2016 Şubat Anneleri

Canım bebişin 680 gr mış ya hani ne yedin maşallah bana da de
Canım 2 hafta çok büyük fark artık bundan sonra hızla kilo alacaklar seninkide alır. Kafana takma ;) ;)
23. Haftada da detaylı oluyor mu ki
Oluyor canım en doğrusu 23. Hafta bitene kadar yaptırmakmış..
Kizlar annisler merhaba biz bgn kizima bu arabayi aldik insallah memnun kalirim sampuanini banyo kopugunu(sebamed) kuvetini kovasini falan da aldim indirim vardi cok guzel eksiklei tamamlamak :)
çok tatlı bebişin güle güle kullansın ;) ;)

tetanos aşısı olan var mı ?? ne zaman olunuyor bu aşı ?? yardımcı olursanız sevinirim :)
18. Haftadan sonra başlıyor canım. 22-23 e kadar yaptırmak lazım. Saglık ocagına gidip sorarsan sana gün verirler.
Benim tetenozun ikincisinin günü gelmiş :KK43: ben malum 18-19 haftalıkken vurulmustum. Ve bu hafta sonu filan ev tasiyacagiz. Ben pek bir şey yapmasam da kıyısından köşesinden yardım ederim. Şimdi geçen pek agrim olmadi. Olduğunda da kolonyali mendil le sildim geçti. Acaba bunda agrim olur mu ki :KK43: ikinci de genelde olmuyor vs diye okumuştum.
Benim çook agrı yaptı cuma yaptırdım. Hala üzerine yatamıyorum bugün anca kokumu açabiliyorum ama aşı yerine dokununca hala canımdan can gidiyor. :( :( İnş seninki bu seferde ağrımaz.

Iyi geceler kızlar. Bu saat oldu yatamıyorum. Sağa dönsem sağdaki sola dönsem soldaki rahatsız olup direniyor Karnım taş gibi oluyor. Nedense 2 gündür Karın ağrım arttı rahim büyüyor diyorlar ama hiç rahatım kalmadı. Daha kilo da almadım. Şimdiden böyle zorsa ileriyi hiç düşünemiyorum. Ben oğlum da hiç böyle değildim. Ne yapıcam bilmiyorum.

Kalp çarpıntısıyla bu hamileliğimde tanıştım ve bir ara çok zorlandım. Şimdi daha iyiyim. Ilac kullaniminiz arttiysa o bile yapabiliyor. Kolestrol çıkarsa da olabiliyor.

Süt sağma makinası avent aldim oğlum da elektrikli çok memnun kaldım. Tavsiye ederim almayi düşünenler için.

HoppaHoppa
Allah yardımcın olsun canım biz bir taneyle zorlanıyoruz en azından sag olmasa sola yatabiliyoruz. Senin işin zır. ALLAH kolaylık versin.

Bir de bakıyorum da herkes detaylı ultrasonu yeni yaptırıyor ben 19+4 te yaptırmıştım 20 haftada çok mu erken olmuş bilemedim şimdi?
canım kalp 21-22 den sonra daha bir gelişmiş olduğu için o zamana randevu veriyorlar. ama senin gittiğin yer randevu verirken haftanı sorarakmı verdi?? kendi doğum doktorun problem yok derse önemli degildir merak etme

Merhaba

Benım de bır sorum var sızlere. Bugun 19+0 dayım yanı 20. haftamın ıcındeyım. Calısıyorum bılısım sektorunde, daha once de 1 kımyasal 1 bos gebelık gecırdım sonra 10 ay kadar ara verdım denemedık yanı. 32 yasındayım

Burda herkes bebegın yatagından arabasına kadar almıs, aslında cevremde hamıle ve yenı dogum yapmıs arkadaslarımdan dolayı ne tarz urunler almam gerektıgını bılıyorum ama sızı gorunce cokmu gec kaldım acaba dedım. Ben 2-3 haftadan once hazırlıklara baslamayı dusunuyorum, 6. ayın ıcındeyken yavas yavas bıseyler alıcam , cevremde herkes de boyle yaptı ama cokmu gec kalmıs oluyorum ben

