2016 Şubat Anneleri

Bebek kaç gün de 1 yıkanmalı kızlar ?
Havalar güzelleşti iki günde bir mutlaka yıkıyorum ben. Ama kafasını her banyoda şampuanlamıyorum. Çünkü konak oldu. Doktor haftada bir şampuan sür dedi.
Havalar iyice ısınınca hergün yıkayacagım.

Konak olunca öyle mi yapmak gerekiyoms benimkinin önünde az bisey var

Konak olunca öyle mi yapmak gerekiyoms benimkinin önünde az bisey var
Saç diplerini hergün şampuanlarsak kendi cildi yağlanmadığı için kuruluk yapıyormuş oda konak oluyormuş. Haftada bir şampuan sür dedi. Birde şampuan sürecegim zaman banyo öncesi zeytinyagı sürüyorum. 5 dk sonra bebe fırçasıyla fırçalıyorum kalkıyorlar. Sonra yıkıyorum.

Anladm canım bende yağ suruyorm banyodan önce öyle çok yok

Bizdede bingildakta var ama azaldi.. ben yikmadan once bebek yagi kullaniyorum 10 dak bekletip oyle yikiyorum..

herkese merhabalar.
forumu takip ediyordum ama ilk defa yazma ihtiyacı duydum.
ben de şubat 2016 annesiyim.
sizlere sormak istediğim bir şey var.
bebeğimde yaklaşık on gündür geçmeyen bir ishalle uğraşıyorum.
süt alerjisi testi yapıldı.
test negatif çıkmasına rağmen süt ve süt ürünlerini tüketmememi söyledi doktorlar.anlam veremedim.
bebeğinde süt alerjisi olan var mı?
varsa hangi testi yaptırdınız?
sizdeki belirtiler nelerdi?
cevap verirseniz sevinirim.

Valla tatlim ben birakiyorum :) Kadin benden iyi bakiyor Masallah.. tabi komsum oldugu icin ekstra bir titiz davranmiyor degil :)

Mecbur olunca elbette bırakılıyor ama benim isyanım burada izin haklarımızın olmayışına
Hoş sen grubun en delisi izin bitmeden kalktın işe gittin
Allahtan gönlüne göre bir kadın buldun. Benim etrafımdakilern hepsi kendi bildiğini okuyacak cinsten.
Annem bi emekli olamadı ki :/ ahahhhh.

Bu arada gece aklıma geldi, sen her sabah bez oyuncak vs taşıyorsun değil mi :/
Nesela oyun parkını falan. Oradayken nerde yatırıyor?
Kafamdaki ayrıntılara gel

Oooo .. Oje surmusuz
Onu görünce benimde aklıma gelen oydu bu hatun gebeyken de bakımlı elleri vardı Topitikk

Ahh arkadşım ahhh. Özlemekte çok haklısın. Eskiden derdim ki insanlar evliliklerinden sıkılınca çocuk yapıyor bence.
Keşke bende sıkıldığım an yapsaymışım
Adam yanıma gelmiyor zaten gelse de amaç farklı oluyor. Oturup iki sohbet etmek yok.
Ben anltırken o birşeylerle uğraşıyor oluyor o anlatacakkendr ben tripli oluyorum.
Zaten kısacık bir vakit oluyor o da değerlendirilemiyor:/

Yarım saat uyudu uyandı ama elleri oyuncaklara çarptığı için

Seninki miydi geçen kafasına yumruğu çakan

Götürdüm cnm üstü açık dursun üç gün calpol ver geçmezse cumartesi antibiyotik içir dedi birax boğazında kızarıklık varmış bende gribim of

Geçmiş olsun ikinize de...

29buçukkk
Valla kaç hissediyorum tam emin deilim ama 2 8 gibi düşüniyorum hep :)

Bebek kaç gün de 1 yıkanmalı kızlar ?
Bir gün yıkayıp diğer gün yıkamıyorum.
Ben her gün yıkamaya başlıyacsğım ama insanın vakti olmuyor su ayarla vs işi uzuyor diye hala günaşırı yıkıyoruZ.

Hala bir bebe fırçamız yok
Biliyordum çocuk keltoş doğacağını

Alerji testleri bu yaşlarda hatta 2yaşlarında bile doğru sonuç vermeyebiliyor.

Doktor Bulgular ile yola çıkarak sonuca varmıştır.
Oğlumda da var ama bizdeki bulgu isal şeklind değil.

Test yaptırmak isterseniz kanda ıge testi var değerin yüksek çıkması alerjik bğnyeye sahip olduğu anlamına geliyor
Daha sonra yumurta akı yumurta sarısı süt ürünleri gibi teslerde var
Ama sanırım bu testler sizde negatif çıkmış.
Başka test yapmanıza gerek yok

Neyin dokunduğunu tespit etmek için kendiniz diyetinize özen gösterip neler yediğinizde isalin arttığı neler yemediğinizde kesildiğini tespit etmeniz gerekir.

Bu konuya gözatalirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elin-paylasalim.244101/page-101#post-46163461

Benim bebis nikki minaj ya da pitbull un sarkilarindan baska sarkida susmuyor ana karninda babasindan dinleyerek alisti heralde.

hahaha seninkisi daha avrupai takılıyor ben hint şarkıları çok dinlemiştim ama bizimkisi atem tutemde kaldı

Benim oğlumda 2 ayda 7.5 santimetre uzadı normal yani

o zaman normal bizimkide dr hanfendinin tepkisi hayretliydi ondan azcık sevinmiştim oğlum uzun olacak diye

Canim kucakta uyutmaktansa ayakta sallamaya alistirsan daha iyiydi ilerde kilosu artınca çok zor olacak gorumcemin bebegi bir yaşina geldi hala kucakta sallama istiyor ona da kol dayanmıyor yani

Canim kucakta uyutmaktansa ayakta sallamaya alistirsan daha iyiydi ilerde kilosu artınca çok zor olacak gorumcemin bebegi bir yaşina geldi hala kucakta sallama istiyor ona da kol dayanmıyor yani

ayakta sallanıyordu o da zorda kalmadıkca sallamıyordum ama ishal bi durum olunca kucağımdan indirmedim
çok acı cekip ağlıyor diye o günden beride ayakta sallanmak istemiyor karnı karnıma değecek şekilde uyumak istiyor
tekrar eski düzene sokmaya calısıyorum da şimdilik o daha inatçı

bskn benim bebiş saçlı doğdu ama biz kestik saçlarını şuan benimkide keltoş bende almamıştım ama bebe fırçası konaklar için iyi oluyor eşime geçen gün aldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…