2016 Şubat Anneleri

Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Bi ark.imin bebeginde idrar yollarinda gereginden fazla buyume cikmisti ayrintilida gormus dr dogar dogmaz tedaviye basladilar bebek dogduktan sonra cok zor kesfedilirmis bu durum o yuzden bence sart su an iyilesti ama erken teshis olmasaydi asla duzelmezmis bilginiz olsun

Rabbim yavrularımızı korusun sancılanınca insan hemen tedirgin oluyor ama Elhamdülilah bugün daha iyiyim :)

Istedigin yerde gir detayliya. Ordan sana sonuclari goruntuleri resim olarak da cd olarak da veriyorlar. Goturur verirsin dr.a

Merhaba kizlar ben aranisza yeni katildim 19+2haftalik hamileyim bugun ayrintiki usg cektirdim devlette 5dk surdu bu kadar kisa surermi birde . Pleksus kist cikti ayni sorun yasayanvarmi
Ben iki sene once yaptirdigimda 600tl aldilar ve 50dk surmustu iyi mi yaptim enayilik mi yaptik bilmiyorum ama 4lu taramada sorunumuz cikinca parayi gozumuz gormedi simdi ayni yere gitsem ikizlerde ne kadar yatarim sedyede bilmiyorum

Kizlar tatile geldim ve ilk gunden circir oldum malesef...ucaktada bebek o kadar cok hareket ettiki sastim kaldim...insallah bisey olmaz

bugun bebeklerimin anneannesiyle alisverise gittik.. anneannesi cok guzel ciciler aldi torunlarina... :)) pembe ve mavi takimlar :)) cok guzel bebek esyalari ama pek de pahaliymis... daha bizi bekleyen buyuk bi alisveris listesi var tahmini tutar 2.500-3000 tl olcak gibi... saglikla gelsinler hersey feda olsun miniklerime....

Kızlar iki gündür bende de geçmeyen bi karın sertliği ve kasiklarimda ağrı var bugune kadar beni böyle etkileyen kasık agrm olmamıştı ama her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da giydigim kiyafetin lastiği skyorda o mu beni bu kadar rahatsız ediyor diye de düşünüyorum çünkü gebelik den oncede giydigim kiyafet beni rahatsız etse midem hemen alarma geçer şişer ve sancılardm şimdi de ayırt edemiyorum
Var mi benim gibi bu haftalarda karın sertliği ve kasık ağrısı yaşayan?

Inanilmaz ser özellikle alt taraftan göbek deligine kadar olan süre bazen sanciyo donuyorum taş gibi allah yardımcimiz olsun

Ben de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)
Eşimin annesi vefat etti,benim annemde uzakta olunca mecbur bütün alışveriş bana kalacak gibi,ağırlaşmadan halletsem iyi olacak ama 2 tane zıbın takım almıştım arkadaşlardan ve eşimin kardeşinden bir sürü hediye geldi sağolsunlar bir penye bir peluş battaniye,alt açma,birkaç takım,biberon seti geldi. Banada erken gibi geliyor aslında ama evde onlar oluncada çıkarıp çıkarıp bakıyorum sağlıkla giydirmek kullanmak nasip olur inşallah

Ben de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)

Ben de almadim. Corap ve mama onlugu almistim :) Biraz kışlık vs çıksın dedim. Ama insan almak istiyor bir an önce :) günaydın anneler :)

Kizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular

Kizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular
canım Allah kabul etsın ama yapma sakın bı kaç kısıden duydum oyle ele ugrasmıs ve bebegını kayb etmıs sakın taze etı elleme

Canım sen karışma yapsın diğerleri şimdiden Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…