2016 Şubat Anneleri

Ben de bugün uğradım yarın sabah aşı için gel dedi. Bir de şeker ve kolesterol testi yapıcaz dedi.uğramakta fayda var :)

Ben de 12leri almak istemedim arkadaşlar anlayış gösterdi sağolsunlar. Sadece 9ları aldım 15saat derse gireceğim ve muhtemelen üç güne toparlanacak idare bu konularda anlayışlı çok şükür. Nöbet de tutma dedi müdür yardımcımız-)

Kızlar bugün 3 yaşındaki yeğenimi kucağıma bir Sürü Çanta ıvır zıvırla diğer elimle Alıp arabaya kadar taşımak zorunda kaldım ve arabaya biner binmez sancılanmaya başladım akşam atlı buçuktan bellidir sancım var yatıyorum çok korktum Allahtan bebişin hareket ediyo hissediyorum ama sancım Geçmiyor bir sıkıntı olurmu acaba böyle bişey yaşayan varmı

Canim endiselendirmek hic istemem ama esiminde ara ara tansiyonu cikar, test yapalim dedik ve kendimizi zorlayacak nefes nefese kalicak hareketler yaptik onunki firladi benim sadece nabizda yukselme oldu.. Yani tansiyon sorunu olanlarda genelde firliyor.. Takip edilmesinde fayda var belkide hamilelikle alakalidir, gecici bir durumdur..

Evde bakıyorum canm ara ara ama aksine düşük çıkıyor ama bilmiyorum belki Dr düşük çıktığı için çok üzerinde durmadı ama ben dra gideceğim zaman geceden başlıyorum strese sabahın köründe uyanıyorum acaba ne dicek bebeğim nasıl fln die kuruyorum hep

Valla bende bugunlerde en erken 3 te uyuyorum.Bir cocuk daha olunca zor oluyor,Allah tan kizim da uykuyu seviyorda uykusuz kalmiyorum :))

Aynen benim oğlum da öyle :)) ama 10 gün sonra okul açılacak ve biz sabah 7buçukta okulda olucaz:)) sanırım benim oğlan ilk hafta sıra üstünde uyur kalır:))

Aynen benim oğlum da öyle :)) ama 10 gün sonra okul açılacak ve biz sabah 7buçukta okulda olucaz:)) sanırım benim oğlan ilk hafta sıra üstünde uyur kalır:))
Oyy kiyamam senin oglun okula gidiyordur dogru,benimki daha birbucuk yasinda :) Siz okul acilinca mecbur duzene girersiniz,ayrintili usg yaptiracak misin canim ?

Ne guzel darisi basimiza insallah :)

İnşallah, hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Ama 7 yıl aradan sonra ve yaş 35 olmuşken zormuş hamilelik... İlkinde bilmeden heyecanla geçiriyorsun, bunda hep endişeliyim. Neden hareket etmedi, neden kasığım ağrıyor, neden midem böyle yanıyor.... Neden diye diye dar ettim kendime bu heyecanı (

Hersey olacagina varir,evham yapip stres olma canim yaa Gebelik bitince insan daha iyi anliyor yasadigi seylerin cok özel oldugunu,o yuzden stres yapma bence,tadini cikar.Ben tam tersiyim ilk gebelikte,gunleri sayar,kendimde surekli sıkınti uydurur ayni dedigin gibi niye oyle niye boyle derdim.Bunda cok relaxim nedense :))Istanbul da misin

Her kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söylüyor doktorum ama işte ara ara böyle sıkıntı yapıyorum kendime. Hareketlerini çok güçlü bir şekilde hissetsem problem kalmayacak sanırım, en azından orada herşey yolunda diyeceğim :)) ben Bursa'dayım canım

Kizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .

Günaydin sinir doluyum gece 12 olur olmaz mhrsye girdim zeynep kamilden detaylı ultrason almak icin ama alamadim randevu saatini sectim onaya bastim başkasi secti dedi sonra başka saati sectim hemen yine onaylamadi sonra yine randevular doldu sinir oldum 182 den aricam artik bir dahakine. Hemen secmeme ragmen olmadı

bende sendenim S sevalmehmetali , dr. herşey normal gidiyor dese bile evhamlıyım. bir de çeşit çeşit şeyler duyunca, bende niye yok acaba diyorum (ne kadar saçma dimi) kan sulanma, şeker yüklemesi vs..
çoğu zaman hamile değilmiş gibi hissediyorum. allahım sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…