Ver canım.Kızlar bebeğim 21 günlük her gün 1 tatlı kaşığı rezene versem olur mu, yoksa bağırsaklar fln tembellesir mi.
Vereblrsn Canm hatta 3 4 çay k. OlablrKızlar bebeğim 21 günlük her gün 1 tatlı kaşığı rezene versem olur mu, yoksa bağırsaklar fln tembellesir mi.
Bizimkide sacimi yoluyo kolyemi tutuyo cekstryo yakami tutuyo alacakli sankiYa ama biri yazmıştı :)
Kafasına yumruk atmış uyanmış sonra bir de annesi yapmış gibi şaşkın şaşkın bakmışaklıma geldikçe gülüyorum
Bizimki de çok savuruyor yumruğunu
Az önce emzirirken ağzımın ortasına yedim yumruğu :)
Bu gidişle ya ona ya bana deli önlüğünü giydircem
Her aksam veriyim mi ilknurcum, bisey olmaz dimi.Vereblrsn Canm hatta 3 4 çay k. Olablr
Nereyi düşünüyorsunuz tatil için :/Ayy 1 hafta cok uzuun bi de tatil dedigin cocukla olur gecen yaz kizimla gittik o kadar eglendi ki sirf onu eglendirmek icin ugrastik tatil mesajlarini degerlendirirken de 3 cocuk uzerinden bakiyoruzgenelde 2 cocuk ucretsiz 3.su parali
Neresine masaj yapiyo canım, omuz sırt falan olur mu, ayak el masajı fln.Ver canım.
Sende iç
Misler gibi uyur tabi önce pırtlayıp, sende rahatlarsın biraz
Ben galiba ilk hafta başlamıştım biraz biraz damlatmaya :)
Gazı için bol bolll bisiklet hareketi yaptır, karna masaj yap. Bacakları karna doğru ittir.
Ben sabah kalkınca, öğlen sularında bir de eşim akşam gelince yapıyor.
Tabi bazen kendi ıkınınca da yardımcı oluyorum.
Daha rahat pırtlıyorlar
Ay dayım bir masaj yapıyor. O gün misler gibi uyuyor. Bir daha yaptığında videoya çekicem :)
Yok canım olmaz ben hep verdm hatta 1 tatli kasigi rezene bi çay kaşığı anason demle sen iç 3 4 cay kaşığıda bebise ver çok rahat uyuyoHer aksam veriyim mi ilknurcum, bisey olmaz dimi.
Erken başladı bu haylazlarBizimkide sacimi yoluyo kolyemi tutuyo cekstryo yakami tutuyo alacakli sanki
HahaErken başladı bu haylazlar
emzirirken tek birşeyle oynasın diye sarkan kolye yapmış birisi. Blogcu anne de gördüm:)
Önce yapayım dedim sonra amannn kim her seferinde takacak, ben emzirdkten sonra meme kapatmayı unutuyorum
Canım şöyle bir araştırdımda koliği tetikleyen bir çok sebep olabilir, ama en önemlisi ben bitkinim diyorsun hamileliğinde zorlu geçtiyse bebeğinin kolik olmasını tetikleyebilir. Doğru enerji vermek çok önemli. Bebekler çok duyarlılar, fazlalıkmış gibi olduğunu hissediyor olabilir.Gaz sancısı değil canım kolik malesef
Aynı saatlerde oldugu için baska bir sebep aramıyorum. İnsallah kuzum
Neresine masaj yapiyo canım, omuz sırt falan olur mu, ayak el masajı fln.
Ooo kerniyacığımmm senin gardının düştüğü anda mı varmışCanım şöyle bir araştırdımda koliği tetikleyen bir çok sebep olabilir, ama en önemlisi ben bitkinim diyorsun hamileliğinde zorlu geçtiyse bebeğinin kolik olmasını tetikleyebilir. Doğru enerji vermek çok önemli. Bebekler çok duyarlılar, fazlalıkmış gibi olduğunu hissediyor olabilir.
Sinirlerimin bozulduğu bir gün bebeğimin yanında hüngür hüngür ağlamıştım ve henuz bir aylıktı bu arada, yüzüme çaresiz acı dolu bir ifadeyle baktı ve bana dokunmaya çalıştı. Şu evrede bebekler çok hassas oluyolar sanırım. Bu yüzden çok dikkat etmek gerek.
Sana tavsiyem birini çağır o bebeğe bakarken sende güzelce dinlen, çık gez dolaş, bir enerjin değişsinDilerim işe yarar.
İşin komiği 30 yıl sakla nerdeyse kocaya bile açma, son iki ayda görmeyen kalmasınHahailk dogm yaptgn da gece memeler açık uyuyodm yara olduğu için aciyodu kapatınca
Canom senin ozel durumun var. Bir atlatsin zaten oglusunda kilo alacak :) cok takilma yeterli saglikli olsun
Gelişemez diye endişe ediyorum .O değerlerin alt ve üst sınırı var sadece ortalamaya bakma canım alt sınırı geçsin yeter hem daha cok cok basndayız moralini bozma lütfen düşün kimi bebek 2 kilo doğuyor kimi bebek iki katı 4 kilo doğuyor bebeğini kıyaslama ve elinden geleni yapmaya calış canım
Bize 1 ay son
canıö bende baktığımda boy da kiloda 10 altındaydı onlar genel değerler işin içinde ırk iklim kalıtım gibi faktörler var çocuğunu bir kalıpta düşünme önemli olan kendi içinde ilerlemesi
İyileşir Allah in izniyle canım, moralini bozma, Allah beterinden saklasın.İlerlemiyorus canım. Enfeksiyon var bitmedi bir turlu. İştahsızlık bulantı kusma meme almiyor huzursuzluk ağlamak.. Hastaneden ciktik kontrole goturdum tahlil tekrar bozuk çıktı tekrar ilaç.. Beterin beteri var diyorum buna sukur .. Artık kaşıkla besliyorum an geliyor o ağlıyor dayanamıyorum bende ağlıyorum kursagindan ne geçse kâr diyorum
Boyu kilosu neydi canım ya?Gelişemez diye endişe ediyorum .
Ya gecen bir kadın bana d vit vermıyorsun ondan terliyor dedi :/ öyle aşırı ter yok ama hafıf bı terleme oluyor.
Kadın ciddi miydi yoksa mahalle lafımı bilmem
Emzirirken bende terlyrm bu arada
Cnm yaaaaa, üzülme lütfen bak kardeşİne nası da sahip çkkıyor maşallah ona.
Hangı tabloya baktın bılmıyrm ama benm baktığım tabloda yüzdeler vardı, bnm bebİş %10 a giriyor
:) ona da şükür diyrm. Sende şükRet neler atlattınız siz
Sorma yaaa. Onlar yüzünden kaçıyor bizim sütler yeminleee! Yediklerimize birşey mi katıor mama firmaları acaba
5.100 gr 59 cm. Doğum kilomuz 3.700 gr canim75 gunluguz bugün dün tartildikBoyu kilosu neydi canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?