2016 Şubat Anneleri

tekrar denersin canım, sıkıntı yapma.

çok ilginç bende senin gibi hissediyorum.
artık bebeişlerimizi hissetmek istiyoruz. sabırsız anneler

Bende hala hissedemiyorum miniği sanırım ilk gebelik diye tam konduramıyorum bişeyler olsada. Banada sağlıklı diyor doktorum ama hissedebilsek en azından heran emin oluruz dediğin gibi inşallah en yakın zamanda pıt pıt tekmeler hissettirir kendini canım

Hamilelik günlüğümü hergün okuyunca mutlu oluyorum,ilk zamanlar kesesi bile 1 cm değilken şimdi saçlarının 1 cm civarında olacağı yazıyor büyüyorlar şükürler olsun kucağımıza da sağlıkla gelirler inşallah

çok ilginç bende senin gibi hissediyorum.
artık bebeişlerimizi hissetmek istiyoruz. sabırsız anneler

Aminnn inşallah bizde biran once hissederiz ya

Günaydın anneler :)) biraz oğlumu ( bugün kız olduğunu da öğrenebiliriz) gormeye gidecegiz. İnşallah iyidir. Ben son zamanlarda biraz hissediyorum sanki. Pit pıt bir şey vuruyor. Bazen baya art arda yapıyor. Sürekli. İnşallah o dur :)

Günaydın anneler :)
Bende sormaya bile utanmıştım benmde göbeğim tüylendi ve şimdi daha uzuyor.. Çok üzücü yaa
Günaydınnn güzel canım bu göbikteki tüylenmeyi napıcaz bende hiç bilmiyorum anneme ağda yapalım uzadıkça uzuyolar diyorum olmaz dökülür onlar diyo ama görüntü berbat

Bende hala hissedemiyorum.. Doktorum ilk cocuk olduğu için hemen hissedemessin demişti 19 - 20. haftayı gecebilir dedi...

Mihrimah00 merhabalar ben de 2016 Mayıs Anneleri grubuna konu sahibesi oldum. 1. Sayfadaki gibi tabloyu nasıl hazırlayabilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim...

firkan evet canim oydu galiba gerci bana kotu gelen sana iyi gelebilir,kisiden kisiye degisebilir bu durum,o yuzden sen bilirsinbende erkek dr tercih etmiyorum ama ayrintili icin oraya gidicem yine.
İkili test için erkek doktora gitmiştim. Çok bastırdı ya erkekler daha bi kuvvetli uyuyordu paşam uyandırmak için uğraşırken canım çok acıdı. O yüzden istemiyorum. Birde o bayana devamlı gitmeyecegim ya sadece bi kere olacak. Düzgün baksın yeter diye düşünüyorum bazen. Bilemiyorum. Zaten ekim başı gidecegim radistanbulda afiyet hast. de şimdi randevu vermiyor. Ben biraz daha düşüneyim :)

acaba niye göbekte tüylenme oluyor.aslında göbeğimiz büyüdkçe seyrekleşmesi gerekmez mi ki

göbekteki tüylenme bence sürdüğümüz kremlerden. İçinde mutlaka badem yağı var. e badem yağı da çok tüylenme yapıyor. Yani tam olarak bilmemekle beraber öyle tahmin ediyorum:)

Çocuğun hareketlerini hissetmenin bebeğin sağlığıyla değil de senin iç karnınla alakalıı. Boşuna stres yapıyosun. Hem bebeğin de geriliyo. Sakin ol. rahatla biraz.

Canım rapor dediğim detaylı ultrason raporu. Bir kere çektir detaylı ultrasonunu. Sonra al sonuç raporunu iki doktorunada goster. Zaten çoğu hastanede kendi doktorumuz yapmıyor. Detaylı için farkkı doktora gidiyoruz
acaba niye göbekte tüylenme oluyor.aslında göbeğimiz büyüdkçe seyrekleşmesi gerekmez mi ki
Hamilelik bütün vücut yapısını ve hormonları etkiliyor maalesef Herkesde farklı ortaya çıkyor.
Canım benimde oğlum var 5 yaşında bazen mecbur kalınca kaldırıyorum. Sonra benimde sancım oluyor. İnş. Bi durum yoktur merak etme..
Birincisi evham yapma canım kimi 20. Haftalarda hissediyormuş. İkinciside yere dümdüz yat sonra sırayla elini belli noktalarda biraz bastır. İçerden karşılık veriyor :) mesela dün eşim karnımın önce sol tarafına başını koydu hiç tepki yoktu. Sag tarafa koydu hemen içerden vurdu :)
Eveet rand3vu almak çok zor. Ben vazgeçtim. Yorumlarda devlet hasta. 5 dk. Bakıyor yazıyordu. Vazgeçtim. Özele gidecegim.
Günaydınnn güzel canım bu göbikteki tüylenmeyi napıcaz bende hiç bilmiyorum anneme ağda yapalım uzadıkça uzuyolar diyorum olmaz dökülür onlar diyo ama görüntü berbat
sakın alma pişman olursun. Sonra devamlı alman gerekir.
Malesef dokuluyoms diyolar ama ben alcam
senn bilirsin ama sonra devamı Çıkar. Almazsan dökülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…