- 30 Ocak 2015
- 19.858
- 28.586
- 798
- 29
Ya almayim o zaman daha fazla çıkarsa alırım olmadiCanım benim ilkinde çok tüylenmişti ama hepsi döküldü. Sen bilirsin
İyi canım sevindim adına
Benimde 2010 Nisan doğumlu :) evet 3 erkeklebaş etmek zor olacak ama tek prensesiz hala
Bi ark.imin bebeginde idrar yollarinda gereginden fazla buyume cikmisti ayrintilida gormus dr dogar dogmaz tedaviye basladilar bebek dogduktan sonra cok zor kesfedilirmis bu durum o yuzden bence sart su an iyilesti ama erken teshis olmasaydi asla duzelmezmis bilginiz olsunGünaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Rabbim yavrularımızı korusun sancılanınca insan hemen tedirgin oluyor ama Elhamdülilah bugün daha iyiyim :)Canım rapor dediğim detaylı ultrason raporu. Bir kere çektir detaylı ultrasonunu. Sonra al sonuç raporunu iki doktorunada goster. Zaten çoğu hastanede kendi doktorumuz yapmıyor. Detaylı için farkkı doktora gidiyoruz
Hamilelik bütün vücut yapısını ve hormonları etkiliyor maalesefHerkesde farklı ortaya çıkyor.
Canım benimde oğlum var 5 yaşında bazen mecbur kalınca kaldırıyorum. Sonra benimde sancım oluyor. İnş. Bi durum yoktur merak etme..
Birincisi evham yapma canım kimi 20. Haftalarda hissediyormuş. İkinciside yere dümdüz yat sonra sırayla elini belli noktalarda biraz bastır. İçerden karşılık veriyor :) mesela dün eşim karnımın önce sol tarafına başını koydu hiç tepki yoktu. Sag tarafa koydu hemen içerden vurdu :)
Eveet rand3vu almak çok zor. Ben vazgeçtim. Yorumlarda devlet hasta. 5 dk. Bakıyor yazıyordu. Vazgeçtim. Özele gidecegim.
sakın alma pişman olursun. Sonra devamlı alman gerekir.
senn bilirsin ama sonra devamı Çıkar. Almazsan dökülüyor.
Istedigin yerde gir detayliya. Ordan sana sonuclari goruntuleri resim olarak da cd olarak da veriyorlar. Goturur verirsin dr.aslm arkadaslar.kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim.ben kontrole iki dr.a gidiyorum.biri bana rapor verecek digerinde dogumu dusunuyorum.dogumu dusundugum dr rapor vermiyor.sorum ikiside bayramdan sonraki hafta ayrintili ultrason dedi.5gun arayla iki kez ayrintiliya girersem zarari olur mu?ne yapmaliyim
Ben iki sene once yaptirdigimda 600tl aldilar ve 50dk surmustu iyi mi yaptim enayilik mi yaptik bilmiyorum ama 4lu taramada sorunumuz cikinca parayi gozumuz gormedi simdi ayni yere gitsem ikizlerde ne kadar yatarim sedyede bilmiyorumMerhaba kizlar ben aranisza yeni katildim 19+2haftalik hamileyim bugun ayrintiki usg cektirdim devlette 5dk surdu bu kadar kisa surermi birde . Pleksus kist cikti ayni sorun yasayanvarmi
Canım benim 2li test 1 gün sonra çıkmıştı hayırlı haber gelsin inşallahCok sagol canim insallah bayramdan once cikar doye dua ediyorum brn de gerci iyi ciksin diye hep dualarim :)
Kızlar iki gündür bende de geçmeyen bi karın sertliği ve kasiklarimda ağrı varbugune kadar beni böyle etkileyen kasık agrm olmamıştı ama her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da giydigim kiyafetin lastiği skyorda o mu beni bu kadar rahatsız ediyor diye de düşünüyorum çünkü gebelik den oncede giydigim kiyafet beni rahatsız etse midem hemen alarma geçer şişer ve sancılardm şimdi de ayırt edemiyorum
Var mi benim gibi bu haftalarda karın sertliği ve kasık ağrısı yaşayan?
Ben de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)Bebeğime daha hiç birşey almadım. Benim gibi olan var mı?
Eşimin annesi vefat etti,benim annemde uzakta olunca mecbur bütün alışveriş bana kalacak gibi,ağırlaşmadan halletsem iyi olacak ama 2 tane zıbın takım almıştım arkadaşlardan ve eşimin kardeşinden bir sürü hediye geldi sağolsunlar bir penye bir peluş battaniye,alt açma,birkaç takım,biberon seti geldi. Banada erken gibi geliyor aslında ama evde onlar oluncada çıkarıp çıkarıp bakıyorum sağlıkla giydirmek kullanmak nasip olur inşallahBen de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)
Bende bisey almadim.6 7 aylik olsun insallah ozaman..Ben de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)
Ben de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)
kış annesi olmak iyidir yazın sıcağında emzirmek çok sorun oluyor
canım Allah kabul etsın ama yapma sakın bı kaç kısıden duydum oyle ele ugrasmıs ve bebegını kayb etmıs sakın taze etı ellemeKizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular
Canım sen karışma yapsın diğerleri şimdiden Allah kabul etsinKizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular
Alış veriş patlaması olacak biz bekleyelim biraz kışlıklar indirimede girecekBen de almadim. Corap ve mama onlugu almistim :) Biraz kışlık vs çıksın dedim. Ama insan almak istiyor bir an önce :) günaydın anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?