2016 Şubat Anneleri

Bazen kocaman keşke çocuk doktoru olsaydın diyorum :) sonra terzi sokugunu dikenezmis diyorum :)

Sabah 4 e kadar uyudu.6:30 a kadar ık mık işte..sonrasında bu saat oldu uyanık.dizlerimde sallıyorum napim .tam kayıyor gözleri,gaz Sancısı giriyor hop yine açık.kahvaltı ettim ama ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum.gece o uyuyunca onunla yatamıyorum ki.yıkanan çamaşırlar balkondan 3.günüydü artık düşünün ancak toplandı.Allahtan kapalı balkon.e banyo yaptım falan derken 12 oldu bile.
Bu düzensiz ,sıkıcı durum düzelecek mi yani eski normal hayatıma Dönmeyi beklemiyorum da en azından uykular yerine oturacak mı? Hayat kolaylaşacak mı? Yoksa bitti mi yani bu kadar mı ? Rutine oturtmak için de çok küçük.uyku gaz yüzünden rutin olmuyor.emzik ,meme,kucak ,kendi halinde,yan,sırtüstü,sallama...yok yok yok.
Dün bebişle çıktık dışarı bu arada kaynadı.kanguruyla çıkınca ne giydiriyorsunuz bu havalarda?
(Ay Gözlerim kapanıyor.hadi çocuuuum uyu ya) :)

Arkadaşlar merhaba bebeğim hep cıvık sarıdan biraz koyu kaka yapıyordu bugün 3 kez kaka yaptı yine aynı renk ama sümüksü böyle az yaptı ama merak ettim niye böyle olur ki

Hosbulduk

Hanımlar hangi mamayi tavsiye edersiniz 54. Gun bugün tas gibi olup acisindan duramadigim hem emzirip hem sagdigim goguslerde artık nerdeyse gram süt kalmadi... icim aciyo... ilk bebegim mamalar hakkinda hic bilgim yok... sizin tavsiyelerinize guveniyorum

Ben aptamil kullanıyorum memnunum

Sma gold kullanıyorum içinde şeker yok en eski mama markası diye biliyorum

T Töpfer organik keçi sütlü araştır istersen doktor önermişti.

Kızının kakası mukuslu ve bir kaç küçük pıhtı gibi kan var.alerji durumu mu benimki de acaba? ;( her kaka yaptığında çok ağlıyor.sizşnkiler de öyle mi?

3 cocuklu biri olarak soyluyorum 0 cocuk luks 1cocuk rahatlik 3 cocuk coooook fazla cocuk kafayi yemek uzereyiz annemle ve kocamla birlikte. bi de ikizler emeklemeye yurumeye basladiginda ne yapcaz bilmiyorum

Canim gaz damlasini duzenli verince sıkıntı kalmiyor ne zaman duzeni bozulsa benimkiler de kivraniyor

Bize doktor aptamil conformil önerdi onu kullanıyoruz gaza ve kabızlığa da iyi geliyor. Bir araştır istersen

Disari cok cikiyor musunuz kizlar ben bi kac gunde bir cikiyorum ikizlerle birlikte. Bi cesaret toplanip cikiyoruz yol boyunca ikizlerden biri agliyor bi yerde battaniye falan ortup emziriyorum 5dk uyuyor tekrar aglamaya basliyor kosa kosa eve geliyoruz pisman oluyorum ciktigima 2gun sonra yine sıkılıyorum yine bi cesaret cikiyoruz disari ve yine ayni

Goat gold diye bi mama aldik canim icinde keci sutu var inek sutu yerine. Henuz denemedim ama cok iyi oldugunu duydum bi de keci sutunden yapildigi icin aldim ilk sene inek sutu vermeyin diyorlar ama butun mamalarda inek sutu var

bskn canım miniginin poposu cabucak iyilessin insallah kimsenin dediğini takma kuzum.. Ig den de görüyorum sen çok tatlı ve güçlü bi annesin.. Kimse bebeklerimizi bizim kadar düşünemez.. Boşver ağzı olan konusuyor..

Bende sıkılıp çıkıyorum ama hep burnumdan geliyor, arabada değil kucakta gitmek istiyor.. Kangruda sıkılıyor... Bazen kucakta bile ağlıyor ne zaman düzelecek acaba..

Arkadaslar, canlarim napiyorsunuz? Ben bayagi bi zamandir giremiyordum. Hepiniz kuzularinizla iyisinizdir umarim. Biz 3 gun once 3.ayımızı bitirdik şükür. 4 e yelken actik. Ama bi haftadan fazladir rahatsiz. Bi oksuruk bi hapsirikla basladi. Dr a gittik bogazi kizarmis iltihaplanmis rnfeksiyon olmus. Antibiyotik kullandik. İkinci kontrolde film cekildi. Sol akigeri tertemizmis ama sagda nokta kadar bi enfeksiyon varmis. O yuzden antibiyotik degistirdi. Pazartesi tekrar gidicez bakalim. Umarim gecer. Haydi bi haber edin sizlerden ne haber?

Masallah enerjiye birak kocayi bi kahve icip kendimi mutlu etsem iyi
Kızının kakası mukuslu ve bir kaç küçük pıhtı gibi kan var.alerji durumu mu benimki de acaba? ;( her kaka yaptığında çok ağlıyor.sizşnkiler de öyle mi?
Buyuk ihtimal cnm..bagirsak tahrip oldugu zamn kan olurmus..hemenu sut urunlerini kes ve dr git

Kızlar e bebekte ikinci beze indirim vardı malum 2 paket bez aldık. Prenium care sahte gerçek kıyaslaması düye bişi gördüm. Cirt bantlarinin alt kisimlari parlak olursa sahte falan yaziyor bizimkiler de parlak. Pisigimiz de hortladi yine. Premium care killananlar bir bakar misiniz bantlarin alt kisimlari parlak mi sizin de? Sahteyse takmiyom hic bez aliyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…