2016 Şubat Anneleri

Kizlar iki gun asiri bi fincan turk kahvesi zararli olmaz dimi?
canım benimde canım çok istiyor yaa içiyorum ben arada ne tspayım :(
Canlarım gene bir sorum var tetanoz aşısı olduğunuz günü saymazsanız kaç gün sonra banyo yaptınız? Benim 1 gün geçti yapsam bişey olur mu?
Banyo ile ilgili bişey söylemedi benim ebe..
Bende de o endişe var cnm 3 tane tulum aldım 0 3 ay grubu bir tane 5 li takım aldım 0 3 ay grubu 7 tane zıbın aldım 0 3 ay grubu çok mu küçük alıyorum
Başka alma canım.. 3.6 ay al çünkü ilk kıyafetleri 1-1.5 ay giyiyorlar. Hemen büyüyorlar.
Evet canım ama çok almadım. Çünkü bazı bebekler tombiş geliyor, 0 3 ay grubunu sadece 1,5 ay giyiyor.Şimdilik 2 ay yetecek kıyafeti var. Doğduktan sonra gelişimine göre 3-6 ay alırım ki o da bahara denk gelecek.
Bahara gelecek diye düşünme.. bebişler kolay kolay kendi aylarına uyumlu gitmez daima biraz büyük alırsın. Meswla 8.9 aylıkken 1 yaş kıyafeti alırsın. çünkü sıkıca vücudunu saran kıyafetler iyi olmuyor. Dogduktan 1 ay sonra 3.6 ay kıyafetlerine başlıyorsun.
Ben de Daldan dala bi şeyler aldım. İlk anda İşe yaricak bı battaniyeler var. 0 3 ay kaç body, takım alicaz kafam karıştı benim. Bir de citcitli badileri uzun kollu mu alicaz? Giydirmesi zor diyorlar ama kısa kolluyla usurler dii mi
uzun al canım ama omuzlarında çıt çıt olanları tercih et giydirmek kolay olıyor. ;) ;)

canım benimde canım çok istiyor yaa içiyorum ben arada ne tspayım :KK43:

Banyo ile ilgili bişey söylemedi benim ebe..

Başka alma canım.. 3.6 ay al çünkü ilk kıyafetleri 1-1.5 ay giyiyorlar. Hemen büyüyorlar.

Bahara gelecek diye düşünme.. bebişler kolay kolay kendi aylarına uyumlu gitmez daima biraz büyük alırsın. Meswla 8.9 aylıkken 1 yaş kıyafeti alırsın. çünkü sıkıca vücudunu saran kıyafetler iyi olmuyor. Dogduktan 1 ay sonra 3.6 ay kıyafetlerine başlıyorsun.

uzun al canım ama omuzlarında çıt çıt olanları tercih et giydirmek kolay olıyor. :KK66: :KK66:
Ben bayagu bi arasdirdim ya bi zarari yok gunde bi fincan turk kahvesinin hatta bebegin begin gelisiminde yarari bile varmis oyle okudum ben:KK46:

Ben bayagu bi arasdirdim ya bi zarari yok gunde bi fincan turk kahvesinin hatta bebegin begin gelisiminde yarari bile varmis oyle okudum ben:KK46:
İyiymiş bari sevindim 1 fincan içiyorum zaten. Ama canım çok istiyor ya ne yapayım o_O o an içmesem olmaz :110:

kızlar ben doğum hikayeleerini okumaya başladım şimdiden. ama beni bir korku sardı. normal doğurmak istiyorum ama offff doğuramazsam ya çok acırsa diye düşünüyorum hep :KK43:
Bende ekim anneleri konusuna bakıyorum doğum yapanlar yazıyorda valla şimdiden benide bi korku aldı :KK17:

Okuma bence ben duyduklarimdan fazlaca korkmus durumdayim bi de ustune onu okursam eyvah eyvah hem ben de daha karar vermis diyilim:KK51:
kızlar ben doğum hikayeleerini okumaya başladım şimdiden. ama beni bir korku sardı. normal doğurmak istiyorum ama offff doğuramazsam ya çok acırsa diye düşünüyorum hep :KK43:
Bende ekim anneleri konusuna bakıyorum doğum yapanlar yazıyorda valla şimdiden benide bi korku aldı :KK17:

bünyenizle alaklı kendinizi bence korkutmayın, çok nadir geliş bozukları olmadığı sürece sıkıntı yok
mesleğim gereği bir çok normal , epidural, sezaryan doğuma girdim daha zorlanıp doğuramayan görmedim. sandığınız kadar da ürkütücü değil. sadece şimdiden hazırlanmaya bakın.

3 tavsiyem var

bol su, bol yürüyüş ve bol nefes egzersizi yapın
doğumunuzda size çooook faydası olacaktır Hoppa

bünyenizle alaklı kendinizi bence korkutmayın, çok nadir geliş bozukları olmadığı sürece sıkıntı yok
mesleğim gereği bir çok normal , epidural, sezaryan doğuma girdim daha zorlanıp doğuramayan görmedim. sandığınız kadar da ürkütücü değil. sadece şimdiden hazırlanmaya bakın.

3 tavsiyem var

bol su, bol yürüyüş ve bol nefes egzersizi yapın
doğumunuzda size çooook faydası olacaktır Hoppa
Simdiden mi yapalim nefes egzersizini?:KK58:

Saol canım, inşallah tekrarlamaz, çok ilaç kullanıyorum sanki, coraspin, decavit, devit3 ve gyno ferro sanol

Canım hangi pekmez yiyorsun

Maşallah canım ya, çok tatlı çıkmış, bizim vesikalığımız yok devlete gittiğim için

Canım dün eczacı bana ıhlamur içmende sakınca yok ama çay ve kahve tüketme dedi

Canım malzemeleri nereden aldın, bi de malzeme listesini yazabilirmisin, çok beğendim bende yapmak istiyorum :)

Canım benim de sat a göre 3-4 gün geriden geliyor, ama gelişimi iyi
Genelde keciboynuzu pekmezi yemeye calisiyorum ama seker pancari pekmezi daha guzel geldiginden recel yerine ondan yiyorum

Hastanede bir ebe bana kısa boylularin normal doğumu zor oluyor dedi. Ben 1,55 olduğum için bana söyledi direkt. Sanırım Sezeryan olacağım :KK17:

Üyelerden biri Bebeğini kaybetmiş yaaa....Allah sabır versin...:KK61:Allahım meleklerimizi Koru....
Bende açar açmaz konuyu onu gördüm Allah sabır versin ya çok zor.. sağ salim kucağımıza alalım inşallah :KK43:

Bende açar açmaz konuyu onu gördüm Allah sabır versin ya çok zor.. sağ salim kucağımıza alalım inşallah :KK43:
Âmin canım inşallah...
Kimisi de nefes Kontrolü için hep başındayız diyordu.sağlıklı olsunlar da aman Allah esirgesin..
Doğum hikayelerine çok bakmamalı.

Of Allahim sabr ver ya Rabbim insAllah sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi :KK43:

Son düzenleme:
Hastanede bir ebe bana kısa boylularin normal doğumu zor oluyor dedi. Ben 1,55 olduğum için bana söyledi direkt. Sanırım Sezeryan olacağım :KK17:

Benim de kısa boyum ama bu biraz vücut yapısı ile alakalı bence. Şimdiden telaş yapmayın. :)

Back
X