2016 Şubat Anneleri

6. Ay dolana kadar anne sudunun veya yoksaki formul mamanin yerini hic bir besin tutamaz canim, sadece bebegi sisisrir bos kalori yani. Ek gifsya baslamanin neden iyi olmadigini 15-20 sayfa getide paylasmistim bir bak istersen, bulamassan yine koyarim.

Evet canim ilk bebis ikinci de dusunemiyorum yani tamamen sogurum herhalde.. Bizimki de kultur farki hayata bakis acisi farki... Seneler gectikce iyice kendini gosteriyor.. Sen esinle uyumlusun ne guzel ev degistirme olayi gercekten hayati refresh yapmak gibi oluyo simdi bebegin kucuk ama bence de en uygun zamanda tavsiye ederim

Canım bebişi iyice yordum, emzirdim, şu an loş ışıkta ayağımda sallıyorum. Kulağına gereken mesajları da ilettim Şu an baya mızırdanıyor ama umarım kazanan ben olucam
Hadi bakalım ne yaptın akşam? Sabırla devam arka arkaya aynı şeyi yaptığında alışmaya başlıyorlar. Pes etmezsen kazanan sen olursun canım

Hadi bakalım ne yaptın akşam? Sabırla devam arka arkaya aynı şeyi yaptığında alışmaya başlıyorlar. Pes etmezsen kazanan sen olursun canım
Aksam 10 bucukta uymstubenmkide normalde 12de uyuyo saat 12de bi mizirdandi dedm uyancak kesn ama uyanmadi insallah bende bi duzen oturturum

Aksam 10 bucukta uymstubenmkide normalde 12de uyuyo saat 12de bi mizirdandi dedm uyancak kesn ama uyanmadi insallah bende bi duzen oturturum
İnş canım. Uyansa bile ışığı açmadan alıp hemen emzirince uyumaya devam edebiliyorlar. Gece kavramına alışınca ve bir sıkıntısı olmazsa gece uyanınca yine hemen uyuyorlar.

Teşekkür ederim canım yani kaşıkla yiyor değil mi biberon maması gibi değil ay ne cahilim

Can'ım salladım uyudu, yarım saat sonra uyandı. Tekrar oyalayıp uyuttum. Bu esnada ışığı hiç açmadım, konuşmadım. Çok şükür daldı Can'ım. Ara ara emmek için uyandı.
Bundan sonra bu şekilde yapıcam inş düzenimiz oturur canım.Çok teşekkür ederim tekrar

Rica ederim canım. Sen böyle devam et inş gece kavramını öğrenince gece uykusuda uzamaya başlayacak bir bakmışsın 6.7 saat uyumuş

Gunaydin..
Uyku egitimi..ekgid seruvenimi basliyor...benim bebisin totosu duzelmiyorki yahu cocuk aglamaktan firsat bulup normal aktiviteleri yapmiyor..tutma yakalama donme..gaz derdi bitmedi..ne ysem dokunuyor alerjik mi artik hassas bunyelimi bilemedim..bide idrar enfeksiyonu oldu antibiyotik duzlcek bagirsagi bidaha bozdu ilac iciyor suan..uyaniksa cogunlukla agliyor hep kucagimda gezdiriyorum ..

Bazen becereksiz kotu hissediyorum..bakiyorum etraftaki bebekler sakin mutlu benim kusum gulcek ama sanci giriyo bisey oluyo..asiri kusuyor bu ara oda enfeksiyondnmiş..oysa kilo alimi iyiydi ilk 3 ay bakalik bu ay nasil.iste hasta olunca geriliyor .hastanede yattiginda 500 grm kaybetmesine ragmen 3 aylikken 6.500 dü hemen aldi o kiloyu insallah bundada toparlar.

Ek gida hayal gibi..ben kendim yogurt yiyemiom ona ne vericem neyle basliycam bilemiyorum..

