Aynen kendimi çok çirkin hissediyorum :)Günaydınnn güzelcanım bu göbikteki tüylenmeyi napıcaz bende hiç bilmiyorum anneme ağda yapalım uzadıkça uzuyolar diyorum olmaz dökülür onlar diyo ama görüntü berbat
Evet herkes dökülür diyo canm ama sen bilirsn tabiMalesef dokuluyoms diyolar ama ben alcam
canım benim ya Allah'ım sana güzellikler yaşatsın. bugün çok duygusalım ben yaşadıklarımız aklıma geliyor :) İnşallah sağsalim hepimiz kucağımıza alır sağlıkla sıhatle büyütürüz evlatlarımızıGünaydın kızlar
Ikinci gebeligim benim ilki doğuma iki hafta kalasi kalbi durmustu
Ben bu sabah net bisekilde elimi gobegime koydum tekmelerini hissettimmaşallah kızıma çok güzel bir duygu ağladım darısı sizlerin başına
Şükür detaylı usgyi erken yaptıran biriyle karşılaştım :) benim de bu hafta randevum var herkes erken diyordu. Kalp tam değerlendirilemiyormuş galiba. Sonradan fetal ekokardiyografi yaptıracak mısınız?Ayrıntılı USG ve 3lü testimi geçen hafta yaptırdım. Bir problem yok çok şükür
Canım,bu kadar yüklenme.iş arkadaşım 40 Yaşında hamile.cicilere bakmaktan bebişi unuttu :) aklını farklı şeylere yönelt.düzelir herşey.bu saydıkların hepimizde var...hayatın boyunca belki de yaşayacağın son bebek heyecanı bu....eğer seni huzursuz eden ciddi bir sağlık sorunun yoksa tadını çıkart...İnşallah, hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Ama 7 yıl aradan sonra ve yaş 35 olmuşken zormuş hamilelik... İlkinde bilmeden heyecanla geçiriyorsun, bunda hep endişeliyim. Neden hareket etmedi, neden kasığım ağrıyor, neden midem böyle yanıyor.... Neden diye diye dar ettim kendime bu heyecanı(
Canım ben de hissetmiyorum. doktora sordum dur bir 20 olsun ancak hissedersin dedi.Kizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .
Bazılarında dökülmüyor öylece kaliyo diyo ama :))Canım rapor dediğim detaylı ultrason raporu. Bir kere çektir detaylı ultrasonunu. Sonra al sonuç raporunu iki doktorunada goster. Zaten çoğu hastanede kendi doktorumuz yapmıyor. Detaylı için farkkı doktora gidiyoruz
Hamilelik bütün vücut yapısını ve hormonları etkiliyor maalesefHerkesde farklı ortaya çıkyor.
Canım benimde oğlum var 5 yaşında bazen mecbur kalınca kaldırıyorum. Sonra benimde sancım oluyor. İnş. Bi durum yoktur merak etme..
Birincisi evham yapma canım kimi 20. Haftalarda hissediyormuş. İkinciside yere dümdüz yat sonra sırayla elini belli noktalarda biraz bastır. İçerden karşılık veriyor :) mesela dün eşim karnımın önce sol tarafına başını koydu hiç tepki yoktu. Sag tarafa koydu hemen içerden vurdu :)
Eveet rand3vu almak çok zor. Ben vazgeçtim. Yorumlarda devlet hasta. 5 dk. Bakıyor yazıyordu. Vazgeçtim. Özele gidecegim.
sakın alma pişman olursun. Sonra devamlı alman gerekir.
senn bilirsin ama sonra devamı Çıkar. Almazsan dökülüyor.
