2016 Şubat Anneleri

İnsallah canım. Bizimki gazı olunca inlerdi en fazla. Şimdi krize girmiş gibi ağlıyor bagiriyor arabayla gezip emziriyoruz iki aksamdir. sonradan kolik mi oldu nedir. 3 ay bitti. Hani azalicakti gaz yahu

Canim disi falan kasinmiyordur degil mi ? Gecen gun esimin kuzeni evleniyordu dugune gidelim dedik. Yol boyu emmedi hep agladi. salona girmemizle cikmamiz bir oldu. Morardi aglamaktan. Kalabaliktan oldu falan diye dusunuyordum ama meger iki taraftan damagi kabarmos dis cikariyormus. Hic yersiz aglamazdi ama 3 gundur garibim agliyor karni tok olmasina ragmen. Dislerini kasiyinca rahatliyor.

Canım nasıl anladın

Canim dislerini kasimak istiyor. Herseyi osiriyor ve dis eti kabardi iki taraftan ( sag ve soldan 1er dis) tukuruk sacmaya basladi ve sebepsiz agliyot. Bebegim hic aglamazdi karni tok alti temiz olduktan sonra ama 3 gundur huzursuz

şşşşşşş bakın hele
bebeklerin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz
ben iç kısımdaki kıvrımları nemli bezle üsten siliyorum ama
iç kısmı bakınca kirlive orayı silmeye cesaretim yok görüntüde nahoş nasıl temizlemeliyim acebe

şşşşşşş bakın hele
iç kısmı bakınca kirlive orayı silmeye cesaretim yok görüntüde nahoş nasıl temizlemeliyim acebe

Canim ben kibrit in ucunu kirip gazli bez sardim onunla dibine kadar ittirmeden ic tarafi siliyorum. Bebekler icin kulak vubuklarids var ama henuz almadim.

şşşşşşş bakın hele
canım ben bebekler için olan kulak çubuklarından kullanıyorum banyo sonrası..zaten kulak nemli olduğu için rahat temizleniyor ..
banyo ettiğinin ertesi günü kulağını sildiğim halde etrafında kuru kir oluyordu..bu şekilde kurtıldum :KK76:

Canim ben kibrit in ucunu kirip gazli bez sardim onunla dibine kadar ittirmeden ic tarafi siliyorum. Bebekler icin kulak vubuklarids var ama henuz almadim.

canım ben bebekler için olan kulak çubuklarından kullanıyorum banyo sonrası..zaten kulak nemli olduğu için rahat temizleniyor ..
banyo ettiğinin ertesi günü kulağını sildiğim halde etrafında kuru kir oluyordu..bu şekilde kurtıldum :KK76:

teşekkürler canlar,
birde bu şekilde ucundan deniyeyim, bugün banyo yaptıracaktım hazır o zaman güzelce sileyim :)

Canim disi falan kasinmiyordur degil mi ? Gecen gun esimin kuzeni evleniyordu dugune gidelim dedik. Yol boyu emmedi hep agladi. salona girmemizle cikmamiz bir oldu. Morardi aglamaktan. Kalabaliktan oldu falan diye dusunuyordum ama meger iki taraftan damagi kabarmos dis cikariyormus. Hic yersiz aglamazdi ama 3 gundur garibim agliyor karni tok olmasina ragmen. Dislerini kasiyinca rahatliyor.
benim bebişim sürekli tükürüyor acaba erken mi çıkaracak diş nedu:anne:

şşşşşşş bakın hele
Banyo sonrası kulak cubuguyla temizliyoruz canım.

Gece bebekleri uzun uyuyan arkadaşlar gündüz uykuları nasıl bebişlerinizin? Bizde düzen diye bişey yok 2.5 aylık ama günü gününe uymadığı gibi gece en faxla 3 saat uyanmadan uyumuştur binde bir oda :( ama gündüz birer saat birer saat uyuyo gibi

