2016 Şubat Anneleri

Merhaba hanimlar, öncelikle hepinize bebislerinize sağlık diliyorum. Forumun başlarında ilk haftalarda sohbete dahildim ama sonra buluntular öyle bir bastırdı ki hiçbir şey yapamaz oldum. Epey uzun sürdü neyseki şu an geçti. Neyse lafı uzatmadan kimse bana herhangi bir aşıdan bahsetmiyor. Tetanoz aşımı artık olmam gerekli değil mi.

canım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba
hiç zannetmiyorum, onlar çok izole bir ortamda o kadardan birşey olmaz bence. Sen kendini ötü hissetmiyorsan, ağrın sızın olmadıysa sorun olmaz. ama bunların hepsi bence, sonuçta uzman değilim. istersen doktoruna bir sor için rahat olsun.

hoşgeldin geçmiş olsun canım aile hekimliğine gidip hamileliğini bildirdin mi? Eğer bildirdiysen onlar arayıp çağırıyorlar. Burda birçok kişiyi 20. haftada çağırmışlar. Beni geçen hafta çağırdılar. Dediğin gibi bu aralar senin de olman gerek. 2. dozu da ilkinden bir ay sonra yapacaklar

Umarım yard olur.
Kritik Sınıflar farklı nedenlerle alınmamalı zaten.iyi olmuş canım.
Böylece ders saatin kaça düşmüş oldu? Gerçi okul açılınca net belli olur.biz 3kişiyiz.diğerleri de fazla almak istemiyorlar.e benim de halim malum,hele de 2ay sonrası :) e ücretli veya görevlendirmeyle birileri gelecek veya gelecek mi bulunacak mı göreceğiz...
Kendi aranızda anlaşmanız iyi olmuş.
Evet 24 bittiğinde canım...

Çok tesekkur ederim ES-ER, bildirmiştim aile hekimime daha doğrusu zaten orda öğrenmiştim bebisimi. Teşekkürler :)

Tekrar hos geldiniz :) yanı ben bu hafta oldum. Ama birçok yerde 20-24 arasi yapiyorlarmis. Sağlık ocağına kayıt yaptirdiniz mi?

12 den sonra denicem bu gece inşallah

Tekrar hos geldiniz :) yanı ben bu hafta oldum. Ama birçok yerde 20-24 arasi yapiyorlarmis. Sağlık ocağına kayıt yaptirdiniz mi?
Hoş buldum sessiz yazar, o zaman beni de haftaya aramaları lazım ama bayram tatili olacak. Üstelik benim sağlık ocağındaki kaydım adet tarihime gore ve benim bebisim ultrosonda bir hafta önde. Malum farklı yumurtlama zamanları. En iyisi yarın gidip bir kendimi hatırlatayım.

Su anda da az değil ama 24 canım. Yanı daha iyi oldu. Herkesin fazla dersi var. Daha azi olmaz gibi geldi. Sukur yeni tanıştım ama hepsi iyi insanlar gibi. 21 e kadar almak zorunlu ama genelde idare dışardan getirmemek için okuldakileri ikna eder. Hem diger arkadaslarinizin ozel durumu yoksa onlar ikna edilir. Ben de hep diyorum ya bunun iki ay sonrası ne olacak :) bir de kış geliyor . şahsen çok zorda kalırsam rapor alırım diye dusunuyorum. Elimden geldiğince okulu ihmal etmeden basarabilirim insallah. Siz de aynı şeyi yaparsınız. Cok zorlandiginizda ara verirsiniz. Okul ortamı çok farkli. Bazen insan normal haldeyken bile kötü olabiliyor. Hakkimizda hayırlı olan bir dönem olsun inşallah.

Kritik sınıflar bizim için yorucu, çocuklar için de zor. Ama maalesef 12. Sınıflar var bende ve üniversite sınavlarına hazırlıycagim. Diğer arkadaş istemedi. İdare de bir şey demedi. Artık Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

Ya sizin için de çocuklar için de zor. Sonuçta ocak başı gibi ayrılma ihtimalimiz var. Bu süreçte yeni bir hoca girecek. O da çocukları olumsuz etkiler gibi. İnşallah Rabbim yardimciniz olur hocam.

Neden iki kere girmek zorundasınki. Aldığın raporu iki doktorada göster. olmaz mi

oncelikle firkan cevabin icin tesekkur ederim.rapor derken usg icin degil ogretmenim okul icin heyet raporu almam gerekiyor o nedenle ikinci dr.a gidiyorum

eveeeeeeeeeettt bende de . çoook garipp. göbeğimde uzun uzun tüyler var. Ama en son epilasyondan sonra uzun zaman geçmesine rağmen tek tük diğer yerler. çook ilginç
acaba niye göbekte tüylenme oluyor.aslında göbeğimiz büyüdkçe seyrekleşmesi gerekmez mi ki

Benimde göbeğinde tuylenme oldu snr oluyorm çok crkn duruyo bide bacagmdaki tüyler hızlı uzuyo her zamankinden
seninki daha sıkıntılı canım o zaman bnm göbek tüylendi ama bacaklarım falan daha yavaş uzuyo ama göbeğimi eşime göstermiyorum o derece yani :)

Amiinnn Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız.. aşı olacak mısınız?

Valla sakin olcam diye şartlandırdıkça iyice heyecanlanıyorum. Bakalım nolacak Allah sonumu hayır etsin :)

Canim heyecandan bile olsa ani yukselmeler bebege zarar verebilir diye korkuluyor. Sen yine dikkat et.

Benim hic yukselmedi ama ilk cocuk ve kilonun fazla olmasi riski arttiriyormus. Riskli grupta oldugumu soyledi doktor. Simdi sicakta falan yorulmamaya calisiyorum. Tansiyonum yukselmesin diye takip ediyorum. Ölu dogum a neden oluyor falan dedi korktum ben acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…