- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Benim de ilk bebeğim canım. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bir de istediğin zaman dışarı çıkamadığın güneydoğunun bir yerinde yaşıyorum. Her gün şehit cenazesi uğurlanılan bir yerde. Ailem daha ön günlükken gitti o günden beri yalnız bakıyorum bebeğime. Demek istediğim biz çocuklarımızı stres içinde yaşamak için doğurmadık değil mi? Gerek yok o zaman kasmaya.Ne güzel bak evladın mis gibi büyüyor. Kakasını her gün aynı sayıda yapacak diye sözleşme mı imzaladınız? Gaz yüzünden muhtemelen bu kadar yapıyor hala.Yarın belki hiç yapmayacak.Bebek bunlar.Ön güne kadar normal sadece anne sütü veriyorsan bunu bil gerisini sallama bitti gitti
Tam insana donersin hoooop 2. CocukOyy oyy... Okuyunca anladım ki kendine gram vakit ayıramayan. Tek ben değilmişimresmen banyo yapamadım kokuyorum ya eşimden çekiniyorum sarılır da kokumu alır die.. Kafam zaten sürekli akşamdan kalma gibi... Ne zaman biter ki bu süreç insana dönerim..? Yada biter mi?
Hiçbir şey sürmedi m dağılmamış o yüzden. Sıklmışlar demekki cnm bnde çok korkmuştum hemşire yi aradım korkma bir kaç gün içinde geçer dedi canım evet bugün daha da azalmışTSK cvp yazdığın için:)
Bende çok telaş yapıyordum..
Peki sen krem filan da sürdünmü
Bugun baktım kızarması az geçmiş ama hala sert yeri..
Niye öyle oldu ki
Sağol canımArpa Şehriye Salatası Tarifi'nin Malzemeleri
Arpa Şehriye Salatası Tarifi'nin Yapılışı
- 2 su bardağı arpa şehriye
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ (şehriyeleri pişirmek için)
- 3 su bardağı su ve tuz
- 4-5 dal taze soğan
- Yarım demet maydanoz
- Bir tutam dereotu
- 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber
- 1 kutu mısır konservesi
- 4-5 adet kornişon turşu
- Tuz, limon suyu, zeytinyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağda arpa şehriyeleri hafif kavurun. Sıcak su ve az tuz ekleyerek pilav pişirir gibi pişirin. Pişen pilavı soğumaya bırakın. Tüm yeşillikleri ince ince kıyın. Kırmızı biberi ve turşuları da ufak ufak doğrayın. Soğuyan pilavı tüm malzemelerle birlikte harmanlayın. Afiyet olsun.
Canim nefis yemekler den aldım bunu.ben turşu biber vs katmiyorum. Bir de bir bardak şehriyeli önce kavuruyorum sonra diğerini ekliyorum birazda onu kavuruyorum. böylelikle iki renk oluyor. İ gün müsait değildim. Belki Google bakmamissindir diye ekledim canim.
Ayyy valla rüyamda gördüm.. Hamile kalıyormuşum kabus gibiydi..Tam insana donersin hoooop 2. Cocuk
Ay aman evet.. hadi yurt disinda gunes fazla yok, Turkiye'de niye veriyorlar bilmiyorum.. ezber bilgi bence! Benim balkonum gun dogusundan batimina kadar gunes goruyor yani zaten d vitamini aliyor zaten bebegim.Ya eskiden d vitamini mi vardi eski insanlar ne kadar uzunmus o ilaclar cikti cikali boyle seyler oldu zaten
Bende öyle düşünüylrdum canım ama biraz araştırma yaptım da D vit için uv-b gerekliymiş.Ay aman evet.. hadi yurt disinda gunes fazla yok, Turkiye'de niye veriyorlar bilmiyorum.. ezber bilgi bence! Benim balkonum gun dogusundan batimina kadar gunes goruyor yani zaten d vitamini aliyor zaten bebegim.
Benımkının masallahı var bı kac gundur gunduz ve gece ıyı uyuyo ama uykuya dalması ıcın 3,4 kez yatır kaldır pıspısle yapmak gerekıyor. Pazartesı ıkıncı ay asımız var ve en buyuk korkum cocugumun uykusunun bozulması, umarım cabuk atlatur yawrum asılarıısırcam şimdi bu cocuğu haaaaaa
sabah 6dan beri 10 dk fazla uyumadı bi halt yapamadım
oylemi ya çok sağol inan bu mesajın çok çok ii geldi. insan korkuyor risk lerden bahsedilince. bende bugün son iğne vurucam pazartesi sabah 10 da sezeryan muhtemelen belden uyusucak. cesaret verdin teşekkür ederimRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende kan sulandırıcı iğne vuruyordum, doğuma once bir gun dedi sonra iki gün kala kestirdi,sıkıntı yapma ben de korkmuştum ama Dr lar biliyor güven canım, hatta benim dr.um doğumdan sonra da kullandirdi, belden uyuşturuldum buarada
Benımkının masallahı var bı kac gundur gunduz ve gece ıyı uyuyo ama uykuya dalması ıcın 3,4 kez yatır kaldır pıspısle yapmak gerekıyor. Pazartesı ıkıncı ay asımız var ve en buyuk korkum cocugumun uykusunun bozulması, umarım cabuk atlatur yawrum asıları
Yok cnm karindn bakiliiyo yineSezryanla dogum yapalar kirkiniz ciktiginda kontrolde alttan mj baktilar
Sezryanla dogum yapalar kirkiniz ciktiginda kontrolde alttan mj baktilar
Minnosumun totosu kipkirmizi puturputur yaa
Sut urununu kestim 1 hafta oldu..dun sabah yumurta aksam kuzueti tuketmistim..bu arada babamiz islak mendilimizi degisik almis..bezimizide premium care deneyelim dediydik..yani anlicaniz bu pisige sebep bezmi etmi mendilmi oldu yada hepsi bir mi !
Omu dokundu bu mu dokundu arastirmasi cok yorucu ustelik istedigini yiyememekte
Saol içimi rahatlatinHiçbir şey sürmedi m dağılmamış o yüzden. Sıklmışlar demekki cnm bnde çok korkmuştum hemşire yi aradım korkma bir kaç gün içinde geçer dedi canım evet bugün daha da azalmış
Tum kahrini ben cekiyorum bebegin buna ragmen ikinci cocuk istiyorum ama esim istemiyor, yani tum sorumluluk onda olsa evdenmi kacardi merak etmiyor degilimTam insana donersin hoooop 2. Cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?