Aslında alınacaklar bellı. Benım evım balkonsuz 2+1 ve yatak odama banyo da yaptıkları ıcın yatak odam cok kucuk. Besık sıgması ımkansız. O nedenle su an calısma ve camasır odası olan odayı bosaltıp oraya bebek odası alıcam(besık, 2 kapılı dolap ve sıfonyer). Bır de rahat yatak olan bır kanepe alıcam ve ılk 3 ay mecburen o kanepede yatıcam. 3 aydan sonra telsızle ıdare edıcez yanı yatak odaısna gecıcem, yatak odasıyla bebek odası cok yakın zaten sesını duymakta zorluk cekmem. Yanı park yatak almıycam. Onun dısında arkadaslarımdan bır ıkı marka tavsıyesı aldım bebebk arabası ıcın, pusetıyle bırlıkte satılanlrdan alıcam. Bebege zıbın sımdıden bakıyorum fakat daha almadım. 0-3 ay uzun kollu ve 3-6 ay kısa kollu almayı dusunuyorum mevsımıne gore. Bılemedım cokmu gec kalmadım hala bısey almadıgım ıcın
Canım geç degil birçok kişi hepsini birden alırken maddi sıkıntı olmasın diye alıyor. Ayrıca zıbın için uzun kollularını al ama bebegin kaç kg doğacak tombişmi zayıfmı olacak? Bunlar belli olmadığı için 3-6 ay kısa kolluları alma bence.. çünkü havalar ısınana kadar iyice büyüyebilir kısa kollular boşa gider :KK66: :KK66: onları doğduktan sonra bebişin büyüklüğüne göre alırsın. İlk yrni doğduğundakıyafetler uzun süre giydirilmiyor. Çünkü hemen serpiliyor. Çok abartmadan şimdilik uzun kollularını al.
Yatak içinde düşüncen güzel merak etme bebişin farklı odada olsa bile uyandığında çok rahat duyuyorsun. O kadar garipki bazen sen uyanıyorsun bir iki dk sonra bebiş aglıyor. Bence Allah uyandırıyor anneleri :KK66: :KK66:

biz aşağıdaki ürünü aldık. ürün geldi çok kullanışlı. tek parmakla hareket ettirebiliyorsun. benim içime sindi.

http://www.hepsiburada.com/tokyo-ul...-arabasi-3-in-1-kirmizi-siyah-p-AILEALTTKY001
çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin .. :KK46:

Günaydın hamişler. Bir süredir park yatak bakıyorduk. Beğendiğim model Kraft Arena idi ve e-bebek ve Kraft mağazalarında 520 TL idi. Ama e-bebek sitesinde 400 TL indirimde olunca dün hemen satın aldım. Aynı model almak isteyen varsa haber vereyim dedim. Hepimize mutlu bir gün olsun :)
bende kraftlara bakıyorum. Bu modelde güzelmiş. Güle güle kullansın bebişin.. :KK46:

Canım geç degil birçok kişi hepsini birden alırken maddi sıkıntı olmasın diye alıyor. Ayrıca zıbın için uzun kollularını al ama bebegin kaç kg doğacak tombişmi zayıfmı olacak? Bunlar belli olmadığı için 3-6 ay kısa kolluları alma bence.. çünkü havalar ısınana kadar iyice büyüyebilir kısa kollular boşa hider :KK66: :KK66: onları doğduktan sonra bebişin büyüklüğüne göre alırsın. İlk yrni doğduğundakıyafetler uzun süre giydirilmiyor. Çünkü hemen serpiliyor. Çok abartmadan şimdilik uzun kollularını al.
Yatak içinde düşüncen güzel merak etme bebişin farklı odada olsa bile uyandığında çok rahat duyuyorsun. O kadar garipki bazen sen uyanıyorsun bir iki dk sonra bebiş aglıyor. Bence Allah uyandırıyor anneleri :KK66: :KK66:

Canım haklısın zaten kısın dogacagı ıcın uzun kollulardan alırım sımdılık,dedıgım gıbı kafamda alacaklarım bellı ama 6 aydan once bırsey almak ıstemıyorum pek, sımdıden alanlar haklı aslında ındırımde buldukca almak lazım. Zaten bende hep netten takıp edıyorum. Bebek ılk dogdugunda cok uyandıgı ıcın ılk zamanlar kanepede yatarım dıye dusundum ama dedıgım gıbı zaten odalar cok yakın oldugundan ve kapıları acık olacagından dıger odadan da duyarım dıye dusunuyorum. Evım buyuk olsa park yatak alacaktım bende.

Park yatagın guzelmıs gule gule kullan. Yatak odasına mı koyacaksın yoksa bebegın kendı odasınamı

Teşekkür ederim :) Kendi yatağımın yanına koyacağım bebiş ve benim rahatım için. Neredeyse 1 yaşına kadar benimle yatar diye düşünüyorum. Bebeğe oda yapmayı düşünmedik. Çünkü evimde misafir yatak odası var. O odaya genç odası büyüklüğünde yeni bir dolap ve şifonyer almayı, ilerde de misafir yatağının da kenarına bebek koruyucu alıp devam etmeyi düşünüyorum. Bebek odası mobilyaları küçük olduğu için 2-3 sene sonra dolapları minnacık gelecek bana. Şimdilik planım bu. Hayırlısı bakalım :)

Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
Biz bunu aldik n11 den. Baby2go nun lirica modeli.

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-09-20-55-00.webp
    Screenshot_2015-09-09-20-55-00.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2015-09-09-20-54-52.webp
    Screenshot_2015-09-09-20-54-52.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın güzel anneler ve bebişler ben bikaç gündür cok stresliydim dün akşam karnım her zamankinden daha çok ağrıdı ve kasıklarda belde kasılma oldu bıçak saplanır gibi sizce normal midir bi sıkıntı olmuş mudur su an bişeyim yok

Bayanlar mide yanginim geçmiyor her yemekten sonra sade soda içiyorum. Aliskanlik yapti galiba soda icmedeb midem duzelmiyor siz neler yapıyorsunuz

Hayır koldan olan modellerden omron markası. Ben de acaba dijital olduğu için yanlış mı ölçüyor diyip doktora giderken yanımda götürdüm. Orda benim alet de 16-10 ölçtü. Doktor doğru dedi.

