Emzik almıyor uyumadan beşiğine yatmıyor çığlık feryat figan bize uzak bu uygulamaönce müdahalesiz uyumayı öğreniyoruz, bu haftada saat 9 eğitmine başlayacağım inşallah
firkan ın gecen ki yazısı hoşuma gitti onu uygulamayı planlıyorum
---------------------
uyandığında kucağıma alıp 5 dk konusuyoruz uyukusu iyice acılsın güzel emsin diye hemen sonra emziriyorum, alt değiştirme falan derken yarım saat geçmiş oluyor 10 dakika sohbet ediyoruz, sonra oyun halısına bırakıyorum ortalama 15 - 20 dakika tekmeleme el hareketleri ile orda yoruyor kendisini, ses tonu mızıldanmalar başlayınca tekrar kucağıma alıp 15-20 dakika daha oyalıyorum, sonra emzirip yatağına koyuyorum yan yatırıp emziğini ağzına veriyorum ve kendimi gizliyorum ama emziği düşerse diye beni görmeyecek şekilde 2-3 dk bekliyorum genelde kendi kendine ııı eee mmm yapıp 5 dakika sonra uyuyor
uykularımızın sen uzunu yarım saat şimdilik :)
Zaten her şeyin hazırına bakıyorum dr.ların daha erken vermeyin dediği her şey var ama dr.lar da hep hazır mama öneriyor anlamadım dr.'ları. Inek sütü verme diyorlar önerdikleri mamanin icinde inek sütü var muz verme diyorlar 4.ay kavanoz mamalarinda muz var... Dolaylı yoldan her şeyi yiyeceklerine en azından ben evde taze taze hazirlayayim öyle yesinlerAynen öyle korkuyorum bir şey olur karnı ağrır filan diye ama mama yerine kendi yaptıklarımı yemesi tabi ki daha iyi
Benimkiler de emzik almiyor bi tanesi arada bir alıyor öyle deli zamanlarında hiiiiç almıyorEmzik almıyor uyumadan beşiğine yatmıyor çığlık feryat figan bize uzak bu uygulama
Emzik almıyor uyumadan beşiğine yatmıyor çığlık feryat figan bize uzak bu uygulama
canım tahlil sonuçlarımı ekliyorum antibiyotiklere karşı alerji varmış acil doktoru öyle dedi idrar yolu iltihabı varmış antibiyotik verdi bize tedirginim yanında biriyle muhabbet ediyordu doktorKızlar günaydın. Geçen gün ki isyanımdan sonra bir çok alıntı yapmıştım ama bir çoğu gitmiş :/ kusura bakmayın. Moral verici tavsiyelerniz için çok teşkkür ediyorum
Annemlerin neden emxiremediğini daha iyi anlıyorum. Anacım ananem memeyi sıkınca fışkırmasını istiyoruolmuyorsa süt yokmuş
Herkes süt çocuktan bahsediyor ama ananem ikna olmuyor
Neyse ki herşeyde böyle değil sadece bildiği konulardanapacan
İyiyki doğum yaştığımda ananem memlekete gitmişolanda kaçardı vallahi
5-6ay sonra başıma gelecekleri biliyorum.
"Eh çok geç başladınız ek gıdaya, çocuk tabi iştahsız olur"
Halbuki süt emme konusunda bile iştahsız bir bebek. Anası da babası da iştahsız, ne bekleniyorsa
Devlette de yapılıyor olması gerekir.
Sonuçları paylaşmak istersen bakalım. Antibiyotik alerjisinin değerlerine mi bakılmış. O kısmı anlaayamadım.
Gıda alerjisine niye bakmamışlar ki:/
Aaa canım yaa evde duruyor 3kutu. Ne aptamili istiyor ne de neocate. Vallahi sonunda delircem
Sen nasıl veriyorsun. Bizimki artık sütü de biberonla almıyorresmen biberondan tiksindi
Buarada iyiyiz canımsizin de iyi olmanıza sebindiö
Bnm o iki üç gün çok döküldü. Şuan daha iyi.
Dedğiğin gibi tahlil yaptırmak lazım aslında. Herşey olanilir.
