- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
Canım 2 hafta çok büyük fark artık bundan sonra hızla kilo alacaklar seninkide alır. Kafana takmaCanım bebişin 680 gr mış ya hani ne yedin maşallah bana da de

Oluyor canım en doğrusu 23. Hafta bitene kadar yaptırmakmış..23. Haftada da detaylı oluyor mu ki
çok tatlı bebişin güle güle kullansınKizlar annisler merhaba biz bgn kizima bu arabayi aldik insallah memnun kalirim sampuanini banyo kopugunu(sebamed) kuvetini kovasini falan da aldim indirim vardi cok guzel eksiklei tamamlamak :)

18. Haftadan sonra başlıyor canım. 22-23 e kadar yaptırmak lazım. Saglık ocagına gidip sorarsan sana gün verirler.tetanos aşısı olan var mı ?? ne zaman olunuyor bu aşı ?? yardımcı olursanız sevinirim :)
Benim çook agrı yaptı cuma yaptırdım. Hala üzerine yatamıyorum bugün anca kokumu açabiliyorum ama aşı yerine dokununca hala canımdan can gidiyor.Benim tetenozun ikincisinin günü gelmişben malum 18-19 haftalıkken vurulmustum. Ve bu hafta sonu filan ev tasiyacagiz. Ben pek bir şey yapmasam da kıyısından köşesinden yardım ederim. Şimdi geçen pek agrim olmadi. Olduğunda da kolonyali mendil le sildim geçti. Acaba bunda agrim olur mu ki
ikinci de genelde olmuyor vs diye okumuştum.

Allah yardımcın olsun canım biz bir taneyle zorlanıyoruz en azından sag olmasa sola yatabiliyoruz. Senin işin zır. ALLAH kolaylık versin.Iyi geceler kızlar. Bu saat oldu yatamıyorum. Sağa dönsem sağdaki sola dönsem soldaki rahatsız olup direniyor Karnım taş gibi oluyor. Nedense 2 gündür Karın ağrım arttı rahim büyüyor diyorlar ama hiç rahatım kalmadı. Daha kilo da almadım. Şimdiden böyle zorsa ileriyi hiç düşünemiyorum. Ben oğlum da hiç böyle değildim. Ne yapıcam bilmiyorum.
Kalp çarpıntısıyla bu hamileliğimde tanıştım ve bir ara çok zorlandım. Şimdi daha iyiyim. Ilac kullaniminiz arttiysa o bile yapabiliyor. Kolestrol çıkarsa da olabiliyor.
Süt sağma makinası avent aldim oğlum da elektrikli çok memnun kaldım. Tavsiye ederim almayi düşünenler için.
![]()
canım kalp 21-22 den sonra daha bir gelişmiş olduğu için o zamana randevu veriyorlar. ama senin gittiğin yer randevu verirken haftanı sorarakmı verdi?? kendi doğum doktorun problem yok derse önemli degildir merak etmeBir de bakıyorum da herkes detaylı ultrasonu yeni yaptırıyor ben 19+4 te yaptırmıştım 20 haftada çok mu erken olmuş bilemedim şimdi?