Havalar güzelleşti iki günde bir mutlaka yıkıyorum ben. Ama kafasını her banyoda şampuanlamıyorum. Çünkü konak oldu. Doktor haftada bir şampuan sür dedi.Bebek kaç gün de 1 yıkanmalı kızlar ?
İyi bari her banyoda bakiyorm yok iz felanBüyük oğlanda 2 ay sonra yara oldu çıktı ortaya.. ama aşı tutmama olayı eskidenmiş şimdi yara olmasada tutmuşdur diyor doktorlar.
Konak olunca öyle mi yapmak gerekiyoms benimkinin önünde az bisey varHavalar güzelleşti iki günde bir mutlaka yıkıyorum ben. Ama kafasını her banyoda şampuanlamıyorum. Çünkü konak oldu. Doktor haftada bir şampuan sür dedi.
Havalar iyice ısınınca hergün yıkayacagım.
Bende bakıyorum yok. Ama ovalamamak lazım. İçerde yavaş yavaş yara olmaya başlamış olabilir.İyi bari her banyoda bakiyorm yok iz felan
Benmkide sevmiyo 5 dk duruyo agliyo yoruluyo çünkü kafasını kaldıryo yaCok erken baslamis cok hareketli olacak heralde :))) benimkiler yuzustu yatinca agliyorlar hemen
Bende ovalamiyorumBende bakıyorum yok. Ama ovalamamak lazım. İçerde yavaş yavaş yara olmaya başlamış olabilir.
İnşallah butun dislerm agryo acaba skyo muyum gece dişlerimiinşallah yapıyorlardir yoksa çok zor öyle sabah akşam ağrımasi
Saç diplerini hergün şampuanlarsak kendi cildi yağlanmadığı için kuruluk yapıyormuş oda konak oluyormuş. Haftada bir şampuan sür dedi. Birde şampuan sürecegim zaman banyo öncesi zeytinyagı sürüyorum. 5 dk sonra bebe fırçasıyla fırçalıyorum kalkıyorlar. Sonra yıkıyorum.Konak olunca öyle mi yapmak gerekiyoms benimkinin önünde az bisey var
Anladm canım bende yağ suruyorm banyodan önce öyle çok yokSaç diplerini hergün şampuanlarsak kendi cildi yağlanmadığı için kuruluk yapıyormuş oda konak oluyormuş. Haftada bir şampuan sür dedi. Birde şampuan sürecegim zaman banyo öncesi zeytinyagı sürüyorum. 5 dk sonra bebe fırçasıyla fırçalıyorum kalkıyorlar. Sonra yıkıyorum.
Bebek kaç gün de 1 yıkanmalı kızlar ?
Bizdede bingildakta var ama azaldi.. ben yikmadan once bebek yagi kullaniyorum 10 dak bekletip oyle yikiyorum..Havalar güzelleşti iki günde bir mutlaka yıkıyorum ben. Ama kafasını her banyoda şampuanlamıyorum. Çünkü konak oldu. Doktor haftada bir şampuan sür dedi.
Havalar iyice ısınınca hergün yıkayacagım.
Ay kuzumun tekrar cani yanmasinda kiyamam.. neyse gorucez :/Büyük oğlanda 2 ay sonra yara oldu çıktı ortaya.. ama aşı tutmama olayı eskidenmiş şimdi yara olmasada tutmuşdur diyor doktorlar.
Aynen canımEn iyisini yapmışsın canım. Bende emziren anneleri takipteyim. O yüzden mama vermeyi düşünmedim zaten. Sağlıklı olsunlar da az alsınlar napalım
Valla tatlim ben birakiyorum :) Kadin benden iyi bakiyor Masallah.. tabi komsum oldugu icin ekstra bir titiz davranmiyor degil :)
Onu görünce benimde aklıma gelen oyduOooo .. Oje surmusuz
Ahh arkadşım ahhh. Özlemekte çok haklısın. Eskiden derdim ki insanlar evliliklerinden sıkılınca çocuk yapıyor bence.Kızım bir kac gun sonra 2 aylık olacak kolik ağlamaları azalacağına neden çoğalıyor..
Aksam 18 gibi baslayan aglamalarımıza yeni saat dilimi eklendi kac gundur öğlen başlayıp 4-5 E kadar sürüyor sonra uykuya dalıyor 6 gibi uyanıp aksam 9-10 a kadar sürüyor bu normalmi?
Artık bittim desem İnanırmısınız? Eşim işten 20.30 da gelıyor o saate kadar tekim.
Annem bir kac gunlugune sehır dısına cıktı bende evimde kalmak istemıyorum sanki beni boguyor gibi cok yalnızmısım gibi gelıyor annemdeyim Bu sebepten..
