- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
hiç zannetmiyorum, onlar çok izole bir ortamda o kadardan birşey olmaz bence. Sen kendini ötü hissetmiyorsan, ağrın sızın olmadıysa sorun olmaz. ama bunların hepsi bence, sonuçta uzman değilim. istersen doktoruna bir sor için rahat olsun.canım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba
hoşgeldin geçmiş olsun canım aile hekimliğine gidip hamileliğini bildirdin mi? Eğer bildirdiysen onlar arayıp çağırıyorlar. Burda birçok kişiyi 20. haftada çağırmışlar. Beni geçen hafta çağırdılar. Dediğin gibi bu aralar senin de olman gerek. 2. dozu da ilkinden bir ay sonra yapacaklarMerhaba hanimlar, öncelikle hepinize bebislerinize sağlık diliyorum. Forumun başlarında ilk haftalarda sohbete dahildim ama sonra buluntular öyle bir bastırdı ki hiçbir şey yapamaz oldum. Epey uzun sürdü neyseki şu an geçti. Neyse lafı uzatmadan kimse bana herhangi bir aşıdan bahsetmiyor. Tetanoz aşımı artık olmam gerekli değil mi.
Umarım yard olur.O güzel en azından. Biri yardımcı olacaksa. Ben 8. Sınıf istemiyordum olurda rahatsız olurum çocuklar sınavdan geri kalır diye verilmemiş. Ders saatimde 30 a yakındı. Arkadaş a alabilirsin istersen dedim onun ders saati azdı. Olur ben alirim dedi. Rica ettik mudur kabul etti. Valla yeni bir okul bir de. Elimden geldiğince her şeye tamam diyorum. Ama işte okul açılınca belli olacak. Bir de nöbeti 24 bitince mi bırakıyoruz. Doğru biliyorum değil mi?
Çok tesekkur ederim ES-ER, bildirmiştim aile hekimime daha doğrusu zaten orda öğrenmiştim bebisimi. Teşekkürler :)hoşgeldin geçmiş olsun canım aile hekimliğine gidip hamileliğini bildirdin mi? Eğer bildirdiysen onlar arayıp çağırıyorlar. Burda birçok kişiyi 20. haftada çağırmışlar. Beni geçen hafta çağırdılar. Dediğin gibi bu aralar senin de olman gerek. 2. dozu da ilkinden bir ay sonra yapacaklar
Merhaba hanimlar, öncelikle hepinize bebislerinize sağlık diliyorum. Forumun başlarında ilk haftalarda sohbete dahildim ama sonra buluntular öyle bir bastırdı ki hiçbir şey yapamaz oldum. Epey uzun sürdü neyseki şu an geçti. Neyse lafı uzatmadan kimse bana herhangi bir aşıdan bahsetmiyor. Tetanoz aşımı artık olmam gerekli değil mi.
Valla 3 gündür alamiyorum 12 den sonra denicem şansımı ücretsizmerhabakiskiskis ; Zeynep Kamil de doppler (ayrıntılı ultrasyon) fiyatı nedir? bilginiz var mı. bir de kolay randevu alınabiliyor mu? yoğunluk durumu?
12 den sonra denicem bu gece inşallahÇok sagol yardımın için buldum canım sagol.. ama randevu saatleri full dolu herhalde.çünküseçtiğiniz kriterlere uygun randevu bulunmamaktadır diyor. Hergün girer denerim bakalım bulabilecekmiyim. Sen alabildinmi randevu??
Hoş buldum sessiz yazar, o zaman beni de haftaya aramaları lazım ama bayram tatili olacak. Üstelik benim sağlık ocağındaki kaydım adet tarihime gore ve benim bebisim ultrosonda bir hafta önde. Malum farklı yumurtlama zamanları. En iyisi yarın gidip bir kendimi hatırlatayım.Tekrar hos geldiniz :) yanı ben bu hafta oldum. Ama birçok yerde 20-24 arasi yapiyorlarmis. Sağlık ocağına kayıt yaptirdiniz mi?
