Kızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?
Bunlari birakali 4 gun oldu bebegimin yuzu duzeldi ilk zamanlar hergun yesil ve sulu kaka yapiordu cok sukur iki gundur emmeye basladi kakasi duzeldi ve uykusuz gunlerimiz tekrar geldiAy canim ciddi misin. Ben de sut urunlerini ve kuruyemisi cok tuketen biriyim ve ayni sekilde benim de kizimda hep sivilce oldu.
Kusura bakma cok soru sordum ama sen ne zaman biraktin bunlari yemeyi ? Ben de artik yemicem.
Senin bebegininde kakasi onceden yesil miydi?
Smdi uyanms bi geldm ağzında tükürük dolu baloncuk.cikaryo hattaAha yandık :/ Huysuzda biraz gerçi aşıdan sonra normal.. Ayhhh dişten çok korkuyorum ısırır filan :/
Biriktrmesbler yapsnlar sonra sknti cekiyolar bizede cektryolarAyyy bizimkide biriktirip yapıyor, taşıyoruz taşırıyoruzzz.. Ahh ahhh.. gerçi dün dört tur yaptı yavrum sonuncular azdı :)
Cocugum duzeldi canim artik sut ve sut urunleri kuruyemis yemeyecegim emmeyede basladi cok mutlu oldumminşallah nedenini tam bulursun geçer canım. bende dün bezelye yedim kuzum tüm gece ikindi durdu sabahta yeşil sulu kaka yaptı. Fındık fıstıkta yemiştim artık yemeyecem bende
Canım benim kızım 3 haftadır 4-5 günde bir yapmaya başladı doktor normal 8-10güne kadar zorlanmıyorsa kendi rutinine bırak diyor ama benim ki iki kez aşırı zorlandı büyük ninede sabunla yaptırdı öylelikle rahatladı yavrum ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu genelde anne sütü alan bebekler kabız olmazmış ama bazı bebeklerde fizyolojik kabızlık olabilirmiş araştırdığım yerlerde öyle yazıyo kuzenimin oğlu 4 yasında bebekliğinden beri haftada 2 kez yapıyormuş boşuna ilaç fitil alma bi işe yaramıyor diyor bende bilemedim ne yapcağımı perşembe hem aşı hem kontrol var tekrar söylicem bakalım doktor ne diyecekKizlar bebegim sadece anne sutu aliyor fakat 2 gundur kakasini yapmio. Kabiz mi oldu ki anlamadm varmi boyle bisey yasayan
Temiz hava ikisine de iyi gelir. At pusete bi parka gidin. Bebkler açık havada çok gizel uyuyorGazi var evet hic cikarmiyor degil.son 1 haftadir iyice huzursuz.dr alerjiden suphelendi ama dedigi bisey yok.uyutma cabalarim bosa cikinca ve saatler gecince tutup firlatasim geliyor cocugu (yapmam elbet)...gunlerdir yatak odasinda yatir kaldir gezdit modundayim...oglum skildim skildim diye pesimde geziyo
Tam olarak bilmiiyorum canm ama hemsireler bizi 4 gun hastanede tuttular ve o sure zarfinda meyve suyu ictirmediler ilk sezaryenden kalkinca icmistim bebegimin sekeri yuksek cikmissti sonra tatli seyler yeme icme bi kac gun dedi cocuga gectigi icinmi baska bisey icinmi bilmiyorum sonra normal cikti bebegimin sekeri ama yinede dikkat etmekte fayda varçok geçmiş olsun benimde gebelik şekerim çıktı yükleme yapılınca çok ilginçtir o güne kadar açlık ve tokluk şekerim hep nırmal di bende diyet yaptım artı yürüyüş fakat şimfide de yüksek şekerim sanırım benimde olacak bundan sonra benimde teyzem şeker hastası peşindeyim şekerimin yüksek olması sütten bebişe geçmez mi
Canim rezeneyi denedin mi bizi cok rahatlatiyorKızlar benimde bebeğim çok huzsuz emzirriken karnından gurul gurul sesler geliyo çok ıkınıyo ağlıyo napıcağımı şaşırdım birde haftaya aşısı var henüz 27günlük nasıl ağlar kimbilir aşıda kıyamıyorum hiç benimle aynı şeyleri yaşayan var mı başka gaz problemini nasıl çözdünüz
Canım benim kızım 3 haftadır 4-5 günde bir yapmaya başladı doktor normal 8-10güne kadar zorlanmıyorsa kendi rutinine bırak diyor ama benim ki iki kez aşırı zorlandı büyük ninede sabunla yaptırdı öylelikle rahatladı yavrum ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu genelde anne sütü alan bebekler kabız olmazmış ama bazı bebeklerde fizyolojik kabızlık olabilirmiş araştırdığım yerlerde öyle yazıyo kuzenimin oğlu 4 yasında bebekliğinden beri haftada 2 kez yapıyormuş boşuna ilaç fitil alma bi işe yaramıyor diyor bende bilemedim ne yapcağımı perşembe hem aşı hem kontrol var tekrar söylicem bakalım doktor ne diyecek
Darısı banaCok şükür evime yerlestim öyle rahatim ki oğlumun alttan yel gaz olayı gitti kendi kendine yapıyor memede uyumaya alismisti emzirip gazını çıkarıyorum üsten sonra Ayaklarımda sallıyorum ohh missabah çamaşır astım aksamdan kalan bulasiklari hallettim firinimi sildim evi süpürdum yemeklerimi aksamdan yapmistim ayy keyf yapiyorum suan
Keske erkekler baksalar cocuga demi benim ilk iki cocukta hic bir faydasi olmamisti 3. Pek kiymetli oldu kucagindan indirmek istemiyoEsime cok kizginim..tmm haftaici calisiyor hos bende calisiyrdum dune kadar...
Ogluma kizip duruyo hoc tahammulu yok..habire hasta edip kendini maskeyle dolasiyo kizi da alamiyo kucagina bana faydasi yok.telefon elinde.cildurycak beni..bide kv var evde oda ogluma annen kizar baban goturmez diyo cocugun tersine gidiyo.Ay biranonce buyusun minnos bi duzeni olsun
Bir hafta olsun bak asıl sen o zman gör.gazsız bir bebe senin olacak ve Baldan yenmicek bebeğinBunlari birakali 4 gun oldu bebegimin yuzu duzeldi ilk zamanlar hergun yesil ve sulu kaka yapiordu cok sukur iki gundur emmeye basladi kakasi duzeldi ve uykusuz gunlerimiz tekrar geldi
Pazar günü serzenişimiz :)Esime cok kizginim..tmm haftaici calisiyor hos bende calisiyrdum dune kadar...
Ogluma kizip duruyo hoc tahammulu yok..habire hasta edip kendini maskeyle dolasiyo kizi da alamiyo kucagina bana faydasi yok.telefon elinde.cildurycak beni..bide kv var evde oda ogluma annen kizar baban goturmez diyo cocugun tersine gidiyo.Ay biranonce buyusun minnos bi duzeni olsun
İnşallah canımDarısı banazar zor evi topldim bulask makinesini yerleştirdim kucaktan inmiyo ev supurulcek toz alınacak tuvalet banyo yikancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?