Ayy ne guzel 1ucretsiz izin isi..ben 45 gun raporla dinemi kapattim eylulde isbasi..benim bebegim zor bebek ise gitmek iyi gelcek siyiririm yoksa..uyku egitimi insallh basarili olur cnmGünaydın kızlar, çok uykum var.
Doktorumuzun önerisiyle uyku eğitimine başlayacağız. Playgro Safari Otomatik Dönence aldık.Aynısından alan var mı?Dönence alanlar memnun musunuz?
Kızım kucağa alıştığı için Kraft Domino Kanguru aldım geçen hafta, memnunum, evde takıyorum, kollarım ağrımıyor.
Eşim bugün izinli, kadın doğum doktorumdan 10 gün rapor almaya gideceğiz.
Raporlar bitince 1 yıl ücretsiz izin almaya karar verdim.
İşe başladığımda kısmetse 16-17 aylık olacak, epey toparlanmış olur inşallah.
Bizde durumlar böyle.
Ah canim cok gecmis olsun.. niye boyle oluyor ya..Gunaydin..
Uyku egitimi..ekgid seruvenimi basliyor...benim bebisin totosu duzelmiyorki yahu cocuk aglamaktan firsat bulup normal aktiviteleri yapmiyor..tutma yakalama donme..gaz derdi bitmedi..ne ysem dokunuyor alerjik mi artik hassas bunyelimi bilemedim..bide idrar enfeksiyonu oldu antibiyotik duzlcek bagirsagi bidaha bozdu ilac iciyor suan..uyaniksa cogunlukla agliyor hep kucagimda gezdiriyorum ..
Bazen becereksiz kotu hissediyorum..bakiyorum etraftaki bebekler sakin mutlu benim kusum gulcek ama sanci giriyo bisey oluyo..asiri kusuyor bu ara oda enfeksiyondnmiş..oysa kilo alimi iyiydi ilk 3 ay bakalik bu ay nasil.iste hasta olunca geriliyor .hastanede yattiginda 500 grm kaybetmesine ragmen 3 aylikken 6.500 dü hemen aldi o kiloyu insallah bundada toparlar.
Ek gida hayal gibi..ben kendim yogurt yiyemiom ona ne vericem neyle basliycam bilemiyorum..
Bende kendime hedef koydum 50li kilolara geçince saçımı boyayacagimAyy bugun biraz kendime bakim yapayim dedim saclarimi boyadim bakalim nasil oldum insaallah sacimi yokayincaya kadar uyur bebisim
Canım benimki de çok zor bir bebek sürekli ağlıyordu.. Sitede herkes neden bu kadar ağlıyor birseyi mi var dr a götürüyor musunuz falan diyor.. Yeni yeni daha az aglamaya basladi. 4.5 aylık suanda.. Seninki de düzelecek bozma moralini kuzu..Yok cnm alerji testi burda yapilmiyor kan kaka temizdi ama baska bisey yok..
Be biliyim face grubumuzda var orda bebislere yogurt veren var ayniyiz ama bizimki benim yedigimden etkileniyor dusunemiyorum kendi yesin.hergun bi krize girip agliyoruz ikimizde durmuyor ki anlamdim nasil sey duzelcekti hani .herkes bisey var dr a gotur diyo .goturduk gaz diip yolluyolar esim kurcalama hasta degilsede hasta etcen diyo
Kiz bosver boyat kurtul :))Bende kendime hedef koydum 50li kilolara geçince saçımı boyayacagim
Günaydın sana da uyku eğitimini nasıl vermeyi düşünüyorsun bende çünkü sadece ayakta sallayıp uyutabiliyorum donenceyi biz bebek doğmadan tiny love büyülü düşler almıştım hergün hemen hemen yarım saat vakit geçiriyor orda özellikle biz yemek yerken o orda oynuyor hatta oyun halısı almadiysan oda güzel oyalıyor bebeleri ücretsiz izin konusunda çok mantıklı düşünmüşsun bende 2 yıl alicam inşallah temmuzun ortasına kadar izin rapor idare ediyor sonra ücretsiz bebegimi kendim büyütmek istiyorum sonra nasılsa bakıcı kreş derken iyice yipranacaklar olabildiğince yanında olmamiz en güzeliGünaydın kızlar, çok uykum var.
Doktorumuzun önerisiyle uyku eğitimine başlayacağız. Playgro Safari Otomatik Dönence aldık.Aynısından alan var mı?Dönence alanlar memnun musunuz?
Kızım kucağa alıştığı için Kraft Domino Kanguru aldım geçen hafta, memnunum, evde takıyorum, kollarım ağrımıyor.
Eşim bugün izinli, kadın doğum doktorumdan 10 gün rapor almaya gideceğiz.
Raporlar bitince 1 yıl ücretsiz izin almaya karar verdim.
İşe başladığımda kısmetse 16-17 aylık olacak, epey toparlanmış olur inşallah.
Bizde durumlar böyle.