Kalp eko'sunu bana detaylı ultrasona gittiğim doktor da söyledi eko çektirecek misin diye biz burdan kalbin her Şeyini göremiyoruz garantiye almak için iyi olur dedi. Benim doktor tüm hamileleri gönderiyor ama başkasında duymadım ben de.
Evde dıjıtal bılekten tansıyon aletıyle mı olcuyorsunuz?

Kalp EKO su duymadım hıc bende

Hayır koldan olan modellerden omron markası. Ben de acaba dijital olduğu için yanlış mı ölçüyor diyip doktora giderken yanımda götürdüm. Orda benim alet de 16-10 ölçtü. Doktor doğru dedi.

Kalp eko'sunu bana detaylı ultrasona gittiğim doktor da söyledi eko çektirecek misin diye biz burdan kalbin her Şeyini göremiyoruz garantiye almak için iyi olur dedi. Benim doktor tüm hamileleri gönderiyor ama başkasında duymadım ben de.

Detaylida kalp ritmini uzun uzun dinledi benim doktorum ekstra birsey istemedi.

Ustelik bende ritm bozuklugu var. Ilac kullaniyordum. Onu soyledigim icin daha detayli bakip dinledi falan ama hersey normal dedi ekstra birsey istemedi.

Ama yaptirmaktan zarar gelmez bence yaptir canim :) garanti olur

Günaydın annişler ve minnişleri :)) Ya kızlar geceleri çok rahatsız oluyorum, uyuyamıyorum, sürekli dön dur, sanırım çoğu kişi de var bu, bu gece soluma yattım, miniğim sağ kasığımdan pıt pıt yapıyor, onu sıkıştırdım sanırım, korkuyorum ona bir zarar vermekten, sağıma döndüm ama sola yatmaya özen gösteriyorum

Bir de bakıyorum da herkes detaylı ultrasonu yeni yaptırıyor ben 19+4 te yaptırmıştım 20 haftada çok mu erken olmuş bilemedim şimdi?
Canım bende 19+5 te yaptırdım, sıkıntı olacağını sanmıyorum, bana da doktorum 22.haftada yaptır dedi, ama Zeynep Kamilden öncesinde gün alabildim, gittim bende, inşallah bi sıkıntı çıkmaz sonradan :)

Önceki sayfalarda yazmıştım cnm biz eşimle uzun araştırmalar sonucunda casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık rengi kırmızı siyah ortak renk olsun diye:) fiyatı 999 tl biz n11 indirimi ile 760a aldık tavsiye ederim çok güzel herşey tek tıkla oluyor google'a adını yaz videosunu izle:)
Canım çok beğendim bebek arabasını ve uyguna da almışsınız güle güle kullansın miniğin, bi şey sorucam bu bebek arabası kaç yaşa kullanılabilir?

Kizlaaarr.benden cüz alanlar.... bitirenler bana hemen alıntı yapabilir mi.ayrica ne okuduğunu da bildiriversin.
Canım ben öncekileri hatırlamıyorum ama son olarak 27-28 i almıştım, 27 bitti, 28 deyim, o da bitince dönerim sana ;)

Canım koldan ölçen dijital tansiyon aletini kaça aldın, bende düşünüyorum

Arkadaşlar göbüşünüz kaşınıyor mu:KK1: ben çok rahatsız olmaya başladım iş yerinde tuvalette sürekli krem sürüyorum, evde bebeyağı sürüyorum cildim gene de pul pul dökülüyor gibi, geriliyor, kızarıyor, kilo alıyorum :(

Teşekkür ederim :) Kendi yatağımın yanına koyacağım bebiş ve benim rahatım için. Neredeyse 1 yaşına kadar benimle yatar diye düşünüyorum. Bebeğe oda yapmayı düşünmedik. Çünkü evimde misafir yatak odası var. O odaya genç odası büyüklüğünde yeni bir dolap ve şifonyer almayı, ilerde de misafir yatağının da kenarına bebek koruyucu alıp devam etmeyi düşünüyorum. Bebek odası mobilyaları küçük olduğu için 2-3 sene sonra dolapları minnacık gelecek bana. Şimdilik planım bu. Hayırlısı bakalım :)
Sızınkı data mantıklı tabıkı, benım evımın durumundan dolayı oda alıcam ama 2 kapılı yerıne 3 kapılı da alabılırım. Okula baslayana kadar kullanacagı sekılde alıcam yanı, zaten okula baslayınca genc odası alırız. Uygun bı oda takımı bakıcam o yuzden de .

Günaydın güzel anneler ve bebişler ben bikaç gündür cok stresliydim dün akşam karnım her zamankinden daha çok ağrıdı ve kasıklarda belde kasılma oldu bıçak saplanır gibi sizce normal midir bi sıkıntı olmuş mudur su an bişeyim yok
Devamı yoksa bırsey olmamıstır korkmayın. Devamı gelırse doktorunuzu ararsınız bence

Back
X