2016 Şubat Anneleri

kizlar sizin bebekleriniz de emerken terliyor mu kafası su içinde kaliyor kuzumun ya neden acaba bazen cok cirpiniyor onu anlarım da sadece emerken de terliyor bi sorun yoktur inşallah ya

Saatlerdir uyumayan aglayan kiza sesii yuksettim..yeter artik ..derken oglum icerden gelmis kardesime kizamazsin diyerek aglamaya başladi kuzum.4 yasinda.."ben sabirsiz anne utan utan 4 yasindaki cocuga bak utan..."
Canim benim öyle kendini suçlama oluyor ister istemez anneyiz ama hayatın evin esin sorumlulugu ve bebek de olunca insanın tahammül sınırı kalmıyor . öyle düşünürsen kendini yıpratirsin

Canım benim bebeğime de test yapıldı aynı şekilde test negatif çıktı fakat bana da aynı şekilde süt ve ürünleri diyeti oğluma da özel bir mama önerdi bizde şiddetli kusma şikayeti vardı ve şükürler olsun atlattık

kizlar sizin bebekleriniz de emerken terliyor mu kafası su içinde kaliyor kuzumun ya neden acaba bazen cok cirpiniyor onu anlarım da sadece emerken de terliyor bi sorun yoktur inşallah ya

Canom normal. Cogumuzunki oyle :) benim bebisiminde sirilsiklam oluyor :)

Ben özelde doğum yaptım raporu da kadın doğumcudan almalısın dediler, kendi drum rapora karşı, vermiyo ve yaşadığım yerde başka özel hastane yok sen de mi kadın doğumcudan alcan cnm?
Canim ya benim kafam karıştıda bende rapor aldım 28 inde bitiyor sanırım . peki hangi gün tekrar rapor almam lazım yani 28 inde mi

keryneia göğüsler de mi terbiye olurmuş? Demiştim ben de. Kadınız ya illa bi terbiye göreceğiz ilk zamanlar sert olan göğüsler zamanla bebeğin ihtiyacını kestiriyor ve ona göre üretime geçiyor. Bebek göğüsü terbiye ediyor yani
bskn K kocanelif haklısınız hemen mamaya başlamamak lazım. Mecburiyet ayrı ona hiçbir söz yok, olamaz da tabi. Ama anacım bu çevrenin mama merakı nedir ya ben anlamdım. Sanırsam mama şirketleriyle var bir anlaşma (!) bu arada instagram daki videoya bayıldım ya. Kova getirsinler

Evet canım normal ki. az mi çok mu geldi sana?

Saatlerdir uyumayan aglayan kiza sesii yuksettim..yeter artik ..derken oglum icerden gelmis kardesime kizamazsin diyerek aglamaya başladi kuzum.4 yasinda.."ben sabirsiz anne utan utan 4 yasindaki cocuga bak utan..."
Canım ya senin bebiş bayagı bir zorluyor seni.. Allah yardımcın olsun.insan bazen gerçekten bunalıyor bende bebegi kaldırıp gözlerine bakıp neden uyumuyorsun ya neden neden demiştim kısık sesle ama kızarak söylemiştim. Bebek gözlerime baktı dudaklarını büzdü ve ağlamaya başladı. O bile anlıyor kızmayı o kadar pişman oldum ki anlatamam. Ama oluyor işte. Herkesin bir patlama noktası var. Eşininde yardımcı olmaması seni bunaltıyor.
Melisa çayı var insanı rahatlatıyor sinirleri gevşetiyor. Günde 1 fincan bana iyi geliyor. Aktardaki adam gece yatarken 2 bardak içersen rahat uyutur demişti 2 bardak içmiyorum ama 1 bardak iyi geliyor. Belki sen stres olunca bebek dahada asabileşiyordur.
Birde senin annen yokmu yanına gelse??
Bazen ben uğraşıyorum uyutamadığımda annem yanımdaysa veriyorum 2 dk içinde uyuyor ya fıtık olacagım. ama annenin stresi çok önemli işte.

.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(
O değerlerin alt ve üst sınırı var sadece ortalamaya bakma canım alt sınırı geçsin yeter hem daha cok cok basndayız moralini bozma lütfen düşün kimi bebek 2 kilo doğuyor kimi bebek iki katı 4 kilo doğuyor bebeğini kıyaslama ve elinden geleni yapmaya calış canım

Büyük oğlanda 2 ay sonra yara oldu çıktı ortaya.. ama aşı tutmama olayı eskidenmiş şimdi yara olmasada tutmuşdur diyor doktorlar.
Bize 1 ay son
.moralim çok bozuldu bu değerleri gorunce ,;(
canıö bende baktığımda boy da kiloda 10 altındaydı onlar genel değerler işin içinde ırk iklim kalıtım gibi faktörler var çocuğunu bir kalıpta düşünme önemli olan kendi içinde ilerlemesi

Ahh canim 12den 2ye kadar uyudu...6 saattir uyuak istiyo uyuyamiyo biturlu agla agla gaxi cikiyo karni tokk..oglum kresten geldi 6da tam uyuycakti servisten almak icin asagi indimm.bolundu..geldi uyuycakken oglan patkut uyandi...deliricem o zamn bende kizfim baya bi kizdim..inan boyun kaslarim kopacak sinirden...kocama iyiki erken gel dedim ..saat kac hala yok..oglan acikti yemek yicek kiz catliyo yattogi yerde durmuyo iyice sinir oldu..suanda kipkirmizi hala agliyo ayahimda..namazim geciyoki yaptigim ibadetinde hayri kalmiyo bu sinirle..annem 18 saat uzak .kimse yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…