2016 Şubat Anneleri

Emzik almıyor uyumadan beşiğine yatmıyor çığlık feryat figan bize uzak bu uygulama

Aynen öyle korkuyorum bir şey olur karnı ağrır filan diye ama mama yerine kendi yaptıklarımı yemesi tabi ki daha iyi
Zaten her şeyin hazırına bakıyorum dr.ların daha erken vermeyin dediği her şey var ama dr.lar da hep hazır mama öneriyor anlamadım dr.'ları. Inek sütü verme diyorlar önerdikleri mamanin icinde inek sütü var muz verme diyorlar 4.ay kavanoz mamalarinda muz var... Dolaylı yoldan her şeyi yiyeceklerine en azından ben evde taze taze hazirlayayim öyle yesinler

Emzik almıyor uyumadan beşiğine yatmıyor çığlık feryat figan bize uzak bu uygulama

ahh ah emzik alsa bebişin hersey kolay olacak ama seninki sevöiyor kendine has özel karaktri var maşAllah :) inşAllah hayırlısı ile düzene girersiniz

canım tahlil sonuçlarımı ekliyorum antibiyotiklere karşı alerji varmış acil doktoru öyle dedi idrar yolu iltihabı varmış antibiyotik verdi bize tedirginim yanında biriyle muhabbet ediyordu doktor

Eklentiler

• DSC_0659.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 55
  • DSC_0660.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 79
sen başarırsın canım
Bizimki o isikta bile hemen guluyo sebeklikler yapiyo bide benmki uyaninca aglamiyo ellerini cikarmak icin ugrasyo ih ih sonra sklnca bi ciyakliyo sadece gece bile yarm saat emiyo
Ah bu minnoşlar çok fena çook

Benimkiler de emzik almiyor bi tanesi arada bir alıyor öyle deli zamanlarında hiiiiç almıyor
HER türlü denedim bir sürü emzik aldım geçen de dişi kaşınıyordu emzikle kasidim hoşuna gitti emdi biraz sonra attı deli zamanlarında beni bile emmiyor

Dun sehirdisindan gorumcem geldi 5 dk goruyum disari cikta dedi gidiyolarms ciktm bu cock hic kilo almams diyo doktor bakiyo tartyo almasa mamaya baslayalm der onunki 3 aylikken 10 kiloyms abartma dedm 10 kilo olsa cock obez olur 3 bucuk kilo dogan cocuk 3 ayda nasl 10 kilo olcaksa cocuk 7 kiloya yakin benm arkadaşlarımın bebekleri 9 aylik da daha 7 bucuk felan olmslar

Abartmis gercekten benim bebegimde 3 aylik 6.900 kg gayette guzel gelisimi diyor doktorlar.herkes cok biliyo takilmamak lazim.

İyi akşamlar annişler az biraz okudum da uyku duzeninden bahsetmişsiniz
Bırakın 8-9 dan sonra uyutmayi gece 2-3 den önce uyumuyor yav uyusada çabuk uyanıyor ve benim saatlerin hep uyutmaya çalışarak geçiyor zaten bide biyere gittiğimizde gezme veya kV gide daha yeni uyuyan çocuğa aaa ne iyi uyudu bu çocuk diyeni sopayla kovalayasim var hep nazar değdi böyle değildi bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…