- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
Günaydin sinir doluyum gece 12 olur olmaz mhrsye girdim zeynep kamilden detaylı ultrason almak icin ama alamadim randevu saatini sectim onaya bastim başkasi secti dedi sonra başka saati sectim hemen yine onaylamadi sonra yine randevular doldu sinir oldum 182 den aricam artik bir dahakine. Hemen secmeme ragmen olmadı
Kizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .
Bende hala hissedemiyorum miniği sanırım ilk gebelik diye tam konduramıyorum bişeyler olsada. Banada sağlıklı diyor doktorum ama hissedebilsek en azından heran emin oluruz dediğin gibi inşallah en yakın zamanda pıt pıt tekmeler hissettirir kendini canımKizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .
Hamilelik günlüğümü hergün okuyunca mutlu oluyorum,ilk zamanlar kesesi bile 1 cm değilken şimdi saçlarının 1 cm civarında olacağı yazıyor büyüyorlar şükürler olsun kucağımıza da sağlıkla gelirler inşallahBende hala hissedemiyorum miniği sanırım ilk gebelik diye tam konduramıyorum bişeyler olsada. Banada sağlıklı diyor doktorum ama hissedebilsek en azından heran emin oluruz dediğin gibi inşallah en yakın zamanda pıt pıt tekmeler hissettirir kendini canım
çok ilginç bende senin gibi hissediyorum.
artık bebeişlerimizi hissetmek istiyoruz. sabırsız anneler
Bende hala hissedemiyorum miniği sanırım ilk gebelik diye tam konduramıyorum bişeyler olsada. Banada sağlıklı diyor doktorum ama hissedebilsek en azından heran emin oluruz dediğin gibi inşallah en yakın zamanda pıt pıt tekmeler hissettirir kendini canım
Günaydınnn güzelGünaydın anneler :)
Bende sormaya bile utanmıştım benmde göbeğim tüylendi ve şimdi daha uzuyor.. Çok üzücü yaa
Malesef dokuluyoms diyolar ama ben alcamGünaydın anneler :)
Bende sormaya bile utanmıştım benmde göbeğim tüylendi ve şimdi daha uzuyor.. Çok üzücü yaa
Bende hala hissedemiyorum.. Doktorum ilk cocuk olduğu için hemen hissedemessin demişti 19 - 20. haftayı gecebilir dedi...Bende hala hissedemiyorum miniği sanırım ilk gebelik diye tam konduramıyorum bişeyler olsada. Banada sağlıklı diyor doktorum ama hissedebilsek en azından heran emin oluruz dediğin gibi inşallah en yakın zamanda pıt pıt tekmeler hissettirir kendini canım
İkili test için erkek doktora gitmiştim. Çok bastırdı yafirkan evet canim oydu galiba gerci bana kotu gelen sana iyi gelebilir,kisiden kisiye degisebilir bu durum,o yuzden sen bilirsin bende erkek dr tercih etmiyorum ama ayrintili icin oraya gidicem yine.
Sagol canım haber verdiğin için bide oraya bakayım fiyatı iyiymiş. Şimdiye kadarki en iyi fiyatCanım sen karşıda oturuyorsun sanrm Ümraniye'de atlas hastanesi var ordada 150 aklında olsun
acaba niye göbekte tüylenme oluyor.aslında göbeğimiz büyüdkçe seyrekleşmesi gerekmez mi ki
Hımm alternatif azsa zor tabiBen küçük bir şehir deyim. Alternatif az.
Kizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .
Kız kaçıncıya deniyorim kac gündür ):tekrar denersin canım, sıkıntı yapma.
Canım rapor dediğim detaylı ultrason raporu. Bir kere çektir detaylı ultrasonunu. Sonra al sonuç raporunu iki doktorunada goster. Zaten çoğu hastanede kendi doktorumuz yapmıyor. Detaylı için farkkı doktora gidiyoruzNeden iki kere girmek zorundasınki. Aldığın raporu iki doktorada göster.olmaz mi
oncelikle firkan cevabin icin tesekkur ederim.rapor derken usg icin degil ogretmenim okul icin heyet raporu almam gerekiyor o nedenle ikinci dr.a gidiyorum
Hamilelik bütün vücut yapısını ve hormonları etkiliyor maalesefacaba niye göbekte tüylenme oluyor.aslında göbeğimiz büyüdkçe seyrekleşmesi gerekmez mi ki
Canım benimde oğlum var 5 yaşında bazen mecbur kalınca kaldırıyorum. Sonra benimde sancım oluyor. İnş. Bi durum yoktur merak etme..Kızlar bugün 3 yaşındaki yeğenimi kucağıma bir Sürü Çanta ıvır zıvırla diğer elimle Alıp arabaya kadar taşımak zorunda kaldım ve arabaya biner binmez sancılanmaya başladım akşam atlı buçuktan bellidir sancım var yatıyorum çok korktum Allahtan bebişin hareket ediyo hissediyorum ama sancım Geçmiyor bir sıkıntı olurmu acaba böyle bişey yaşayan varmı
Birincisi evham yapma canım kimi 20. Haftalarda hissediyormuş. İkinciside yere dümdüz yat sonra sırayla elini belli noktalarda biraz bastır. İçerden karşılık veriyor :) mesela dün eşim karnımın önce sol tarafına başını koydu hiç tepki yoktu. Sag tarafa koydu hemen içerden vurdu :)Kizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .
Eveet rand3vu almak çok zor. Ben vazgeçtim. Yorumlarda devlet hasta. 5 dk. Bakıyor yazıyordu. Vazgeçtim. Özele gidecegim.Günaydin sinir doluyum gece 12 olur olmaz mhrsye girdim zeynep kamilden detaylı ultrason almak icin ama alamadim randevu saatini sectim onaya bastim başkasi secti dedi sonra başka saati sectim hemen yine onaylamadi sonra yine randevular doldu sinir oldum 182 den aricam artik bir dahakine. Hemen secmeme ragmen olmadı
sakın alma pişman olursun. Sonra devamlı alman gerekir.Günaydınnn güzelcanım bu göbikteki tüylenmeyi napıcaz bende hiç bilmiyorum anneme ağda yapalım uzadıkça uzuyolar diyorum olmaz dökülür onlar diyo ama görüntü berbat
senn bilirsin ama sonra devamı Çıkar. Almazsan dökülüyor.Malesef dokuluyoms diyolar ama ben alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?