Kardesm ve kuzenim su saate kadar benımle ugrastı inanamıyorlar sinirleri zıpladı ..
Size resmimi cekıp yollasam tanınmayacak haldeyim hoş tanışmıyoruz ama halimden anlarsınız damlalar hiç bir işe yaramıyor bosuna kullanmasam mı dıyorum .. Fön sesleri anne karnı sesleri kundaklar masajlar yaglar Hıc biri para etmıyor salıncak gibi besık var onda da durmuyor sadece battanıyede sallarsak susuyor onu da tek basıma yapamıyorm. Yemek yapmayalı uzun Zaman oldu. Olumlu olmak olumlu düşünmek gülücükler saçmak istiyorum yok olmuyor.. Aksam esım geldıgnde biraz toparlanıp eskısı gibi cay demleyıp koyun koyuna içmek istiyorum tv izlemek sıkılınca dısarı cıkmak biraz nefes Almak falan.. Sling kanguru aldım mumkun degıl içinde durmuyor smdı uyuyor ben saat 6 yi dusunuyorum ne yapıcam dıye sonra gece 3 nobeti var..
İsyan etmiyorum şükür diyorum hep ama cok çaresiz hissedıyorum..!
Yarım saat uyudu uyandı ama elleri oyuncaklara çarptığı için
Götürdüm cnm üstü açık dursun üç gün calpol ver geçmezse cumartesi antibiyotik içir dedi birax boğazında kızarıklık varmış bende gribim of
Canım ya şimdi böyle hissesiyorsun
birkaç sene sonra diyeceklerki aa siz 4 kız kardeşmisiniz?biz 3 kız kardeşiz annemede böyle derlerdi nasıl mutlu olurdu görsen.
Sen kaç yaşındasın canım?
Canım çok geçmiş olsun çok zor ama öncelikle sakin olmalısınız. Bırak ağlasın bırak kussun. Sen sıcak şeylerle uğraşırken dikkatli ol. Misafir gelecegi zaman bebegin huysuzsa açık açık söyle kim ne düşünürse düşünsün. Başka zaman gelsin.
Akşam yemegi içinde benimkininde terelelli saatleri o saatler. Oyun halısına yatırıyorum durırsa ne ala durmazsa ben ayagıma yastık koyuyorum yatırıyorum hafif sallattırırken yerde yemegimi yiyorum. Eşim ve oğlumda benimle birlikte yerde yiyo . Eger duruyorsa kucagıma alıp masada yiyorum.
Benim bebiş annecibabasında durmuyor benim kucagımı istiyor. Ama ayagıma yatırdığımda da Allahtan duruyor.
Bir gün yıkayıp diğer gün yıkamıyorum.Bebek kaç gün de 1 yıkanmalı kızlar ?
Saç diplerini hergün şampuanlarsak kendi cildi yağlanmadığı için kuruluk yapıyormuş oda konak oluyormuş. Haftada bir şampuan sür dedi. Birde şampuan sürecegim zaman banyo öncesi zeytinyagı sürüyorum. 5 dk sonra bebe fırçasıyla fırçalıyorum kalkıyorlar. Sonra yıkıyorum.
Alerji testleri bu yaşlarda hatta 2yaşlarında bile doğru sonuç vermeyebiliyor.herkese merhabalar.
forumu takip ediyordum ama ilk defa yazma ihtiyacı duydum.
ben de şubat 2016 annesiyim.
sizlere sormak istediğim bir şey var.
bebeğimde yaklaşık on gündür geçmeyen bir ishalle uğraşıyorum.
süt alerjisi testi yapıldı.
test negatif çıkmasına rağmen süt ve süt ürünlerini tüketmememi söyledi doktorlar.anlam veremedim.
bebeğinde süt alerjisi olan var mı?
varsa hangi testi yaptırdınız?
sizdeki belirtiler nelerdi?
cevap verirseniz sevinirim.
Benim bebis nikki minaj ya da pitbull un sarkilarindan baska sarkida susmuyorana karninda babasindan dinleyerek alisti heralde.
Benim oğlumda 2 ayda 7.5 santimetre uzadı normal yani
Hani 3 ay bu cocuk sallanmaya ve ana kucagina alismazdi heeee haniiii
Kundak yapip kucagima almazsam hayatta uyumuyo
Oyle ayakta sallanmakta istemiyor
İlla kucakta sarip sarmalayacagim
Bir tek gece direk yataga koydugumda sessizce etrafa bakip arada ih ih ses yapip kendi kendine uyuyor
Canim kucakta uyutmaktansa ayakta sallamaya alistirsan daha iyiydi ilerde kilosu artınca çok zor olacak gorumcemin bebegi bir yaşina geldi hala kucakta sallama istiyor ona da kol dayanmıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?