2016 Şubat Anneleri

Bunlari birakali 4 gun oldu bebegimin yuzu duzeldi ilk zamanlar hergun yesil ve sulu kaka yapiordu cok sukur iki gundur emmeye basladi kakasi duzeldi ve uykusuz gunlerimiz tekrar geldi

Aha yandık :/ Huysuzda biraz gerçi aşıdan sonra normal.. Ayhhh dişten çok korkuyorum ısırır filan :/
Smdi uyanms bi geldm ağzında tükürük dolu baloncuk.cikaryo hatta omzuma aldm sirilsklam oldu omzm
Ayyy bizimkide biriktirip yapıyor, taşıyoruz taşırıyoruzzz.. Ahh ahhh.. gerçi dün dört tur yaptı yavrum sonuncular azdı :)
Biriktrmesbler yapsnlar sonra sknti cekiyolar bizede cektryolar

Kizlar bebegim sadece anne sutu aliyor fakat 2 gundur kakasini yapmio. Kabiz mi oldu ki anlamadm varmi boyle bisey yasayan
Canım benim kızım 3 haftadır 4-5 günde bir yapmaya başladı doktor normal 8-10güne kadar zorlanmıyorsa kendi rutinine bırak diyor ama benim ki iki kez aşırı zorlandı büyük ninede sabunla yaptırdı öylelikle rahatladı yavrum ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu genelde anne sütü alan bebekler kabız olmazmış ama bazı bebeklerde fizyolojik kabızlık olabilirmiş araştırdığım yerlerde öyle yazıyo kuzenimin oğlu 4 yasında bebekliğinden beri haftada 2 kez yapıyormuş boşuna ilaç fitil alma bi işe yaramıyor diyor bende bilemedim ne yapcağımı perşembe hem aşı hem kontrol var tekrar söylicem bakalım doktor ne diyecek

Temiz hava ikisine de iyi gelir. At pusete bi parka gidin. Bebkler açık havada çok gizel uyuyor

Uyumamasının sebebi uyku saat geçmiştir, etrafta uyaran çoktur. Gaz varsır. Uyku için birşey istiyordur benimki meme kucak veya kucakta oldulu gibi sıcak biryer istiyor.
Birde baktın olmadı su en iyi çözüm
Banyo rahatlatır

Tam olarak bilmiiyorum canm ama hemsireler bizi 4 gun hastanede tuttular ve o sure zarfinda meyve suyu ictirmediler ilk sezaryenden kalkinca icmistim bebegimin sekeri yuksek cikmissti sonra tatli seyler yeme icme bi kac gun dedi cocuga gectigi icinmi baska bisey icinmi bilmiyorum sonra normal cikti bebegimin sekeri ama yinede dikkat etmekte fayda var

Kızlar benimde bebeğim çok huzsuz emzirriken karnından gurul gurul sesler geliyo çok ıkınıyo ağlıyo napıcağımı şaşırdım birde haftaya aşısı var henüz 27günlük nasıl ağlar kimbilir aşıda kıyamıyorum hiç benimle aynı şeyleri yaşayan var mı başka gaz problemini nasıl çözdünüz

Canim rezeneyi denedin mi bizi cok rahatlatiyor

karincam burnunun açık olduğundan emin olmalısın. Mutlaka serum fizyolojik ile ıslatıp aspire et. Burnu tıkalı ise uyumakta zorlanır.
Ben gaz damlası kullanmaya başladım zinco. Biraz rahatlattı.

Cok şükür evime yerlestim öyle rahatim ki oğlumun alttan yel gaz olayı gitti kendi kendine yapıyor memede uyumaya alismisti emzirip gazını çıkarıyorum üsten sonra Ayaklarımda sallıyorum ohh mis sabah çamaşır astım aksamdan kalan bulasiklari hallettim firinimi sildim evi süpürdum yemeklerimi aksamdan yapmistim ayy keyf yapiyorum suan

MaqameT benimkide 3 haftadır surekli 3 günde 4 gunde bi yapiyo kakasini yapincada cıvık yapiyo zaten anne sütü alan bebek kabız olmzms canım arkadasnda dediği gbi

Darısı bana zar zor evi topldim bulask makinesini yerleştirdim kucaktan inmiyo ev supurulcek toz alınacak tuvalet banyo yikancak

Memeyi koparip verecem ellerine..cocuk kivraniyo karin agrisina bunlar habire meme ver.busferde cebellesirken tikanip kaliyor

Hftasonu bi bugun evde esim 10 saatte bi kahvalti hazirlyamadi..en son oturdum kiz uyandi agliyor zaten 30 dk olmustu..bide gitmis uzanmis beli agrimis ..

Esime cok kizginim..tmm haftaici calisiyor hos bende calisiyrdum dune kadar...

Ogluma kizip duruyo hoc tahammulu yok..habire hasta edip kendini maskeyle dolasiyo kizi da alamiyo kucagina bana faydasi yok.telefon elinde.cildurycak beni..bide kv var evde oda ogluma annen kizar baban goturmez diyo cocugun tersine gidiyo.Ay biranonce buyusun minnos bi duzeni olsun

Keske erkekler baksalar cocuga demi benim ilk iki cocukta hic bir faydasi olmamisti 3. Pek kiymetli oldu kucagindan indirmek istemiyo

Bunlari birakali 4 gun oldu bebegimin yuzu duzeldi ilk zamanlar hergun yesil ve sulu kaka yapiordu cok sukur iki gundur emmeye basladi kakasi duzeldi ve uykusuz gunlerimiz tekrar geldi
Bir hafta olsun bak asıl sen o zman gör.gazsız bir bebe senin olacak ve Baldan yenmicek bebeğin

Pazar günü serzenişimiz :)
Bizde de aynı muhabbet. Beklenti içinde olmayalım kızlar o zmn hayat daha kolay.

Darısı bana zar zor evi topldim bulask makinesini yerleştirdim kucaktan inmiyo ev supurulcek toz alınacak tuvalet banyo yikancak
İnşallah canım iş güç yapmaktan ne ara uyicaz bilmiyorum uzanmisim rahat rahat yemegimi yiyorum bebek uyuyunca benim uykum kaçıyo yav boş boş tvye bakiom

Zeynep 1537 baya nispet yaptin he

Bizde gorelim insllah benimki tuvalete gondermiyo birak isi..az once esimin hazirladigi kahvaltidan bkac bisey yedim ayakustu bebek kucagimdaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…