2016 Şubat Anneleri

canım benim ya Allah'ım sana güzellikler yaşatsın. bugün çok duygusalım ben yaşadıklarımız aklıma geliyor :) İnşallah sağsalim hepimiz kucağımıza alır sağlıkla sıhatle büyütürüz evlatlarımızı sabahtan beri benimki de anne üzülme ben buradayım diyor sanki... kasıklarıma yakın bir bölgede pıt pıtlar var. şükrolsun hamdolsun Rabbime :)

Ayrıntılı USG ve 3lü testimi geçen hafta yaptırdım. Bir problem yok çok şükür
Şükür detaylı usgyi erken yaptıran biriyle karşılaştım :) benim de bu hafta randevum var herkes erken diyordu. Kalp tam değerlendirilemiyormuş galiba. Sonradan fetal ekokardiyografi yaptıracak mısınız?

Canım,bu kadar yüklenme.iş arkadaşım 40 Yaşında hamile.cicilere bakmaktan bebişi unuttu :) aklını farklı şeylere yönelt.düzelir herşey.bu saydıkların hepimizde var...hayatın boyunca belki de yaşayacağın son bebek heyecanı bu....eğer seni huzursuz eden ciddi bir sağlık sorunun yoksa tadını çıkart...

Canım ben de hissetmiyorum. doktora sordum dur bir 20 olsun ancak hissedersin dedi.

Bazılarında dökülmüyor öylece kaliyo diyo ama :))

Ben de geçen hafta net bir şekilde hissettim üstüste 2 kez tekme attı. Bu hafta o kadar net hissedemedim sadece kıpırtı şeklinde ama harika bir duygu ☺

Canım Sağol şimdi yasin kenzul Arş süresini fln okudum Rabbim sağlıcakla yavrularimiz gelsin diye dimi nerden nerelere geldik kucagimizada alırız inş uzun ömürlü sağlıklı bi şekilde bol bol dinleniyorum kasilmam oldu geçen hafta
Hissetmek helede elini koydugunda ayrı bir duygu ağladım kızım mutluluktan ağlıyor annen üzülme dedim eşimi aradım hemen

kızlar dün aşımı yaptrdım 2. doz 1 ay ssonra bugun birz agrıyo kolum..ben bebişimi hissediyorum ama cok sık değil benımde göbeğimde kıllanma oldu uzayınca makasla kesiyorum :)

Ilk gebeligin icin cok uzuldum hwle ki doguma iki hafta kala olmasi cok uzucu insallah bebislerjmizi saglikla kucagimiA alabiliriz

daha elimi koyduğumda hissedemiyorum ben ancak içeride birşeyler kıpırdıyor sürtünüyor o da çok sık değil arada bir... elimden geldiğince fatiha okuyorum onu hissettikçe, nasıl okumam Alemleri yaradan Rabbime nasıl şükretmem... Herşey boş şuanda bana... Allahım nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi analı babalı inşallaahhh

göbekteki tüylenme bence sürdüğümüz kremlerden. İçinde mutlaka badem yağı var. e badem yağı da çok tüylenme yapıyor. Yani tam olarak bilmemekle beraber öyle tahmin ediyorum:)

bende eczaneye sordum, badem yağı tüylenme yapar dedi. krem istemedim ben zaten.
içeriği kimyasal diye. dalin bebe yağı aldım. çok güzel kokuyor. hemde sağlıklı. bacaklarıma basen tarafına bile sürüyorum. bebeğime de ihtiyaç olursa onu kullanırım.

bir de şişkinlik ve çatlaklar için bol su içmek önemli kızlar.

Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Ayrıntılı ultrason önemli bebeğin tüm organlarına bakıyorlar mesela bir arkadaşımın bebeğinin bi organında ur olduğunu ayrıntılı da fark ettiler ona göre ameliyat edecekler doğumdan sonra

Canım benimde önce öyle başladı bu haftada böyle hissettim sende bir haftaya kadar hissedersin Rabbime şükürler olsun mucizeyi yaşıyoruz

Şükür detaylı usgyi erken yaptıran biriyle karşılaştım :) benim de bu hafta randevum var herkes erken diyordu. Kalp tam değerlendirilemiyormuş galiba. Sonradan fetal ekokardiyografi yaptıracak mısınız?

Merhaba :) detaylı usg yi 17. haftamda yaptırdım, tüm organlar tam olarak kontrol edilebildi. Bir problem olmadığı için de, çok şükür fetal eko'ya gerek görmedi doktorum.

papyonkilikli canım tetonoz asini oldunmu benim bugundu ama cuma günü gideceğim sağlık ocağına bitecek olan ilaclarimi yazdiracagim hem

papyonkilikli canım tetonoz asini oldunmu benim bugundu ama cuma günü gideceğim sağlık ocağına bitecek olan ilaclarimi yazdiracagim hem
canım ben doktorumla görüştükten sonra vurdurucam randevuma var daha. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya bazı dr lar vurdurmuyormuş kan sulandırıcıda. herhangi bir ilaç da kullanmıyorum ben vitamin demir vs. dr vermedi. bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…