2016 Şubat Anneleri

Düzenli uyuyacağız aslında şu gaz ve kaka Sıkıntımız olmasa...çocuk yerinde hopluyor gazdan.uykuyu seviyor aslında

Canimm sekerim var maalesef ve tatli tuketemiyorum sut ve sut urunleri tuketiyordum bide findik fistik onlari kestim 3 gundur ve sunu farkettin 2 gundur iyi gibi alerjik sanirim
canım şekerin normalde de varmıydı yoksa gebelik şekerimi benim gebelik şekerim vardı gerçi bir ara ölçtüm doğumdan sonra yüksek çıkmıştı ekmek yiyince çocuk doktoruna sordum hala dikkat etmek gerekiyormu diye hayır dedi sütten geçmez dedi bana

Tersmis seninkide benimdr ilk başta hızlı hızlı geliyo maşallah tosuncukta emcem diye nefes nefese kaliyo boğazında kaliyo sonra hemen kaldırıp sırtına vuruyorum

Ya garibim guzel guzel emerken musluklar aciliyor sanki. Oksuruyor gozleri yasariyo, agzindan cekiyorum memeyi ama fiskirmaya devam ettigi icin heryeri sut oluyor, ciglik cigliga meme emmeye calisiyor

Ya garibim guzel guzel emerken musluklar aciliyor sanki. Oksuruyor gozleri yasariyo, agzindan cekiyorum memeyi ama fiskirmaya devam ettigi icin heryeri sut oluyor, ciglik cigliga meme emmeye calisiyor
Sasrdm valla normalde ilk başta dolu dolu gelir benm bildgm bisey yapamazsın ki ona sagip verceksin ondada sutun azalır

Arkadaslar benim ufaklik tum gun emdi beni Allahtan kusmadi ama bence bu keyif icinde emiyor Emzige alistirsam fena olmucak

Arkadaslar benim ufaklik tum gun emdi beni Allahtan kusmadi ama bence bu keyif icinde emiyor Emzige alistirsam fena olmucak
Benimkide bazı saatlerde bi saatten fazla emiyo zorla cekiyorm ağzından snra da basliyo ağlamaya emmiyoda ağzında bekletiyo

Canim bnn sutu biraktim ama yogurt ve kuruyemis yiyorum. Onlarda mi ishal yapiyor ?
Bebeginin duzelmesine cok sevindim. Suan kakasi ne renk ve gunde kackere yapiyor.
Benim ki yine yesil yesil kaka yapti.

Kızlar lohusa kanamanız ne kadar sürdü acaba benim 30günnoldu bitmedi daha korkuyorum niye devam ediyo normal mi arada sarı akıntı geliyo bitti diyorum sonra yine kanama oluyo

Sari mukuslu kakadan biktim ve kesin sut diyetine başlıyorum artik doktor bir şey yok demişti. Haftaya kendi doktorumuza gideceğiz sorariz inşallah. bugün kaç kez yaptı bilmiyorum. Bir kez daha yaparsa Acile gideceğim onu biliyorum sürekli emmek istedi kuzucum. Çok Yoruldum ben de

bu iki gün cok zorluyor oğlum
Tüm gun toplasam 1 saat uyumadi
gözler kapali ama surekli miymiy iihh ihhh mirin kirin sesler
en ufak seyde kalkiyor
neredeyse saat başı emiyor ki sütüm bu sefer var hissediyorum

Bende o da cok uykususuz ve o hala uyumuyo

Cnm bir yerde okumuştum adaçayı sütun fiskirmasini normal akmasını sağlıyormuş istersen bi dene..

Canim bnn sutu biraktim ama yogurt ve kuruyemis yiyorum. Onlarda mi ishal yapiyor ?
Bebeginin duzelmesine cok sevindim. Suan kakasi ne renk ve gunde kackere yapiyor.
Benim ki yine yesil yesil kaka yapti.
Sut ve sut urunlerine alerjisi varsa yapabiliyormus ayni zmnda sivilceler doldu kafasi alni yuzu birakinca onlarda gitti bugun hardal sarisi kaka yapti kivami guzeldi su ana kadar 4 oldu

Kızlar lohusa kanamanız ne kadar sürdü acaba benim 30günnoldu bitmedi daha korkuyorum niye devam ediyo normal mi arada sarı akıntı geliyo bitti diyorum sonra yine kanama oluyo

Genetik bende cnm aileden miras. Tabi gebelikte extra dikkat ettim dogumdan sonraki ilk 24 saatte bebegimin surekli kanina baktilar cok sukur bisey cikmadi ben kendm icin dikkat ediyorum insulin kullanmamak icin hamilelikte cok kotu olmustum dr insulin demisti ama kullanmadim simdide dikkat etmeme ragmen sinirdaym cnm

Bebegi buyume atagina giren var mi?
Benimki 8 haftalik, devamli meme istiyor ve huysuz, insallah kisa surede atlayiriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…