2016 Şubat Anneleri

Aynen canım ellerini bide poposuna felan goturuyo bacaklarını tutuyo ciziyo essek

Valla brn uyumasi taraftariyim vr malesef bencillik yapip mama verdim
10 gündür gunduzleri uyumuyor geceleri 2 saate bir uyaniyor bende cok halsizlestim uzun uyusun diye mama ile destekledim

Beni 5.30 agzini şapırydatmasi ile uyandıran oydu, kundagini actim uyansin diye ama kendisi kaldığı yerden devam etti benimde uykum kacti 1 saat yatakta takildim

nyse bu 5.30 saat bana cok iyi geldi su an cok dincim :)

Basit bir tatlı tarifi var mı kızlar?
Canım ben sana bi tarif veriyim hem çok kolay hemde hafif bi tatlı burçak bisküvi var yaa onu tepsiye diziyosn üstüne muhallebi yapiyosn 5 su b. Süt 12 yemek k. Şeker vanilya 8 yemek k. Un kaynayana kadar karistir ocaktan alirkende 1 yemek k. Margarin
Ustunede bi tencereye 2 su b. Portakal suyu yada vişne suyu da olabilir 4 yemek k. Şeker 4. Yemek k. Nişasta yarım bardak su koyup kaynayana kadar karistiryosun muhallebiyi biskuvilerin ustune sıcak sıcak dokuyosun sonra soğuyunca obur yaptığımız karışımı dokuyosun ama ikisi de soğuk olcak yoksa birbirine karışır chesscake benzyo biraz

İki gündür uykum acayip ağırlaştı bebeğimi mıkırdanırken duyardım hep şimdi çığlık çığlığa ağlayarak kalkıyorum elleri ağzında yutacak sanki bu havalardan mı nedir anlamadım ama aç kalıyor kuzum benim yüzümden saat mi kursam yine eskisi gibi

Canim ben ya basit kurabiye ya da yalanci tavuk gogsu yapiyorum acil durumlarda

Kurabiye: 1paket cikolata sosu, 1margarin, 1yemek kasigi pudra sekeri, 1p. Kabartma tozu, goz karari aldigi kadar un. Bunlari yoguruyorum parlak ele yapismayan kivami olunca minik minik sekil verip tepsiye diziyorum. 10dk 200derecede pisiyor

Yalanco tavuk gogsu icin; 1paket margarini ocakta eritiyorum. Uzerine 1 su bardagi un. Kavuruyorum iyice. Ustune 1litre sut, 1su bardagi seker ve vanilin. Blendirla Cirparak karistiriyorum. Basindan ayrilmaman lazim dibi tutabilir bide topaklanmamali. Uzun cirparsan daha guzel oluyor. Sonra islattifim borcama dokuyorum keserek servis ypiyorum

Aynen canım ellerini bide poposuna felan goturuyo bacaklarını tutuyo ciziyo essek

Aynen :) daha diyorum büyüyecek bir de bu yandım :)

Güzel bir tarif. Eksik malzemeler var bunu başka bir misafire :)

Iyi bir ev hanimi değilim ama acil durumlarda elmali muhallebi yapiyorum

Ben hiccc değilim... Ev hanımı olamuyirum da

Margarin kullanmıyorum

Ama sonra tereyağ ile denerim :) teşekkür ederim canım

Ya benimkide aynisindan.iki saati bulmuyo bile..zaten emip uyumuyo hemen..mama vercem ama rahatsiz eder diye korkuyorum.hangi mama verdigin..

Etimek tatlısı bana çok kolay geliyo canım

1 paket tuzsuz etimeği borcama tek sıra halinde diz, üstünü sıcak şerbetle ıslat, üstüne bildiğin muhallebiyi sür, en üste de 1 paket krem şantiyi sütle çırp dolapta soğut, sür, süslemek de sana kalmış

Ya gecen bir kadın bana d vit vermıyorsun ondan terliyor dedi :/ öyle aşırı ter yok ama hafıf bı terleme oluyor.
Kadın ciddi miydi yoksa mahalle lafımı bilmem
Emzirirken bende terlyrm bu arada
canim sanmam çünkü ben d vitamini veriyorum ben de terliyorum hele de bu ara acayip cirpiniyor meme agzina alıp cikariyor agliyor huysuz emerken o ter icinde ben ter icinde

Yarın yine misafirim var :) Bakıyorum tarifler uçuşuyor havada bende yarın, yufka ile su böreği, kısır ve kakaolu kek yapıcam.. Bir kişi geliyor zaten erken giderse bakıcı ablamızı çağırır hepsini yer bitiririz diye düşünüyorum :))

canim sanmam çünkü ben d vitamini veriyorum ben de terliyorum hele de bu ara acayip cirpiniyor meme agzina alıp cikariyor agliyor huysuz emerken o ter icinde ben ter icinde
Çok da inandırıxı gelmemişti zaten .
Bence normal terlemelerihavalar sıcak
Kıpır kıpırlar

Yaaa yine ben yine dert arkadaşlar bebeğimle kırkına kadar hiç sorun yaşamadık uykusu gazı vs 3 saatte bi emerdi uyurdu bi daha 3saat sonra kalkar emer yine uyurdu falan kırkıma bi kaç gün kala uyku düzeni bi bozuldu hala toparlayamadık gündüz hiç uyumuyo nerdeyse en fazla 1saat olsun , oyun halısıyla da yarım saat oyalanıyo o sıra islerimi halletmeye calisiyorum yemek taa akşama kalıyo bende de haliyle ne uyku var ne bişey napcagımı bilmiyorum bi düzelemedi uykusu , sabah 6da 7de kalkar akşama kadar uyumaz

Gecen yil balayi yaptigimiz yere gittik antalyada tatil koyune gitmistik kistan rezerve yapinca neredeyse yari fiyatina denk geliyor bu sene oyle bi yere gidemeyiz hem ikizler kucuk hem de 2-3ayligina ucretsiz izne ayrilcam bizi zorlayacak baya. Gecen senekinin taksidini yeni bitirdik zaten bu sene gidebilirsek kp.in afyonda devremulku var 10gunlugune oraya gideriz evin icinde yaklasik 3m×3m havuz var simitlerine koyariz oynatiriz onlari. Tabi gaz sorunlari biterse

Ya benimkide aynisindan.iki saati bulmuyo bile..zaten emip uyumuyo hemen..mama vercem ama rahatsiz eder diye korkuyorum.hangi mama verdigin..

Bebekten bebege degisiyor canim
Kilo alimimiz iyi o yuzde. Haftada bir ya da iki kez geceleri doymadigini hissedersem 90 cc veriyorum,
İkimizim de uyumasi icin de biraz :)
Biz aptamil kullaniyoruz simdilik bi sikinti kusma olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…