2016 Şubat Anneleri

Kizlar pazartesi esimin dogum gunu. Ne yapa acaba ? Ya da ne yapabilirim?

Bebis oldugu icin bir yere gidemeyiz sanirim. Yemege falan ciksak aglarsa falan diye olmaz sanirim. Evde.mecbur bisey yapacagim. Hediye ne alabilim :s
Niye olmasin canim cikin yemege. Biz 20 gunlukken ciktik yemege. Sütünu sag yanina al aglarsa hemen onu verirsin susar

Benimkide iki gündür öyle hele dün mahvoldu oda bende öğlen 2.30 gibi bi uyandı gece 3.20geçe yorgunluktan bayıldı resmen durup durup ağlıyor nedensizce sanki bi yerine ağrı girer gibi büyüme atağı mevzusu mu artık nedir anlamadım ama resmen helak olduk dün gece emzirdikten sonra verdim eşime kapadım kapıyı bi saat uyudum yoksa küt diye yere serilcektim Rabbim bize dayanma gücü versin bazen işler çığrından fazlasıyla çıkıyor

çok geçmiş olsun benimde gebelik şekerim çıktı yükleme yapılınca çok ilginçtir o güne kadar açlık ve tokluk şekerim hep nırmal di bende diyet yaptım artı yürüyüş fakat şimfide de yüksek şekerim sanırım benimde olacak bundan sonra benimde teyzem şeker hastası peşindeyim şekerimin yüksek olması sütten bebişe geçmez mi

Canım bu pozısyon için süt Kanallarrını tıkayabilir diye rivayet var o nedenle riske atma bnce daha beter sonuçlar doğurmayalım :;

Gazı hiç bu kadar sıkıntı yaratmamıştı.saatlerce ağladı.canı çok yanıyor besbelli.ben de bittim.bugün çamaşırım makinada kaldı asamadımbile.

Gazı hiç bu kadar sıkıntı yaratmamıştı.saatlerce ağladı.canı çok yanıyor besbelli.ben de bittim.bugün çamaşırım makinada kaldı asamadımbile.

Bosverrr asilmasin koksun pis kalsın... Onların cani yanarken yanlarında olalım da. Agladiklarinda hoppp burdayiz diyelim de... Geçecek bunlar inşallah. O zamanda çok özleyeceğiz bu günleri sanki :)bizimki de dun hem gaz hem mukuslu bol kakayla yordu bizi gündüz. Yoruldu ki uyudu gece Uyandık simdi :) benim de mutfak dağınık

benim kız 9 da uyusa zik takıp oynarım valla uyuduğu saat 11-12

Kizlar ben galiba depresyona girdim. Kizim zor bi bebek.herseye aglanmazki yaa.aglama sesi de maksimumda başlıyor sanarsin kaynar su döktüm. gundz uyuyor ama aksam ve geceleri sadece haykirma. Dun aksam emzirmeye çalışırken emmiyor kendini morartasiya ağlıyor kaldırdım verdim eşime al şunu ya diyerek.sonra oturdum ağladım nasil çocuğu öyle savurursun diye.kacasim var uzak diyarlara

Bende senin gibiydim canım sanki bilinçli ağlıyormuş gibi kaldıramıyordum bunun altında yatan sey O an bebegımı neden sakınlestiremıyorum iç güdüsü o kendini anlatamayan bir melek senin parçan tek sinyalı ağlayarak veriyor gelen giden şaşırıyordu bu Nasıl Bebek diye düşün ama kimse umrumda deıl o iyi olsun yeter..! dedıgın gibi benım kızımın da sesi aşırı yüksek direk katılma potansiyelinden baslıyor ağlamaya ama ben alıstm kendımle konuşa konuşa sende alışacaksın.. Tek ve yalnız değilsin bunu ve bu sürecin geçecegini bil

Ay mahvoldm bugn 4ten beri dk başı meme istyo dahada uyuyacak uyumuyoda
Bende son memede doymadığını sandım, çünkü başladı ağlamaya.. Susmuyor ay ben bir panik koştum süt sağıcam sütümmü azaldı diye oysaki saat 9'a geliyomuş, uyumak istemiyomuş, şimdi babayla oyun halısında oynuyolar :)) Ama sütümü sağıcam sol göğüsümü gece emzirmedim bakiyim ne kadar gelicek..

İşte ben de emzik alsin diye uğraşıyorum ama yok. Bu soothie emzikleri nereden aldınız? İnternet dışında alma şansım yok maalesef.

Yok bizimki 2 3 gundr çok.gazı var ondan böyle yapyo çünkü memedeykende emmiyo ikinip duruyo gece bende birini emzrmyrm bazen baya cikiyo

Niye olmasin canim cikin yemege. Biz 20 gunlukken ciktik yemege. Sütünu sag yanina al aglarsa hemen onu verirsin susar

Ben hiç sütümü sağmıyorum
Sağılan sütü bebişe biberonla mı veriyosun yoksa kaşıkla mı cnm merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…