Canım banyoda aç sıcak suyu akarken ılıştır..sok bebegi musluktan akan suya. Bir iki dakika tut suyun aktında. Sonrada sar havluya çıkar. Ben bebek çok bunaldığında böyle yapıyorum. Hep enine boyuna yıkamaya gerek yok.musluktan akan suda masaj gibi oluyor sırtına karnına tutuyorum tabi üşünesin diye arada bütün vücudunu dolaştırıyorum suyun altında. Biraz rahatlar belki..Ahh canim 12den 2ye kadar uyudu...6 saattir uyuak istiyo uyuyamiyo biturlu agla agla gaxi cikiyo karni tokk..oglum kresten geldi 6da tam uyuycakti servisten almak icin asagi indimm.bolundu..geldi uyuycakken oglan patkut uyandi...deliricem o zamn bende kizfim baya bi kizdim..inan boyun kaslarim kopacak sinirden...kocama iyiki erken gel dedim ..saat kac hala yok..oglan acikti yemek yicek kiz catliyo yattogi yerde durmuyo iyice sinir oldu..suanda kipkirmizi hala agliyo ayahimda..namazim geciyoki yaptigim ibadetinde hayri kalmiyo bu sinirle..annem 18 saat uzak .kimse yok cnm
Valla Can'ım bende anlamdım hele ilk doktorum herşeyi o yaptı. Mama ile karnı doyan çocuk hiç anneyi emer mi. Ona gitseydim şuan bebeğim hiç anne sütü almayan bi Bebek olacak@keryneia göğüsler de mi terbiye olurmuş? Demiştim ben de. Kadınız ya illa bi terbiye göreceğizilk zamanlar sert olan göğüsler zamanla bebeğin ihtiyacını kestiriyor ve ona göre üretime geçiyor. Bebek göğüsü terbiye ediyor yani
bskn K kocanelif haklısınız hemen mamaya başlamamak lazım. Mecburiyet ayrı ona hiçbir söz yok, olamaz da tabi. Ama anacım bu çevrenin mama merakı nedir ya ben anlamdım. Sanırsam mama şirketleriyle var bir anlaşma (!) bu arada instagram daki videoya bayıldım ya. Kova getirsinler
Of allah yardımcın olsun Can'ım. Benden daha kötüymüş senin durumun ya. Benim ki de hiç uyumuyor ama en azından tek çocuk. Bebeğe akşamları duş aldırıp masaj yapsan çok rahat uyur. Hatta diğer çocuğuda yardım amaçlı kullanırsan onuda oyalamış olursun. Beyin de bi zahmet erken gelip yemeğini falan halletsin. Keşke annen yanında inşaydı bende çok arıyorum annemi benimde çok uzakta.Ahh canim 12den 2ye kadar uyudu...6 saattir uyuak istiyo uyuyamiyo biturlu agla agla gaxi cikiyo karni tokk..oglum kresten geldi 6da tam uyuycakti servisten almak icin asagi indimm.bolundu..geldi uyuycakken oglan patkut uyandi...deliricem o zamn bende kizfim baya bi kizdim..inan boyun kaslarim kopacak sinirden...kocama iyiki erken gel dedim ..saat kac hala yok..oglan acikti yemek yicek kiz catliyo yattogi yerde durmuyo iyice sinir oldu..suanda kipkirmizi hala agliyo ayahimda..namazim geciyoki yaptigim ibadetinde hayri kalmiyo bu sinirle..annem 18 saat uzak .kimse yok cnm
Ya gecen bir kadın bana d vit vermıyorsun ondan terliyor dedi :/ öyle aşırı ter yok ama hafıf bı terleme oluyor.kizlar sizin bebekleriniz de emerken terliyor mu kafası su içinde kaliyor kuzumun ya neden acaba bazen cok cirpiniyor onu anlarım da sadece emerken de terliyor bi sorun yoktur inşallah ya
Saatlerdir uyumayan aglayan kiza sesii yuksettim..yeter artik ..derken oglum icerden gelmis kardesime kizamazsin diyerek aglamaya başladi kuzum.4 yasinda.."ben sabirsiz anne utan utan 4 yasindaki cocuga bak utan..."