Umarım yard olur.
Kritik Sınıflar farklı nedenlerle alınmamalı zaten.iyi olmuş canım.
Böylece ders saatin kaça düşmüş oldu? Gerçi okul açılınca net belli olur.biz 3kişiyiz.diğerleri de fazla almak istemiyorlar.e benim de halim malum,hele de 2ay sonrası :) e ücretli veya görevlendirmeyle birileri gelecek veya gelecek mi bulunacak mı göreceğiz...
Kendi aranızda anlaşmanız iyi olmuş.
Evet 24 bittiğinde canım...
Kritik sınıflar bizim için yorucu, çocuklar için de zor. Ama maalesef 12. Sınıflar var bende ve üniversite sınavlarına hazırlıycagim. Diğer arkadaş istemedi. İdare de bir şey demedi. Artık Rabbim hepimize kolaylıklar versin.O güzel en azından. Biri yardımcı olacaksa. Ben 8. Sınıf istemiyordum olurda rahatsız olurum çocuklar sınavdan geri kalır diye verilmemiş. Ders saatimde 30 a yakındı. Arkadaş a alabilirsin istersen dedim onun ders saati azdı. Olur ben alirim dedi. Rica ettik mudur kabul etti. Valla yeni bir okul bir de. Elimden geldiğince her şeye tamam diyorum. Ama işte okul açılınca belli olacak. Bir de nöbeti 24 bitince mi bırakıyoruz. Doğru biliyorum değil mi?
Kritik sınıflar bizim için yorucu, çocuklar için de zor. Ama maalesef 12. Sınıflar var bende ve üniversite sınavlarına hazırlıycagim. Diğer arkadaş istemedi. İdare de bir şey demedi. Artık Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
diğer bölgelrde iyi olduda şu göbek kısmı hiç hoş değil :) eşim göbeğini aç bakayım büyümüşmü diyo açmaya utanıyorumBenimde öyle canım :) hatta kaşlarımı en son o kadar kötü aldılar ki uzağım diye bekliyorum 1 buçuk aydir ama uzamıyor :)
canım göbeginin üzerindeki tüyleri alma sakın. Doğumdan sonra dökülüyor. Hatta son zamanlara doğru yukardan aşagıya çizgi şeklinde kıllanma olacak onlarıda alma sakın. Alırsan devamı çıkar. Almazsan dökülür
yok canım almam ama gerçekten can sıkıcı :)
acaba niye göbekte tüylenme oluyor.aslında göbeğimiz büyüdkçe seyrekleşmesi gerekmez mi kieveeeeeeeeeettt bende de . çoook garipp. göbeğimde uzun uzun tüyler var. Ama en son epilasyondan sonra uzun zaman geçmesine rağmen tek tük diğer yerler. çook ilginç
seninki daha sıkıntılı canım o zaman bnm göbek tüylendi ama bacaklarım falan daha yavaş uzuyo ama göbeğimi eşime göstermiyorum o derece yani :)Benimde göbeğinde tuylenme oldu snr oluyorm çok crkn duruyo bide bacagmdaki tüyler hızlı uzuyo her zamankinden
Amiinnn Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız.. aşı olacak mısınız?Kizlar suan hepimizde gundem tetanos asisi,detayli usg,cinsiyet ve bebegin hareketleriIlerleyen haftalara dogru insallah normal mi sezeryan mi,dogum cantasi yok cati muayenesi seker yuklemesi diye devam ederiz Sonra insallah bi bakmisiz bebekler kucagimizda
Valla sakin olcam diye şartlandırdıkça iyice heyecanlanıyorum. Bakalım nolacak Allah sonumu hayır etsin :)
Aynen sadece bacaklarim hızlı uzuyo ama anlamadm allahtan azda sorun olmyoseninki daha sıkıntılı canım o zaman bnm göbek tüylendi ama bacaklarım falan daha yavaş uzuyo ama göbeğimi eşime göstermiyorum o derece yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?