- 30 Ocak 2015
- 19.858
- 28.592
- 798
- 29
Benim 52 . gun gelmişti dusun artk 30 çok normal :)Kızlar lohusa kanamanız ne kadar sürdü acaba benim 30günnoldu bitmedi daha korkuyorum niye devam ediyo normal mi arada sarı akıntı geliyo bitti diyorum sonra yine kanama oluyo
Ben adaçayı sutu kesiyo diye blyrm iyi araştırmadan yapmayinCnm bir yerde okumuştum adaçayı sütun fiskirmasini normal akmasını sağlıyormuş istersen bi dene..
Niye olmasin canim cikin yemege. Biz 20 gunlukken ciktik yemege. Sütünu sag yanina al aglarsa hemen onu verirsin susarKizlar pazartesi esimin dogum gunu. Ne yapa acaba ? Ya da ne yapabilirim?
Bebis oldugu icin bir yere gidemeyiz sanirim. Yemege falan ciksak aglarsa falan diye olmaz sanirim. Evde.mecbur bisey yapacagim. Hediye ne alabilim :s
Benimkide iki gündür öyle hele dün mahvoldu oda bende öğlen 2.30 gibi bi uyandı gece 3.20geçe yorgunluktan bayıldı resmen durup durup ağlıyor nedensizce sanki bi yerine ağrı girer gibi büyüme atağı mevzusu mu artık nedir anlamadım ama resmen helak olduk dün gece emzirdikten sonra verdim eşime kapadım kapıyı bi saat uyudum yoksa küt diye yere serilcektim Rabbim bize dayanma gücü versin bazen işler çığrından fazlasıyla çıkıyorbu iki gün cok zorluyor oğlum
Tüm gun toplasam 1 saat uyumadi
gözler kapali ama surekli miymiy iihh ihhh mirin kirin sesler
en ufak seyde kalkiyor
neredeyse saat başı emiyor ki sütüm bu sefer var hissediyorum
Bende o da cok uykususuz ve o hala uyumuyo
çok geçmiş olsun benimde gebelik şekerim çıktı yükleme yapılınca çok ilginçtir o güne kadar açlık ve tokluk şekerim hep nırmal di bende diyet yaptım artı yürüyüş fakat şimfide de yüksek şekerim sanırım benimde olacak bundan sonra benimde teyzem şeker hastası peşindeyim şekerimin yüksek olması sütten bebişe geçmez miGenetik bende cnm aileden miras. Tabi gebelikte extra dikkat ettim dogumdan sonraki ilk 24 saatte bebegimin surekli kanina baktilar cok sukur bisey cikmadi ben kendm icin dikkat ediyorum insulin kullanmamak icin hamilelikte cok kotu olmustum dr insulin demisti ama kullanmadim simdide dikkat etmeme ragmen sinirdaym cnm
Benim de öyleydi bu pozisyonda emzirin diye okudum bir blogda... tam bunu beceremiyorum ben ama yatar gibi geriye yaslanip kizimin kafasini yukarda tutuyorum iki gündür daha rahat ve emme süresi uzadı cok şükür. Nefes nefese kaldığı icin cabucak bırakıyorumdu emmeyi inş daha da iyi olur
Amin canım.mühendis...işyeri merkezde biz ilçedeyiz canım.Cnm rabbim sana güç kuvvet versin. Eşin ne işte çalışıyor
Gazı hiç bu kadar sıkıntı yaratmamıştı.saatlerce ağladı.canı çok yanıyor besbelli.ben de bittim.bugün çamaşırım makinada kaldı asamadımbile.
Ilk derin uykusu 4-5 saat sonraki 2-3 saat sonraki 2-1 :)) uyanmam icin yarım saatede düşürmüşlüğü var.. Bu arada derin uykuya 21h civarı dalıyor hiç şaşmadı şimdiye kadar..
Hadi ya :)) ay yavrum ben hemen çekiyorum, yarın bırakıcam keyif yapsın paşam
11-12 cok iyi ya.benim kız 1bucuk demeden ne yapsan uyumuyor. 1bucuk sonrasi da ihhvihhh larla geçiyor zatenbenim kız 9 da uyusa zik takıp oynarım valla uyuduğu saat 11-12
Çok giremiyorum canım. Misafirlerim var.firkan iki gundur yoksun sanırım.
Kizlar ben galiba depresyona girdim. Kizim zor bi bebek.herseye aglanmazki yaa.aglama sesi de maksimumda başlıyor sanarsin kaynar su döktüm. gundz uyuyor ama aksam ve geceleri sadece haykirma. Dun aksam emzirmeye çalışırken emmiyor kendini morartasiya ağlıyor kaldırdım verdim eşime al şunu ya diyerek.sonra oturdum ağladım nasil çocuğu öyle savurursun diye.kacasim var uzak diyarlara
Bende son memede doymadığını sandım, çünkü başladı ağlamaya.. Susmuyor ay ben bir panik koştum süt sağıcam sütümmü azaldı diye oysaki saat 9'a geliyomuş, uyumak istemiyomuş, şimdi babayla oyun halısında oynuyolar :)) Ama sütümü sağıcam sol göğüsümü gece emzirmedim bakiyim ne kadar gelicek..Ay mahvoldm bugn 4ten beri dk başı meme istyo dahada uyuyacak uyumuyoda
Öyle uyuduğuda oluyor misafir gelince filan ama mızmızlanıyor.. Hava kararınca genelde mayışıyor diyebilirim :))benim kız 9 da uyusa zik takıp oynarım valla uyuduğu saat 11-12
İşte ben de emzik alsin diye uğraşıyorum ama yok. Bu soothie emzikleri nereden aldınız? İnternet dışında alma şansım yok maalesef.Sende ben gibi olmussun ama huy yapiyorlar. Bence o aranma anlarinda emzik ver ben avent shooie emzik kullaniorm bitek onu aldi oglum onunla uykuya daliyor gaz sancisini atiyor. Aksam8 den gece 12 e kadar 15 dk arayla emzirdigim oluyordu. Emiyo gaz cikartiioruz yatio tekrar emmek istio. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun duzelcek insaallah gecicek hepsi.
Yok bizimki 2 3 gundr çok.gazı var ondan böyle yapyo çünkü memedeykende emmiyo ikinip duruyo gece bende birini emzrmyrm bazen baya cikiyoBende son memede doymadığını sandım, çünkü başladı ağlamaya.. Susmuyor ay ben bir panik koştum süt sağıcam sütümmü azaldı diye oysaki saat 9'a geliyomuş, uyumak istemiyomuş, şimdi babayla oyun halısında oynuyolar :)) Ama sütümü sağıcam sol göğüsümü gece emzirmedim bakiyim ne kadar gelicek..
Niye olmasin canim cikin yemege. Biz 20 gunlukken ciktik yemege. Sütünu sag yanina al aglarsa hemen onu verirsin susar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?