İşte ben de emzik alsin diye uğraşıyorum ama yok. Bu soothie emzikleri nereden aldınız? İnternet dışında alma şansım yok maalesef.
bizim doktor pekmez değdir emziğ e biraz, alıştır dedi o şekilde alıyorKızlar benim bebe emzik almıyor, huysuz ve aglak olduğu için emzik alsın istiyorum.bir chicconun yuvarlak uçlu emzigi birde wee nin damaklı emziğini denedim almadi.. Bu soothie emzikler acaba olur mu diye dusunuyorum
Aslinda bakkal enzimleri diyorlar ama ben bayadir goremiyorum bakkalda emzik
Mukuslu kaka üşüdüğünü mü gösteyor? Arada hafif oluyor da çok önemsememiştim.evet canım kaldı zaten işler:) kimbilir nasıl buruştu hiç bakmadım daha.bi tekrar durulamaya alırım da önce açılsınlar sonra çıkartırım.Bosverrr asilmasin koksun pis kalsın... Onların cani yanarken yanlarında olalım da. Agladiklarinda hoppp burdayiz diyelim de... Geçecek bunlar inşallah. O zamanda çok özleyeceğiz bu günleri sanki :)bizimki de dun hem gaz hem mukuslu bol kakayla yordu bizi gündüz. Yoruldu ki uyudu gece Uyandık simdi :) benim de mutfak dağınık
Ay canım benim...suçlu hissetme.hepimiz kötüyüz.ben de o ağlamayı sürdürünce dayanamıyorum.ağlıyorum.geçici bir dönem ama benimki benden gitti.Kizlar ben galiba depresyona girdim. Kizim zor bi bebek.herseye aglanmazki yaa.aglama sesi de maksimumda başlıyor sanarsin kaynar su döktüm. gundz uyuyor ama aksam ve geceleri sadece haykirma. Dun aksam emzirmeye çalışırken emmiyor kendini morartasiya ağlıyor kaldırdım verdim eşime al şunu ya diyerek.sonra oturdum ağladım nasil çocuğu öyle savurursun diye.kacasim var uzak diyarlara
Benimde öyle dünden beri :/Meme açıkta gezcem Afrikalı hatunlar gibi en güzeli aç kapa aç kapa sityenler tutmuyordu . sizinkiler de sürekli meme de mi yaa aç da olsa tokta olsa hep memede. Daral geldii oyyy anamm oyyyy
Ay olabilir midesi gururdadı az önce yada bağırsakları.. Bu saatlerde kaka yapıyor normalde ama çıkaramadı yavrum..Yok bizimki 2 3 gundr çok.gazı var ondan böyle yapyo çünkü memedeykende emmiyo ikinip duruyo gece bende birini emzrmyrm bazen baya cikiyo
Benimkide akiyo valla ne zamandır bende anlamadımKızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?
Bizimkide yapms biraz önce 3 gün olmstu aglayp duruyo bende emzryrm sallyrm altını yeni degstrdm hiç aklıma gelmiyo en son bi bakiyim altına dedm yapmak ne ki her yerden kaka tasiyoAy olabilir midesi gururdadı az önce yada bağırsakları.. Bu saatlerde kaka yapıyor normalde ama çıkaramadı yavrum..
En güzeli bende öyle yapcam bu gdsleMeme açıkta gezcem Afrikalı hatunlar gibi en güzeli aç kapa aç kapa sityenler tutmuyordu . sizinkiler de sürekli meme de mi yaa aç da olsa tokta olsa hep memede. Daral geldii oyyy anamm oyyyy
Genelde gazı olduğu zaman yapiyo benm oğlum gazını çıkarana kadar ya memede ya kucakta tam daliyo yatyrm 2 dk snra uyanmsKizlar bi bebek uykuya neden dalqmaz..dun ginduz 6 saat aksam 4 saat uyumasi icin ugrasti. Dusunun..gece toplam 3 saat uyudu sabah 6ya kadar uyanikti bidaha 9a kadar sallayarak zar zor uyuttum..suan yine ugrasiyorum uyumak istiyor esniyo ..offf catliycak gibiyim tam uyudu derken icerden oglum anneee die geliyor.kiz gurultude uyumuyor .
Gazi var evet hic cikarmiyor degil.son 1 haftadir iyice huzursuz.dr alerjiden suphelendi ama dedigi bisey yok.uyutma cabalarim bosa cikinca ve saatler gecince tutup firlatasim geliyor cocugu (yapmam elbet)...gunlerdir yatak odasinda yatir kaldir gezdit modundayim...oglum skildim skildim diye pesimde geziyoGenelde gazı olduğu zaman yapiyo benm oğlum gazını çıkarana kadar ya memede ya kucakta tam daliyo yatyrm 2 dk snra uyanms
Tabiki de yapmazsin herkese oluyo bende sinirlenyrm bazen öyle yapnca aliyorm sımsıkı opuyorm sınırım geciyo canım ne kadar çıkarırsa çıkarsin gaz bitmiyo anasonla rezene demle kendine bebegede 5 6 cay kaşığı ver hem gazını çıkarır hemde rahat rahat uyurGazi var evet hic cikarmiyor degil.son 1 haftadir iyice huzursuz.dr alerjiden suphelendi ama dedigi bisey yok.uyutma cabalarim bosa cikinca ve saatler gecince tutup firlatasim geliyor cocugu (yapmam elbet)...gunlerdir yatak odasinda yatir kaldir gezdit modundayim...oglum skildim skildim diye pesimde geziyo
canım hep aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin bebek büyütmek çok zormuş geçen hafta sonu da ben ağlama krizine girdim geçecek bu günlerde onlar büyüdükçe dertleri de büyüyecek bu günleri önleyeceğiz belki de onlar sağlıklı olsunlardaKizlar ben galiba depresyona girdim. Kizim zor bi bebek.herseye aglanmazki yaa.aglama sesi de maksimumda başlıyor sanarsin kaynar su döktüm. gundz uyuyor ama aksam ve geceleri sadece haykirma. Dun aksam emzirmeye çalışırken emmiyor kendini morartasiya ağlıyor kaldırdım verdim eşime al şunu ya diyerek.sonra oturdum ağladım nasil çocuğu öyle savurursun diye.kacasim var uzak diyarlara
Aha yandık :/ Huysuzda biraz gerçi aşıdan sonra normal.. Ayhhh dişten çok korkuyorum ısırır filan :/Benimkide akiyo valla ne zamandır bende anlamadımben 3 ay bitms öyle dış cikarmsm bana cektyse olablr
Ayyy bizimkide biriktirip yapıyor, taşıyoruz taşırıyoruzzz.. Ahh ahhh.. gerçi dün dört tur yaptı yavrum sonuncular azdı :)Bizimkide yapms biraz önce 3 gün olmstu aglayp duruyo bende emzryrm sallyrm altını yeni degstrdm hiç aklıma gelmiyo en son bi bakiyim altına dedm yapmak ne ki her yerden kaka tasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?