Canim ben ters asmamaya calisiyorum cocugun tenine temas eden yerler icinde kalacak sekilde asiyorum bi de cirpip da aliyorum gerci 4.kattayim ve cok islek bi cadde degil bizimkisi.Kızlar birşey soracağım bebişlerin çamaşırlarını nerde kurutuyorsunuz ben hep evde kuruttum balkona asmadım çamaşırları toz olur diye korktum ama artık havalar çok güzel dışarıda daha çabuk kurur dışarı assammı acaba
Benimki de hemen istiyo.. Dile getirmiyorum ama tek mi olsa diye düşünmüyor değilim.. Dile getirmiyorum getirsem kıyamet kopar :) neyse belki benim fikrim değişir kısmet... :)Tum kahrini ben cekiyorum bebegin buna ragmen ikinci cocuk istiyorum ama esim istemiyor, yani tum sorumluluk onda olsa evdenmi kacardi merak etmiyor degilim
Senin bebek de başka yan etki oldu mu canimEvet cnm üç tane var biz ikinci aşımız bu verem aşısı nı ellemiyoruz canım bilgin olsun
Kizim 2 yasina dogru her zaman arkadas aramaya sayiklamaya baasladi cocugu olan ark.larla haftada 1-2defa gidip geliyorduk ama hepsi calisiyor calisinca da her gun cocuklari bir araya getiremiyorduk ben o yuzden kizima bi kardes istedim ama iki tane geldi o yuzden iyi dusunun 2 3 hatta 4 kardes gelme ihtimali varBenimki de hemen istiyo.. Dile getirmiyorum ama tek mi olsa diye düşünmüyor değilim.. Dile getirmiyorum getirsem kıyamet kopar :) neyse belki benim fikrim değişir kısmet... :)
Allah rahmet eylesin canim basiniz sagolsun kadin olmak gercekten cok zor turkiyede kadinlarin inanilmaz yuku var dinimiz acisindan hic bir sorumlulugumuz yokken ataerkil yeristirilme tarzi yuzunden butun is kadinlarda maalesef2 haftalık zorlu üzüntülü Marmaris seyehatimizden geldik evdeyiz..dedemin yoğun bakımda olması sonra vefatından sonra bizim oğlan kucakci oldu..büyük konusmamak lazimmis.. Kizimda kucağı seviyordu hep diyordum gün gelir 2. Çocuğum olursa fazla kucağa almicam diye ama tabii işler öyle istediğin gibi olmuyor.. Olsun varsın ne yapalım.. :)
bskn çok çok geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce geçer.. Sen kimseye kulak asma sen annesin ve kendi evladin icin neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi bilirsin.
Eve bir gel her yer her yerde zaten apar topar çıkmıştık..3 makina çalıştırdim onları astım gece 1 tand daha koydum onu sabaha artık..mutfağı topladım yemekler bozulmuş onları attım..etrafi topladim..çocukları yikadim kocayi mutlu ettim yatmmam 1 oldu.. Şimdi oğlan uyandı emzirdim ama uyumuyor yandım Allah yandım..
Hiç uyumadı o gün canım başka da bir yan etkisi olmadıSenin bebek de başka yan etki oldu mu canim
A yok tatlım antibiotik geçirir bence, bende geçirmişti o zamanSağol canım ya oldu valla geldi böyle bişey başıma. Geçen hafta göğüs ucumu yara yapmıştı benim kuş ozaman emzirmeyip sağdım sadece 2 gün. Tam boşaltamadım heralde ki sertlik oluştu alt kısmında. Dün de bir ateş bir sıtma derken apseye dönüşmüş o sertlikşimdi antibiyotik tedavisi verdiler eğer geçmezse minik bi operasyonla alabilirlermiş ki ben bunu hiç istemiyorum
Ben bebeğim doğar doğmaz bir kız kardeş yapiyim diye içimden geçirdim, ama zorlamasakmı fazla bilemiyorum. Kardeşte çok arıyacağını sanmıyorum iki deli anne ve babası var, neyse görücez :))Benimki de hemen istiyo.. Dile getirmiyorum ama tek mi olsa diye düşünmüyor değilim.. Dile getirmiyorum getirsem kıyamet kopar :) neyse belki benim fikrim değişir kısmet... :)
Canım biraz büyüyünce ve devamlı senin eteklerine yapıştığında ve artık oyun oynamaktan bunaldığında ayy ben neden kardeş yapmadım ki diyor insan..Ben bebeğim doğar doğmaz bir kız kardeş yapiyim diye içimden geçirdim, ama zorlamasakmı fazla bilemiyorum. Kardeşte çok arıyacağını sanmıyorum iki deli anne ve babası var, neyse görücez :))
Kızlar bizim kizin baya gazi oluyor cikarmasina rağmen aksamlari huzursuz yada ağlıyor uyutuyorum uykuya dalamiyo.doktoru aradım Aguline diye bir ilaç soyledi bir haftadır kullanıyoruz ama cocugun gaz problemi azalmadi tam tersi sürekli gaz çıkarma çabasında. Bugun vermedim napsak bilmiyorum bu ilacı bilen var mı?
Yapacak güç varsa yaparsın zatenCanım biraz büyüyünce ve devamlı senin eteklerine yapıştığında ve artık oyun oynamaktan bunaldığında ayy ben neden kardeş yapmadım ki diyor insan..
Birde biraz büyüdüklerinde kardeşi çook istiyorlar. Ben 2 sene iğne ile korundum. 3. Sene neden kardeşi olmasınki dedim ve iğneyi bıraktım ama anca 3 sene sonra oldu
Keşke daha önce olsaydı aralarında ki yaş farkı az olsaydı diyorum. Ben hatta 3. üyü bile düşünüyorum şu kilolarımdam bir kurtulayım. Herşeyi oluruna bırakacagım yaşım 33 çokda yaşlanmadan üçüncüde olsun istiyorum.biliyorum delilik bu belki ama istiyorum
Haklısın canım inş hemencecik biter kredileriniz.Yapacak güç varsa yaparsın zatenBende ikinciyi yapabileceğimi düşünüyorum, hatta hemen bile yapabilirim, Uzay çok sorunlu bir bebek değil, ama bende ki engel ev ve araba kredisi şimdilik
HoşgeldinMerhabalar hepinize bu grubu en başından beri takip ediyorum ben de Şubat annesiyim selam vermek istedim
basın sağolsun güzelim allah rahmet eylesin. hepimiz yapmayacağımiz her şeyi yaptık:)2 haftalık zorlu üzüntülü Marmaris seyehatimizden geldik evdeyiz..dedemin yoğun bakımda olması sonra vefatından sonra bizim oğlan kucakci oldu..büyük konusmamak lazimmis.. Kizimda kucağı seviyordu hep diyordum gün gelir 2. Çocuğum olursa fazla kucağa almicam diye ama tabii işler öyle istediğin gibi olmuyor.. Olsun varsın ne yapalım.. :)
bskn çok çok geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce geçer.. Sen kimseye kulak asma sen annesin ve kendi evladin icin neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi bilirsin.
Eve bir gel her yer her yerde zaten apar topar çıkmıştık..3 makina çalıştırdim onları astım gece 1 tand daha koydum onu sabaha artık..mutfağı topladım yemekler bozulmuş onları attım..etrafi topladim..çocukları yikadim kocayi mutlu ettim yatmmam 1 oldu.. Şimdi oğlan uyandı emzirdim ama uyumuyor yandım Allah yandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?