2016 Şubat Anneleri

8 de uyurdi bu bebek uç gündü değişti huyu. 5 günde iki il sayısız akraba gordu ohhh kucaktan kucağa mutluydu ya şimdi sağda anası solda babasi uyku düzeni hiç oldu Ki uyku düzenini kendi olustuustu

İlk kızım sadece emiyordu mama alsaydi diyet yaptircakti dr. 3800dogdu hatirladigim kadariyla ilk ay 1300 2.ay 1100 3.ay 1000g aldi en fazla 8kg olur. Sadece emzirdigim için bi şey yapmadık

malesef benim süt kesildi sayılır dibini sıyırıyoruz
Olsun azda olsa sen ver, koruyucu olur en azından.. Bende kilo alsın diye günde bir defa mama veriyorum başta sevmedi ama çok uykusu varken verince alıyor (haftasonu başladık) :))) Gerçi hafta içi bakıcımız veriyor.. ben hem daha az süt sağmış hemde bebeğe vermiş olucam.. Zaten şurda ek gıdalara ne kaldıkı, ondan sonra gelsin püreler gitsin yulaflı ezmeler :))

8 de uyurdi bu bebek uç gündü değişti huyu. 5 günde iki il sayısız akraba gordu ohhh kucaktan kucağa mutluydu ya şimdi sağda anası solda babasi uyku düzeni hiç oldu Ki uyku düzenini kendi olustuustu
Canım ya düzen oturması için sabah erkenden uyandır.. 6h gibi

Gicik gorumcen anasinin kizi

İlk kızım sadece emiyordu mama alsaydi diyet yaptircakti dr. 3800dogdu hatirladigim kadariyla ilk ay 1300 2.ay 1100 3.ay 1000g aldi en fazla 8kg olur. Sadece emzirdigim için bi şey yapmadık
Iste bende onu anlamyrm bende dedm 10 kilo olsa cock obez olur anlat anlatablrsen benmkide az almadi ilk ay sadece az aldi 2. Ay 1100 3. Ay 900 bu ayda 750 gr alms

Iste bende onu anlamyrm bende dedm 10 kilo olsa cock obez olur anlat anlatablrsen benmkide az almadi ilk ay sadece az aldi 2. Ay 1100 3. Ay 900 bu ayda 750 gr alms
Benimkilere de çok iyi almışlar dedi sağlık ocağındaki hemşire de dr.umuz da. Ilk ay 900 2.ay 800 3.ay 600 küsur aldilar hatta biri son ay 500g aldı aynen devam dediler çok iyi dediler sağlıklı olsunlar da. Üstelik anne sütü ile aldıkları kilolar çabuk gidiyor ama boş yere verilen mama dediğin gibi obez yapar

Arkadaşlar 4 aylık bebek anneleri süt yada mama şu evrede kaç cc ve kaç saat aralıklarla veriyosunuz acaba?

Arkadaşlar 4 aylık bebek anneleri süt yada mama şu evrede kaç cc ve kaç saat aralıklarla veriyosunuz acaba?
Canm mama vermyrm emzryrm sadece o kadar degsyoki sagarakta vermyrm ne zamandr bazen 2 saatte bazen 1 saat bazen 3 gece 5 saat emmedigi oluyo

Canım ben hiç ölçmedim istedikçe emziriyorum bi de iyice acıktıkları zaman günde 2 öğün ek gıda veriyorum ama ikisine en fazla yarım çerez kasesi kadar yediriyorum

Benm hemsirede iyi dedide iste milleti memnun edemysnki hep bisy cikaryolar

Ek gida mi ? Basladiniz mi ek gidalara cnm doktor mu soyledi ?
Benimkiler 4.5 aylik oldu ikiz olduğu için de başlattı dr.umuz. sebze çorbası meyve suyu falan yediriyorum çok şükür herhangi bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Ama henüz az az veriyorum doyacak kadar değil hem tattirma hem alıştırma hem de herhangi bi yiyeceğe alerjileri var mı diye test etmek için.

Kafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecek ne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.

Peki. Çalışan anneler planlar ne yönde?

Ben de öğretmenim canım doğum iznim 9 mayısta bitti başladım seminerlere kadar annemler idare ediyor süt iznim de var günde 4 saat ders güzel gidiyor şimdilik. Ben de eylülde annem baksın isterim ama zor herkesin kendi düzeni var ister istemez kendi evlerindeki gibi rahat değiller. Eylülde başımın çaresine bakıcam apartmanımda bi abla var anlaştık gibi bakarım diyor. Eve gelecek zaten aynı kattayız. Az çok tanıyorum. Bakıcını şimdiden ayarlamaya çalış canım biraz olsun tanıma fırsatın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…