2016 Şubat Anneleri

Canim bende hibor kan sulandirici,gyno ferro sanol,decavit,bikaç gundurde magnezyum kullanıyorum Dr bir iki hafta sonra vurun dedi ama kararsizim
Bide igneyi koluma vururken hep morartiyorum başka nereden vurabiliriz acaba göbek hariç beze oluştu hep

Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum eşim yapıyor kolumdan yavaş veriyor ilacı 1 hafta anneme gittim orda hastanede yaptırdım hemen veriyordu ilacı kollarım mos mor olmuştu şimdi morluk yok yapılış şeklide önemli sanrm canm

Canım ben kendi kendime yapıyorum gündüz sen akşam mi vurunuyorsun igneyi bezeler oluştu ağrıyor bide

Tatlim öğrenince banada haber verirmisin.kan sulandirici bende kullanıyorum. aşıyı olsam mi bilemedim.dun doktora sormayi unutmuşum

Kızlar aklıma takıldı özelde Detaylı usg ye gidicem Ekim de de 4 boyutlu değil iyi bi Dr ama iki boyutlu çok önemli mi bu acaba?

Canım ben kendi kendime yapıyorum gündüz sen akşam mi vurunuyorsun igneyi bezeler oluştu ağrıyor bide
Ağrır canım ya ben sabah coraspin içiyorum akşamda iğneyi yaptırıyorum kendim cesaret edemedim eşimede gösterdiler nasıl yapılacağını sağolsun yapıyor oda bende homozigot var canım sende problem ne

Canım 38haftalik ölü doğumum var bu hamileliginde tüp bebek tedavisiyle oldu Tüp bebek dr tedbir amaçlı verdi şimdiki Dr bir kaybin var devam edelim kullanmaya dedi

Canım 38haftalik ölü doğumum var bu hamileliginde tüp bebek tedavisiyle oldu Tüp bebek dr tedbir amaçlı verdi şimdiki Dr bir kaybin var devam edelim kullanmaya dedi
Canım benimde kayıplarım oldu ondan sonra genetik test yaptırdık eşimle sorunu öyle öğrendim bende inşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz bunca acıları onlar unutturur bize inşallah

Tatlim öğrenince banada haber verirmisin.kan sulandirici bende kullanıyorum. aşıyı olsam mi bilemedim.dun doktora sormayi unutmuşum
canım elbetteki haber veririm ama doktoruna sor sen mutlaka gerekşrse ara, değerlerimizde farklılıklar olabilir bu da belki sorundur.

canım ya ben de artık göbekten vuramıyorum iğneyi. eşime vurduruyorum üst kolunun arka tarafında yumuşak olan kas olmayan bir bölge var ellediğin zaman farkedersin oraya vurdur eşine ,sen yetişip vuramazsın biz öyle çare bulduk. birde içindeki havayı mutlaka al.

Canım bende artık akşam vurunayim ozaman kendim yapamıyorum havasını alıyorum da

bacaktan ve koldan karışık yapıyorum ben morarmiyor o zaman üst bacağın oturduğunda üstte kalan yüzeyine yapabilirsin canım dizden 1 karış yukarı kasiktan 4 parmak aşağı olacak sekilde üst ön yüzey yalnız yanlara kayarsan kas dokusuna denk geldiğinde çok kötü morariyor haberin olsun

ben daha bacaktan cesaret edemedim ya...

Merhaba kizlar...bizim yarin kontrolumuz var sanirim artik cinsiyetimizi yarin ogrenebiliriz degil mi ??? Dortlu taramamiz da var peki dortlu taramanin sonucunu ne zaman alabilirim??? Ikili ve uclu yaptirmadigim icin hic bilmiyorum

Selam güzel annişler Dörtlü test sonucunu almak için hastaneye gittim çok şükür ki güzel çıkmış doktora tetanozu sağlık ocağnda iki doz yapacaklarını söyledim mutlaka iki doz olmalı son 5yıl içinde yapılmadıysa dedi bilgiciklerinize

Merhaba kizlar...bizim yarin kontrolumuz var sanirim artik cinsiyetimizi yarin ogrenebiliriz degil mi ??? Dortlu taramamiz da var peki dortlu taramanin sonucunu ne zaman alabilirim??? Ikili ve uclu yaptirmadigim icin hic bilmiyorum
Canım bizde geçen hafta öğrendik gösterir inşallah ufaklık ben ikilininde dörtlü testinde yaptırdıktan 10gün sonra aldım sonuçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…