Valla ben dayanamayıp alcamAynen kendimi çok çirkin hissediyorum :)
Evet herkes dökülür diyo canm ama sen bilirsn tabi
Canm ama geçici bişey bu yani aldıktan sonra tekrarı olursa gene çıkarsa daha kötüValla ben dayanamayıp alcam
Canım Sağol şimdi yasin kenzul Arş süresini fln okudum Rabbim sağlıcakla yavrularimiz gelsin diye dimi nerden nerelere geldik kucagimizada alırız inş uzun ömürlü sağlıklı bi şekilde bol bol dinleniyorum kasilmam oldu geçen haftacanım benim ya Allah'ım sana güzellikler yaşatsın. bugün çok duygusalım ben yaşadıklarımız aklıma geliyor :) İnşallah sağsalim hepimiz kucağımıza alır sağlıkla sıhatle büyütürüz evlatlarımızısabahtan beri benimki de anne üzülme ben buradayım diyor sanki... kasıklarıma yakın bir bölgede pıt pıtlar var. şükrolsun hamdolsun Rabbime :)
Ilk gebeligin icin cok uzuldum hwle ki doguma iki hafta kala olmasi cok uzucu insallah bebislerjmizi saglikla kucagimiA alabilirizGünaydın kızlar
Ikinci gebeligim benim ilki doğuma iki hafta kalasi kalbi durmustu
Ben bu sabah net bisekilde elimi gobegime koydum tekmelerini hissettimmaşallah kızıma çok güzel bir duygu ağladım darısı sizlerin başına
daha elimi koyduğumda hissedemiyorum ben ancak içeride birşeyler kıpırdıyor sürtünüyor o da çok sık değil arada bir... elimden geldiğince fatiha okuyorum onu hissettikçe, nasıl okumam Alemleri yaradan Rabbime nasıl şükretmem... Herşey boş şuanda bana... Allahım nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi analı babalı inşallaahhhCanım Sağol şimdi yasin kenzul Arş süresini fln okudum Rabbim sağlıcakla yavrularimiz gelsin diye dimi nerden nerelere geldik kucagimizada alırız inş uzun ömürlü sağlıklı bi şekilde bol bol dinleniyorum kasilmam oldu geçen hafta
Hissetmek helede elini koydugunda ayrı bir duygu ağladım kızım mutluluktan ağlıyor annen üzülme dedim eşimi aradım hemen
göbekteki tüylenme bence sürdüğümüz kremlerden. İçinde mutlaka badem yağı var. e badem yağı da çok tüylenme yapıyor. Yani tam olarak bilmemekle beraber öyle tahmin ediyorum:)
Ayrıntılı ultrason önemli bebeğin tüm organlarına bakıyorlar mesela bir arkadaşımın bebeğinin bi organında ur olduğunu ayrıntılı da fark ettiler ona göre ameliyat edecekler doğumdan sonraGünaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Canım benimde önce öyle başladı bu haftada böyle hissettim sende bir haftaya kadar hissedersin Rabbime şükürler olsun mucizeyi yaşıyoruzdaha elimi koyduğumda hissedemiyorum ben ancak içeride birşeyler kıpırdıyor sürtünüyor o da çok sık değil arada bir... elimden geldiğince fatiha okuyorum onu hissettikçe, nasıl okumam Alemleri yaradan Rabbime nasıl şükretmem... Herşey boş şuanda bana... Allahım nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi analı babalı inşallaahhh
Şükür detaylı usgyi erken yaptıran biriyle karşılaştım :) benim de bu hafta randevum var herkes erken diyordu. Kalp tam değerlendirilemiyormuş galiba. Sonradan fetal ekokardiyografi yaptıracak mısınız?
canım ben doktorumla görüştükten sonra vurdurucam randevuma var daha. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya bazı dr lar vurdurmuyormuş kan sulandırıcıda. herhangi bir ilaç da kullanmıyorum ben vitamin demir vs. dr vermedi. bakalım.papyonkilikli canım tetonoz asini oldunmu benim bugundu ama cuma günü gideceğim sağlık ocağına bitecek olan ilaclarimi yazdiracagim hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?