- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
olabilir canım:) ben sıkıyorum fark ettim zaten ondan sonra başladı ağrı.İnşallah butun dislerm agryo acaba skyo muyum gece dişlerimi
Canim benim öyle kendini suçlama oluyor ister istemez anneyiz ama hayatın evin esin sorumlulugu ve bebek de olunca insanın tahammül sınırı kalmıyor . öyle düşünürsen kendini yıpratirsinSaatlerdir uyumayan aglayan kiza sesii yuksettim..yeter artik ..derken oglum icerden gelmis kardesime kizamazsin diyerek aglamaya başladi kuzum.4 yasinda.."ben sabirsiz anne utan utan 4 yasindaki cocuga bak utan..."
Canım benim bebeğime de test yapıldı aynı şekilde test negatif çıktı fakat bana da aynı şekilde süt ve ürünleri diyeti oğluma da özel bir mama önerdi bizde şiddetli kusma şikayeti vardı ve şükürler olsun atlattıkherkese merhabalar.
forumu takip ediyordum ama ilk defa yazma ihtiyacı duydum.
ben de şubat 2016 annesiyim.
sizlere sormak istediğim bir şey var.
bebeğimde yaklaşık on gündür geçmeyen bir ishalle uğraşıyorum.
süt alerjisi testi yapıldı.
test negatif çıkmasına rağmen süt ve süt ürünlerini tüketmememi söyledi doktorlar.anlam veremedim.
bebeğinde süt alerjisi olan var mı?
varsa hangi testi yaptırdınız?
sizdeki belirtiler nelerdi?
cevap verirseniz sevinirim.
.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(Gayet güzel canım....
Kızlar bu boy kilo konusu kafanıza takıldığında persentil (porsentil) eğrisi denilen grafikler var oradan bakarsanız ideal aralığı görebilirsiniz
kizlar sizin bebekleriniz de emerken terliyor mu kafası su içinde kaliyor kuzumun ya neden acaba bazen cok cirpiniyor onu anlarım da sadece emerken de terliyor bi sorun yoktur inşallah ya
.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(
Canim ya benim kafam karıştıda bende rapor aldım 28 inde bitiyor sanırım . peki hangi gün tekrar rapor almam lazım yani 28 inde miBen özelde doğum yaptım raporu da kadın doğumcudan almalısın dediler, kendi drum rapora karşı, vermiyo ve yaşadığım yerde başka özel hastane yoksen de mi kadın doğumcudan alcan cnm?
Evet canım normal ki. az mi çok mu geldi sana?canlar şu boy uzaması olayı kafamı azcık karıştırdı :)
oğlum 51 cm doğdu 6 haftalıkken doktora gittik muayenede ölçtü 56 cm
yerine oturdu ben oğlanı giydirdim bilgisayarına baktı dedi sanırım yanlış ölçmüşüm galiba dedi şaşırdı
oğlum huysuzdu 2 aylıkken getirin bi daha ölçelim dedi
3 gün önce sağlıkocağında ölçtük 58 cm dedim bizim doktor hatalı ölçtü sen bi daha ölç dedim bi daha ölçtü 58 cm dedi
2 ayda 7 cm normal mi
Evet canım normal ki. az mi çok mu geldi sana?
Canım ya senin bebiş bayagı bir zorluyor seni.. Allah yardımcın olsun.insan bazen gerçekten bunalıyor bende bebegi kaldırıp gözlerine bakıp neden uyumuyorsun ya neden neden demiştim kısık sesle ama kızarak söylemiştim. Bebek gözlerime baktı dudaklarını büzdü ve ağlamaya başladı. O bile anlıyor kızmayı o kadar pişman oldum ki anlatamam. Ama oluyor işte. Herkesin bir patlama noktası var. Eşininde yardımcı olmaması seni bunaltıyor.Saatlerdir uyumayan aglayan kiza sesii yuksettim..yeter artik ..derken oglum icerden gelmis kardesime kizamazsin diyerek aglamaya başladi kuzum.4 yasinda.."ben sabirsiz anne utan utan 4 yasindaki cocuga bak utan..."
sagol canim ya kafami kurcaliyordu rahatlattin beniCanom normal. Cogumuzunki oyle :) benim bebisiminde sirilsiklam oluyor :)
bebeğinin kg si kaç canım? kaç günlüksunuz maşallahSagol canim.baktim simdi kilomuz %69 boyumuz %96 cikti.
Zaten kilolu degil uzun bir bebekti :)
Tesekkurler tekrar bu sekilde takip etmek daha faydali olacak sanirim
belki senin bebek kg yi fazla alıyordur canım. Benim bebişin yedikleri genelde boya gidiyor.çok geldi o da doktorun şaşırmasından kaynaklanıyor
pislik beni boşuna heyecanlandırdı
O değerlerin alt ve üst sınırı var sadece ortalamaya bakma canım alt sınırı geçsin yeter hem daha cok cok basndayız moralini bozma lütfen düşün kimi bebek 2 kilo doğuyor kimi bebek iki katı 4 kilo doğuyor bebeğini kıyaslama ve elinden geleni yapmaya calış canım.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(
Bize 1 ay sonBüyük oğlanda 2 ay sonra yara oldu çıktı ortaya.. ama aşı tutmama olayı eskidenmiş şimdi yara olmasada tutmuşdur diyor doktorlar.
canıö bende baktığımda boy da kiloda 10 altındaydı onlar genel değerler işin içinde ırk iklim kalıtım gibi faktörler var çocuğunu bir kalıpta düşünme önemli olan kendi içinde ilerlemesi.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(
Ahh canim 12den 2ye kadar uyudu...6 saattir uyuak istiyo uyuyamiyo biturlu agla agla gaxi cikiyo karni tokk..oglum kresten geldi 6da tam uyuycakti servisten almak icin asagi indimm.bolundu..geldi uyuycakken oglan patkut uyandi...deliricem o zamn bende kizfim baya bi kizdim..inan boyun kaslarim kopacak sinirden...kocama iyiki erken gel dedim ..saat kac hala yok..oglan acikti yemek yicek kiz catliyo yattogi yerde durmuyo iyice sinir oldu..suanda kipkirmizi hala agliyo ayahimda..namazim geciyoki yaptigim ibadetinde hayri kalmiyo bu sinirle..annem 18 saat uzak .kimse yok cnmCanım ya senin bebiş bayagı bir zorluyor seni.. Allah yardımcın olsun.insan bazen gerçekten bunalıyor bende bebegi kaldırıp gözlerine bakıp neden uyumuyorsun ya neden neden demiştim kısık sesle ama kızarak söylemiştim. Bebek gözlerime baktı dudaklarını büzdü ve ağlamaya başladı. O bile anlıyor kızmayı o kadar pişman oldum ki anlatamam. Ama oluyor işte. Herkesin bir patlama noktası var. Eşininde yardımcı olmaması seni bunaltıyor.
Melisa çayı var insanı rahatlatıyor sinirleri gevşetiyor. Günde 1 fincan bana iyi geliyor. Aktardaki adam gece yatarken 2 bardak içersen rahat uyutur demişti 2 bardak içmiyorum ama 1 bardak iyi geliyor. Belki sen stres olunca bebek dahada asabileşiyordur.
Birde senin annen yokmu yanına gelse??
Bazen ben uğraşıyorum uyutamadığımda annem yanımdaysa veriyorum 2 dk içinde uyuyor ya fıtık olacagım.ama annenin stresi çok önemli işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?