2016 Şubat Anneleri

Bugün öğlen 10 gündür bizde olan annemi ve babamı memlekete uğurladık, salya sümük ağladım, anneme çok düşkünüm, onsuz hayatın hiçbir anlamı yok, ağlama sütün kesilir diyo, dayanamıyorum, saatlerdir kendine gelemedim
Kendi seçtiğim hayatı yaşıyorum, eşimi sevmeme rağmen farklı bir şehirden evlilik yaptığım için pişmanım, gurbete alışamıyorum

6 yıl önce bu zihniyette olsaydım asla evlenmezdim, kafam yeni dank etti, salak ben, aynı şehirde olsaydık her istediğimde görürdüm, ahh ahh

Başım çok ağrıyor ağlamaktan, bebeğime sımsıkı sarılıp anneannen gitti yavruuum diye ağıt yakarak dolaşıp durdum evde

Anam anaaamm sen benim herşeyimsin, giydiği ev terliğini kokladım, öptüm, ayaklarına kapanıp özür dilesem, keşke gurbeti seçmeseydim

Çok fenayım kızlar

Anneeeee gitmeee, kurban olurum sana, anneeeee

Off Allah'ım sabır ver nolur
CNım önce sakin ol lütfen

Bende çoook düşkünüm anneme anne olunca daha bi anladım kıymetini. Ama başka illerde olsanızda annen sağ Allah a şükür öyle düşün.
Bende diyorum şimdiki akşım olsa evlenmezdim diye
Ama yaşamadan anlamıyoruz

İnan o da çok üzülmüştür seni bu halde görmeye

Be diyim ki Allah kavuştırsun tekrar çok fena oldum yaa

biz her sabah hardal rengine bulanıyoruz normal yani
roxy kullanıyorum bende ve dediğin gibi havlular sert oluyor..ama ütülediğim için sıkıntı değil buharla yumuşuyor

Önemli değil canim. Bende memurlar icin sanmistim. Cevep verdigin icin teşekkürler.

Çok fenayım kızlar

Anneeeee gitmeee, kurban olurum sana, anneeeee

Off Allah'ım sabır ver nolur
canım sakin ol çok şükür sağlıklılar yanına gelip gidiyorlar Allah yokluklarını göstermesin sağlıklarını eksik etmesin..gelip giderler sen gidip gelirsin..sıkma canını

Cnm ben dalinin antialerjenik yumusaticisini kullaniyorum gayet memnunum

canım sakin ol çok şükür sağlıklılar yanına gelip gidiyorlar Allah yokluklarını göstermesin sağlıklarını eksik etmesin..gelip giderler sen gidip gelirsin..sıkma canını

Sağolun kızlar Allah razı olsun teşekkür ederim Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin hemen ramazan bayramı gelsin

benimki azaldi onceden uyuyordu hergun 3-4 saat simdi sabahlari kisa uyuyor öğle vakti eger uyursa 2-3 saat hic uyumadigi tum gündüzü 1 saat uykuyla gecirdigi de oluyor keyfine kalmis
Benimki gündüz toplasan 4 saati ama şimdi sabah bir uyuyo öğle 4 saat ee birde akşama doğru kestiriyor o Allahtan kısaydı.. Neyse ya hergünleri farklı ufaklıkların

bskn kızlar benim de sacim felaket dökülüyor ilk kızımda da aynı şeyi yaşamıştım dermatolog tiroitlerime baktirmisti tsh ölçümü sonucu dahiliyeye yönlendirdi o da tiroit ile ilgili baska degerlere baktirdi sonuç hashimato tiroidi. Hamilelik sonrası gayet normal zamanla geçiyormuş ama bana dr bir hormon ilacı verdi bebege hiç bir zararı yok tiroidin az ürettiği bir hormonu dışardan alıyorsunuz. Tamamen geçiyor. Belirtileri aşırı saç dökülmesi aşırı yorgunluk kilo verememe gibi şeyler

Meyveli pirin unlu mama yi nasıl yapıyorsun canım

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ancak vakit bulup okuyabildim. Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak kalan eksiklerimi gidermeye çalışacağım inşallah.

Keşke benim kızımda sevse eve hapsolmus durumdayım zorla bir saat duruyor sonra kuduruyor ne emıyor ne uyuyor arabasında zaten Hıc durmuyor bu havalarda evde durmak deli edıyor beni zaten yeterince bunaldım...

Erken mi bilmiyorum ama ben uyku eğitimine başladım ayagimizda salliyorduk yatirirken uyaniyorlardi tekrar salliyorduk ve nihayet işe el koydum. Bugün 9a kadar beklettim altlarını degistirdim emzirdim yataklarına yatırdım ışıklı sesli kaplumbağalar var onu açtım bi süre sustular sonra ciyak ciyak ağlamaya başladılar bi süre bekledikten sonra gittim kucağıma almadan sakinlestirdim beşiği sallayarak on dk.da uyuttum insallah aynı müzikle uyuta uyuta bebişlerimi koşullayarak zamanla sadece o müziği duyunca uyumalarını sağlamayı düşünüyorum
tabi bu arada 2-3saat dışarda olup yorulmalarının da etkisi oldukça büyüüük

Kıyaaaammaaamm sus kız benı de aglatacaksın benım annemde Balıkesir'e gitti yaz sezonu gelınce iş dolayısıyla gidiyorlar ve ben o gittiğinden beri cok yalnız hissediyorum o benım dostum ablam annem sırdaşım herseyım ahh analar cann analar Allah basımızdan eksık etmesin..

Keşke benim kızımda sevse eve hapsolmus durumdayım zorla bir saat duruyor sonra kuduruyor ne emıyor ne uyuyor arabasında zaten Hıc durmuyor bu havalarda evde durmak deli edıyor beni zaten yeterince bunaldım...
Canım benimkiler 4.5 aylık oldu yavaştan oturma pozisyonuna getiriyorum yaklasik 30derece yükselttim arkalarını. Etrafini daha rahat görmeye başlayınca daha çok oyalanmaya başladılar

Canım benimkiler 4.5 aylık oldu yavaştan oturma pozisyonuna getiriyorum yaklasik 30derece yükselttim arkalarını. Etrafini daha rahat görmeye başlayınca daha çok oyalanmaya başladılar

Masallah onlara .. Senin zor günlerin yavas Yavas bitiyor kuzum cok sukur..
Benim kızım 3 aylık oldu daha yeni, ama hep oturmak istiyor oturur pozısyona getirince ağlammıyor .. Bebek arabasına ana kucagını takıyorum o sanki sıkıyo onu belki de bu sebepten durmuyor normal arabasıyla denesemmi acaba onun için de de minipet var bir deneyeyım belki o sekılde sever ay Insallah ....:)

Meyveli pirin unlu mama yi nasıl yapıyorsun canım
Meyveyi cam rendede püresini çıkar. Pirinç unu muhallebisi ile karistir. Pirinç unu muhallebisini nasıl hazırladığımı sorarsan tamamen göz kararı. Ama yaklaşık bir tatlı kaşığı p.ununa 3\4çay br suyu karıştırarak kaynat içine m.püresini karıştır sulu gelirse ben evde hazırladığım bebe bisküvisinden katıyorum katı gelirse sagdigin sutten veya biraz daha su veya m.suyu koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…