Valla şimdi ben böyle bi post açaçaktım ya. Bende çok kararsısızım ama çok da sıcaklıktır uzun kollu ile şaşırdım kaldım yakizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum
Bir de dedilerki bize fiyat arastircaklarmis çocuk bakmak zormuşsanki çocuğa o değil ben bakcam benim o kadar arastirmam gerekirken o arastircakmis
cıııksssss biz doğuk yerdeyiz hala ince tayt üzerine pantolon giyoruz malesef
hatta su an yağmur yağıyor , şort takımı bize uzak
BEN de Ankara da yim buralarda soğuk ya akşamüstü yağmur yağıyor ev serin ben hala 2 kat giydiriyorum
ben urfadayim buralar cok sicak aldim tiril tiril şortlari ama çekiniyorum cocuk usur diye hava da bii kavruluyor bir esiyor o yüzden buradan fikir alayim dedim ama herkes serin yerlerdeymis ne hos :)Valla şimdi ben böyle bi post açaçaktım ya. Bende çok kararsısızım ama çok da sıcaklıktır uzun kollu ile şaşırdım kaldım ya
Kocası diyor tlf da.fiyati yüksek söylicek ya ondan öyle diyohayatta her yerde gecerli bi kural
ona muhtaç olduğubili bilerlerse nasıl olsa öyle yada böyle bana baktıracak ben fiyatta inmem der
ona muhtac olmadığını onun senin bakım işine muhtac oldugunu hissettir
bilemedim şimdi yani
ayrıca cocuk bakmak zor diyorsa nasıl el kadar bebeğe sevgi dol u bakacak bu
Bildigim kadariyla ergonomik degil kullandiginiz kanguru bu yuzden bel omuz sirt agrisi yapabilir bebisiniz icin de sakincali zaten durusu dogru olmuyor ergonomik olmayan kanguruda..Kanguru(Kraft Domino) bende biraz omuz ağrısı yapıyor, normal mi kızlar?
Kollarım yorulmasın diye aldım ama bu kez de omuzlarım musdarip.
Yanlış da giymiyorum oysaki
Poposunun altina ince bi battaniye katlayip koyun bacaklari icerde kalacak sekilde ben kullaniyorum iki aylik kizim..konu kanguru olmuşken bizim kanguru momfort baby oğlum 6200 gr 61 cm 108 günlük, yenidoğan aparatımız yok ve biz ne zaman kanguruyu kullanacağız, yorumlar bi 7 kilo olması gerek diyor bi 4cü ayı bitirmesi lazım diyor benpek anlamadım
Poposunun altina ince bi battaniye katlayip koyun bacaklari icerde kalacak sekilde ben kullaniyorum iki aylik kizim..
Agrir canim.. hatta uzun vadede tutulmalar yasanabilir :) fotograf cantalarini tasimaktan biliyorumKanguru(Kraft Domino) bende biraz omuz ağrısı yapıyor, normal mi kızlar?
Evde takinca huysuzlanabiliyor kizim da ama disarda hic sesi cikmiyor uyuyorhatta yurumeye baslayinca.bi de disarda deneyin isterseniz..onu denedimde bir kaç kez her defasında cok rahatsız oldu bende bekleyeyim dedim :/
Canim o agirlikla alakali bir durum, destekli olmasi yumusak doku olmasi vs hic farketmiyor.. her turlu bel ve omuz agrisi olusuyor .. ve kanguru kullananlar zaten cok uzun kullanamadiklarini soyluyorlar bu sebepten.Bildigim kadariyla ergonomik degil kullandiginiz kanguru bu yuzden bel omuz sirt agrisi yapabilir bebisiniz icin de sakincali zaten durusu dogru olmuyor ergonomik olmayan kanguruda..
Oyle paragoz birine verme cocugunu zaten ya.. salla gitsin. Ablacim ben 500-600 lira arasi dusunmustum daha karar vermedim, yapacak bir kac kisi var sizide bana biri onerdigi icin onceligi size vermistim dersin. Ben boyle demistim hemen kabul etmisti bizim abla :) Net ol, cok dusundurmeye firsat verme.Bir de dedilerki bize fiyat arastircaklarmis çocuk bakmak zormuşsanki çocuğa o değil ben bakcam benim o kadar arastirmam gerekirken o arastircakmis
kız ben kısa kolluya geçeli 2 hafta oldu.hatta dışarıya bile öyle çıkıyor. antalya pek kavrukkizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum
konu kanguru olmuşken bizim kanguru momfort baby oğlum 6200 gr 61 cm 108 günlük, yenidoğan aparatımız yok ve biz ne zaman kanguruyu kullanacağız, yorumlar bi 7 kilo olması gerek diyor bi 4cü ayı bitirmesi lazım diyor benpek anlamadım
kizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum
Kanguru(Kraft Domino) bende biraz omuz ağrısı yapıyor, normal mi kızlar?
Evet demiştiniz de çok para veremedim Kraftı 80 tlye aldımben demiştim ergonomiklerden alın diye :)
ben momfortla şimdiye kadar en fazla 1 saat dolaşıyordum kızımla, ilk defa dün 3 buçuk saat dolaştık ağrı sızı olmadı bende ki belim sorunludur normalde ama bi sıkıntı olmadı.
Can'ım bana da önceki hafta geldi. Şimdi baktım da 4 haziran son günmüş. İyi bari eksik şeyler vardı alayım.22-28 Mayıs diyodu cnm ama ben gecen haftaki programdan kod kazandım, ctesi gene kod veriliyodu, ona katılmadım, sen ne zaman katıldın
10 gündğr oğlumun burnu mahvetti bizi,
fizyolojik serumda kullanıyorum, tuzlu suda kullanıyorum, odayı buharlada nemlendiriyorum, aspiratörlede alıyorum ama yok aşırı hırıltılı nefes alıyor ve geceleri en az 10 kere uyanıyorbu hep böyle mi devam edecek yaaaa
benimki de momfortbaby ve 1. aydan sonra kullanmaya başladım hala kullanıyorum üstelik yenidoğan aparatsız oılarak kendim çocuğu düzgünce yerleştirip kullandım. kızım 17 şubat doğumlu 1 haftadır ayaklarını yanlardan sarkıtarak oturtuyorum kanguruya sorun yok keyfi yerinde. 3 aydan itibaren bu şekilde kullanılıyor zaten bence dene merak etme bebeğe zarar vermez anatomisine uygun bir oturuş sağlıyor. omuz, bel ve sırt kemerlerini iyi ayarlayıp rahatlıkla kullanabilirsin. dün avm'ye gittik kızımla baktım benden başka 3 kadın daha var momfortbaby kullanan bebekler halinden memnun görünüyordu :)
yattığınız oda çok sıcaksa hırıltı yapabilir, yatılan oda biraz serin olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?