2016 Şubat Anneleri

canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine.. bende pek hissetmiyorum ya bende korkuyorum senin gibi bazen küçük küçük syirme gibi oluyor ama bu bebkten mi yoksa başka bişi mi tam bilemediğim için emin olamıyorum bende bir an önce güçlü bir şekilde hisstsem keşke.. herkeste farklı oluyor diyorlar zaten hissetme durumu ..

Arkadaşım sağlık sektöründe. Hastanede ebe ve hemşireler vazalin kullan demiş. Hiç çatlak olmadi surdugum yerde dedi.

Merhaba kizlar...bizim yarin kontrolumuz var sanirim artik cinsiyetimizi yarin ogrenebiliriz degil mi ??? Dortlu taramamiz da var peki dortlu taramanin sonucunu ne zaman alabilirim??? Ikili ve uclu yaptirmadigim icin hic bilmiyorum

3-4gun sonra cikiyor sonucu canim. Kan veriyorsun. Kan tahlili icin verdigin yere sorabilirsin. Yogunluga gore belki degisebilir :)

Kizlar bayram geldi catti. Temizlik falan pek zor geliyor. Normalde bize gelen olmuyordu yani biz hep gidiyorduk sehir disina ama bu bayram iki gun evde olacagiz. Bebekte olunca kesin gelen olur diye dusunuyorum :)

Temizlik icin kayinvalide destegi alacagim artik. Ikramlar icinde daha once yine boyle bir durumda ev yemegi yapip satan bir yer gormustum internette ordan sarma falan almistim. Yine oyle seyler yapacagim galiba. Borek, baklava, sarma falan alacagim kilo ile

Evim buyuk cunku. Tum hafta sonu ancak bitiririm tek basima temizligi. Sonraki hafta sonuda bayram

Benim heran adet olacak gibi çok sancım var kızlar bi iş falan yaparken daha da artıyor yattığım yerde bile çok fena sancı girdiği olur normal mı ki acaba yoksa olmaması mı gerekr

Kızlar fazla yormayin kendinizi benimde geçen hafta karnimda ağrı vardı Dr gittim rahimde kasılma varmış evden dışarı çıkmak yasak ilişki yorulmak yasak yalancı kasılmalar oluyormuş ama siklasmamasi lazımmış Dr bol bol sol tarafina yat dedi

Benim heran adet olacak gibi çok sancım var kızlar bi iş falan yaparken daha da artıyor yattığım yerde bile çok fena sancı girdiği olur normal mı ki acaba yoksa olmaması mı gerekr

Doktoruma bugün biraz ağrı oluyor karnim ara ara kasiklar vs dedim çocuk büyüyor büyük ihtimal o yüzden dedi. İdrar vs temiz çıkmıştı.

3-4gun sonra cikiyor sonucu canim. Kan veriyorsun. Kan tahlili icin verdigin yere sorabilirsin. Yogunluga gore belki degisebilir :)
Cok sagol canim insallah bayramdan once cikar doye dua ediyorum brn de gerci iyi ciksin diye hep dualarim :)

Eylül 2010 doğumlu. bu pazar 5 bitecek. Bakalım ne yapacağiz iki erkekle. Bir debabalar var tabi. 3 erkek :))

Kizlar ben aradim zeynep kamili 182 den randevu aliniyormus detayli dopplerr icin,182 yi aradim en erken 30 eylule var onada yarin aramak gerekiyormus.
Bunun için kadın dogum kliniğine muayene olmak ve klinikten istem olması gerekiyor bilgisine ulaştım. 182 den randevu almak için ugrastım bir iki kez fakat başaramadım. Yarın erkenden hastaneye gitmeyi düşünüyorum. daha 20. haftama var ama randevuyu erkenden alabileceğimi sanmıyorum.şimdiden almaya çalışacağım.

GATA ya takibe giden ya da doğumu orada düşünen var mı aranızda?

Bazılarında dökülmüyor öylece kaliyo diyo ama :))
Canım benim ilkinde çok tüylenmişti ama hepsi döküldü. Sen bilirsin
Kendi doktorumla devam edeceğim. Tip merkezine gidiyormuş yine aynı şehirde. Onunla devam ederim. Bugün gorustum. Muayemiz vardı :) oglumu gordum sukur :)
İyi canım sevindim adına
Eylül 2010 doğumlu. bu pazar 5 bitecek. Bakalım ne yapacağiz iki erkekle. Bir debabalar var tabi. 3 erkek :))
Benimde 2010 Nisan doğumlu :) evet 3 erkeklebaş etmek zor olacak ama tek prensesiz hala

Radyoloji merkezimi sar hospitaldami acaba ozelde baska burda ozel hastane yok cunku kucuk sehir
ilk doğumumu normal olarak şar hospital de yapmıştım. 2010 yılında, çok memnun kalmıştım. Bu gebeliğimde yine o hastaneye geldim kontrol için, öyle denk geldi. Ama doktorlar değişmişti.

Bebeğime daha hiç birşey almadım. Benim gibi olan var mı?
Bende henuz bisey almadim 6 ay dolana kadar da almayacagim.. yeni yıl indirimi falan olacak zaten hersey yari yariya dusuyor ocaga dogru en iyisi ozaman almak herseyi bence. Ama tanıdıklar sag olsun kizimin 0-3 aylik herseyi tamamlandi simdiden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…