2016 Şubat Anneleri

ay bide bana çirkinleşmişsn diyende çok :KK43: hamilelikten mi ne kendimi biraz saldm yüzümdende kilo verince :) bnce iyi gidiyorz şimdilik inşallah birden kilolar tavan yapmaz
Ay yok beni goren sen daha bi guzellesmissin diyi hatta ben hamile oldugumu bilmiyodum akrabalarim beni gorduklerinde sende bi sey var bi deyisiklik var yuzune isik gelmis diyolardi hamilesin sen yuzde yuz diyenler de vardi :D

Bende de o endişe var cnm 3 tane tulum aldım 0 3 ay grubu bir tane 5 li takım aldım 0 3 ay grubu 7 tane zıbın aldım 0 3 ay grubu çok mu küçük alıyorum
0 3 ay az al tatlım. hemen boy atıyorlar çünkü. ben daha çok uzun kollu kışlık filan 3 6 ay aldım. 0 3 ay komşudan filan geldi.onlarda çok kullanmamış zaten.

Cnm alırken 0 3 ay grubu mu aldın

Evet canım ama çok almadım. Çünkü bazı bebekler tombiş geliyor, 0 3 ay grubunu sadece 1,5 ay giyiyor.Şimdilik 2 ay yetecek kıyafeti var. Doğduktan sonra gelişimine göre 3-6 ay alırım ki o da bahara denk gelecek.

Nasıl pijama aldın cnm netten mi
yok canım. annem almış. bir tane de çeyizimde vardı.ama büyük geliyordu. o artık lohusa döneminde iyi olur. geceliği de herhangi bi yerden aldım indirimliydi. altı yok uzun kollu uzun gecelik. hastanede bu tarzlar normal alt üst pijamadan daha kullanışlıymış. altın hep açık oluyormuş çünkü

Kızlar bebeğinize ne aldınız
ben resmını ekledıklerımı aldım sadece
Zaten hastane cıkısı cantası hazır satılıyor bebek ıcın, kendıme pıjama vs ayrı alırım da o hastane cantasında da tulum vs oluyor

Bundan sonra da bebek bakım urunlerını takıp edıcem, camasır yıkamak ıcın deterjan, bebek bakım kremlerı, sampuanı vs

Bebek arabasını belırledım almadım

Bebek odasını da netten bakıyorum ama gelecek ay alıcaz

Evet canım ama çok almadım. Çünkü bazı bebekler tombiş geliyor, 0 3 ay grubunu sadece 1,5 ay giyiyor.Şimdilik 2 ay yetecek kıyafeti var. Doğduktan sonra gelişimine göre 3-6 ay alırım ki o da bahara denk gelecek.
İnsan acemi olunca ne alacağını bilmiyor

Kızlar oğluma isim bulamıyoruz aklınıza geldikçe yazarsanız sevinirim

ben resmını ekledıklerımı aldım sadece
Zaten hastane cıkısı cantası hazır satılıyor bebek ıcın, kendıme pıjama vs ayrı alırım da o hastane cantasında da tulum vs oluyor

Bundan sonra da bebek bakım urunlerını takıp edıcem, camasır yıkamak ıcın deterjan, bebek bakım kremlerı, sampuanı vs

Bebek arabasını belırledım almadım

Bebek odasını da netten bakıyorum ama gelecek ay alıcaz
Araba ile yatağı son ay alayım diyorum

Haklısın, acemi olunca her gördüğünü alıp kullanamamak da var. Ama ablam tecrübeli. Ona danışıyorum. Ücreti yüksek bir şey görünce fikrini alıyorum. Ben biraz şanslıyım o konuda :)
Süper miş cnm. Bende sizlerden öğrenirim :)

Kizlar sizin de bebekler onlar hakkinda konusunca kipirdiyor mu? Tesaduf mu ya ne anliyomus gibi sanki:KK49::KK46:
Dün gece benim de başıma geldi. Eşim bebeğimiz ve benim ile ilgili güzel şeyler söylüyordu tam o anda kızım tekme attı eşim de elini koydu karnıma üst üste bikaç kez tekmeledi. Ben bayadır hissediyorum ama eşim çok net hissedememişti çok mutlu oldu :-)

Back
X