Ayy dur 59 olmama 5 kilo kaldı az bogazimi tutarim bu vesileyleKiz bosver boyat kurtul :))
aahahahahhaaaa bu iyiydiAyy dur 59 olmama 5 kilo kaldı az bogazimi tutarim bu vesileyle
Çok fenayım kızlar
Anneeeee gitmeee, kurban olurum sana, anneeeee
Off Allah'ım sabır ver nolur
Erken mi bilmiyorum ama ben uyku eğitimine başladım ayagimizda salliyorduk yatirirken uyaniyorlardi tekrar salliyorduk ve nihayet işe el koydum. Bugün 9a kadar beklettim altlarını degistirdim emzirdim yataklarına yatırdım ışıklı sesli kaplumbağalar var onu açtım bi süre sustular sonra ciyak ciyak ağlamaya başladılar bi süre bekledikten sonra gittim kucağıma almadan sakinlestirdim beşiği sallayarak on dk.da uyuttum insallah aynı müzikle uyuta uyuta bebişlerimi koşullayarak zamanla sadece o müziği duyunca uyumalarını sağlamayı düşünüyorum
tabi bu arada 2-3saat dışarda olup yorulmalarının da etkisi oldukça büyüüük
Gece lambasi aciyorm uyanıncaİnş canım. Uyansa bile ışığı açmadan alıp hemen emzirince uyumaya devam edebiliyorlar. Gece kavramına alışınca ve bir sıkıntısı olmazsa gece uyanınca yine hemen uyuyorlar.
Canim insallah iştahsızlığının nedenini bulursun ve rahatlarsın.canm çok tşk ederim bu hafta başka bir doktora daha gideceğim olmazsa özel hastanede yapıyorlarsa orda yaptırayım tek özel hastane var burda bakalım ya neden emmek istemiyor kızım bir türlü bulamadık
İnş kısa zamanda düzelir canım.Yok cnm alerji testi burda yapilmiyor kan kaka temizdi ama baska bisey yok..
Be biliyim face grubumuzda var orda bebislere yogurt veren var ayniyiz ama bizimki benim yedigimden etkileniyor dusunemiyorum kendi yesin.hergun bi krize girip agliyoruz ikimizde durmuyor ki anlamdim nasil sey duzelcekti hani .herkes bisey var dr a gotur diyo .goturduk gaz diip yolluyolar esim kurcalama hasta degilsede hasta etcen diyo
Onda bir sıkıntı olmaz canım. Büyük lambayı açmamak iyi oluyor. Çünkü açınca o gözler kocaman açılıveriyorGece lambasi aciyorm uyanınca
İlk kizimda benim de elim ayağıma dolanmisti neyi nasıl yapacagimi bilmiyordum insan bebeğine zarar verecek diye korkuyor. Kızım henüz 2.5 yaşında olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri ben de bazı şeylerde tedirgin oluyorum ama dert etmemek lazım 1-2sefer yaptıktan sonra insan alışıyorTeşekkür ederim canım yani kaşıkla yiyor değil mi biberon maması gibi değil ay ne cahilim
Sen nasıl uyutuyorsun canım. Kendi bildiğim gibi yapiyorum ama bu tutmazsa başka yöntem deneyebilirimCanimmm ya Allah kavustursun insAllah. Bu kadar uzme kendini hhayırlısı olsun sizin icin ins
biz 3 hafta once basladik simdilik iyi gidiyoruz arada uyku saatini kavirdigim zaman asiri huysuz oluyor o zaman mecburen 2 dakika salliyorum simdilik iyi gidiyoruz insAllah bozmaz :)
Sen nasıl uyutuyorsun canım. Kendi bildiğim gibi yapiyorum ama bu tutmazsa başka yöntem deneyebilirim
Bizimki o isikta bile hemen guluyo sebeklikler yapiyo bide benmki uyaninca aglamiyo ellerini cikarmak icin ugrasyo ih ih sonra sklnca bi ciyakliyo sadece gece bile yarm saat emiyoİnş kısa zamanda düzelir canım.
Onda bir sıkıntı olmaz canım. Büyük lambayı açmamak iyi oluyor. Çünkü açınca o gözler kocaman açılıveriyor
Ay benm oglanda oyle sadece emerek uyuyo iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedmBnm oğlan da sadece memede uyuyor yada dışarı çıkınca arabasında zaten bütün gün muhabbet istiyor kucakta . aynı bna çekmiş çenesi düşük ya .tuvalete bile musade etmiyo sağolsun . su uykuyu nasıl düzene girdircez şöyle beşiğe koysam da kendi kndine uyusa o günü gorur muyuz yaaaa @DilberiRana
Aynen öyle korkuyorum bir şey olur karnı ağrır filan diye ama mama yerine kendi yaptıklarımı yemesi tabi ki daha iyiİlk kizimda benim de elim ayağıma dolanmisti neyi nasıl yapacagimi bilmiyordum insan bebeğine zarar verecek diye korkuyor. Kızım henüz 2.5 yaşında olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri ben de bazı şeylerde tedirgin oluyorum ama dert etmemek lazım 1-2sefer yaptıktan sonra insan alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?