.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(
Sorma yaaa. Onlar yüzünden kaçıyor bizim sütler yeminleee! Yediklerimize birşey mi katıor mama firmaları acaba@keryneia göğüsler de mi terbiye olurmuş? Demiştim ben de. Kadınız ya illa bi terbiye göreceğizilk zamanlar sert olan göğüsler zamanla bebeğin ihtiyacını kestiriyor ve ona göre üretime geçiyor. Bebek göğüsü terbiye ediyor yani
bskn K kocanelif haklısınız hemen mamaya başlamamak lazım. Mecburiyet ayrı ona hiçbir söz yok, olamaz da tabi. Ama anacım bu çevrenin mama merakı nedir ya ben anlamdım. Sanırsam mama şirketleriyle var bir anlaşma (!) bu arada instagram daki videoya bayıldım ya. Kova getirsinler
Ayy 1 hafta cok uzuun bi de tatil dedigin cocukla olur gecen yaz kizimla gittik o kadar eglendi ki sirf onu eglendirmek icin ugrastik tatil mesajlarini degerlendirirken de 3 cocuk uzerinden bakiyoruzTabiki yorulablrz ama çok bunaldm demekbana saçma geliyo yoruluyorm demek ayrı 1 hafta bırakıp gitmek bana saçma geliyo haftada bi kere zaten bırakıp çıkıyorlarms
Emerken onlar cok caba sarfediyor dr bize onlarin 1dk emmesi 100m kosmaniz kadar enerji gerektirir demisti havalar da siccak emerken mecburen dipdibeyiz terleriz tabi kiYa gecen bir kadın bana d vit vermıyorsun ondan terliyor dedi :/ öyle aşırı ter yok ama hafıf bı terleme oluyor.
Kadın ciddi miydi yoksa mahalle lafımı bilmem
Emzirirken bende terlyrm bu arada
Cnm yaaaaa, üzülme lütfen bak kardeşİne nası da sahip çkkıyor maşallah ona.
Hangı tabloya baktın bılmıyrm ama benm baktığım tabloda yüzdeler vardı, bnm bebİş %10 a giriyor
:) ona da şükür diyrm. Sende şükRet neler atlattınız siz
Sorma yaaa. Onlar yüzünden kaçıyor bizim sütler yeminleee! Yediklerimize birşey mi katıor mama firmaları acaba
Biz cok fazla yere de yatiramiyoruz malum evde 2.5luk bi canavar var teror estiriyo evdeBenmkide sevmiyo 5 dk duruyo agliyo yoruluyo çünkü kafasını kaldıryo yasmdi yorulunca atyo kendini yana
bebeğinin kg si kaç canım? kaç günlüksunuz maşallah
Saatlerdir uyumayan aglayan kiza sesii yuksettim..yeter artik ..derken oglum icerden gelmis kardesime kizamazsin diyerek aglamaya başladi kuzum.4 yasinda.."ben sabirsiz anne utan utan 4 yasindaki cocuga bak utan..."
Canim kolik degilde baska bir SIKINTISIMI var acaba.. bu kadar uzun suren gaz sancilari filan ne biliyim bilemedim.. dilerim cabucak gecer bu durumSinirlerinin yipranmasini tahmin edebiliyorum..
Canim ya İÑaNırim...seni instgramdan biliyorum..hattacgecen gun kizi iki kisi battaniyeye koymus salliyodu..of cok zor haklisin benimkide kolik degil ama cok agliyo belli bi saati yok yani.dun gece durup durup agladim bide oglum var...az kaldi insallah yazda geliyor 3 ayi bitince rahatlarsinz umarim..etrafi kesfedicek dikkatini cekecek renkler insanlar vs biraz oyalanicak..
