Günaydın kızlar.. Bu sabah ki aktivitemize buyurun ...
4e çeyrek kala.kalkıp, süt sagip bebise içirip , eşe kahvaltısını hazırlayıp ezanin sesiyle yatağa girecekken oğlanın mirildanisina kalkıp başına gitmek annelik bu demek ki iyice tuhaflasmaya başladı ogul aldım kucağıma nefes.alamiyor.gibiydi peşine öksürük derken esimi kaldırdım cin gibi gözlere bak dedi arkasını döndü ki bir kusma hali burnundan bile gelmksti

Ne işe uzerimizi değiştik.. Burnundan hırıltı geldi aha burun tikandi deidm bir güzel.açtım dünyanın tumuku çıktı feryat figan ortalık .. Derkene surat ifadesizlesti gözler gozume dikildi.ahanda alttan kokular geldi.. Birkaç dk bekledim devamı yok.. Altını açtım hafif kaka yapilmis altını silerken devamı gelmez mi bileğime kadar kaka oldum :)))) amaannn oğlum dedim sıpa gülüyor bana. Banyo çok yakın gittim elini yikadim temizliğe devam ederken 3.kez bu sefer sirtimiza.kadar battik

ishal gibiydi baya cıvık cıvık.. Komple uzerimiz değişti.. Son anda bezin kenarini duzeltmek için acip aralamak.istediimm ciside yaptı çoraplar battı :)) ulen dedimm sabah sabah ne uğraştin benimle..
Su an ağlama krizleri bitti ayağımda sallıyorum. Bende uyku nehinde kalmadı..