Çok fenayım kızlar

Anneeeee gitmeee, kurban olurum sana, anneeeee

Off Allah'ım sabır ver nolur

Ahhh canım... Ben de oyleyim. ama artık bizler de anayiz... Dün geldim annemin yanından. Kısa kaldım. Üzüldüm. Ama eve geldim. Ben de memlekette kalirdim

Kızlar günaydın. Geçen gün ki isyanımdan sonra bir çok alıntı yapmıştım ama bir çoğu gitmiş :/ kusura bakmayın. Moral verici tavsiyelerniz için çok teşkkür ediyorum
Annemlerin neden emxiremediğini daha iyi anlıyorum. Anacım ananem memeyi sıkınca fışkırmasını istiyoru olmuyorsa süt yokmuş
Herkes süt çocuktan bahsediyor ama ananem ikna olmuyor
Neyse ki herşeyde böyle değil sadece bildiği konularda napacan
İyiyki doğum yaştığımda ananem memlekete gitmiş olanda kaçardı vallahi

insanlardaki birşeyler tattirma merakı nedir anlamadım hem de sen bu kadar sıkı diyet yapmak zorundayken.. Keyfine yapıyorsun sanki.. Alerjik çocuk sahibi anne de bunu yapıyorsa ne diyim
5-6ay sonra başıma gelecekleri biliyorum.
"Eh çok geç başladınız ek gıdaya, çocuk tabi iştahsız olur"
Halbuki süt emme konusunda bile iştahsız bir bebek. Anası da babası da iştahsız, ne bekleniyorsa

Devlette de yapılıyor olması gerekir.
Sonuçları paylaşmak istersen bakalım. Antibiyotik alerjisinin değerlerine mi bakılmış. O kısmı anlaayamadım.
Gıda alerjisine niye bakmamışlar ki:/

Tuhh ya okadarda olmaz hakket balkona ciksin.cok yazik bebislere hasta olurlar

Aaa canım yaa evde duruyor 3kutu. Ne aptamili istiyor ne de neocate. Vallahi sonunda delircem
Sen nasıl veriyorsun. Bizimki artık sütü de biberonla almıyor resmen biberondan tiksindi
Buarada iyiyiz canım sizin de iyi olmanıza sebindiö

Bnm o iki üç gün çok döküldü. Şuan daha iyi.
Dedğiğin gibi tahlil yaptırmak lazım aslında. Herşey olanilir.
Tsh için regli iken ölçtürürdük ben henüz olmadım , acaba nasıl oluyor ölçüm :/

Herşey bazen gözüöüzde büyüyor. Ama birşekilde oturuyor rayına
Düşünüp stres yapma boşver

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar. Ben ek gıdaya 6dan sonra başlayacağım. Alerjik bebeklere daha da gec başlatıyorlar

Canım benim sen alerji testi yaptırdınmı? Kıyamam inş çabuk düzelir. Ek gıda için endişelenme süt vermeye devam et. Eninde sonunda başlayacak belki o zamana kadar düzelir. Daha en az 2 ay var düşünme şimdiden.

amin canım Allah sana da bana da tüm gurbettekilere de dayanma gücü versin

sadevehuzurlu cnm bebis uyumuyormu hoş bnmkinin de sağı solu belli olmuyor sabah 5 te dikiliyo ayağa

aynen canım 4buçukta uyanıyo gündüz pek uyumuyo babasına verdim şimdi çok yoruldum acıktım

Günaydın kızlar, çok uykum var.

Doktorumuzun önerisiyle uyku eğitimine başlayacağız. Playgro Safari Otomatik Dönence aldık.Aynısından alan var mı?Dönence alanlar memnun musunuz?

Kızım kucağa alıştığı için Kraft Domino Kanguru aldım geçen hafta, memnunum, evde takıyorum, kollarım ağrımıyor.

Eşim bugün izinli, kadın doğum doktorumdan 10 gün rapor almaya gideceğiz.

Raporlar bitince 1 yıl ücretsiz izin almaya karar verdim.

İşe başladığımda kısmetse 16-17 aylık olacak, epey toparlanmış olur inşallah.

Bizde durumlar böyle.

Yok cnm alerji testi burda yapilmiyor kan kaka temizdi ama baska bisey yok..
Be biliyim face grubumuzda var orda bebislere yogurt veren var ayniyiz ama bizimki benim yedigimden etkileniyor dusunemiyorum kendi yesin.hergun bi krize girip agliyoruz ikimizde durmuyor ki anlamdim nasil sey duzelcekti hani .herkes bisey var dr a gotur diyo .goturduk gaz diip yolluyolar esim kurcalama hasta degilsede hasta etcen diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…