Tsh için regli iken ölçtürürdük ben henüz olmadım , acaba nasıl oluyor ölçüm :/
Herşey bazen gözüöüzde büyüyor. Ama birşekilde oturuyor rayına
Düşünüp stres yapma boşver
malesef benim süt kesildi sayılır dibini sıyırıyoruzYa canım iyi doyunca uyuması gerek, emziriyomusun bu arada? Benimki fazla emdi ve bildiğin bayıldı.. kalktım yanından gözlerini açtı ama kıpırdayamadı bile hemen uyudu :)
önce müdahalesiz uyumayı öğreniyoruz, bu haftada saat 9 eğitmine başlayacağım inşallah
firkan ın gecen ki yazısı hoşuma gitti onu uygulamayı planlıyorum
---------------------
uyandığında kucağıma alıp 5 dk konusuyoruz uyukusu iyice acılsın güzel emsin diye hemen sonra emziriyorum, alt değiştirme falan derken yarım saat geçmiş oluyor 10 dakika sohbet ediyoruz, sonra oyun halısına bırakıyorum ortalama 15 - 20 dakika tekmeleme el hareketleri ile orda yoruyor kendisini, ses tonu mızıldanmalar başlayınca tekrar kucağıma alıp 15-20 dakika daha oyalıyorum, sonra emzirip yatağına koyuyorum yan yatırıp emziğini ağzına veriyorum ve kendimi gizliyorum ama emziği düşerse diye beni görmeyecek şekilde 2-3 dk bekliyorum genelde kendi kendine ııı eee mmm yapıp 5 dakika sonra uyuyor
uykularımızın sen uzunu yarım saat şimdilik :)
Ah bu minnoşlar çok fena çookBizimki o isikta bile hemen guluyo sebeklikler yapiyo bide benmki uyaninca aglamiyo ellerini cikarmak icin ugrasyo ih ih sonra sklnca bi ciyakliyo sadece gece bile yarm saat emiyo
HER türlü denedim bir sürü emzik aldım geçen de dişi kaşınıyordu emzikle kasidim hoşuna gitti emdi biraz sonra attı deli zamanlarında beni bile emmiyorBenimkiler de emzik almiyor bi tanesi arada bir alıyor öyle deli zamanlarında hiiiiç almıyor
Ah ah inşallah ayağımda uyuyor ya da annemin tahta beşiğindeahh ah emzik alsa bebişin hersey kolay olacak ama seninki sevöiyor kendine has özel karaktri var maşAllah :) inşAllah hayırlısı ile düzene girersiniz
Kucucukler ama herseyin farkindalarsen başarırsın canım
Ah bu minnoşlar çok fena çook
Ah ah inşallah ayağımda uyuyor ya da annemin tahta beşiğindebazen tahta beşiği eve mi götürsem diyorum
Abartmis gercekten benim bebegimde 3 aylik 6.900 kg gayette guzel gelisimi diyor doktorlar.herkes cok biliyo takilmamak lazim.Dun sehirdisindan gorumcem geldi 5 dk goruyum disari cikta dedi gidiyolarms ciktm bu cock hic kilo almams diyo doktor bakiyo tartyo almasa mamaya baslayalm der onunki 3 aylikken 10 kiloyms abartma dedm 10 kilo olsa cock obez olur 3 bucuk kilo dogan cocuk 3 ayda nasl 10 kilo olcaksa cocuk 7 kiloya yakin benm arkadaşlarımın bebekleri 9 aylik da daha 7 bucuk felan olmslar
Benmki 4 aylik canm ama ilk ay kilo alamamsti sariliktan dolayi cok uyuyodu ilk ay 400 2. Ay 1100 3. Ay 900 4. Ayda 750 gram alms daha ne olacakAbartmis gercekten benim bebegimde 3 aylik 6.900 kg gayette guzel gelisimi diyor doktorlar.herkes cok biliyo takilmamak lazim.
Benmki 4 aylik canm ama ilk ay kilo alamamsti sariliktan dolayi cok uyuyodu ilk ay 400 2. Ay 1100 3. Ay 900 4. Ayda 750 gram alms daha ne olacak
10 kg mıymıs
Tahta beşik de zor oluyor ya sürekli bağla çöz bir de ona alışan başka hiçbir yerde uyumuyor o yüzden getirmiyorumannem evine küçük beşik almıştı gidince uyusun yavrum diye baktım gündüz onda uzun uyuyor aldım geldim giderken gotureceğim yonr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?