Ya bugun asi olduk ve bebegim emmiyor dogru duzgun. Aslinda istahlidir ama diliyle ittirip cigligi basiyor memeyi verince. Acikmadi mi ki acaba ya da acidan emmek istemiyor mu
Ahh canim 12den 2ye kadar uyudu...6 saattir uyuak istiyo uyuyamiyo biturlu agla agla gaxi cikiyo karni tokk..oglum kresten geldi 6da tam uyuycakti servisten almak icin asagi indimm.bolundu..geldi uyuycakken oglan patkut uyandi...deliricem o zamn bende kizfim baya bi kizdim..inan boyun kaslarim kopacak sinirden...kocama iyiki erken gel dedim ..saat kac hala yok..oglan acikti yemek yicek kiz catliyo yattogi yerde durmuyo iyice sinir oldu..suanda kipkirmizi hala agliyo ayahimda..namazim geciyoki yaptigim ibadetinde hayri kalmiyo bu sinirle..annem 18 saat uzak .kimse yok cnm
Yok canım henüz öyle bisey yapmadıMecbur olunca elbette bırakılıyor ama benim isyanım burada izin haklarımızın olmayışına
Hoş sen grubun en delisi izin bitmeden kalktın işe gittin
Allahtan gönlüne göre bir kadın buldun. Benim etrafımdakilern hepsi kendi bildiğini okuyacak cinsten.
Annem bi emekli olamadı ki :/ ahahhhh.
Bu arada gece aklıma geldi, sen her sabah bez oyuncak vs taşıyorsun değil mi :/
Nesela oyun parkını falan. Oradayken nerde yatırıyor?
Kafamdaki ayrıntılara gel
Onu görünce benimde aklıma gelen oydubu hatun gebeyken de bakımlı elleri vardı @Topitikk
Ahh arkadşım ahhh. Özlemekte çok haklısın. Eskiden derdim ki insanlar evliliklerinden sıkılınca çocuk yapıyor bence.
Keşke bende sıkıldığım an yapsaymışım
Adam yanıma gelmiyor zaten gelse de amaç farklı oluyor. Oturup iki sohbet etmek yok.
Ben anltırken o birşeylerle uğraşıyor oluyor o anlatacakkendr ben tripli oluyorum.
Zaten kısacık bir vakit oluyor o da değerlendirilemiyor:/
Seninki miydi geçen kafasına yumruğu çakan
Geçmiş olsunikinize de...
29buçukkk
Valla kaç hissediyorum tam emin deilim ama 2 8 gibi düşüniyorum hep :)
Bir gün yıkayıp diğer gün yıkamıyorum.
Ben her gün yıkamaya başlıyacsğım ama insanın vakti olmuyor su ayarla vs işi uzuyor diye hala günaşırı yıkıyoruZ.
Hala bir bebe fırçamız yok
Biliyordum çocuk keltoş doğacağını
Heralde bende yapyrm çünkü tamamı agriyo hepsi curuk olcak halı yokolabilir canım:) ben sıkıyorum fark ettim zaten ondan sonra başladı ağrı.
Öyle tabi artk çocuk varsa bütün planlar ona gore yapılmalıAyy 1 hafta cok uzuun bi de tatil dedigin cocukla olur gecen yaz kizimla gittik o kadar eglendi ki sirf onu eglendirmek icin ugrastik tatil mesajlarini degerlendirirken de 3 cocuk uzerinden bakiyoruzgenelde 2 cocuk ucretsiz 3.su parali
Yabdikkat etmek lazm ikiz bebek bakmak zor mu nasl ikizlerm olsa yapablr miydm acabaBiz cok fazla yere de yatiramiyoruz malum evde 2.5luk bi canavar var teror estiriyo evdebugun bi ara yuzustu yatirdim ikisi de baya uzun durdu yuzustu. Biri yanlara donuyor ama sirt ustunden yuzustune dogru donuyo
Ya ama biri yazmıştı :)Yok canım henüz öyle bisey yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?