Canım benim senin işin zor çünkü ilk minikken ikiz annesi oluverdin. Allah yardımcın olsun. Benim ilk 6 yaşında şimdiki bebegimde çok şükür rahatım. Allaha şükür sıkıntılı bir bebekte degil. Herhalde ondan 3. yü istiyorum.3 cocuklu biri olarak soyluyorum 0 cocuk luks 1cocuk rahatlik 3 cocuk coooook fazla cocukkafayi yemek uzereyiz annemle ve kocamla birlikte. bi de ikizler emeklemeye yurumeye basladiginda ne yapcaz bilmiyorum
Teşekkürler canım kısmetHaklısın canım inş hemencecik biter kredileriniz.
Allah herkese istediği zamanda versin ne diyelim
Parlak derken plastik gibimi.. Benimki kağıtla pamuk karışımı gibi duruyor (tam olarak ne materyel kullanılmış bilmiyorum doğrusu ama yumuşak).. Bezle aynı dokuda.. Alala yıkarım başlarına mağazayı!!! O kadar para alıp sahte satıyorlarsa yandılar!Kızlar e bebekte ikinci beze indirim vardı malum 2 paket bez aldık. Prenium care sahte gerçek kıyaslaması düye bişi gördüm. Cirt bantlarinin alt kisimlari parlak olursa sahte falan yaziyor bizimkiler de parlak. Pisigimiz de hortladi yine. Premium care killananlar bir bakar misiniz bantlarin alt kisimlari parlak mi sizin de? Sahteyse takmiyom hic bez aliyim hemen
Canim benimkilerde bantin alt kismi izola bant gibi parlak bantin kendisi kagitla pamuk karisimi gibi. Nette gormustum bi muhabbeti premium care sahte gercek karsilastirmasi diye birbsey vardi. Ordaki sahte gibi bendekilee kafam cok karistiParlak derken plastik gibimi.. Benimki kağıtla pamuk karışımı gibi duruyor (tam olarak ne materyel kullanılmış bilmiyorum doğrusu ama yumuşak).. Bezle aynı dokuda.. Alala yıkarım başlarına mağazayı!!! O kadar para alıp sahte satıyorlarsa yandılar!
Fotoğrafını çek maille primaya, mutlaka geri dönerlerCanim benimkilerde bantin alt kismi izola bant gibi parlak bantin kendisi kagitla pamuk karisimi gibi. Nette gormustum bi muhabbeti premium care sahte gercek karsilastirmasi diye birbsey vardi. Ordaki sahte gibi bendekilee kafam cok karisti
Fotoğrafını çek maille primaya, mutlaka geri dönerler
sorma canım bende hamileyken eşime keşke kadın doğum uzmanı olsaydın diyordum şimdi de çocuk doktoruBazen kocaman keşke çocuk doktoru olsaydın diyorum :) sonra terzi sokugunu dikenezmis diyorum :)
canım seni tebrik ediyorum ne kadar cesaretlisin ben hiç çıkmadım kızımla daha hoş eşimle de beraber Hastane sağlık ocağı ve e bebekle civile gittik başka da hiç çukmadık ama buna rağmen kuzım hasta oldu ya inanamıyorum zaten iyileşene kadar çıkmayacağım artık dışarıDisari cok cikiyor musunuz kizlar ben bi kac gunde bir cikiyorum ikizlerle birlikte. Bi cesaret toplanip cikiyoruz yol boyunca ikizlerden biri agliyor bi yerde battaniye falan ortup emziriyorum 5dk uyuyor tekrar aglamaya basliyor kosa kosa eve geliyoruz pisman oluyorum ciktigima 2gun sonra yine sıkılıyorum yine bi cesaret cikiyoruz disari ve yine ayni
hadi ya bende huggies aldım ilk defa bilmiyorumda normalde nasıl elimdeki sahtemi gerçek mi birde ben netten aldımKızlar e bebekte ikinci beze indirim vardı malum 2 paket bez aldık. Prenium care sahte gerçek kıyaslaması düye bişi gördüm. Cirt bantlarinin alt kisimlari parlak olursa sahte falan yaziyor bizimkiler de parlak. Pisigimiz de hortladi yine. Premium care killananlar bir bakar misiniz bantlarin alt kisimlari parlak mi sizin de? Sahteyse takmiyom hic bez aliyim hemen