Eli hwp ağzında ama bakmadım kabarma var mı diye. Bizimki pek yumuşak huylu değildi zaten ama 2 saatte alarm gibi emerdi. Şimdi 5 dk zorla 3 gündür filan.geceleri de morarana kadar bu kriz geliyor.emse rahatlıyor ama memeyi reddediyor sipa. Bi bakayım bakiim damagina. Daha dişe erken değil mj yahu:işsiz:

bskn bskn keryneia keryneia huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi Afra48 Afra48 Z zhrkrky sessizyazar sessizyazar
kızlar hepimizin yaklaşık 12 aydır bu forum sayesinde bi hukuku var gün içinde belkide kimseyle konuşmadığımız kadar birbirimizle konuşuyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz okuduklarımızı gördüklerimizi duyduklarımızı birbirimize söylüyoruz..Alınganlık yapmamalıyız bence..hepimizin yaşadığı sıkıntılar farklı..Allah dağına göre kar verir sonuçta el kadar bebeğimizi mecbur olmasak bırakıp işe gitmeyiz mecbur kalmasak mama da vermeyiz..ben öyle ettim ben böyle yaptım falan diyerek yaşadıklarımızı yarıştırmayalım..alınganlık da yapmayalım sonuçta duyduğumuz gördüğümüz şeyleri burada birbirimizle paylaşıyoruz..yapmayalım böyle şeyler arkadaşlar:KK19:

Gece bebekleri uzun uyuyan arkadaşlar gündüz uykuları nasıl bebişlerinizin? Bizde düzen diye bişey yok 2.5 aylık ama günü gününe uymadığı gibi gece en faxla 3 saat uyanmadan uyumuştur binde bir oda :KK43: ama gündüz birer saat birer saat uyuyo gibi
gündüz uykumuuz yok canım utanmasa kahve içecek bizle:KK45:
geçen gün sabah 7 de uyandı gün içinde 1 saat ancak uuyudu akşama kadar:sinirli:

Sbhtan beri uyusnda bi saat uyuyumfdiye cabalyrm her yerm agryo hastaolcm heralde inat etti uyumuyo cock pes etcm smdi

şşşşşşş bakın hele
iç kısmı bakınca kirlive orayı silmeye cesaretim yok görüntüde nahoş nasıl temizlemeliyim acebe[/QUOTE
İçinin temizlenmemesi gerek diye biliyorum. Kir kendini dışarı atıyor. Sonra senin yaptığın gibi dışından temizliyoruz. Hatta bebeklerde değil biz büyükler için bile doktorlar kulak çubuğu falan kullanmayın diyor

bskn bskn keryneia keryneia huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi Afra48 Afra48 Z zhrkrky sessizyazar sessizyazar
kızlar hepimizin yaklaşık 12 aydır bu forum sayesinde bi hukuku var gün içinde belkide kimseyle konuşmadığımız kadar birbirimizle konuşuyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz okuduklarımızı gördüklerimizi duyduklarımızı birbirimize söylüyoruz..Alınganlık yapmamalıyız bence..hepimizin yaşadığı sıkıntılar farklı..Allah dağına göre kar verir sonuçta el kadar bebeğimizi mecbur olmasak bırakıp işe gitmeyiz mecbur kalmasak mama da vermeyiz..ben öyle ettim ben böyle yaptım falan diyerek yaşadıklarımızı yarıştırmayalım..alınganlık da yapmayalım sonuçta duyduğumuz gördüğümüz şeyleri burada birbirimizle paylaşıyoruz..yapmayalım böyle şeyler arkadaşlar:KK19:

eveeetttt hadi halay çekelim teyy teyyy teeeeyyy hahh hahh :halay::halay::halay::halay: :halay:

tövbe, bugün kandil en güzeli dualaşalımmm :KK68:

Bende içme suyu kullanıyorum ama kaynatıtorum yinede içme suyunu kaynatmaya gerek yok mu

Canm tam bi Tok açın halinden anlamaz hali.. Biz anlarız birbirimizi hergün ağlayarak mama hazırlıyorum göğüslerim artk iyileşti biraz gazı göze alıp saatlerce emziriyorum ve sonuç hüsran gene aç yavrum. Evet duygusallık bu anne olmanın haklı duygusallığı..

Herkes aynı fikri vermiş canm sağol

Canm sendeki anlayışı kimsede bulamayacağz galiba. Süt miktarınla ilgili yazdığın ilk mesajı hatırlıyorum. Çok düşünceli ve kibarsın inşallah istediğin gibi bi emzirme sürecin olur Rabbimde bizlere bol bol süt verir
Ben kaynatmiyorum canim dr ya kaynayip soğumuş su ya da guvendigin içme suyunu kullan dedi kendi içtiğimiz su. Icinde bi sey varsa emzirme yoluyla zaten bebeklere gececek Allah korusun. Icin rahat etsin diyorsan her gün sabahtan kaynat bi kaba koy sogusun kullanmadan önce az ısıtıp verirsin ben çok fazla mama vermiyorum kaç defa kaynattim kac gün kullanmadım döktüm

Back
X