Valla bacak daha iyi hiç acitmiyor desem yeridir yani dene bence en kısa zamandaben daha bacaktan cesaret edemedim ya...
Teşekkür ederim canım inşallah bizim de sonucumuz iyi cikar :)Canım bizde geçen hafta öğrendik gösterir inşallah ufaklık ben ikilininde dörtlü testinde yaptırdıktan 10gün sonra aldım sonuçlarını
canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine.. bende pek hissetmiyorum ya bende korkuyorum senin gibi bazen küçük küçük syirme gibi oluyor ama bu bebkten mi yoksa başka bişi mi tam bilemediğim için emin olamıyorum bende bir an önce güçlü bir şekilde hisstsem keşke.. herkeste farklı oluyor diyorlar zaten hissetme durumu ..Kizlar ben hala oğlusumu hissetmiyorum normal mi evham yaptim kac gundur ya :/ bide faranjitim cikti kac gundur yatak dosek yatiyorum serum fln taktilar acaba bise mi oldu diye diye kendimi yedim . Hareket etse hissederim ama degil mi ne bilim ya hic hissetmiyorum aciyorum karnimi gidikliyorum bastiriyorum biraz konuşuyorum hic tık yok :) cok tembel bu belli cumartesi gunu randevum var ozmna kadar catlicam artik en son gittigimizde cok hareketliydi goruntu zor almisti doktor .
bende eczaneye sordum, badem yağı tüylenme yapar dedi. krem istemedim ben zaten.
içeriği kimyasal diye. dalin bebe yağı aldım. çok güzel kokuyor. hemde sağlıklı. bacaklarıma basen tarafına bile sürüyorum. bebeğime de ihtiyaç olursa onu kullanırım.
bir de şişkinlik ve çatlaklar için bol su içmek önemli kızlar.
Merhaba kizlar...bizim yarin kontrolumuz var sanirim artik cinsiyetimizi yarin ogrenebiliriz degil mi ??? Dortlu taramamiz da var peki dortlu taramanin sonucunu ne zaman alabilirim??? Ikili ve uclu yaptirmadigim icin hic bilmiyorum
Benim heran adet olacak gibi çok sancım var kızlar bi iş falan yaparken daha da artıyor yattığım yerde bile çok fena sancı girdiği olur normal mı ki acaba yoksa olmaması mı gerekr
Bi iki günede ben gideceğim inşallah banada doktorum normal der ..Doktoruma bugün biraz ağrı oluyor karnim ara ara kasiklar vs dedim çocuk büyüyor büyük ihtimal o yüzden dedi. İdrar vs temiz çıkmıştı.
Cok sagol canim insallah bayramdan once cikar doye dua ediyorum brn de gerci iyi ciksin diye hep dualarim :)3-4gun sonra cikiyor sonucu canim. Kan veriyorsun. Kan tahlili icin verdigin yere sorabilirsin. Yogunluga gore belki degisebilir :)
Eylül 2010 doğumlu. bu pazar 5 bitecek. Bakalım ne yapacağiz iki erkekle. Bir debabalar var tabi. 3 erkek :))23. Haftaya kadar yapılıyor canım. Daha sonra yapılmıyormuş
Benim bir arkadaşımda durum böyleydi. Geceleri acıkarak uyanıyordu ve yiyordu.Hamileliğinde 35 kg aldı canım. Dikkatli ol. Gece uyanıyorsan çok hafif bişeyler atıştır
Canım doktora git mutlaka. Hiçbir ilacı içmiyoruz diye bi durum yok. Gribin ilerlerse daha kötü antibiyotiklik olursan biraz daha zor. Git bence.. bende ilaç kullanıyorum vertigo için .. yapacak bişey yok. Çocuklarımıza saglam lazımız
Korkma canım Allah yardımcın olsun. Ablamın kızındada doğduğunda kalbimde delik vardı. 2 yaşına geldiğinde kapanmazsa ameliyat ederiz dediler. Kendi kendine kapandı. Git bakalım bi kalp doktorına ne diyecek sana.. Allah şifa versin.
Hayırlı olsun. Benimde ikinci erkegim yolda. Bakalım ne yapacagız. İlki 5 yaşında. Seninkinin yaşı kaç?
canım zarar verdimmi diye korkma kafaya takma ama lütfen binmeyin şu lunapark oyuncaklarına. Sarsıntıya dikkat etmek lazım. oyuncakların üzerinde hamilelerin binmesi tehlikeli ve yasaktır yazıyoor zaten. Bundan sonra daha dikkatli olböylece kafaya bişeyi takmazsın. Hamileyiz diye herşeyi kısııtlamayacagız ama sarsıntılı ve aşırı heyecan verici durumlar yok.
sagol canım
bugün bi arayayım bakayım alabilecekmiyim randevu haber veririrm. Aynı şeyi yapıyorlarsa o kadar paraya gerek yokki. Birde orası zaten kadın ve çocuk hastanesidoktorlar iyidir. Bi probkem çıkarsa tekrar özele gidip baktırırız
Bunun için kadın dogum kliniğine muayene olmak ve klinikten istem olması gerekiyor bilgisine ulaştım. 182 den randevu almak için ugrastım bir iki kez fakat başaramadım. Yarın erkenden hastaneye gitmeyi düşünüyorum. daha 20. haftama var ama randevuyu erkenden alabileceğimi sanmıyorum.şimdiden almaya çalışacağım.Kizlar ben aradim zeynep kamili 182 den randevu aliniyormus detayli dopplerr icin,182 yi aradim en erken 30 eylule var onada yarin aramak gerekiyormus.
Canım benim ilkinde çok tüylenmişti ama hepsi döküldü. Sen bilirsinBazılarında dökülmüyor öylece kaliyo diyo ama :))
İyi canım sevindim adınaKendi doktorumla devam edeceğim. Tip merkezine gidiyormuş yine aynı şehirde. Onunla devam ederim. Bugün gorustum. Muayemiz vardı :) oglumu gordum sukur :)
Benimde 2010 Nisan doğumlu :) evet 3 erkeklebaş etmek zor olacak ama tek prensesiz halaEylül 2010 doğumlu. bu pazar 5 bitecek. Bakalım ne yapacağiz iki erkekle. Bir debabalar var tabi. 3 erkek :))
ilk doğumumu normal olarak şar hospital de yapmıştım. 2010 yılında, çok memnun kalmıştım. Bu gebeliğimde yine o hastaneye geldim kontrol için, öyle denk geldi. Ama doktorlar değişmişti.Radyoloji merkezimi sar hospitaldami acaba ozelde baska burda ozel hastane yok cunku kucuk sehir
SormaCanım benim ilkinde çok tüylenmişti ama hepsi döküldü. Sen bilirsin
İyi canım sevindim adına
Benimde 2010 Nisan doğumlu :) evet 3 erkeklebaş etmek zor olacak ama tek prensesiz hala
Bende henuz bisey almadim 6 ay dolana kadar da almayacagim.. yeni yıl indirimi falan olacak zaten hersey yari yariya dusuyor ocaga dogru en iyisi ozaman almak herseyi bence. Ama tanıdıklar sag olsun kizimin 0-3 aylik herseyi tamamlandi simdiden :))Bebeğime daha hiç birşey almadım. Benim gibi olan var mı?
Bende almadım daha hem büyük oğlumdan sakladığım güzel kıyafetler var hemde detaylı ultrasonda netleşsin sonra bakacagım inş.Bebeğime daha hiç birşey almadım. Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?