulursun geçer canım. bende dün bezelye yedim kuzum tüm gece ikindi durdu sabahta yeşil sulu kaka yaptı. Fındık fıstıkta yemiştim artık yemeyecem bende

Anladim canım ya allah sabır versin gerçekten insan evde bunalıyor 3 çocuklada çok zor hakkaten ya

Canım benden tavsiye, yattığı odada fotoğraf olmasın, oyuncaklar, ayıcıklarda ona bakıyor vaziyette olmasın, yarı uykulu yarı uyanık korkabilirler, gerçi şu evrede bu mümkünmü pek emin değilim ama, geçen benim ufaklığa sinirli baktım diye ağladı mesela o kesin rüyasına giricek, rüyada gündüz yaşadıklarını filtreler belliğine yerleştirirler..

Benim de öyleydi bu pozisyonda emzirin diye okudum bir blogda... tam bunu beceremiyorum ben ama yatar gibi geriye yaslanip kizimin kafasini yukarda tutuyorum iki gündür daha rahat ve emme süresi uzadı cok şükür. Nefes nefese kaldığı icin cabucak bırakıyorumdu emmeyi inş daha da iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-31-23-49-58.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 64
Ay mahvoldm bugn 4ten beri dk başı meme istyo dahada uyuyacak uyumuyoda

Kızlar oyun halısı alan varmı e bebekten aldık bugün çokta sevdi kızım
Ama boru olan kısmın ucunu tam oturtamadim galiba bilen kullanan varmi
Bizde aldık canım benimkide sevdi gibi ama keyfi yerinde olcak karnı tok.olcak uykusu olmicak o.zaman 1 saat oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…