2016 Şubat Anneleri

Ayy ne guzel 1ucretsiz izin isi..ben 45 gun raporla dinemi kapattim eylulde isbasi..benim bebegim zor bebek ise gitmek iyi gelcek siyiririm yoksa..uyku egitimi insallh basarili olur cnm

Ah canim cok gecmis olsun.. niye boyle oluyor ya.. bebegin sinirleri iyice bozulmustur, simdi bu yuzdende herseye aglar.. en iyisi farkli bir doktora goturmekmi acaba? bez degistirmeyi denedinmi? Biz hala premium kullaniyoruz, hic pisik olmadik. Yada sen pisik olmasin diye ayretten bezin ustune gazli bez ser, tenine bez degmezse belkide duzelir? Ben ameliyatli bolgeme pedin ustune oyle yaptim cok hizli iyilesmisti.. Doktoruna danis tabi. Moralini yuksek tutmaya calis canim..

Canım benimki de çok zor bir bebek sürekli ağlıyordu.. Sitede herkes neden bu kadar ağlıyor birseyi mi var dr a götürüyor musunuz falan diyor.. Yeni yeni daha az aglamaya basladi. 4.5 aylık suanda.. Seninki de düzelecek bozma moralini kuzu..

Günaydın sana da uyku eğitimini nasıl vermeyi düşünüyorsun bende çünkü sadece ayakta sallayıp uyutabiliyorum donenceyi biz bebek doğmadan tiny love büyülü düşler almıştım hergün hemen hemen yarım saat vakit geçiriyor orda özellikle biz yemek yerken o orda oynuyor hatta oyun halısı almadiysan oda güzel oyalıyor bebeleri ücretsiz izin konusunda çok mantıklı düşünmüşsun bende 2 yıl alicam inşallah temmuzun ortasına kadar izin rapor idare ediyor sonra ücretsiz bebegimi kendim büyütmek istiyorum sonra nasılsa bakıcı kreş derken iyice yipranacaklar olabildiğince yanında olmamiz en güzeli

Çok fenayım kızlar

Anneeeee gitmeee, kurban olurum sana, anneeeee

Off Allah'ım sabır ver nolur

Canimmm ya Allah kavustursun insAllah. Bu kadar uzme kendini hhayırlısı olsun sizin icin ins

biz 3 hafta once basladik simdilik iyi gidiyoruz arada uyku saatini kavirdigim zaman asiri huysuz oluyor o zaman mecburen 2 dakika salliyorum simdilik iyi gidiyoruz insAllah bozmaz :)

canm çok tşk ederim bu hafta başka bir doktora daha gideceğim olmazsa özel hastanede yapıyorlarsa orda yaptırayım tek özel hastane var burda bakalım ya neden emmek istemiyor kızım bir türlü bulamadık
Canim insallah iştahsızlığının nedenini bulursun ve rahatlarsın.

İnş kısa zamanda düzelir canım.
Gece lambasi aciyorm uyanınca
Onda bir sıkıntı olmaz canım. Büyük lambayı açmamak iyi oluyor. Çünkü açınca o gözler kocaman açılıveriyor

anne oğul burunlasımız kapalı gece nefes alamıyoz,bende hafif grip,oğlumda da öksürük var
fizyolojik serum kullanıyorum sıpama ama hala nefes alış verişi burundan hırıltılı
yaz geleydi de cıbıl cıbıl bi gezeydik

Teşekkür ederim canım yani kaşıkla yiyor değil mi biberon maması gibi değil ay ne cahilim
İlk kizimda benim de elim ayağıma dolanmisti neyi nasıl yapacagimi bilmiyordum insan bebeğine zarar verecek diye korkuyor. Kızım henüz 2.5 yaşında olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri ben de bazı şeylerde tedirgin oluyorum ama dert etmemek lazım 1-2sefer yaptıktan sonra insan alışıyor

Sen nasıl uyutuyorsun canım. Kendi bildiğim gibi yapiyorum ama bu tutmazsa başka yöntem deneyebilirim

Bnm oğlan da sadece memede uyuyor yada dışarı çıkınca arabasında zaten bütün gün muhabbet istiyor kucakta . aynı bna çekmiş çenesi düşük ya .tuvalete bile musade etmiyo sağolsun . su uykuyu nasıl düzene girdircez şöyle beşiğe koysam da kendi kndine uyusa o günü gorur muyuz yaaaa @DilberiRana

Sen nasıl uyutuyorsun canım. Kendi bildiğim gibi yapiyorum ama bu tutmazsa başka yöntem deneyebilirim

önce müdahalesiz uyumayı öğreniyoruz, bu haftada saat 9 eğitmine başlayacağım inşallah
firkan ın gecen ki yazısı hoşuma gitti onu uygulamayı planlıyorum
---------------------
uyandığında kucağıma alıp 5 dk konusuyoruz uyukusu iyice acılsın güzel emsin diye hemen sonra emziriyorum, alt değiştirme falan derken yarım saat geçmiş oluyor 10 dakika sohbet ediyoruz, sonra oyun halısına bırakıyorum ortalama 15 - 20 dakika tekmeleme el hareketleri ile orda yoruyor kendisini, ses tonu mızıldanmalar başlayınca tekrar kucağıma alıp 15-20 dakika daha oyalıyorum, sonra emzirip yatağına koyuyorum yan yatırıp emziğini ağzına veriyorum ve kendimi gizliyorum ama emziği düşerse diye beni görmeyecek şekilde 2-3 dk bekliyorum genelde kendi kendine ııı eee mmm yapıp 5 dakika sonra uyuyor

uykularımızın sen uzunu yarım saat şimdilik :)

İnş kısa zamanda düzelir canım.

Onda bir sıkıntı olmaz canım. Büyük lambayı açmamak iyi oluyor. Çünkü açınca o gözler kocaman açılıveriyor
Bizimki o isikta bile hemen guluyo sebeklikler yapiyo bide benmki uyaninca aglamiyo ellerini cikarmak icin ugrasyo ih ih sonra sklnca bi ciyakliyo sadece gece bile yarm saat emiyo

Ay benm oglanda oyle sadece emerek uyuyo iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedm

Aynen öyle korkuyorum bir şey olur karnı ağrır filan diye ama mama yerine kendi yaptıklarımı yemesi tabi ki daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…