2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebeğim 21 günlük her gün 1 tatlı kaşığı rezene versem olur mu, yoksa bağırsaklar fln tembellesir mi.
Ver canım.
Sende iç
Misler gibi uyur tabi önce pırtlayıp, sende rahatlarsın biraz
Ben galiba ilk hafta başlamıştım biraz biraz damlatmaya :)

Gazı için bol bolll bisiklet hareketi yaptır, karna masaj yap. Bacakları karna doğru ittir.
Ben sabah kalkınca, öğlen sularında bir de eşim akşam gelince yapıyor.
Tabi bazen kendi ıkınınca da yardımcı oluyorum.
Daha rahat pırtlıyorlar

Ay dayım bir masaj yapıyor. O gün misler gibi uyuyor. Bir daha yaptığında videoya çekicem :)

Bizimkide sacimi yoluyo kolyemi tutuyo cekstryo yakami tutuyo alacakli sanki

Ayy 1 hafta cok uzuun bi de tatil dedigin cocukla olur gecen yaz kizimla gittik o kadar eglendi ki sirf onu eglendirmek icin ugrastik tatil mesajlarini degerlendirirken de 3 cocuk uzerinden bakiyoruz genelde 2 cocuk ucretsiz 3.su parali
Nereyi düşünüyorsunuz tatil için :/
Şu alerji işi çıkmadan önce herşey dahil düşünğyorduk, ama şuan bana herşey hariç gözüküyor. Ben açken o yerse sinir basar bana
O yüzden herşey dahil olmasa mı diyorum :/
Sen geçen yıl ne yapmıştın?

Neresine masaj yapiyo canım, omuz sırt falan olur mu, ayak el masajı fln.

Bizimkide sacimi yoluyo kolyemi tutuyo cekstryo yakami tutuyo alacakli sanki
Erken başladı bu haylazlar
emzirirken tek birşeyle oynasın diye sarkan kolye yapmış birisi. Blogcu anne de gördüm:)
Önce yapayım dedim sonra amannn kim her seferinde takacak, ben emzirdkten sonra meme kapatmayı unutuyorum

Haha ilk dogm yaptgn da gece memeler açık uyuyodm yara olduğu için aciyodu kapatınca

Gaz sancısı değil canım kolik malesef
Aynı saatlerde oldugu için baska bir sebep aramıyorum. İnsallah kuzum
Canım şöyle bir araştırdımda koliği tetikleyen bir çok sebep olabilir, ama en önemlisi ben bitkinim diyorsun hamileliğinde zorlu geçtiyse bebeğinin kolik olmasını tetikleyebilir. Doğru enerji vermek çok önemli. Bebekler çok duyarlılar, fazlalıkmış gibi olduğunu hissediyor olabilir.

Sinirlerimin bozulduğu bir gün bebeğimin yanında hüngür hüngür ağlamıştım ve henuz bir aylıktı bu arada, yüzüme çaresiz acı dolu bir ifadeyle baktı ve bana dokunmaya çalıştı. Şu evrede bebekler çok hassas oluyolar sanırım. Bu yüzden çok dikkat etmek gerek.

Sana tavsiyem birini çağır o bebeğe bakarken sende güzelce dinlen, çık gez dolaş, bir enerjin değişsin Dilerim işe yarar.

Bunu yapabilirsin mesela, ben bunu yapıyorum.
Ama dayımın yaptığını yapmak cesaret işi biraz :)
O kadar çok şey yapıyor ki gerçekten bir gün videoya çekicem.
Videosakileri yapıyor ona ekstra olarak da yüz üstü yatırıyor kollarla ayakları birbirine deydiriyor
Bacakları uzatıp yanlardan turup sallıyor.
Yaptığjnda resmen lağman etkisi oluşturmuştu :)

Ayak masajınyaparken acıelmayağı tavsiye ederim. Kokusu bile gaz çıkarmaya yeter :)
Ama sadece ayakkara sür.

Neresine masaj yapiyo canım, omuz sırt falan olur mu, ayak el masajı fln.

Ooo kerniyacığımmm senin gardının düştüğü anda mı varmış
Bayan pozitifim şaşırttın beni

Gelişemez diye endişe ediyorum .

İlerlemiyorus canım. Enfeksiyon var bitmedi bir turlu. İştahsızlık bulantı kusma meme almiyor huzursuzluk ağlamak.. Hastaneden ciktik kontrole goturdum tahlil tekrar bozuk çıktı tekrar ilaç.. Beterin beteri var diyorum buna sukur .. Artık kaşıkla besliyorum an geliyor o ağlıyor dayanamıyorum bende ağlıyorum kursagindan ne geçse kâr diyorum

İyileşir Allah in izniyle canım, moralini bozma, Allah beterinden saklasın.

Ahada Rabbim nasip eder de 2.çocuğumuz olursa 3 gün süt gelmese mama vermicemm.. Yada vericem ama biberon asla vermicem..
Canım bizim ağırlık %3+%10 arası çıktı.. Buna sukur canimm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…