Bak bende bunları markafoniden aldım farklı geldiler sonra ogrendimki içi beyaz petekli olan eski primaymis mavi olanları yeni bundan sonrada hep mavi den uretecekmis prima seninki de bunlardan birimi Ben bantlarinda parlaklık goremeyip resim paylaştımKızlar e bebekte ikinci beze indirim vardı malum 2 paket bez aldık. Prenium care sahte gerçek kıyaslaması düye bişi gördüm. Cirt bantlarinin alt kisimlari parlak olursa sahte falan yaziyor bizimkiler de parlak. Pisigimiz de hortladi yine. Premium care killananlar bir bakar misiniz bantlarin alt kisimlari parlak mi sizin de? Sahteyse takmiyom hic bez aliyim hemen
Masallah enerjiye birak kocayi bi kahve icip kendimi mutlu etsem iyi
Buyuk ihtimal cnm..bagirsak tahrip oldugu zamn kan olurmus..hemenu sut urunlerini kes ve dr git
sorma canım bende hamileyken eşime keşke kadın doğum uzmanı olsaydın diyordum şimdi de çocuk doktoru
Hala sızı var. Eskisi kadar sağmıyorum. OnBizim sıpanın da çekiş kapasitesi belli zaten. Üç beş gün sonra mastit oldum haberi ile gelebilirimbskn ağrıyan gögsün ne oldu canım. Benim bugün tamamen geçmiş.
Ayy deli gibi hep o gögsü verdim. Diğeri ile biraz doyurup tekrar o gögsü verdim. Herhalde o agrı yapan damarlarıda açtı sonunda. Çok şükür geçti. Bazen bebişlerimiz de bize yardımcı oluyor
Ne diyeceğimi bilemedim :/ tavsiye etmek mi sakın ha demek mi bilemedim :) bizim catlamak tedavisiyle 9 ayda oldu.. Şimdi kırkından bu yana 2 defa korunmasız oldu ya hamileysem die psikoloji alt üst :) esim dalga geçiyo şimdi hemen olursa allah vergisi napalım dio ağzı kulaklarında :)Kizim 2 yasina dogru her zaman arkadas aramaya sayiklamaya baasladi cocugu olan ark.larla haftada 1-2defa gidip geliyorduk ama hepsi calisiyor calisinca da her gun cocuklari bir araya getiremiyorduk ben o yuzden kizima bi kardes istedim ama iki tane geldi o yuzden iyi dusunun 2 3 hatta 4 kardes gelme ihtimali vargercekten ben su an resmen depresyondayim cok zor evde 1den fazla cocuk olmasi. Tek tek cocuklari kolluyorsun dusecek kesici bi sey alacak prizlere utuye falan dokunacak diye bi de cocuklari birbirinden koruman lazim benim buyuk kiz bazen bilmeden anlamadan bazen bilerek zarar veriyor kardeslerine gozlerine parmak sokuyor ustlerinj bogacak sekilde yorgsn kapatiyor saclarini tek tek yoluyor.... Evde surekli tetikteyiz
Aynen ya biz zaten iyice cocuga bağladık :) ben cocukken bu kadar cocuk değildim :) eşim daha beter üç bebek var evde oğlum daha olgunBen bebeğim doğar doğmaz bir kız kardeş yapiyim diye içimden geçirdim, ama zorlamasakmı fazla bilemiyorum. Kardeşte çok arıyacağını sanmıyorum iki deli anne ve babası var, neyse görücez :))
hadi ya bende huggies aldım ilk defa bilmiyorumda normalde nasıl elimdeki sahtemi gerçek mi birde ben netten aldım
Ben boba aldım 21 kg diyor en son... Bide cocugun rahat edişini göre biraz da ama bizimki şimdiden baya sevdi ben taşıyamayana kadar taşırım heralde :)Kizlar kanguru alanlar. Bu kangurular kaç kiloya kadar kullanılır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?