2016 Şubat Anneleri

Kizlar bebegim sadece anne sutu aliyor fakat 2 gundur kakasini yapmio. Kabiz mi oldu ki anlamadm varmi boyle bisey yasayan

bizim doktor pekmez değdir emziğ e biraz, alıştır dedi o şekilde alıyor

Mukuslu kaka üşüdüğünü mü gösteyor? Arada hafif oluyor da çok önemsememiştim.evet canım kaldı zaten işler:) kimbilir nasıl buruştu hiç bakmadım daha.bi tekrar durulamaya alırım da önce açılsınlar sonra çıkartırım.
En son artık slinge koydum mutfağa gidip davlumbazı açtım.bir aşağı bir yukarı uyudu.yerind yatırınca uyandı.saatlerce yorulunca sızdı daha sonra...sabah emzirdim yine kıvranıyor uykusunda şu an.

Ay canım benim...suçlu hissetme.hepimiz kötüyüz.ben de o ağlamayı sürdürünce dayanamıyorum.ağlıyorum.geçici bir dönem ama benimki benden gitti.

Kızlar 40 ını hesaplayınca doğduğu gunu sayıyormuyuz? Ananem evet dıyor annem hayır diyor normal de 39. Gundeyiz ama doğduğu gunu 1. Gun olarak hesaplarsam 40. Gunu oluyor

Kızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?

Meme açıkta gezcem Afrikalı hatunlar gibi en güzeli aç kapa aç kapa sityenler tutmuyordu . sizinkiler de sürekli meme de mi yaa aç da olsa tokta olsa hep memede. Daral geldii oyyy anamm oyyyy
Benimde öyle dünden beri :/

Yok bizimki 2 3 gundr çok.gazı var ondan böyle yapyo çünkü memedeykende emmiyo ikinip duruyo gece bende birini emzrmyrm bazen baya cikiyo
Ay olabilir midesi gururdadı az önce yada bağırsakları.. Bu saatlerde kaka yapıyor normalde ama çıkaramadı yavrum..

Ay olabilir midesi gururdadı az önce yada bağırsakları.. Bu saatlerde kaka yapıyor normalde ama çıkaramadı yavrum..
Bizimkide yapms biraz önce 3 gün olmstu aglayp duruyo bende emzryrm sallyrm altını yeni degstrdm hiç aklıma gelmiyo en son bi bakiyim altına dedm yapmak ne ki her yerden kaka tasiyo

Meme açıkta gezcem Afrikalı hatunlar gibi en güzeli aç kapa aç kapa sityenler tutmuyordu . sizinkiler de sürekli meme de mi yaa aç da olsa tokta olsa hep memede. Daral geldii oyyy anamm oyyyy
En güzeli bende öyle yapcam bu gdsle ilk doğduğunda gece acik birakiyodm uçları yara hem hava alsn diye hemde memeyi çıkarana kadar aglamasn diye

Kizlar bi bebek uykuya neden dalqmaz..dun ginduz 6 saat aksam 4 saat uyumasi icin ugrasti. Dusunun..gece toplam 3 saat uyudu sabah 6ya kadar uyanikti bidaha 9a kadar sallayarak zar zor uyuttum..suan yine ugrasiyorum uyumak istiyor esniyo ..offf catliycak gibiyim tam uyudu derken icerden oglum anneee die geliyor.kiz gurultude uyumuyor .

Genelde gazı olduğu zaman yapiyo benm oğlum gazını çıkarana kadar ya memede ya kucakta tam daliyo yatyrm 2 dk snra uyanms

Genelde gazı olduğu zaman yapiyo benm oğlum gazını çıkarana kadar ya memede ya kucakta tam daliyo yatyrm 2 dk snra uyanms
Gazi var evet hic cikarmiyor degil.son 1 haftadir iyice huzursuz.dr alerjiden suphelendi ama dedigi bisey yok.uyutma cabalarim bosa cikinca ve saatler gecince tutup firlatasim geliyor cocugu (yapmam elbet)...gunlerdir yatak odasinda yatir kaldir gezdit modundayim...oglum skildim skildim diye pesimde geziyo

Tabiki de yapmazsin herkese oluyo bende sinirlenyrm bazen öyle yapnca aliyorm sımsıkı opuyorm sınırım geciyo canım ne kadar çıkarırsa çıkarsin gaz bitmiyo anasonla rezene demle kendine bebegede 5 6 cay kaşığı ver hem gazını çıkarır hemde rahat rahat uyur

canım hep aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin bebek büyütmek çok zormuş geçen hafta sonu da ben ağlama krizine girdim geçecek bu günlerde onlar büyüdükçe dertleri de büyüyecek bu günleri önleyeceğiz belki de onlar sağlıklı olsunlarda

Benimkide akiyo valla ne zamandır bende anlamadım ben 3 ay bitms öyle dış cikarmsm bana cektyse olablr
Aha yandık :/ Huysuzda biraz gerçi aşıdan sonra normal.. Ayhhh dişten çok korkuyorum ısırır filan :/

Bizimkide yapms biraz önce 3 gün olmstu aglayp duruyo bende emzryrm sallyrm altını yeni degstrdm hiç aklıma gelmiyo en son bi bakiyim altına dedm yapmak ne ki her yerden kaka tasiyo
Ayyy bizimkide biriktirip yapıyor, taşıyoruz taşırıyoruzzz.. Ahh ahhh.. gerçi dün dört tur yaptı yavrum sonuncular azdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…